Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

rationeel
0
quote:

hirshi schreef op 7 augustus 2019 11:41:

[...]

Dat zien we inderdaad bij FvD.
Dat zie je dan toch verkeerd.

FVD:) doet juist precies waar ze voor staat. Lees maar eens aandachtig hun programma.

De profiteurs verlaten het schip. Al dan niet gedwongen.
rationeel
0
Salvini dreigt Sea-Watch met 1 miljoen euro boete
Assistentie bij mensensmokkel eindelijk serieus bestraft

Ook tijdens zijn strandtournee werkt Matteo Salvini lekker door. Italiaanse Kamer en Senaat zijn akkoord, het laatste woord is nu aan president Sergio Mattarella om een wet te activeren waarmee Sea-Watch, AZG en overige smokkel-stimulerende ngo's boetes tot een miljoen euro plus inbeslagname van hun schepen riskeren als ze zonder toestemming met hun scheepsladingen menselijk smokkelwaar een Italiaanse haven aandoen. De wet moet mensen ontmoedigen om zich als smokkelwaar naar internationale wateren te laten slepen voor de kusten van Libië en Syrië, waar ngo's met hun ivoren deugdobbers heen en weer kruisen voor een vooropgezet rendez-vous met smokkelschepen. De een noemt de wet 'het beboeten van ambulances die patiënten naar het ziekenhuis brengen', een ander zal hopen dat er nog veel meer Salvini's opstaan om de zuidelijke grenzen van Europa te bewaken.

Geen Stijl
haas
0
Het is nu vooral de vraag hoe je voorkomt dat 700.000 mensen doordraaien’
AMBASSADEUR NADIA MOUSSAIDDe wanhoop onder Rohingya groeit. Twee jaar na hun massale vlucht uit Myanmar kunnen zij nog steeds niet terug. Tv-presentatrice Nadia Moussaid bezocht als ambassadeur van Save the Children het grootste vluchtelingenkamp ter wereld waar al tienduizend baby’s zijn geboren zonder toekomst.

Hanneke van Houwelingen 07-08-19, 16:00 Laatste update: 16:52
Opnieuw doken afgelopen week satellietbeelden op van platgebrande Rohingyadorpen. Wie snel keek, dacht een archiefbeeld te zien uit augustus 2017, toen honderdduizenden islamitische Rohingya met bruut geweld werden verjaagd uit het grotendeels boeddhistische Myanmar. De recente beelden van zwartgeblakerde huizen en bomen maken duidelijk dat de vernietiging van Rohingyadorpen gewoon doorgaat.
Chiddix
0
Het nieuwe schip van Artsen Zonder Grenzen mag niet tanken op Malta. Men zoekt naar een andere locatie. Waar de migranten moeten worden afgezet, is nog niet duidelijk. Het schip vaart onder Noorse vlag. Waar de migranten naar toe willen is duidelijk(Nederland,Duitsland,Belgie,Frankrijk,VK...). Is Europa niet groter dan deze landen?
De vice-premier van Italie heeft al gezegd, dat het schip AZG niet welkom is in de Italiaanse havens. Salvini lijkt de baas te zijn in Italie op het terrein van migratie.
Hoe meer NGO schepen proberen aan te meren, hoe populairder Salvini wordt bij de Italianen.
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 8 augustus 2019 06:33:

Het nieuwe schip van Artsen Zonder Grenzen mag niet tanken op Malta. Men zoekt naar een andere locatie. Waar de migranten moeten worden afgezet, is nog niet duidelijk. Het schip vaart onder Noorse vlag. Waar de migranten naar toe willen is duidelijk(Nederland,Duitsland,Belgie,Frankrijk,VK...). Is Europa niet groter dan deze landen?
De vice-premier van Italie heeft al gezegd, dat het schip AZG niet welkom is in de Italiaanse havens. Salvini lijkt de baas te zijn in Italie op het terrein van migratie.
Hoe meer NGO schepen proberen aan te meren, hoe populairder Salvini wordt bij de Italianen.
rationeel 7 aug 2019 om 18:29

Salvini dreigt Sea-Watch met 1 miljoen euro boete
Assistentie bij mensensmokkel eindelijk serieus bestraft.

Harde aanpak. Moeten wij ook doen.

rationeel
0
FATHER OF MURDERED TEEN: DVIR HAD A LIGHT IN HIS EYES
While many details about the victim are still under gag order, his friends describe a sensitive, caring young man who was slain bearing gifts for his teachers.

NKShlomzion
@NKShlomzion

Dvir's blood is on the hands of the>>> leaders of the European Union (EU)>>> who continue>>> finance the Muslim-Arabs murderers. >>>

They support the mechanism that promotes the demonisation and de-legitimation of the Jewish people and this people's liberal democratic and sovereign nation-state. That mechanism is the Palestine Liberation Organisation (PLO) and its governing body of the Palestinian Authority (PA). The support is moral, political and financial.

And then the EU provides the funds handed over to the murderers and/or their families in the form of life-long stipends, making the murderers the mercenaries of the EU on the soil of that which is defined by international law, including the UN charter, "the national home of the Jewish people". Incidentally, the more Jews are murdered the higher the stipend handed over to the murderers and/or their families.

The EU, in short, continues to hunt us down, Jews, even into our own national home, as if the past many centuries on European soil has not been enough for these anti-Jewish racists / antisemites.

www.jpost.com/Israel-News/Slain-Yeshi...

Shame on us.
rationeel
0
www.nd.nl/nieuws/cultuur/archeologen-...

Archeologen hebben bewijs voor de verwoesting van Jeruzalem door de Babyloniërs

Archeologen zeggen dat ze gestuit zijn op sporen van de verwoesting van Jeruzalem door Nebukadnessar. Van de vernietiging van de stad getuigen onder meer>>> pijlpunten, as, en een bijzonder fraai juweel.>>>

Jeruzalem

De archeologen van het>>> Mount Zion Archaeological Project>>> beseffen dat ze een puzzel leggen. Toch durven ze te stellen dat ze bewijs hebben gevonden voor de verwoesting van Jeruzalem door de Babyloniër Nebukadnessar in>>> 587/586 voor Christus.>>>

Tijdens hun opgravingen op de berg Sion stuitte het team, onder wetenschappelijke leiding van de >>>universiteit van North-Carolina (VS)>>>, op een>>> brandlaag >>>uit die tijd. Dankzij >>>potscherven en olielampjes>>> die gevonden zijn, zijn de wetenschappers ­zeker van de >>>datering>>>. Maar dan nog is een brandlaag geen unicum natuurlijk. Er>>> brandde wel eens vaker iets af>>>.

Maar in deze brandlaag werden>>> twee pijlpunten>>> teruggevonden, afkomstig uit het gebied van de>>> Babyloniërs>>>. En er werd een >>>juweel>>> aangetroffen, in bewerkt>>> goud en zilver.>>> Het zou een>>> oorbel>>> geweest kunnen zijn, of een>>> sieraad aan de kwast van een mantel of omslagdoek>>>: een gouden deel in de vorm van een>>> klokje,>>> met daaronder een zilveren deel in de vorm van een>>> druiventros.>>>

Die beide vondsten maken de zaak sterk, zegt archeoloog>>> Shimon ­Gibson>>> in de Israelische krant ­Haaretz nuchter: ‘Een aslaag kan afval uit een oven zijn, of een plek waar rotzooi is verbrand. Maar een>>> aslaag met pijlen>>> erin en een wel>>> heel bijzonder sieraad>>>, wijst op >>>verwarring en verwoesting>>>. Niemand laat zo’n >>>kostbaar juweel slingeren>>> en niemand heeft>>> pijlpunten in zijn huisvuil.’>>>

welvarend

Als het klopt dat de archeologen sporen van de>>> verwoesting van Jeruzalem>>> hebben gevonden, bewijst de vondst nog iets: dat Jeruzalem in de tijd van>>> koning Zedekia>>> wel degelijk welvarend was. Er zijn archeologen die denken dat Jeruzalem in die tijd een weinig aansprekend dorp in de bergen was, maar in>>> zo’n dorp zou je niet zo’n juweel aantreffen.>>>

Archeoloog>>> Rafi Lewis>>> van de universiteit van>>> Haifa >>>zegt in Haaretz: ‘De bijbelboeken Koningen en Daniël beschrijven de>>> rijkdommen van Jeruzalem>>> die door >>>Nebukadnessar>>> werden meegenomen naar>>> Babylon>>>, en beschrijven >>>feesten >>>waarbij het>>> gouden en koperen>>> vaatwerk uit >>>Jeruzalem >>>werd gebruikt. Dit>>> kleine voorwerpje>>> is een indicatie van hoe>>> rijk Jeruzalem in werkelijkheid was.’>>>

Het juweel moet volgens de>>> archeologen >>>van iemand uit de >>>aristocratische bovenlaag>>> van>>> Jeruzalem>>> zijn geweest. Juist >>>dat deel van de bevolking>>> werd door Nebukadnessar weggevoerd naar Babel.

Behalve het juweel vonden de archeologen op de plek van de opgraving sporen van een>>> imposant bouwwerk>>> uit dezelfde tijd, waar ze nog meer>>> vondsten vermoeden>>>. Het zal echter nog wel een tijdje duren voordat ze dat kunnen blootleggen. Archeologie is het afpellen van laagjes geschiedenis en boven dit gebouw liggen nog resten uit jongere periodes. Die moeten eerst zorgvuldig worden afgegraven en worden gedocumenteerd.

Dat is weer een mooi verhaal:)
Vol humor en jolijt:)
Chiddix
0
Op de Middellandse Zee dobberen twee NGO schepen rond met 500 migranten. Men weet niet waar ze deze aan land moeten zetten. Standaard is het Italie en Malta maar die weigeren.
De VN roept op aanlegplaatsen ter beschikking te stellen vanwege de omstandigheden aan boord en er wordt storm verwacht op de Middellandse Zee(slecht weer). Waarom varen deze schepen niet naar Frankrijk of Spanje?
rationeel
0
izdp
0
pietje-2005
0
Als je de fotos ziet, dan kunnen ze bij Opsporing Verzocht weer de borst nat maken.
Allemaal hoogopgeleide, ja, wat zijn dat eigenlijk, gelukszoekers met criminele achtergrond en intenties.
Kan de EU weer trots op zijn , met deze opvang van de vergrijzing, want het wordt een ander "shade of grey" , inderdaad.
Kunnen ze die NGO 's , of die zogenaamde artsen zonder grenzen en zo, niet strafbaar stellen ?
rene l
0
quote:

rationeel schreef op 13 augustus 2019 20:26:

Waarom brengen ze de opvarenden niet gewoon weer terug naar waar ze vandaan kwamen.

Daar zijn ze ook niet welkom.

Laat ze maar lekker ronddobberen op de boot, want reken er maar op, als ze ergens toegelaten worden dan keert de boot linea recta terug naar Afrika om de volgende lichting op te halen.

Allemaal mannen op een bootje, hutje mutje op elkaar, ik denk dat ze op dit moment redelijk doorgedraaid zullen zijn.

Waar je ze ook aan land zet, alle frustraties zullen op termijn loskomen, psychische problemen, het zijn ongeleide projectielen die gewoon voor veel ellende gaan zorgen.

Je moet het bij de wortel aanpakken, de schepen al direct bij het aanmeren in de haven in Afrika onklaar maken en ze af laten zinken naar de bodem.

Dit is de beste oplossing, en het voorkomt bovendien veel ellende.
Chiddix
0
De VN zegt, die migranten moeten aan wal. VN? Zal de vluchtelingenorganisatie zijn(UN...). Wat voor mensen zitten er in de vluchtelingenorganisatie VN? Niet moeilijk te raden.
Brussel krijgt weer een standje en misschien zegt men erbij, u hebt toch het Marrakeshpact ondertekend? Daar sta je dan. Net als met het klimaatakkoord Parijs.
DeZwarteRidder
0
België maakt zich op voor nog meer illegalen op doorreis

Sinds de sluiting van de 'jungle bij Calais' kampt België met nog meer transitmigranten: mensen die stiekem in vrachtwagens klimmen om de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk te maken. De brexit kan het probleem verergeren.
36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,67  -9,40  -1,06%  18:05
 Germany40^ 17.776,00 -1,39%
 BEL 20 3.796,92 -1,47%
 Europe50^ 4.930,50 -1,08%
 US30^ 37.847,73 +0,40%
 Nasd100^ 17.759,16 +0,37%
 US500^ 5.069,74 +0,18%
 Japan225^ 38.541,12 -0,40%
 Gold spot 2.390,84 +0,32%
 EUR/USD 1,0623 -0,02%
 WTI 84,92 -0,16%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Avantium +5,13%
FASTNED +2,27%
Air France-KLM +2,00%
DSM FIRMENICH AG +1,84%
CM.COM +1,69%

Dalers

ArcelorMittal -6,90%
Aperam -6,68%
JUST EAT TAKE... -4,85%
SBM Offshore -4,17%
RANDSTAD NV -3,69%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront