Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Winkelketen Blokker heeft beursplannen'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 27 september 2019 08:05
    Ik denk dat deze man zichzelf volledig overschat en dat voor de beoogde beursgang het concern al teloor gegaan is.

    Wat kun je nu eigenlijk bij Blokker kopen, ik de winkel is het een chaos, alles ligt door elkaar heen, en zelfs aanbiedingen zijn er duur.

    Big Bazar doet eigenlijk precies hetzelfde, maar dan in het goedkopere segment, bij de Action ben je nog goedkoper uit en je weet wat je daar kunt kopen.
    Ook zie je bij de Action de klanten met volle boodschappenkarren naar buiten lopen waar spullen in zitten die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben, ze spelen het slim.

    En dan de speelgoedwinkels, je kunt er straks alleen nog genderneutraal speelgoed kopen, en bovendien hebben ze als eerste Zwarte Piet in de ban gedaan.

    Winkels lopen gewoon steeds verder leeg, hoge parkeertarieven in de binnenstad, en via internet kun je hetzelfde gewoon gratis thuis laten bezorgen voor vaak nog minder geld.

    Ik zie het zwart in voor Dhr. Witteveen.
  2. deberkjes 27 september 2019 10:09
    Wie niet waagt, wie niet wint. Is wel creatief denken en ik hoop dat inderdaad over 3 jaar Blokker nog bestaat. En ja, alles hangt dan af wat de investering in een zegelkaart is, lees wat AH ook deed, of worden het gratis zegels, en dan wat de waarde van een aandeel op de markt zal zijn. Of het voor iedereen een win/win gaat worden ?
  3. [verwijderd] 27 september 2019 13:40
    Wij noemen dit een piramide-spel met uitsluitend verliezers. En de omzetten zullen wel voor de beursgang opgekrikt worden...waar hebben we dat ook al eerder gezien.....Ik ben niet helemaal zeker; was dat Infotheek???? De diverse dochterbedrijven leverden en factureerden aan elkaar en ja....dan weet u het wel.
  4. [verwijderd] 27 september 2019 13:46
    quote:

    Spider01 schreef op 27 september 2019 09:20:

    Het stikt hier werkelijk van de ondernemers, deze ondernemers hebben de klok horen luiden en denken ook te weten waar de klepel hangt.

    Jammer dat deze mensen geen eigenaar van Blokker zijn...!!

    De tent was technisch failliet, Els Blokker was er klaar mee en verkocht de hut voor € 1,00. De winkels zijn een zootje, geen service of vakbekwaam personeel en de prijzen zijn voor de Chinese troep te hoog. Om dan, voor dat definitief het licht uitgaat, Piet Particulier een poot uit te draaien?????
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links