Nyrstar « Terug naar discussie overzicht

wanneer terug notering NYRSTAR op Euronext Brussels

48 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Leefloon
0
quote:

006? schreef op 8 augustus 2019 13:07:

Hoe zit het nu zijn de aandeelhouders nu als kwijt

en zo niet wanneer wordt de koers hevat
Wie weet. "Kan". Zou dus ook niet kunnen.

De koers wordt, onveranderd, nooit hervat; de handel ongetwijfeld ooit wel. Er bestaat geen enkele tegenstelling ("zo niet") tussen alles kwijt zijn en handel. Sterker, wanneer je alles met grote zekerheid kwijt bent, is het zeer waarschijnlijk dat door het bekend worden daarvan de handel weer hervat kan worden. Geduld...
makyjo
0
Suske Wiet, hopelijk heb je een beperkte positie aan 0,21 € ingekocht want 1 ding is zeker... je positie is momenteel waardeloos en ik vrees ten sterkste dat je quasi alles zult kwijt zijn. Ik vind het wel moedig en getuigt van veel lef dat je nog speculeerde in een miraculeuze heropleving maar de realiteit is wat ze is bij Nyrstar…
Succes verder bij uw andere investeringen en beleggingen.
makyjo
0
Aan 006, vermoed dat er een delisting op Euronext zit aan te komen want betalen voor een beursplatform terwijl je er sedert 24 juni niet meer noteert is ook weggesmeten geld,hé.
In beste geval kunnen AH dan afrekenen van hun bestaande aandelen aan de laatste slotkoers van 24 juni( 0,19€/aandeel), in slechtste geval is kas helemaal uitgezogen en leeg achtergelaten door die gehaaide.... en is kleine AH weeral eens gerold en gemold. Remeber L&H,Fortis…
Allemaal zeer zeer spijtig dat wij als brave AH zomaar gedupeerd worden en dat anderen met minder goede bedoelingen hun zakken hebben gevuld en de boel belazerd en uitgezogen op onze kosten ! De wereld is soms zeer onrechtvaardig en wreed.....
Leefloon
0
quote:

makyjo schreef op 13 september 2019 12:01:

betalen voor een beursplatform terwijl je er sedert 24 juni niet meer noteert is ook weggesmeten geld,hé.
Zo werkt dat niet, zo hoog zijn die kosten niet, het is Nyrstar dat in gebreke blijft, en het juiste loket is de toezichthouder. Nog even, en je hoeft als bedrijf domweg geen jaarverslag in te leveren om van het beleggende publiek, beursnotering en verplichtingen af te komen...
Leefloon
0
Een non-event, net zoals indexopname, maar het verdwijnen van Nyrstar uit de BEL Small per 23 september kan zowel met de recente effectieve beursomzet van €0,00 als met andere redenen te maken hebben. De moeite van het narekenen niet waard.
Leefloon
0
quote:

makyjo schreef op 13 september 2019 12:01:

De wereld is soms zeer onrechtvaardig en wreed.....
Neem, als klager, dan even de kleine moeite om bij Euronext Brussel en bij de FSMA de formele klacht in te dienen dat Nyrstar niet "gewoon" wordt verhandeld via TNLB?

De FSMA heeft immers de handel niet geschorst. Alleen de notering. Euronext Brussel kent handel via TNLB, Traded but Not Listed Brussels. Verhandeld, maar niet genoteerd. Voor Nyrstar geldt formeel geen handelsonderbrekening, en is formeel slechts Not Listed.

Het zou zowaar een geronde klacht kunnen zijn, alhoewel reparatie door de FSMA makkelijk kan zijn. Klaag eerst bij Euronext, want die benutten beleefd deze nooduitgang niet. De FSMA is de slapende hond.

FSMA: "De notering van het financieel instrument Nyrstar, ISIN BE0974294267, wordt geschorst op Euronext Brussel op 25/06/2019 vanaf 09:00 CET in afwachting van de publicatie van een persbericht.".

Not Listed dus, soit, maar nergens staat dat het marktsegment Traded but Not Listed Brussels (onder andere van Banco Santander, IBM, ProSiebenSat.1 en Volkswagen) niet mag van de FSMA. "Ik heb een formele klacht. Ik word als aandeelhouder benadeeld door het schorsen van de notering van Nyrstar, en doordat u niet de mogelijk biedt om het aandeel vervolgens legaal te verhandelen via uw bestaande segment Traded but Not Listed Brussels. De FSMA heeft nooit een volledige handelsonderbreking opgelegd.". Maar dan graag in eigen woorden. Het antwoord of een reactie kan teleurstellend zijn, maar formeel zou je zowaar gelijk hebben. Klagen is gratis, voor wie wil strijden voor een fractie meer rechtvaardigheid...
Leefloon
0
"27 september 2019 om 23.50 CEST

Nyrstar kondigt vandaag haar gewijzigde en opnieuw uitgegeven geconsolideerde jaarrekeningen voor de twaalf maanden geëindigd op 31 december 2018 aan.

[...]

De Vennootschap zal binnenkort de bijeenroeping van een gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders aankondigen die plaats zal vinden op 5 november 2019.".
mdb71
0
en alwéér een Vlaams bedrijf dat finaal gewoon afval is. Ik belegde eerder in Fortis, in Brantano, Metris, Keyware. Allemaal rommel, allemaal minder dan prullen. Wat is dat eigenlijk met de Vlaamse ondernemersgeest? Waarom zijn wij, als harde werkers, zulke waardeloze amateurs op de beurs?
twopence
0
Nyrstar vandaag mijn grootste stijger. :-)
Zal er maar niet over hebben hoeveel % verslies ik sta. :-(
twopence
0
Leefloon
1
Overgewaardeerd, mede door de lage koers, volatiliteit en hervattingschaos. Ik "dacht" even dat de hervatting een grap was, maar nee.

Gecorrigeerd met factor 50 (2% -> 100%) betaal je meer dan €10 voor ouderwets gezondere Nyrstar-aandelen. Dat "kan", maar in die waardering lijken de brede China-dalingen van de (sub-) sectoren mining en non-ferro onvoldoende verwerkt te zijn, plus een discount voor de door Nyrstar benoemde specifieke risico's, waaronder mogelijke geschillen met accountants en goedkeuring door een AVA. En en minderheidsbelang met een gekende grootaandeelhouder. Te duur voor beleggers, verwacht ik.
Leefloon
0
quote:

Leefloon schreef op 30 september 2019 18:50:

in die waardering lijken de brede China-dalingen van de (sub-) sectoren mining en non-ferro onvoldoende verwerkt te zijn
YTD gewogen de slechtst presterende ICB sector bij heel Euronext: Industrial Metals & Mining, -25,76% (ongewogen, Eramet=Nyrstar, -16,41%; sector Mining -17,04%).
48 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,073
Verschil +0,002 (+2,80%)
Hoog 0,074
Laag 0,070
Volume 25.151
Volume gemiddeld 57.009
Volume gisteren 28.921

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront