Pharnext « Terug naar discussie overzicht

Forum Pharnext geopend

214 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
R0bert
0
Na de mooie resultaten van het afgelopen half jaar bij Gala heb ik dat aandeel afgebouwd naar 50% van mijn portefeuille en gebruik ik een deeltje voor mijn eerste instap bij Pharnext (€12.2). Hopend op een mooie stijging richting 2020!
[verwijderd]
0
quote:

R0bert schreef op 16 juli 2019 15:18:

Na de mooie resultaten van het afgelopen half jaar bij Gala heb ik dat aandeel afgebouwd naar 50% van mijn portefeuille en gebruik ik een deeltje voor mijn eerste instap bij Pharnext (€12.2). Hopend op een mooie stijging richting 2020!
Welkom :-)
R0bert
0
Thanks! Ik heb echter wel een bedenking bij de aanpak van Pharnext. PXT3003 bestaat uit een samenstelling van Naltrexone, Baclofen en Sorbitol. Waarom zou de apotheek om de hoek deze samenstelling niet zelf kunnen maken eens de effectiviteit van de combo bewezen is? Je kan toch moeilijk een dure behandeling gaan verkopen die in wezen makkelijk zelf te maken is. Of zie ik hier iets over het hoofd?
me_n
0
quote:

MZ schreef op 24 april 2019 11:43:

Plaatje om te komen tot waardering o.b.v. pijplijn.
Ben wel erg benieuwd of het cash deel per aandeel pharming klopt.
[verwijderd]
0
quote:

pardon schreef op 21 augustus 2019 10:22:

0,95 hoger zonder nieuws.
Laatste week sowieso weer up. Lijkt middelange termijn uptrend te vervolgen.

Op naar indiening goedkeuringsaanvraag en hopelijk terug richting 28 eu en hoger.
pardon
0
Persbericht - Bevoorrechte informatie Pharnext kondigt een update van de regelgeving voor haar aan PLEODRUG ™ PXT3003 bij de ziekte van Charcot-Marie-Tooth type 1A in de Verenigde Staten PARIJS, Frankrijk, 30 augustus 2019 om 08:00 (CEST) - Pharnext SA (FR0011191287 - ALPHA) , bedrijf baanbrekend biofarmaceutisch product een nieuwe aanpak voor het ontwikkelen van combinaties van Innovatieve geneesmiddelen op basis van Genomic Big Data en kunstmatige intelligentie (het 'bedrijf'), kondigt vandaag aan dat de Amerikaanse FDA ("Food and Drug Administration") aanbevolen aan het bedrijf om een ??aanvullend klinisch fase 3-onderzoek voor PXT3003 uit te voeren bij ziekte van Charcot-Marie-Tooth type 1A ("CMT1A"). In de Verenigde Staten heeft Pharnext besprekingen met de FDA afgesloten over de positieve resultaten van zijn onderzoek cruciale fase 3 PLEO-CMT, eerder aangekondigd in oktober 2018, waarin de arm van de hoge dosis werd voortijdig onderbroken vanwege een onverwacht probleem van stabiliteit van de formulering. In verband met dit evenement heeft de FDA Pharnext aanbevolen een onderzoek uit te voeren Fase 3 klinische proef voor het PXT3003-registratiedossier in de CMT1A. De FDA heeft CMT1A erkend als een ziekte met een significante medische behoefte, verleende de Fast Track-aanduiding aan PXT3003 in februari 2019 en moedigt het bedrijf aan om interactie met haar om een ??klinisch studieplan te voltooien. Het verwachte tijdschema voor het indienen van het bestand registratie in de Verenigde Staten zal vervolgens dienovereenkomstig worden aangepast. "Gezien de consistente werkzaamheidsresultaten van PXT3003 waargenomen in de verschillende onderzoeken al klinieken uitgevoerd en het zeer goede veiligheidsprofiel tot nu toe, we blijven diep vertrouwen in het potentieel van PXT3003 als een therapeutische optie, inclusief patiënten met CMT1A nodig, "zegt professor Daniel Cohen, oprichter en CEO van Pharnext. "We zijn absoluut toegewijd, zo snel mogelijk, aan de ontwikkeling van een klinisch studieplan in overeenstemming met de FDA, om PXT3003 beschikbaar te maken voor patiënten Amerikanen met CMT1A ". Tegelijkertijd zet het bedrijf zijn PXT3003-ontwikkelingsprogramma in CMT1A in Europa en China. Pharnext zet zich actief in om vooruitgang te boeken in het proces registratie in Europa. In China zijn Pharnext en zijn farmaceutische partner Tasly betrokken in het verdere ontwikkelings- en registratieproces door hun gezamenlijke- onderneming. Bovendien is het bedrijf van plan patiënten te handhaven die momenteel in het uitbreidingsonderzoek zijn opgenomen van fase 3 in behandeling tot de commerciële beschikbaarheid van PXT3003. Over de PLEO-CMT Fase 3-studie In december 2015 startte Pharnext PLEO-CMT, een cruciale fase 3 dubbelblinde studie van 15 maand waarin de werkzaamheid en veiligheid van PXT3003 bij 323 CMT1A-patiënten van 16 tot 65 jaar werden geëvalueerd
Kaviaar
0
Echt een Frans bedrijf. Alles in het Frans. De hele website. Typisch Frans om geen Engels te gebruiken.
[verwijderd]
0
quote:

Kaviaar schreef op 30 augustus 2019 13:41:

Echt een Frans bedrijf. Alles in het Frans. De hele website. Typisch Frans om geen Engels te gebruiken.
www.pharnext.com/en/
jodu
0
Beetje teveel afgeslacht, dus herstel is wel te verwachten. Gezien de fast-track zal de bijkomende fase3 studie wel vlot verlopen. Voor mij geen man overboord dus...

www.tradingsat.com/pharnext-FR0011191...

(BFM Stock Exchange) - De actie van biotech opgericht door Daniel Cohen stort vrijdagochtend in, terwijl Pharnext weer aan het werk moet. Als de leider tegen het begin van 2020 de vergunning voor het in de handel brengen van PXT3003 voor de behandeling van een weesziekte genaamd Charcot-Marie-Tooth hoopte, zei de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit dat het beter zou zijn om een ??proef te herhalen. bevestigend.

De aandelenkoers zakt vrijdag 30,21% in tot 8,48 euro in het eerste uur van noteringen, het bedrijf heeft aangegeven dat na besprekingen de Food and Drug Administration (FDA), het agentschap Het Amerikaanse farmaceutische bedrijf adviseerde om een ??nieuwe fase 3-studie (de nieuwste en duurste studie vóór de toepassing) te hervatten voor zijn experimentele behandeling van de ziekte van Charcot-Marie-Tooth (CMT), de meest voorkomende Erfelijke neurologische aandoeningen met 125.000 patiënten in Europa en de Verenigde Staten.

Pharnext had een nieuwe combinatie bedacht van drie bekende moleculen (baclofen, naltrexon en sorbitol) in zeer lage doses maar synergistisch werkendom deze chronische ziekte te behandelen zonder goedgekeurde behandeling. In het geval van moleculen die al meer dan 30 jaar zijn goedgekeurd en bij veel lagere doses dan in de oorspronkelijke indicatie, was het bedrijf vrijgesteld van het starten met fase 1 (waar alleen de veiligheid is geverifieerd) om met de klinische ontwikkeling te beginnen. direct in fase 2 (waar de eerste gegevens over de werkzaamheid worden verzameld). Dit was uitgevoerd op 80 patiënten in de periode 2011-2012 en had een significante verbetering van de toestand van de patiënt aangetoond, afgemeten aan een verbetering van de score op de schaal ONLS (Overall Neuropathy Limitation Scale). om de mate van invaliditeit te beoordelen.

Eind 2015 kon het bedrijf een fase 3-studie starten (een cruciale studie gericht op het bevestigen van de resultaten van een grotere populatie), met als doel twee verschillende doseringen van de behandeling en een placebo (dwz drie cohorten) van 300 patiënten te testen. totaal. Pharnext, geïntroduceerd op de aandelenmarkt in 2016, heeft uiteindelijk 323 patiënten met CMT type 1A overtuigd om deel te nemen aan de studie, PLEO-CMT genaamd, en uitgevoerd in ongeveer 30 ziekenhuizen in zowel Europa als de Verenigde Staten. Verenigde Staten en Canada. In overeenstemming met het tijdschema dat aan de inleiding werd meegedeeld, werden de resultaten gepresenteerd in de tweede helft van 2018.

Gemiddeld ervoeren patiënten met een hoge dosis een gemiddelde vermindering van 0,4 punten in de ONLS-score (12 gradaties), dicht bij de gemiddelde verbetering die werd waargenomen in fase 2 en boven het niveau dat als significant werd beschouwd. (0,3 punt) door de agentschappen. Pharnext had echter erkend dat slechts 55 patiënten de hoge dosis konden ontvangen, vergeleken met 93 de lage dosis en 87 de placebo vanwege "onverwachte stabiliteitsproblemen in de farmacologische formulering van deze test.

Vanwege deze voortijdige onderbreking van de maximale dosis cohort heeft de FDA Pharnext echter aanbevolen een aanvullend klinisch fase 3-onderzoek uit te voeren ten behoeve van het registratiedossier.

Het bedrijf benadrukt echter dat door de FDA begin 2019 de 'fast track'-aanduiding aan het product toe te kennen, de FDA de belangrijke medische behoefte van de ziekte onderkent en het bedrijf aanmoedigt om met hem uit te wisselen om een ??klinisch studieplan te voltooien.

De toekomstige kalender voor het indienen van het registratiedossier in de Verenigde Staten zal "vervolgens dienovereenkomstig worden aangepast", zegt Pharnext, die hoopte de sesam volgend jaar en de markt in de pas te krijgen.

"Gezien de consistente werkzaamheidsresultaten van PXT3003 waargenomen in de verschillende klinische onderzoeken die tot nu toe zijn uitgevoerd en het zeer goede veiligheidsprofiel tot nu toe, blijven we diep vertrouwen in het potentieel van PXT3003 als een therapeutische optie , inclusief patiënten met CMT1A nodig, "zei in een verklaring Professor Daniel Cohen, oprichter en CEO van Pharnext. "We zijn absoluut toegewijd, zo snel mogelijk, aan de ontwikkeling van een klinisch studieplan in overeenstemming met de FDA, om PXT3003 beschikbaar te maken voor Amerikaanse patiënten".

Opgemerkt moet worden dat tegelijkertijd patiënten in fase 3 die de behandeling wilden voortzetten, in staat waren om een ??open-label verlengingsonderzoek van negen maanden te doen (dat wil zeggen, allen konden overschakelen naar hoge dosering). De resultaten van deze uitbreidingsstudie genaamd PLEO-CMT-FU, ontworpen om de veiligheid en verdraagbaarheid op lange termijn van PXT3003 te evalueren, zullen in het vierde kwartaal van 2019 worden onthuld.
jodu
0
Ben benieuwd of de PLEO-CMT-FU-fase3-studie , zie eind september voorzien is ( hoge dosering ) een invloed zal hebben op de nieuwe fase3 studie... Ik heb alvast wat stukjes bijgekocht om te milderen
[verwijderd]
0
Zo'n tweede, vertraagde koersdaling heb je vake bij ie kleine fondsen, niet eider zit dicht op het nieuws.
Hopelijk hebben we het nu zo'n beetje gehad en kan er in rust bekeken worden of de koersdaling na dit bericht niet erg doorgeschoten is.
holenbeer
0
Als er geen nieuws is, prima. Heb net onder 6 wat uitgebreid.
Zag op GLPG forum iemand een link leggen met de update van de GLPG Discovery engine
[verwijderd]
0
quote:

holenbeer schreef op 3 september 2019 17:14:

Als er geen nieuws is, prima. Heb net onder 6 wat uitgebreid.
Zag op GLPG forum iemand een link leggen met de update van de GLPG Discovery engine
Ja, eerst op 8,90, laatste op 5,78. Zo van, ergens komt de ommekeer wel, toch blij dat dat gebeurt voor je moet bijkopen tot je een belang moet melden ;).
214 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 14:06
Koers 0,150
Verschil -0,004 (-2,60%)
Hoog 0,154
Laag 0,140
Volume 54.811
Volume gemiddeld 32.216.961
Volume gisteren 21.883

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront