Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Beperkte kansen voor oliegerelateerde aandelen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

96 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 17 september 2019 09:21
    quote:

    ren-je-dement schreef op 17 september 2019 09:14:

    [...]

    Met alle respect, maar altijd al een enorme hekel gehad aan mensen die dit soort termen in de mond nemen. Helemaal als ik aan het eten ben.
    'Keutel intrekken', nog zo eentje.
    Dan krijg ik balle in me buik.

    Ik wil niet Dik doen..

    Maar ik ben aan de Dunne..;)
  2. forum rang 6 ttroo 17 september 2019 10:31
    Onder weg naar morgen. Tune er onder. Beurzn gaan happy op weg naar morgen. Op weg naar de FED-beslissing. Trump gaat Amerika aanvallen op twitter, maar niet in het echt. Zwak. You are fired werkt alleen maar als je de topman of president van een land bent, daar buiten werkt het niet. Europa krijgt mogelijk wat Amerikaanse tarieven aan de broek. Dat gaat er nog vele meer worden. EU is niet zo buigzaam als China. En EU exporteert niet alles naar Amerika, dus dat scheelt, maar maakt het ook lastiger om een deal te bereiken.

    Verder is het wat swingen. Beren hebben de stieren te veel laten oplopen. Op dag basis liggen de daggrafieken steevast te hoog, maar correcties willen niet plaatsvinden. Dus is het afwachten op de start van de correcties. Gisteren een rode dag, maar dat is veel te weinig voor de beren. Ze moeten echt meer doen. Beren kunnen wel gaan regeren, maar moeten dus wel gaan ingrijpen en er is ruimte genoeg voor een -3%, -5%, -7% of zelfs een -12%.

    Goud wilt nog niet doortrekken. Ik vind ze wel koopwaardig. Mogelijk neem ik vandaag wat in positie, dat kan ik ook morgen doen. Zilver, ik wacht liever daar nog mee. Maar ze worden met de dag interessanter. Maar ik wacht liever nog een week om zilver weer te herladen in mijn portefeuille.

    Brent, ze deden heel ff $66.66, de future dan. Ze deden volgens mij een paar geleden nog $80 of zo, dus die 10% stijging klinkt leuk, maar ze liggen nog steeds bijna 20% van de laatste highs.

    Let's move it.

  3. forum rang 6 ttroo 17 september 2019 11:22
    Oe. DSM verknalt zijn hele mooie koers. Zonde. Soms te veel hooi op het vork willen nemen, is niet zo handig. VIXie. Sleepy. Futures. Sleepy. Commodities. Sleepy. Koper en Zink zijn niet vooruit te branden. Headlines. Sleepy. AEX. Sleepy. Zitten ze vastgebonden de AEX? Nauwelijks speel ruimte. Nikkei. Super Sleepy. Gisteren gesloten, vandaag open. Maar ze hebben de ochtend Sleepy beker gewonnen. AEX is een goede tweede. En Koper en Zink zijn een goede derde.
96 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links