TomTom « Terug naar discussie overzicht

oktober Wordt Tomtom beloond naar harde werken??

2.107 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 100 101 102 103 104 105 106 » | Laatste
Wereldbelegger
0
Dank boem! en ketchup of catch-up voor jullie bovenstaand gesprek met elkaar
Leerzaam verhaal.

Vraag aan ketchup of catch-up
Ik meen mij te herinneren dat u eerder schreef dat uw beschermingsconstructie zo’n 2 euro per aandeel hebben gekost. Mag ik vragen hoe u TomTom aandelen beschermt / heeft beschermd.
Zelf zit ik daar ontzettend mee te klooien en alleen door geluk(?) / toeval(?) kruimel ik wat rendement erbij met aan- en verkoop van turbo’s short en long.
ketchup
2
@ wereldbelegger

ik zit bij investment banking als klant en ben destijds door zowel BNP als MS geadviseerd wat in TT te doen , dat was gelijk raak want TT kende in 2015 op de hype van de verkoop van HERE een super run in sympathie

bij BNP ( Exane) verloren ze hu analist die naar een concurrent ging, maar ze vonden ook toen TT haar target bereikte van 11 euro dat het genoeg was geweest en vonden het aandeel niet langer koopwaardig, aandeel had wat hen betreft genoeg gedaan voor upmove, Morgan kwam in die zelfde periode met een blue-sky rapport uit en waren ook zeer enthousiast over de mogelijkheden bij TT, die haakten echter af omdat ze twijfel hadden over de juiste weging tussen aandeelhouders return en LT doelen die een bedrijf u eenmaal heeft

in beide gevallen heb ik hun advies om uit te stappen niet genomen daar ik het eerder me Kumar eens was en dat onderschreven zowel Exane als Morgan dat mocht TT de toko openbreken voor kapitalisatie dat je echt aan waardes van 18-20 euro mocht denken dat bij een uitstaande aandelen aantal van 235 mio geeft 4-4.5 miljard
ik bleef dus zitten
zal de eerste zijn die toegeeft dat TT een moeilijk te lezen aandeel is en heb immer dat gevoel dat bij een up-surge ik denk had ik er maar meer en bij een down-move had ik ze maar niet
TT in de daarop volgende 3 jaar ging 3 x van 10 naar 6 en in die range ben ik afgeslacht om mijn Long positie te beschermen, bleef ik op de weg naar beneden put-opties kopen om mijn Long te beschermen die dan waardeloos afliepen omdat TT toch weer herstelde
dat heeft er toe geleid dat mijn aankoopprijs niet veranderde, want ik bleef long, maar mijn kostprijs schoot omhoog, zo eindig ik vandaag met aandelen in TT aan tegen 10 euro voor all-in kostprijs

natuurlijk allemaal zelf gedaan en voor gekozen, dus ik verwijt niemand iets, maar voor investering ( tot op heden ) geen schoonheidsprijs hoe ik het heb gedaan , laat dat duidelijk zijn

nu verleng ik mijn investeringsperiode met 3 jaar en hoop dat we tegen 2022/23 aan 20 euro staan, dan heb ik op 8 jaar tijd toch 100% rendement kunnen pakken, geen hoogvlieger.
Kuiken
1
bron FD twee uur geleden.

2 uur Zachary Mider
AUTO
Tesla's Autopilot zal levens redden, maar ook levens kosten
Elon Musk is ervan overtuigd dat zelfsturende computers auto's veel veiliger zullen maken. Maar tijdens hun leerproces zijn slachtoffers onvermijdelijk.

Foto: Getty Images
Op de laatste dag van zijn leven stond Jeremy Banner voor zonsopkomst op om naar zijn werk te rijden. Hij stapte in zijn rode Tesla Model 3 en begaf zich zuidwaarts langs de oevers van de Everglades in de Amerikaanse staat Florida . Moerassen en landbouwgebieden zoefden als een groene waas aan hem voorbij.
Banner haalde een hendeltje over op het stuurwiel, en er klonk een zachte toon. Hij had het meest complexe en controversiële veiligheidsproduct voor auto’s aangezet: Tesla Autopilot, een computersysteem dat alle functies van het gewone snelwegverkeer uitvoert zonder dat de bestuurder zich ermee hoeft te bemoeien. Als de computer de auto bestuurt, kan de auto sneller gaan rijden, van rijbaan verwisselen, een afrit nemen en, als hij een obstakel voor zich ziet, op de rem trappen.
Het doel van Tesla is om de mondiale automarkt te beheersen door ’s werelds eerste zelfrijdende auto te maken, en volgens Tesla is Autopilot daarvoor de essentiële eerste stap. Klanten vinden het prachtig.
Ze hebben samen al bijna 2,5 miljard kilometer met Autopilot afgelegd en daarbij de grenzen van de software vaak opgezocht. Hoewel de handleiding bestuurders waarschuwt om de auto voortdurend in de gaten te houden, zijn er toch bestuurders die boeken lezen, een dutje doen, op hun ukelele tokkelen of seks hebben. Meestal brengt de auto ze wel waar ze willen zijn.
2,5 mrd
Tesla-klanten hebben samen al bijna 2,5 miljard kilometer met de Autopilot afgelegd
Tractor met oplegger
Maar op die ochtend in maart had Banners sedan niet in de gaten dat voor hem een tractor met oplegger de vierbaansweg overstak. En ook Banner zag het niet; blijkbaar was hij afgeleid geweest. Hij raakte de oplegger vol in het midden met een snelheid van 110 km/u. Het dak van zijn auto wipte eraf alsof het om een sardineblikje ging. De man, 50 jaar oud en vader van drie kinderen, was op slag dood.
Computerfouten zien er anders uit dan menselijke fouten. De automatische piloot heeft een bliksemsnelle reflex en is nooit afgeleid, maar een gevaar voor hem ziet hij soms niet. In vier van de vijf bekende dodelijke ongelukken sinds de introductie van Autopilot in 2015 lijkt het erop dat er iets aan de waarneming is ontsnapt.
Het ongeluk waar Banner het slachtoffer van werd leek ook onwaarschijnlijk veel op een eerder ongeluk. In augustus eisten de nabestaanden op grond van de wet op dood door schuld van de staat Florida een schadevergoeding van Tesla. De claim van de nabestaanden is gewoon op productaansprakelijkheid gebaseerd: Tesla beloofde een veilige auto en leverde er een met gevaarlijke tekortkomingen.
‘Geen verandering zonder risico's. Onze familie vindt troost en trots in het feit dat onze zoon zo'n positieve bijdrage levert aan de toekomstige veiligheid op de snelweg’
Gigantisch experiment
Maar Autopilot is anders dan bijna alle andere consumentengoederen die er ooit zijn geweest. Wat hier gebeurt, is een voorproefje van de ongemakkelijke vragen die in het dagende robottijdperk op ons af zullen komen. De flamboyante ceo van Tesla, Elon Musk, zegt dat de technologie levens redt, en er zijn legio Teslarijders die getuigen van bespeurde gevaren en vermeden botsingen.
Het is mogelijk dat beide kanten gelijk hebben, dat er door de computers een paar mensen zijn omgekomen die anders hadden geleefd, maar dat door hen eveneens de levens van veel meer mensen zijn gered. In de komende jaren zal door de maatschappij, en in het bijzonder door de autoriteiten en justitie, moeten worden besloten of het een het andere waard is.
Dat is geen academische vraag meer. De beslissing van Musk om Autopilot aan zo veel mogelijk mensen beschikbaar te stellen komt neer op een gigantisch experiment op alle autowegen ter wereld.
boem!
1
AB @Kuiken

Goede balans in het artikel met de vraag of het verantwoordt is om onschuldige mensen te slachtofferen om software zodanig te verbeteren dat veel meer mensen gered kunnen worden waarbij de fabrikant stelt dat de naam Autopilot niet letterlijk moet worden genomen.

In die spagaat zitten de overheidsfuctionarissen die moeten beslissen over de toelating. In die zin een mission impossible om het voor iedereen goed in te vullen.
Dutchy Ron
0
Sinds de jaarstart zijn dit jaar 364.999 nieuwe auto’s verkocht. Dat is een daling van 6,2 procent vergeleken met de eerste tien maanden van vorig jaar. Volkswagen was in oktober het populairste merk met een marktaandeel 13,2 procent. Peugeot en Renault volgden op respectievelijk de tweede en derde plek.
[verwijderd]
0
quote:

boem! schreef op 1 november 2019 08:31:

Niet ongeloofwaardig maar de waarheid.

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik mijn totale portefeuille geliquideerd heb muv TT.
Dat TT door mijn accountmanager was aaangeschaft tegen 35 euro heb ik hier nooit verhuld en hem persoonlijk ook nooit kwalijk genomen daar hij voor mij over de jaren heen een rendement heeft gebracht van een kleine 5%.

Wat ik met mijn post probeer voor het voetlicht te brengen is dat het besmuikt gniffelen over BAH posities op termijn weleens falikant verkeerd kan uitpakken.
Voor mij was 2009 een nieuwe start waarbij ik stopte met beleggen en slechts beperkt ben doorgegaan met investeren en ook hier gemeld daarbij vorig jaar een kleine positie als tweede belegging ingenomen bij Tesla tegen 335 dollar.

De enige echte waarheid is dat ik met een erfenis ben begonnen van 45K verlies bij TT en nu op een verlies sta bij Tesla van 1.500 dollar.

Door te participeren op de in mijn ogen te verwachten ontwikklelingen bij TT heb ik mijn 5700 aandeeltjes verworven tegen 4 euro muv mijn erfenis van 1428 aandelen tegen 35 euro.
Afhankelijk hoe je daarnaar kijkt heb ik een winst op TT van 34k of indien je de erfenis meerekent een verlies van 11k tot op heden met mijn belegging in TT.

Jij bent ingestapt tegen 6 euro begin 2015 om daarna niet te verkopen op 11,80 terwijl jouw lead aangaf dat 12 euro mogelijk moest zijn.
Het daarna handelen in het aandeel heeft je 2 euro gekost waardoor je nu aankijkt tegn een winst van 25% over 4 jaar.
Jij vindt dat onvoldoende en dat is jouw goed recht maar ik bespeur toch een flinke kentering in jouw gedachten.
Eerst was er bij jou geen ruimte om het verdienmodel ook maar enigszins in jouw overwegingen mee te nemen terwijl ik nu de indruk heb dat jij het verdienmodel van TT nu wel degelijk ziet.

Mijn superblue sky scenario voorzag erin dat ik zou beginnen met verkopen tegen 15 euro , waarna 30 euro 60 euro etc aan de beurt kon komen.
Uiteindelijk kom je dan uit op een ongekend koersdoel van 240 euro voor de laatste 20%. Ik weet niet hoe jij rekent maar dat houdt in dat ik in een superblue scenario de gemiddelde verkoopprijs op 60 euro heb vastgepind en slechts wat zekerheid in heb gebouwd wil het volledige traject niet zou worden doorlopen door op eerdere nivo's winsten veilig te stellen.

Ik voorzie een dividenduitkering in mijn superblue scenario van 10 euro indien TT in 2030 een omzet weet te behalen van 3 miljard tegen 85% marge en een opex van 1 miljard waardoor er na tax van 25% een netto winst van 1,125 miljard resteert welk bedrag een bedrag per aandeel vertegenwoordigd van 10 euro uitgaande van 110 mio aandelen.
Op basis van die overweging heb ik besloten om te opteren voor eeuwig dividend.
Oke Martin, uitsluiten van historische verliezen is ook een manier om jezelf rijk te rekenen.

Beslist niet mijn manier en zie dat door de jaren ook niet terug in mijn positie, vet in het rood tot 2016 en daarna door te verhandelen een ruimschoots gratis positie die wacht tot het oogstmoment daar is, enkel de FFF bepaald in hoeverre deze goudgerand zal zijn.

Vandaar dat je meestal gepikeerd reageert wanneer ik bij tijd en wijle schrijf dat het merendeel van de miljarden die @TT heeft geïnvesteerd voor ons aandeelhouders zijn verbrand en in jouw ogen zijn afgeschreven!
[verwijderd]
0
quote:

boem! schreef op 1 november 2019 14:36:

AB @Kuiken

Goede balans in het artikel met de vraag of het verantwoordt is om onschuldige mensen te slachtofferen om software zodanig te verbeteren dat veel meer mensen gered kunnen worden waarbij de fabrikant stelt dat de naam Autopilot niet letterlijk moet worden genomen.

In die spagaat zitten de overheidsfuctionarissen die moeten beslissen over de toelating. In die zin een mission impossible om het voor iedereen goed in te vullen.
onze man in de Oost.
boem!
0
aanschaf dik 10 euro in 2015, daarna bij een dalende koers het gemiddelde terug weten te brengen door handelen naar ruim 6 euro afgezien van de meer dan 1 euro aan geschreven winsten is inderdaad een prestatie van een dusdanig formaat dat ik daar mijn bedenkingen bij plaats.

mijn vragen tot opheldering van dit huzarenstukje ontwijk jij en door nu de door jou veronderstelde gepikeerde reactie mijnerzijds aangaande het verbranden van investeringsgelden centraal te stellen geef je weer thuis op het ontwijkende gedrag dat bijna iedere post van jou mbt tot TT kenmerkt.

Ipv blij te zijn met jouw vermeende beleggingsresultaat bij TT weet jij niets anders in te brengen dan negativiteit tov de investeringen die TT tot op heden heeft gemaakt.
De toekomst zal uitwijzen of die investeringen ten goede dan wel ten slechte zullen uitpakken voor TT, de transitie laat een beeld zien van het eerste.

Wereldbelegger
0
beste ketchup of catch-up

Dank u wel voor uw uitgebreid verhaal en uw uitleg over inzetten van putopties.

Ik hoop dat uw vooruitzicht over 3 jaar bewaarheid wordt.
Dan zullen velen (gedwongen) BAH beleggers een zucht van verlichting slagen.

quote:

ketchup of catch-up schreef op 1 november 2019 13:42:

@ wereldbelegger

ik zit bij investment banking als klant en ben destijds door zowel BNP als MS geadviseerd wat in TT te doen , dat was gelijk raak want TT kende in 2015 op de hype van de verkoop van HERE een super run in sympathie

bij BNP ( Exane) verloren ze hu analist die naar een concurrent ging, maar ze vonden ook toen TT haar target bereikte van 11 euro dat het genoeg was geweest en vonden het aandeel niet langer koopwaardig, aandeel had wat hen betreft genoeg gedaan voor upmove, Morgan kwam in die zelfde periode met een blue-sky rapport uit en waren ook zeer enthousiast over de mogelijkheden bij TT, die haakten echter af omdat ze twijfel hadden over de juiste weging tussen aandeelhouders return en LT doelen die een bedrijf u eenmaal heeft

in beide gevallen heb ik hun advies om uit te stappen niet genomen daar ik het eerder me Kumar eens was en dat onderschreven zowel Exane als Morgan dat mocht TT de toko openbreken voor kapitalisatie dat je echt aan waardes van 18-20 euro mocht denken dat bij een uitstaande aandelen aantal van 235 mio geeft 4-4.5 miljard
ik bleef dus zitten
zal de eerste zijn die toegeeft dat TT een moeilijk te lezen aandeel is en heb immer dat gevoel dat bij een up-surge ik denk had ik er maar meer en bij een down-move had ik ze maar niet
TT in de daarop volgende 3 jaar ging 3 x van 10 naar 6 en in die range ben ik afgeslacht om mijn Long positie te beschermen, bleef ik op de weg naar beneden put-opties kopen om mijn Long te beschermen die dan waardeloos afliepen omdat TT toch weer herstelde
dat heeft er toe geleid dat mijn aankoopprijs niet veranderde, want ik bleef long, maar mijn kostprijs schoot omhoog, zo eindig ik vandaag met aandelen in TT aan tegen 10 euro voor all-in kostprijs

natuurlijk allemaal zelf gedaan en voor gekozen, dus ik verwijt niemand iets, maar voor investering ( tot op heden ) geen schoonheidsprijs hoe ik het heb gedaan , laat dat duidelijk zijn

nu verleng ik mijn investeringsperiode met 3 jaar en hoop dat we tegen 2022/23 aan 20 euro staan, dan heb ik op 8 jaar tijd toch 100% rendement kunnen pakken, geen hoogvlieger.
boem!
0
quote:

Kopjethee schreef op 1 november 2019 15:25:

[...]
onze man in de Oost.
Touchee!!

De man met als nickname kopjethee vind (zonder t) spelling vele malen belangrijker dan de boodschap.
[verwijderd]
0
quote:

boem! schreef op 1 november 2019 15:28:

aanschaf dik 10 euro in 2015, daarna bij een dalende koers het gemiddelde terug weten te brengen door handelen naar ruim 6 euro afgezien van de meer dan 1 euro aan geschreven winsten is inderdaad een prestatie van een dusdanig formaat dat ik daar mijn bedenkingen bij plaats.

mijn vragen tot opheldering van dit huzarenstukje ontwijk jij en door nu de door jou veronderstelde gepikeerde reactie mijnerzijds aangaande het verbranden van investeringsgelden centraal te stellen geef je weer thuis op het ontwijkende gedrag dat bijna iedere post van jou mbt tot TT kenmerkt.

Ipv blij te zijn met jouw vermeende beleggingsresultaat bij TT weet jij niets anders in te brengen dan negativiteit tov de investeringen die TT tot op heden heeft gemaakt.
De toekomst zal uitwijzen of die investeringen ten goede dan wel ten slechte zullen uitpakken voor TT, de transitie laat een beeld zien van het eerste.

Jouw bedenkingen zijn voor je eigen rekening, door de jaren heen heb ik mijn handelen met het aandeel @TT en vele anderen uitvoerig gecommuniceerd op de iex fora. Mijn beleggingsresultaat met @TT is geen directe verdienste van het bedrijf zelf, behaald door gebruik te maken van de volatiliteit die in de meeste gevallen werd veroorzaakt door onduidelijke communicatie, dat vind de markt nu eenmaal niet leuk.

Dat handelen is jammer genoeg nu verleden tijd er is simpelweg geen volume meer,
ook dat is realiteit...

Wij hebben totaal verschillende opvattingen, wat jij negativiteit noemt vind ik realiteit, een bedrijf dat geld ophaalt aan de beurs heeft nu eenmaal verplichtingen aan haar aandeelhouders!

De IPO's, emissies, asset for cash, en hoe je het went of keert ook de opties die intern zijn verstrekt betekend dat aandeel rond de 17 euro moet koersen om überhaupt quitte te spelen.

Martin, jij betwist deze 17 euro, wat is het dan wel volgens jouw?
holenbeer
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 1 november 2019 08:42:

Ok duidelijk
ja ik heb slechts één leuk jaar gehad in TT, en dat was tot eind 2015, daarna enkel kommer en kwel, alles teruggeven en veel frustratie
heb veel geld uitgegeven aan bescherming en dat altijd op een moment dat er bij TT weer zwarte sneeuw uit de hemel donderde en dat heeft het aandeel 3 x in de 6 gebracht en klauwen geld gekost

ook ik denk en hoop dat TT 2022/23 een 20 euro aandeel kan zijn en verwacht een 20 mio inkoop eigen aandelen in totaal de komende 2 jaar voor 2020 en 2021
Wies,

als jij tzt je aandelen voor 20 euro aan Martin overdoet, en Martin strijkt dan jarenlang 10 euro dividend op, dan is iedereen tevreden. Wij ook :-)

PS (Nog) geen positie, schrijf alleen puts en zie wel wat daarmee gebeurt.
Kuiken
0
bron FD:

1 uur Van onze redacteur
TECH EN MEDIA
Google-moeder Alphabet betaalt $2,1 mrd voor horlogemaker Fitbit


De smartwatches van Fitbit helpen gebruikers om in beweging te blijven.
De smartwatches van Fitbit helpen gebruikers om in beweging te blijven.Foto: Reuters
In het kort

Alphabet meldt zich met de overname op de snel groeiende markt voor wearable technologie.Het moederbedrijf van Google betaalt $2,1 mrd voor het Amerikaanse Fitbit.Google ligt onder een vergrootglas en zegt de Fitbit-data niet te gaan gebruiken voor advertenties.
Alphabet GOOGL$1.263,59+0,38% , het moederbedrijf van Google, neemt de Amerikaanse horlogemaker Fitbit FIT$7,11+14,97% over voor $2,1 mrd. Dat maakten beide partijen voorbeurs bekend. Maandag lekte via anonieme bronnen al uit dat de bedrijven in gesprek waren. Daarop steeg de koers van het aandeel Fitbit met meer dan 27%. Vrijdagmiddag koerst het aandeel meer dan 16% hoger.
Nieuwe markt voor Alphabet
Fitbit maakt wearables zoals polstrackers die bijhouden hoeveel stappen je zet, en smartwatches die in kaart brengen of je voldoende beweegt en slaapt. Deze markt groeit hard, blijkt uit cijfers van marktinformatiebedrijf IDC. Op dit moment hebben bedrijven als Apple, Samsung en het Chinese Xiaomi een groot deel van de markt in handen; Alphabet speelt vooralsnog geen rol.
Fitbit was volgens IDC eind 2018 de nummer 4 in de markt, met een marktaandeel van ruim 9%. Het bedrijf verdient aan de verkoop van apparaten, maar ook met de gezondheidsdata die het verzamelt, schrijft persbureau Reuters. Over 2019 vielen de verkopen van Fitbit tegen.
Wearables
Met de overname breidt Google de hardware-activiteiten uit, nadat het eerder begon met het produceren van laptops, smartphones en smartspeakers. Ook ontwikkelde het techbedrijf al Wear OS, een besturingssysteem voor wearables. In een blogpost over de overname hint Google nu ook naar de introductie van eigen wearables.
Alphabet was eerder eigenaar van telefoonmaker Motorola. Deze telefoonbouwer werd later weer verkocht. Google hield destijds echter wel een deel van de patenten. Mogelijk speelt intellectueel eigendom nu opnieuw een belangrijke rol in de aankoop. Eerder stelde horlogemaker Fossil al dat het zijn intellectuele eigendom rondom wearables aan Google zou verkopen.
Mededingingsbezwaren
Google wordt in meer dan dertig Amerikaanse staten onderzocht vanwege een mogelijk monopolie, door de grote hoeveelheid consumentendata die het in handen heeft en de sterke positie op de digitale advertentiemarkt. Deze overname leidt waarschijnlijk tot extra vragen, schrijft Reuters.
In de blogpost schrijft Google alvast dat het transparant zal zijn over de gegevens die het gaat verzamelen. 'Strenge privacy- en veiligheidsrichtlijnen zijn sinds het begin onderdeel geweest van het Fitbit-DNA, en dit zal niet veranderen', schrijft hoofd hardware Rick Osterloh. 'Het bedrijf verkoopt nooit persoonlijke informatie, en de gezondheidsdata van Fitbit zal niet gebruikt worden voor Google-advertenties.'
Fitbit heeft naar eigen zeggen meer dan honderd miljoen apparaten verkocht en op dit moment 27 miljoen actieve gebruikers. Over 2018 noteerde het bedrijf een omzet van $1,5 mrd en een nettoverlies van $186 mln. Bij Fitbit werken ruim 1600 mensen.
tatje
1
Tja.

Klasse Kuiken.

www.telegraaf.nl/financieel/384712178...

Tja, nu wordt sports van Tom Tom, met al zijn patenten toch nog veel geld waard.

15 okt 2019 koers fibit 3,45 en de overname koers wordt 7,35

Tja wie zegt dat meer dan 100% overname premie niet kan, zelfs als je verliesgevend bent :-)

Zeg heb jij ook een watch van Microsoft, nee nog niet wel fitness trackers :-)

2,1 miljard dollar voor 1,5 miljard omzet en nog steeds een verlies.

Maar je moet het hebben, want het is een markt die niet meer weg te denken is en in de juiste handen een super groei markt.

Sports 106 miljoen omzet met al zijn patenten, moet toch minimaal 200 miljoen waard zijn.

Vooral als de koper van A en E, ook de nieuwe eigenaar van sports wordt.

Alles, maar dan ook alles onder 1 dak :-):-)
[verwijderd]
0
quote:

tatje schreef op 1 november 2019 17:00:

Tja.

Klasse Kuiken.

www.telegraaf.nl/financieel/384712178...

Tja, nu wordt sports van Tom Tom, met al zijn patenten toch nog veel geld waard.

15 okt 2019 koers fibit 3,45 en de overname koers wordt 7,35

Tja wie zegt dat meer dan 100% overname premie niet kan, zelfs als je verliesgevend bent :-)

Zeg heb jij ook een watch van Microsoft, nee nog niet wel fitness trackers :-)

2,1 miljard dollar voor 1,5 miljard omzet en nog steeds een verlies.

Maar je moet het hebben, want het is een markt die niet meer weg te denken is en in de juiste handen een super groei markt.

Sports 106 miljoen omzet met al zijn patenten, moet toch minimaal 200 miljoen waard zijn.

Vooral als de koper van A en E, ook de nieuwe eigenaar van sports wordt.

Alles, maar dan ook alles onder 1 dak :-):-)

Ja Tatje, ik schreef deze week al ietwat cynisch dat consumer zomaar een half miljard op kan brengen met deze move. In goede handen kun je aan consumenten best wat verdienen, laat staan al die extra data voor Google, Apple en Microsoft.
Wereldbelegger
0
Prachtresultaat in één week. Bijna driemaal beter dan de AMX-index.

Tom2 25-okt 10,112 1-nov 10,32 verschil 0,21 2,06%
AMX 25-okt 867,7 1-nov 874,33 verschil 6,63 0,76%

Hé Hoe kan dat nou. Vandaag geen posts over koersdrukken?
wellicht had de stagiaire bij MW zijn terugkomdag op school.
((-;

Of gaan we het eindelijk beleven?
Laat de speculaties maar weer komen.

2.107 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 100 101 102 103 104 105 106 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:37
Koers 6,185
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 6,755
Laag 6,040
Volume 2.045.397
Volume gemiddeld 301.687
Volume gisteren 2.045.397

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront