Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

luchtschip
0

Don McGahn gaat in hoger beroep.

Don McGahn is voormalig juridisch adviseur van het Witte Huis

In April werd McGahn uitgenodigd voor een hearing van het Huis Committee.
Hij weigerde dit en er volgde een rechtszaak.
Afgelopen Maandag oordeelde de rechter dat McGahn's verweer niet toereikend was en hij toch moest verschijnen op een House hearing.

McGahn gaat nu dus in hoger beroep.

Het verweer was dat President Trump vond dat McGahn immuniteit geniet omdat hij presidentiele zaken behandelde, executive privilege.

Een uitspraak in hoger beroep is belangrijk.
Niet alleen voor deze zaak, maar ook voor andere zaken.

Kunnen medewerkers van Trump zich beroepen op immuniteit ?

De uitspraak in Hoger Beroep wordt met spanning tegemoet gezien.

edition.cnn.com/2019/11/26/politics/h...
luchtschip
0

Trump : I did not know what Giuliani did in Ukraine. I did not direct him.

Uit het telefoongesprek blijkt dat Trump Oekraine president Zelensky heeft aangeraden met Rudy Giuliani te praten.
Ook Gordon Sondland, de US ambassadeur van de EU, kreeg van Trump het advies om met Giuliani te praten.

Trump lijkt zich van Rudy Giuliani, Trump's persoonlijke advocaat, te distantiëren.

twitter.com/ABCWorldNews/status/11995...
luchtschip
0


Impeachment procedure

tijdschema

Begin volgende week
House Intelligence Report wordt overhandigd aan het House Judiciary Committee

volgende week woensdag
House Judiciary Committee houdt de eerste hearing

tweede week december
House Judiciary Committee stemt over de 'articles of impeachment'

week voor of na Kerst
House floor vote to impeach

twitter.com/mkraju/status/11994442388...

edition.cnn.com/2019/11/26/politics/j...
Stock Exchange Monkey
0
Wat zal de keuze worden...?

Gerechtelijke commissie nodigt Trump uit
Trump heeft tot 1 december om te laten weten of hij of een advocaat van hem naar de zitting komt.
„De president heeft een keuze, of hij pakt deze kans aan om vertegenwoordigd te zijn in de verhoren of hij stopt met zeuren over het proces”
www.telegraaf.nl/nieuws/110695490/ger...
luchtschip
0

100 jarig vrouwen kiesrecht in de US

Trump ondertekent een wet om een zilveren herinnering dollar muntstuk uit te geven.

Hij vraagt zich vervolgens af waarom eerdere presidenten niet op de gedachte zijn gekomen, aandacht te besteden aan het 100 jarig vrouwenkiesrecht.
Hij was toch weer degene die dit maar weer deed

twitter.com/NYinLA2121/status/1199190...

[verwijderd]
1
Ik denk dat Trump het gewoon op een afzetting moet laten komen. Dan pas zal iedereen gehoord kunnen worden, mensen zoals als Schiff de whistleblower, Joe Bidan,Clinton, Obama, enz enz en tegen die tijd is dat rapport over de FBI ook uit en dan kan heel de wereld zien en horen wat zich daar allemaal heeft afgespeeld.

Maar ik weet wel zeker dat de democraten dat niet aandurven, er zullen namelijk teveel lijken uit de kast vallen!!
alexnr75
0
quote:

luchtschip schreef op 27 november 2019 12:20:

Trump : I did not know what Giuliani did in Ukraine. I did not direct him.

Trump doet Clinton na :))
Plein777
1
[verwijderd]
0
Stafrechtelijk onderzoek naar een werknemer van het Pentagon voor het lekken van geheime informatie over het Trump-Russia onderzoek naar de Washington post.
www.theepochtimes.com/court-filing-ob...
[verwijderd]
0
Elizabeth Warren zinkt in de peilingen als een baksteen nu er steeds meer kritiek komt op haar gratis medische zorg voor iedereen.
www.foxnews.com/politics/elizabeth-wa...
[verwijderd]
0
De connecties tussen China en Joe Biden beginnen steeds meer ethische vragen op te roepen en zorgen over de nationale veiligheid.
In zes jaar tijd heeft het bedrijf dat is verbonden met Hunter Biden en China meer dan $ 2,5 miljard overgeplaatst naar verschillende bedrijfsactiviteiten.
1010wcsi.com/fox-politics/hunter-bide...
alexnr75
0
@theo38,

Jij haalt heel wat naar boven. Het is duidelijk dat bij de democraten stinkt en dat Trump nog wel 2 mandaten nodig heeft om het ambtenaren apparaat te zuiveren van staatsondermijnende krachten!
[verwijderd]
0
Het is echt een grote corrupte bende. Dat is ook de rede waarom Amerikaanse politici zo graag hun tentakels over heel de wereld willen hebben en daarom brak er ook paniek uit toen Trump vertelde daarmee te willen stoppen.
luchtschip
0

Explosie Texas Woensdag ochtend

In Port Neche, Texas ( 120 km ten oosten van Houston) explosies in een plant van TPC Chemicals, waar chemical and petroleum based products gemaakt worden.

twitter.com/MakensieTVNews/status/119...

twitter.com/thejustinallenn/status/11...

www.cbsnews.com/news/explosion-port-n...
voda
0
Trump steunt demonstranten Hongkong

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse president Donald Trump heeft vannacht een wet ondertekend waarmee hij de solidariteit liet blijken met de demonstranten in Hongkong.

Daarmee zet Trump wel kwaad bloed bij China, dat eerder al aangaf dat de VS zich niet moeten bemoeien met interne aangelegenheden. De Amerikaanse ambassadeur werd al door Beijing op het matje geroepen.

De Hong Kong Human Rights and Democracy Act bevestigt de oude wet uit 1992, die het beleid van de VS richting Hongkong bepaalde.

"Ik teken deze wetten uit respect voor president Xi, China en het volk van Hongkong", zei Trump in een verklaring. De Amerikaanse president sprak de hoop uit dat China en Hongkong tot een overeenstemming komen die zorgt voor vrede.

Het ondertekenen van de wet kan mogelijk gevolgen hebben voor de handelsbesprekingen tussen China en de VS.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
alexnr75
1
Doel: het afzetten van Trump

Schaamteloos spel van Democraten

Direct na de verkiezing van Donald Trump in november 2016 verschenen oproepen in de Amerikaanse media om een afzettingsprocedure te beginnen. Het was nog niet duidelijk van welke misdaad Trump kon worden beschuldigd. Daar moest naar worden gezocht.

We zijn nu drie jaar verder, en er is weinig veranderd. Voor de meeste media is nieuws over Trump weinig anders dan nieuws over de onvermijdelijke afzetting. Waarom Trump moet worden afgezet, is duidelijk: hij heeft de verkiezingen gewonnen. Hillary Clinton noemde de mensen die op Trump gestemd hebben ’meelijwekkend’; hun stem is dus van minder waarde dan de stem van haar gelijkgezinden.
De FBI en de CIA waren in november 2016 al volop bezig om het Trump moeilijk te maken. Ze hadden toestemming gekregen om zijn campagne af te luisteren, en ze lieten een rapport circuleren, het ’Steele Dossier’, waarin wandaden van Trump beschreven werden op basis van tips van figuren uit kringen van Russische inlichtingendiensten.
Waarom die Russische figuren nog in leven waren na het weggeven van dergelijke supergeheimen, die Poetin in staat gesteld zouden hebben Trump te chanteren, vermeldt het Steele Dossier niet – het hele rapport was verzonnen en werd desondanks gebruikt voor een ’circulaire bewijsvoering’, wat het volgende inhoudt: met het dossier benaderde de FBI een speciale rechtbank, die toestemming moet geven voor het afluisteren van Amerikanen beschuldigd van spionage.

Russische agenten
Als aanvullend bewijs bracht de FBI verhalen in de media over mogelijke Russische agenten in de campagne van Trump. Maar die verhalen waren afkomstig uit hetzelfde Steele Dossier, dat de betrokken journalisten was toegespeeld. Dat heet ’circulaire bewijsvoering’: je komt met aanvullend bewijs voor een stellingname die uit dezelfde ’bewijsbron’ afkomstig is.
Enkele volstrekt onschuldige bijfiguren uit de periferie van Trumps campagneteam werden door de FBI publiekelijk zwartgemaakt, met alle gevolgen voor hun bestaan. Verder voedde de FBI de media met details van het onderzoek naar Russische steun voor Trumps verkiezing. Dat was de periode van ’collusion’ – Trump had zijn presidentschap te danken aan Poetin. De media juichten bij elk snippertje gelekte info. Het was zover! De muren rondom Trump stonden op het punt in te storten! De ene ’bomb shell’ na de andere knalde door de media.
Maar wat er ook naar buiten kwam, er kwamen maar geen harde bewijzen bovendrijven, ook al suggereerden de media, geholpen door ’anonieme’ tipgevers bij de FBI, dat die bijfiguren bij de Russen op de payroll stonden.

Wetteloze jacht
Na ’collusion’ kwam ’obstruction’. Trump kon niet van samenspanning worden beticht, maar nu was het zaak hem te beschuldigen van het belemmeren van de rechtsgang bij het onderzoek naar de misdaden die hij niet had begaan. Dat was ook lastig. Ook een president mag luidruchtig protesteren tegen een wetteloze jacht van een van zijn diensten.
In het Mueller Report kwam deze fase aan haar einde, ook al deed Robert Mueller, prominent lid van het FBI-establishment, enorm zijn best het onderzoek naar mogelijke wandaden van Trump op gang te houden.
Nu is het Oekraïne. Trump zou Oekraïne steun hebben onthouden om president Zelensky ertoe te bewegen een onderzoek te openen naar de zoon van Joe Biden. Die zoon had enkele jaren, zonder enige competentie, een goedbetaalde baan bij een corrupt Oekraïens energiebedrijf. Er zitten wat problemen aan de nieuwe beschuldiging aan Trumps adres: de steun kwam er en het onderzoek werd niet geopend. En hoe zou je dit moeten noemen, indien het iets ongeoorloofds zou zijn: poging tot afpersing, omkoping?
De Democraat Adam Schiff leidt sinds de tussentijdse verkiezingen van 2018 de Inlichtingencommissie van het Huis. Hij heeft met andere Democraten in het geheim ’getuigen’ gehoord en delen van hun uitspraken naar de media laten lekken (Republikeinen werden daarbij geweerd). Het hoogtepunt van zijn jacht moesten de openbare verklaringen van deze getuigen worden, allen bureaucraten uit het establishment van Washington DC. De Republikeinen mochten geen getuigen oproepen. Ik heb die getuigenissen gevolgd. Volgens de media vuurden ze ’bomb shells’ af, maar geen getuige had iets nieuws te vertellen over Trumps telefoongesprek met Zelensky. De Schiff Show werd een implosie. Steeds meer Amerikanen begonnen er genoeg van te krijgen nu het spelletje van de Democraten zo schaamteloos zichtbaar werd.

Bij de Nederlandse staatsomroep NOS berichten mensen als Arjen van der Horst over Trump. Hij ziet en hoort wat hij wil zien en horen. Waarom zijn er geen objectieve correspondenten meer? Waarom schrijven ze de New York Times en de Washington Post over? Sinds wanneer zijn de FBI en CIA smetteloze organisaties geleid door heiligen? Waarom ontkennen zij dat er krachten zijn binnen de Washingtonse elites om onrechtmatig de verkiezingen van 2016 ongedaan te maken?
Begin december komt Trumps minister van Justitie Barr met zijn rapport over de machinaties van de FBI en de CIA. Barr heeft de onderzoekers onderzocht. De media zullen hem kapotmaken. Belooft u me dat u andere bronnen opzoekt?
[verwijderd]
1
Dus nu gaan de Democraten afzien van impeachment en enkel Trump "censureren" (foei zeggen). De bevolking is de impeachment beu dat speelt mee, maar er is ook het feit dat als ze Trump impeachen, het naar de Senaat gaat waar de Republikeinen nieuwe getuigen kunnen oproepen. En die hebben al aangegeven dat ze de whistleblower gaan oproepen (die zogezegd geheim is maar iedereen weet dat het een ex-Biden werknemer is die ook aan de basis van het Steele dossier en Rusland-onderzoek ligt), alsook Hunter Biden die tekst en uitleg mag komen geven waarom hij zonder qualificaties dat $1miljoen per jaar jobke bij Burisma gekregen heeft, en ook Schiff zelf gaan ze als getuige oproepen omdat ze bewijzen hebben dat Schiff met de whistleblower gecoordineerd heeft, en daarover gelogen heeft in het congres. Met andere woorden, dan zakt het hele corrupte Democratische kaartenhuis ineen.
70.474 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1605 1606 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 ... 3520 3521 3522 3523 3524 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
873,51  -10,56  -1,19%  11:12
 Germany40^ 17.772,80 -1,41%
 BEL 20 3.802,48 -1,33%
 Europe50^ 4.918,20 -1,33%
 US30^ 37.690,78 -0,02%
 Nasd100^ 17.699,43 +0,03%
 US500^ 5.056,99 -0,08%
 Japan225^ 38.513,62 -0,48%
 Gold spot 2.369,88 -0,56%
 EUR/USD 1,0629 +0,04%
 WTI 84,71 -0,41%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Avantium +3,29%
VIVORYON THER... +1,46%
B&S Group SA +0,61%
FASTNED +0,41%
Basic-Fit +0,19%

Dalers

ArcelorMittal -6,27%
Aperam -5,64%
SBM Offshore -5,32%
Accsys -3,33%
ASMI -3,15%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront