Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KPN trekt nominatie Leroy als topvrouw in

Lees over dit aandeel ook

  1. 04 apr Beursblik: KPN blijft favoriet van Barclays
  2. 31 jan KPN mist een vleugje ambitie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Pazzoppe 30 september 2019 16:39
    Wat een grap. KPN gaat hier vast een exitpremie voor betalen. Ik denk dat ze ook een headhunter een kwart van haar jaarsalaris zullen moeten betalen. Dit natuurlijk naast de ongetwijfeld heel interessante exitpremie die ze voor Ibarra betalen.

    En die aandelentransactie? Zoveel gedoe voor een luizige 285k? Dat stelt zelfs voor Proximus niets voor dus hoeveel voor/nadeel zou dat hebben opgeleverd? Kleine zesduizend euro schrijft De Tijd. Dan kom je er met een waarschuwing wel van af.

    Ik hoop voor haar dat ze in haar positie als CEO wel iets meer dan die paar aandeeltjes heeft gekregen sinds haar benoeming 5 jaar geleden, anders heeft ze iets helemaal niet goed gedaan. Het zou me niet verbazen dat dit slechts een deel van haar pakket is en dan is het niet zo gek om zo af en toe eens wat te verkopen. Waarschijnlijk heeft ze toen ze in juni de opdracht gaf hier niet over nagedacht. Nu ze (vervroegd) vertrekt bij Proximus zal ze haar volledige aandelenpakket moeten verkopen en krijgt ook daar nog een extra oprotpremie bovenop.

    Leroy heeft in de afgelopen vijf jaar het suffe Belgacom/Proximus een behoorlijk stuk opgeschud en zou dat ook bij het nog suffere KPN kunnen doen. Haar eerste actie zou vast het stopzetten van de xs4all integratie zijn geweest. Over marketingblunders gesproken.

    Ik gun haar een betere werkgever.
  2. [verwijderd] 30 september 2019 18:57
    quote:

    erjee-ff schreef op 30 september 2019 13:30:

    [...]
    Eind juni een opdracht geven te verkopen terwijl je ook al in gesprek bent met andere partijen omdat je weet dat je contract afloopt. Waarom zou je aandelen verkopen van een bedrijf waar je van plan bent te blijven? Hoe is dat geen voorkennis? Of daar nu winst mee gemaakt wordt of niet.

    Hoe het wel zou moeten is niet verkopen. Gewoon, niet verkopen.


    Zolang je in gesprek bent, is er nog geen contract / overeenkomst. Als er al getekend was, dan verandert de zaak.
  3. De Kromme 30 september 2019 19:51
    volgens mij zitten er andere belangen achter. het verhaal klopt gewoon niet. Deel van KPN management is achteraf geschrokken van de wellicht daadkrachtige toekomstige ingrepen van deze dame en kiest eieren voor haar geld. liever alles bij het oude, lekker graaien en op de pluche blijven zitten. en ja hoor, en kan nog 5.000.000.000 omzet verlies vanaf dus gewoon doorgaan zou ik zeggen....
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

KPN Koninklijke

3,372 17:36
-0,011 -0,33%
Premium

KPN mist een vleugje ambitie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links