Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Rusland

63.388 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 3166 3167 3168 3169 3170 » | Laatste
luchtschip
0
Explosies in Severodvinsk

Gewonden van de ramp arriveren per ambulance bij het ziekenhuis in Moskou.
Deuren en kieren van de ambulance zijn dichtgeplakt met beschermend plakband.

twitter.com/BabakTaghvaee

luchtschip
0

Protesten in Moskou

47.000 mensen op de been om te protesteren
In September zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Moskou.
Oppositie kandidaten mogen zich niet verkiesbaar stellen. daar zijn de protesten tegen.
Sergey Navalny,oppositie leider, zit nu ruim 2 weken vast van de 30 dagen.
Iedere zaterdag zijn er protesten in Moskou

twitter.com/mbk_center/status/1160177...
luchtschip
0

Explosies in Rusland
Maandag explosies bij een ammunitie opslagplaats in Krasnoyarsk in Siberie paar duizend km ten oosten van Moskou

Donderdag explosie in Nyonoska, 50 km ten westen van Severodvinsk. Ten noorden van Moskou bij de Baltische Zee.

Lezing van Rosatom over de explosie Donderdag.

5 doden en 3 gewonden bij tests met een liquid propellant rocket engine.
Stralingsniveau kort na de explosie hoger, maar na 40 minuten weer normaal.

www.bbc.com/news/world-europe-49301438
luchtschip
0

60.000 demonstranten op de been in Moskou.

Putin gaat naar de Krim, dat sinds 2014 veroverd is door de Russen.

Een foto met bikers, die ook bij de verovering van de Krim een rol gespeeld hebben.

twitter.com/mhmck/status/116055755160...
luchtschip
0

Beelden van Putin in de Krim

Hier rijdt hij een motor met zijspan.

The Night Wolves zijn zeer vereerd met Putin's aandacht.
The Night Wolves zijn motor fanaten. Velen met een ervaring in het Russische leger. Zij hebben ook geholpen bij de invasie van de Krim.

twitter.com/rprose/status/11602187140...
luchtschip
0

Protesten Moskou

Lyubov Sobol is kandidate voor de gemeente raadsverkiezingen van Moskou. Zij is geweigerd om zich kandidaat te stellen.
Op de dag van de Zaterdag protesten wordt zij door de oproer politie uit huis opgehaald.

twitter.com/RFERL/status/116019129905...
luchtschip
0

Rusland maant You Tube geen beelden meer uit te zenden van de protesten in Moskou

Russia's communication watchdog has asked google to stop advertising "illegal mass events" on its You Tube platform.

www.reuters.com/article/us-russia-pol...
voda
0
Rusland bekent nu toch: radioactieve straling fors hoger na geheimzinnige explosie

Bij de geheimzinnige explosie van een raketmotor op de Witte Zee is afgelopen donderdag inderdaad radioactieve straling vrijgekomen, bevestigden de Russische autoriteiten vandaag. Inwoners van het nabijgelegen dorp Njonoksa zijn dringend geadviseerd hun huizen te verlaten.

Annemieke van Dongen 13-08-19, 18:10 Laatste update: 19:54

De nucleaire straling die vrijkwam bij de explosie was tot zestien keer hoger dan normaal is voor dat gebied, meldde het Russische meteorologische en milieuagentschap Roshydromet vandaag op zijn website. De gemeente Severodvinsk meldde vlak na het ongeluk op haar eigen site dat de straling er korte tijd tot 200 keer zo hoog was, maar verwijderde dat bericht al snel weer. Het Russische ministerie van Defensie repte met geen woord over nucleaire straling.

Lees ook
Nucleaire explosie in Rusland: zijn de ‘superwapens’ van Poetin dan toch geen bluf?
PREMIUM
Nucleaire explosie in Rusland: zijn de ‘superwapens’ van Poetin dan toch geen bluf?
Lees meer
Volgens de Russische autoriteiten ging het donderdag mis tijdens een test van ‘een raketmotor’ vanaf een platform in de Witte Zee. Vijf nucleaire onderzoekers kwamen daarbij om het leven. Buitenlandse veiligheidsdeskundigen spraken na het ongeluk hun vermoedens uit dat Rusland een proef heeft gedaan met een door kernenergie aangedreven raket. Zo’n raket, met een klein kernreactortje aan boord, zou jarenlang door de lucht kunnen vliegen en zo het Amerikaanse raketschild kunnen omzeilen.

Geheimhouding
Inwoners van het nabijgelegen Njonoksa zijn vandaag opgeroepen hun dorp te verlaten, vanwege de ‘werkzaamheden’ die in de buurt plaatsvinden na het raketongeluk. ,,We hebben een kennisgeving ontvangen over de geplande activiteiten van de militaire autoriteiten. In dit verband is de inwoners van Njonoksa gevraagd om het grondgebied van het dorp te verlaten vanaf 14 augustus”, aldus de gemeente Severodvinsk.

Medisch personeel dat na de ontploffing bijstand verleende, is volgens persbureau TASS naar Moskou gestuurd voor medisch onderzoek. Zij zouden verklaringen hebben getekend dat ze hun mond houden over dit incident.

Jodiumpillen
De officieel gemeten pieken in straling lijken nog niet direct verontrustend. Ze zouden nog altijd lager liggen dan de straling waaraan passagiers van vliegtuigen worden blootgesteld op grote hoogte. Volgens Roshydromet maten zes van de acht meetstations in Severodvinsk een gammastraling die 4 tot 16 keer het normale achtergrondniveau van 0,11 microsievert bedroeg, met 1,78 microsievert per uur als uitschieter. De World Nuclear Association schat dat de stralingsdosis per uur tijdens een vlucht boven Noord-Amerika op ruim 9 kilometer hoogte 3 tot 4 microsievert bedraagt.

Volgens Roshydromet daalden de stralingsniveaus op de zes meetstations binnen een half uur alweer sterk. Binnen 2,5 uur na het incident zouden ze weer vrijwel normaal zijn geweest. De havenstad Severodvinsk ligt zo'n veertig kilometer van het offshore testplatform waar de explosie plaatsvond. In Severodvinsk (190.000 inwoners), de havenstad Arkhangelsk (350.000 inwoners) en nabijgelegen dorpen gingen mensen na het ongeluk massaal op zoek naar jodiumpillen om zichzelf tegen radioactieve straling te beschermen.

Of er gezondheidsrisico's zijn voor de lokale bevolking, is volgens Greenpeace niet duidelijk. ,,De autoriteiten hebben nog niet genoeg informatie verstrekt over het hele spectrum van straling dat misschien is vrijgekomen. Ze moeten meer gegevens vrijgeven over het ongeluk voor we weten of de bevolking gevaar loopt’’, zei Rashid Alimov, hoofd van de energiecampagne van Greenpeace Rusland.

Buiten Rusland, onder andere in buurlanden Noorwegen en Finland, zijn sinds het ongeval geen abnormale hoeveelheden radioactieve straling gemeten.

Wapenwedloop
Het mysterieuze incident lijkt olie op het vuur in de Koude Oorlog-achtige wapenwedloop die gaande is tussen Rusland en de VS. Uit het ongeluk blijkt dat de ontwikkeling van nucleaire superwapens, waar de Russische president Poetin anderhalf jaar geleden over opschepte, wellicht toch dichterbij is dan buitenlandse veiligheidsdiensten dachten. ,,Verontrustend’’, reageerde kernwapendeskundige Sico van der Meer gisteravond op deze site. ,,Zo’n raket is weer een graadje erger dan bestaande wapens. Hoe meer gevaarlijke wapens erbij komen, hoe instabieler de internationale veiligheidssituatie. En hoe groter de kans op escalatie.’’

De Amerikaanse president twitterde vannacht dat de VS ‘soortgelijke, maar geavanceerdere technologie’ als de Russische superraket (‘Skyfall’) bezit. Onzin, reageerde Poetin vandaag. Rusland zou, ondanks de mislukte test, ver voorop lopen. Poetin heeft ‘herhaaldelijk gezegd dat de Russische ontwikkelingen in dit gebied die van andere landen overtreffen, en tamelijk uniek zijn’’, aldus een woordvoerder van het Kremlin.

Donald J. Trump
?
@realDonaldTrump
The United States is learning much from the failed missile explosion in Russia. We have similar, though more advanced, technology. The Russian “Skyfall” explosion has people worried about the air around the facility, and far beyond. Not good!

72.8K
11:26 PM - Aug 12, 2019
Twitter Ads info and privacy
30.6K people are talking about this

www.ad.nl/buitenland/rusland-bekent-n...
luchtschip
0

Protesten in Moskou

Video van een politie agent die een vrouw fors in de buik stompt, wekt woede op bij de Russische bevolking. Men vindt dat de politie buitensporig geweld gebruikt tegen de demonstranten.

twitter.com/ABC/status/11613824110092...
haas
0
Rusland is in wezen een zwak land.

Het heeft weinig industrie, relatief weinig bevolking, enorme afstanden en een ouder wordende bevolking die ook nog over het algemeen vrij arm is. Dat land kan het economisch en militair nooit winnen van de VS, China of zelfs Europa...

Maar... hun kracht zit hem in de beïnvloeding van de publieke opinie in de wereld. Dat deden ze al heel goed toen ze de Sovjet Unie nog waren. Ze doen het nu nog altijd. Het is een relatief goedkope manier om kracht te tonen
luchtschip
0
quote:

haas schreef op 19 augustus 2019 09:01:

Rusland is in wezen een zwak land.

Het heeft weinig industrie, relatief weinig bevolking, enorme afstanden en een ouder wordende bevolking die ook nog over het algemeen vrij arm is. Dat land kan het economisch en militair nooit winnen van de VS, China of zelfs Europa...

Maar... hun kracht zit hem in de beïnvloeding van de publieke opinie in de wereld. Dat deden ze al heel goed toen ze de Sovjet Unie nog waren. Ze doen het nu nog altijd. Het is een relatief goedkope manier om kracht te tonen
Alleen nu zijn ze in paniek over de protesten en wijten dit aan de beïnvloeding van de publieke opinie van de Russische bevolking door het buitenland.

Russische politici houden een ontmoeting om buitenlands inmenging in Russische Zaken te bespreken.
Dit in verband met de grootste golf aan protesten in Rusland gedurende de laatste 7 jaar.

twitter.com/JuliaDavisNews/status/116...

www.bloomberg.com/news/articles/2019-...
voda
0
Rosneft boekt meer winst door hogere olieprijzen

(ABM FN-Dow Jones) Rosneft heeft in de eerste zes maanden van dit jaar meer winst geboekt, mede door hogere olieprijzen en lagere financieringskosten. Dit maakte de Russische olie- en gasreus woensdagochtend bekend.

In het afgelopen half jaar realiseerde Rosneft een nettowinst van 325 miljard roebel, omgerekend circa 4,4 miljard euro. Een jaar eerder was dit nog 298 miljard roebel.

De omzet steeg op jaarbasis met 11 procent tot 4,2 biljoen roebel. De hogere omzet valt toe te schrijven aan de hogere volumes en de hogere olieprijzen.

Kwartaalcijfers

In het afgelopen kwartaal steeg de nettowinst zelfs met 48 procent ten opzichte van het eerste kwartaal van dit jaar, tot 194 miljard roebel. In de eerste drie maanden van dit jaar moest Rosneft afwaarderen op zijn bezittingen. Het EBITDA-resultaat daalde evenwel met 6 procent op kwartaalbasis tot 515 miljard roebel.

Rosneft stelde dat externe eenmalige ontwikkelingen in het tweede kwartaal een rem zetten op de productiegroei. Het bedrijf noemde onder meer de vervuiling bij een Transneft-pijplijn en een afgesproken productiebeperking met de OPEC+, waar Rusland een onderdeel van is.

Het bedrijf wil een interim-dividend uitkeren van 15,34 roebel per aandeel.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Russian Steel Giants Plan to Go Online With European Sales

Bloomberg reported that as European steel demand comes under growing pressure, two big suppliers to the bloc are betting on online stores to help attract new clients. It may not sound like groundbreaking plan Internet shoppers around the world can already order anything from a prefabricated house to a human skull yet European steel buyers still make most purchases the same way as they have for decades. That contrasts with steel industries in Russia and China, where e-commerce has developed more rapidly. Now Russian producers Novolipetsk Steel PJSC and Severstal PJSC are hoping to help change that. Both will begin offering online sales of products and services to European Union customers from next year, representatives from the two companies said separately. Mr Viktor Romanovsky, head of e commerce at Severstal, said in an interview in Moscow said that “Europe is far behind in business-to-business Internet sales because it has a very conservative market.”

He added that online shopping offers opportunities to attract new clients and to offer more effective sales to small and medium clients.

It’s been a tough year for steel in Europe, as sales are squeezed by weak automotive demand. Domestic producers are also facing competition from cheaper imports and surging iron ore prices hurt profit margins.

Germany’s Kloeckner & Co. has already launched an online platform, XOM Materials, for selling steel and related products. Severstal has signed on to XOM as a way of testing the market, before it opens its own online store to European clients next year, Romanovsky said. The company was offered a stake in XOM but has not made a decision on whether to make an investment, he said.

Bloomberg
www.bnnbloomberg.ca/russian-steel-gia...

Source : Bloomberg
DeZwarteRidder
0
‘Zeker twee nucleaire specialisten stierven door straling na explosie Russische raketmotor’

Zeker twee van de zeven nucleaire onderzoekers die begin augustus in het noorden van Rusland om het leven kwamen tijdens een mislukte test van een geavanceerde raketmotor op een offshoreplatform in de Witte Zee, zijn niet gedood door rondvliegende brokstukken maar door een extreem hoge dosis radioactiviteit. Dat heeft de onafhankelijke Russische krant Novaya Gazeta gemeld. Volgens het blad was hun stralingsziekte zó ernstig dat ze kort na het met raadsels omgeven incident stierven.
Tom Tates 22-08-19, 16:16

The Washington Post stelt op basis van contacten met Novaya Gazeta dat een anonieme medicus heeft verklaard dat twee stoffelijke overschotten kort na de explosie per vliegtuig voor onderzoek naar het Burnazyan Federal Medical and Biophysical Center (een instituut dat is gespecialiseerd in de effecten van radioactiviteit en biochemische wapens op mensen, red.) in Moskou zijn gebracht. Of de bewering van de arts die de krant sprak betrouwbaar is, is niet helemaal duidelijk. Eerder verklaarden de Russische autoriteiten al dat twee experts door de ontploffing de dood vonden. Maar met geen woord is gerept over stralingsziekte. De mannen zouden door de hevige explosie de zee in zijn geslingerd.

Gisteren verklaarde een Russisch persbureau dat wordt gecontroleerd door de overheid, dat in totaal zes gewonden vielen: drie legerofficieren en drie burgers die op het lanceerplatform werkten. De drie militairen zouden naar een stralingsziekenhuis in de stad Archangel zijn gebracht. De burgers zouden zijn vervoerd naar een regionaal ziekenhuis. Of de overleden mannen die op transport naar Moskou gingen, onderdeel zijn van die zes, is niet bekendgemaakt. De krant Novaya Gazeta vermoedt dat alle onderzoekers inmiddels zijn gestorven. Dat wordt gebaseerd op een statement van het Russische atoominstituut Rosatom waarin stond dat zeven medewerkers door ontploffing van de raket om het leven kwamen. Het ministerie wil dat niet bevestigen en houdt het nog steeds op twee.
Discutabel

Volgens Novaya Gazeta is nog veel onduidelijk over de gevolgen van de mislukte en ultrageheime raketmotorproef. Niet alleen is volstrekt onduidelijk hoeveel doden precies vielen maar ook de manier waarop verplegend personeel in de ziekenhuizen in contact kwam met slachtoffers is discutabel. Zo zouden verpleegkundigen alleen mondkapjes en handschoenen hebben gedragen, terwijl bij stralingsziekte verplicht beschermende kleding moet worden gedragen. Verder zouden de artsen en verpleegkundigen een geheimhoudingscontract hebben moeten ondertekenen waarin staat dat ze geen informatie over de patiënten met de buitenwereld mogen delen.

De nucleaire straling die vrijkwam bij de explosie was tot zestien keer hoger dan normaal is voor dat gebied, meldde het Russische meteorologische en milieuagentschap Roshydromet onlangs op zijn website. De gemeente Severodvinsk stelde vlak na het ongeluk op haar eigen site dat de straling er korte tijd tot 200 keer zo hoog was, maar verwijderde dat bericht al snel weer. Wel sloten de autoriteiten, ook zonder verklaring, een gebied in de Witte Zee rond de plek van het ongeval voor een maand af voor alle scheepvaart.
Jodiumpillen

Het Russische ministerie van Defensie repte in eerste instantie met geen woord over nucleaire straling. Later, nadat bewoners van steden in de buurt van het ongeluk massaal jodiumpillen begonnen in te slaan, maakte de overheid bekend dat toch sprake was van 'forse, maar tijdelijke stralingsniveaus’. Buitenlandse veiligheidsdeskundigen spraken na het ongeluk al hun vermoedens uit dat Rusland een proef heeft gedaan met een door kernenergie aangedreven raket. Zo’n raket, met een klein kernreactortje aan boord, zou jarenlang voor bijvoorbeeld spionagedoeleinden door de lucht kunnen vliegen.

Inwoners van het nabijgelegen Njonoksa zijn kort na de explosie op het platform opgeroepen hun dorp te verlaten, vanwege de ‘werkzaamheden’ die in de buurt plaatsvinden na het raketongeluk. ,,We hebben een kennisgeving ontvangen over de geplande activiteiten van de militaire autoriteiten. In dit verband is de inwoners van Njonoksa gevraagd om het grondgebied van het dorp te verlaten vanaf 14 augustus”, aldus de gemeente Severodvinsk. Medisch personeel dat na de ontploffing bijstand verleende, werd volgens persbureau TASS naar Moskou gestuurd voor medisch onderzoek. Ook zij zouden verklaringen hebben getekend dat ze hun mond houden over dit incident.

Of er gezondheidsrisico’s zijn voor de lokale bevolking, is volgens Greenpeace niet duidelijk. ,,De autoriteiten hebben nog niet genoeg informatie verstrekt over het hele spectrum van straling dat misschien is vrijgekomen. Ze moeten meer gegevens vrijgeven over het ongeluk voor we weten of de bevolking gevaar loopt’’, zei Rashid Alimov, hoofd van de energiecampagne van Greenpeace Rusland. Buiten Rusland, onder andere in buurlanden Noorwegen en Finland, zijn sinds het mysterieuze ongeval geen abnormale hoeveelheden radioactieve straling gemeten.
DeZwarteRidder
0
Russische artsen: ook wij blootgesteld aan nucleaire straling
1 uur geleden in BUITENLAND

ARCHANGELSK - Russische artsen die de slachtoffers behandelden van het ongeluk met een raketmotor in het noorden van Rusland, vrezen dat ze zelf zijn blootgesteld aan radioactieve straling. Toen de slachtoffers bij hen werden gebracht, werd namelijk niet verteld dat het om een nucleair ongeval ging.

De artsen die in de Russische havenstad Archangelsk werken, vertellen hun verhaal anoniem aan de BBC. Het ongeluk gebeurde bij een onderzoekscentrum van atoomconcern Rosatom, ruim 35 kilometer ten westen van Archangelsk. Volgens de artsen stonden zeker negentig mensen in contact met de slachtoffers, maar heeft het leger nooit gewaarschuwd voor de kans op verhoogde stralingsniveaus.

Vijf onderzoekers kwamen bij het ongeluk om het leven en meerdere mensen raakten gewond. Drie gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht waar de artsen werken.

Volgens hen was het meteen duidelijk dat ze ernstig ziek waren toen ze op de spoedeisende hulp terechtkwamen. Daarna zijn ze naar een operatiekamer gestuurd. Omdat niet direct bekend was wat het trio mankeerde, ging het werk op de spoedeisende hulp gewoon verder.

Verzwegen

Een militair team kwam na afloop in het ziekenhuis in Archangelsk alles ontsmetten. De kleren van de slachtoffers werden meegenomen, alsook de stretchers. Volgens een van de artsen zit de schrik bij het ziekenhuispersoneel er goed in. Vooral omdat cruciale informatie is achtergehouden bij een calamiteit. De drie gewonden zijn later naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Moskou gebracht. Het is niet bekend hoe ze eraan toe zijn.

De explosie gebeurde op 8 augustus en direct spraken de lokale autoriteiten van een verhoogde radioactiviteit. De meteorologische dienst van Rusland meldde vorige week dat de straling vier tot zestien keer hoger dan normaal was. Volgens de Russische president Vladimir Poetin is er echter geen gevaar voor de volksgezondheid en is de situatie onder controle.
luchtschip
0

Alexander Navalny vrijgelaten

Oppositie leider had een gevangenis straf van 30 dagen.
Kreeg in de gevangenis verschijnselen van allergische reacties, die hij nog nooit in zijn leven had gehad. Is daarvoor behandeld in het ziekenhuis. Hij vermoedt dat er sprake was van vergiftiging.

In september zijn gemeenteraadsverkiezingen in Moskou. Iedere Zaterdag waren er protesten omdat er geen oppositie kandidaten verkiesbaar zijn.

twitter.com/ABC/status/11649399270518...
voda
0
Mr Putin to Inaugurate Gagarin International Airport Built by ESTA

Daily Sabah reported that Russian President Mr Vladimir Putin will inaugurate the newly built Saratov Gagarin International Airport, a project of leading Turkish builder, ESTA Construction. The airport is located in Saratov, a city on the upstream shores of the Volga. It is named after the famous Russian cosmonaut Yuri Gagarin, the first human to venture into the outer space. Gagarin landed at the old Saratov Airport after his journey to space on April 12, 1961. The structure harmonizes modern architecture and history, proving it to be an architectural attraction. The Gagarin International Airport is the second airport in Russia to have been constructed from scratch after the dissolution of the Soviet Union.

Since the old airport was located close to the city center, its enlargement was not deemed possible and the Saratov authorities in 2008 decided to build a brand new airport.

ESTA Construction noted that the airport also has a space museum and incorporates a technological infrastructure that makes every passenger feel like a cosmonaut. With a capacity to serve 1 million passengers, the airport covers an area of 43,147 square meters.

Source : Daily Sabah
Bijlage:
voda
0
Russian Coal Output Seen at 550-670 Million Tonne by 2035 - Mr Novak

Reuters, citing Russian Energy Minister Mr Alexander Novak, reported that Russia's annual coal output is expected to be 550-670 million tonnes by 2035. He said coal production last year stood at 440 million tonnes.

Source : Reuters
voda
0
Lukoil pompt winst op met hogere productie

Gepubliceerd op 28 aug 2019 om 13:49 | Views: 299

MOSKOU (AFN/BLOOMBERG) - Lukoil heeft in de eerste helft van het jaar meer winst geboekt. Het op één na grootste olie- en gasconcern van Rusland profiteerde van een hogere productie én verkoop van olie en gas.

De omzet steeg door de hogere productie tot 3976 miljard roebel (zo'n 53,7 miljard euro). De nettowinst pakte zo'n 20 procent hoger uit op omgerekend 4,5 miljard euro.
63.388 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 3166 3167 3168 3169 3170 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
866,51  0,00  0,00%  22 apr
 Germany40^ 18.004,10 +0,80%
 BEL 20 3.863,26 0,00%
 Europe50^ 4.963,79 +0,55%
 US30^ 38.252,53 +0,01%
 Nasd100^ 17.205,62 -0,02%
 US500^ 5.012,22 -0,09%
 Japan225^ 37.556,21 -0,44%
 Gold spot 2.302,94 -1,04%
 EUR/USD 1,0649 -0,03%
 WTI 82,00 -0,06%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront