Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Leroy gaat er bij KPN in loon op vooruit

Lees over dit aandeel ook

  1. 22 apr Beursblik: hogere resultaten KPN verwacht
  2. 31 jan KPN mist een vleugje ambitie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 het zwaard 6 september 2019 07:29
    Wilbar; Eigenlijk verdiende ze "maar 523.000 €" de rest uit bonussen .Een peulschil i.v.g met haar voorganger. Het is'n competente vrouw met veel ervaring die ongetwijfeld een meerwaarde kan betekenen voor KPN. Vermits haar contract bij Proximus (hoofdaandeelhouder de Belgische Staat) te einde liep en België nog steeds geen regering, heeft ze eieren voor haar geld gekozen. Wie kan haar dit kwalijk nemen.

  2. forum rang 8 Wilbar 6 september 2019 07:34
    @het zwaard
    Ik ben het met u eens dat ze een prima bestuursCV heeft. Dat pleit zeker in haar voordeel. Het is heel makkelijk om iemand af te kraken en dan ook nog omdat het een vrouw is. Ik hoop voor haar, voor het bedrijf en voor de aandeelhouders dat ze gaat bewijzen dat de kwaliteit van haar kunnen er toe doet en dat gender er niets toe hoeft te doen.
    Ik sta er verder neutraal in maar men is vast niet over 1 nacht ijs gegaan om haar voor te dragen.
  3. Terechter 6 september 2019 07:40
    Wat een idiote commissarissen bij KPN. Eerst blunderen ze bij Ibarra door deze man miljoenen toe te schuiven, nu blijkt hij vroegtijdig op te stappen en heeft hij niet eens kunnen bereiken dat de omzetdaling bij KPN werd gestopt. Opnieuw wordt er nu iemand benoemd (bij KPN werken volgens de commissarissen klaarblijkelijk verder geen capabele mensen die door kunnen schuiven naar de top) die we ook maar meteen een abnormaal salaris geven en daar bovenop nog bonussen. Maar ja, het is makkelijk uitdelen, de aandeelhouders en klanten betalen wel.
  4. forum rang 4 Charlemagne 6 september 2019 07:59
    Bonussen zijn complete flauwekul. Van iemand met zo'n salaris mag je toch verwachten dat ze op competente wijze haar werk doet, als je dan ineens harder gaat lopen om een bonus te verdienen, doe je iets faliekant fout. Een bonus is een elitaire manier om geld van aandeelhouders her te verdelen over een paar geprivilegieerden. Zie Van Beurden Shell 20 miljoen per jaar door o.a. bonussen, voor tja wat? De prestaties zijn zeer matig.....
  5. simidoc 6 september 2019 09:04
    Leroy ontvlucht de Belgische politieke idioten die zich altijd bemoeien met de interne keuken van proximus,en staan te schooien voor alsmaar hogere dividenden om zelf hun zakken te kunnen blijven vullen.Als je in een stro..land als België zes regeringen moet onderhouden zou je voor minder weg vluchten.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

KPN Koninklijke

3,395 17:35
+0,047 +1,40%
Premium

KPN mist een vleugje ambitie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links