ASIT biotech « Terug naar discussie overzicht

Forum ASIT biotech geopend

693 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 31 32 33 34 35 » | Laatste
Candelll
0
kbc geeft 0.80 per aandeel, is de druk op de ketel leggen, wie weet zien we dit volgende maand wel,wetende dat 18 September de 1/2 jaar cjfers komen,dus deze zullen gekend zijn voor 18-09,gewoon opletten wat het volume doet die dagen/weken ervoor, kan u veel wijzer maken:)
MatthewJ
0
Die van KBC konden het niet hebben dat het vorige management is afgezet door de kleine aandeelhouders. Sindsdien geven ze op ieder mogelijk moment een negatief advies. Terwijl ze ervoor altijd positief waren. Hetgeen ik toen onverklaarbaar vond. De cashburn was veel te groot naar mijn inziens. Dat was ook de reden dat ik toen geen aandeelhouder was.
Daar spelen dus andere dingen mee volgens mij. Normaal verwacht ik in september dat er minder geld gaat uitgegeven zijn dan het semester ervoor. Dat is immers het hoofdobjectief van het nieuw management. Er wordt gefocused op 1 product (graspollen-rhinitis). Op de andere toepassingen wordt bezuinigt tot dat het eerste erdoor is.
Oops!
0
Ik zit er ook naar te kijken, geen idee waar het vandaan komt. Misschien eigen inkoop
[verwijderd]
0
Ik heb dit aandeel al van toen het nog op 4,9 stond. Gelukkig weinig ingestoken. Ik heb het doorheen al de dalingen maar gehouden omdat er zo weinig overschiet. Zou er nog ooit iets van komen?
MatthewJ
0
Ik heb ook niet echt een idee waar dit vandaan komt. Het gebeurd wel iedere maand eens dat het wat omhoog schiet. Of er ooit iets van komt? Ik zit er een tijd in (niet dik) & laag ingekocht rond de 1.
Ik denk dat dit een slecht binaire gok is. Als er iets van komt spreken we koers x4. Als er niks van komt alles kwijt. Risico misschien niet echt meer waard.
marc999x
0
ik heb ook een beetje aangekocht toen met veel verlies nu maar hou het ook bij heeft geen nut om het nu weg te doen.
Candelll
0
bizar volume deze week , eerste 3 dagen steeds +/- rond de 44.000 en gisteren +200.000, welk volume zullen we vandaag zien….

koers staat een beetje hoger , ik dacht bij de laatste ophaling van euro's dat dit overeensteemde met een koers van 1.16
Candelll
0
zoals we hadden kunnen verwachten word het verlies uitgediept, maar alles hangt nu af van het resultaat dat we voor het einde van het jaar mogen verwachten.
Berre
0
na de goedkeuring,gaan we terug naar boven,zal nu geleidelijk gaan,tegen eind van het jaar rond de 2 euro en van dan af naar normale waarden,eindelijk zou ik zeggen,heeft lang genoeg geduurd
Berre
0
als ze al toelating krijgen om te bouwen en dat de resultaten al zodanig positief zijn zal de stijging van nu al ingezet worden
Berre
0
was al geplaatst verleden week,wisten nog niet af van die toelating;als je moet luisteren naar kbc zijt u ver van huis
MatthewJ
0
Ik was er maar aan het lachen hoor :-) Uiteraard verkoop ik niet. Ik sta momenteel zelfs denk ik gewoon break-even met dit aandeel. Ben benieuwd of je gelijk hebt. Maar persoonlijk denk ik dat verder gaat palaveren tot de testresultaten in december. Ok dit is een mijlpaal dat ze mogen produceren. Het product is veilig.
Maar als in december de testresultaten tegenvallen is dit allemaal irrelevant. Dan is het bedrijf een doos die leger dan leeg is. Maar voor alle duidelijkheid: ik geloof erin.
Oops!
0
Ik heb zelf aandelen, veel te vroeg gekocht dus zo'n verlies dat het ook de moeite niet meer is om te verkopen... Maar waar ik me zorgen over maak zijn de vele berichten die ik lees over nieuwe mogelijkheden om een allergie tegen pindanoten te behandelen, die al verder staan of zelfs geen medicijn nodig hebben :-(
Candelll
0
ja.....koers blijft hangen, verwonderd mij ff niet.
Zoals we weten hebben ze kapitaal opgehaald 9.225 miljoen euro centjes rosjes of briefjes kies maar... tegen een conversie prijs van 1.268
hier hebben of moeten ze +5 miljoen inboeken om het einde van 2019 in te dekken.

stel ik mij de vraag wat er zal overschieten van de rest(4 miloen).

de verhoopte ophaling van 12 miljoen viel wel wat tegen...maar ja oude koeien uit de gracht halen……heft geen baat meer , markt bepaald de koers!

wat nu belangrijk is de goedkeuring in de laatste fase, naar de info die we hebben ontvangen ziet het er goed uit, het is nu wachten…..indien we een go krijgen zal de markt met plezier het nodge kapitaal verstrekken en is de vraag naar welke hoogte de koers word gestuurd.
693 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 31 32 33 34 35 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 13:25
Koers 0,019
Verschil +0,000 (+1,09%)
Hoog 0,019
Laag 0,018
Volume 7.816
Volume gemiddeld 45.787
Volume gisteren 107.072

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront