Eurocommercial Properties « Terug naar discussie overzicht

ECP 2019

1.386 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 64 65 66 67 68 69 70 » | Laatste
GJF1959
0
Niet juist. Waarom zou het voor een BV wat uitmaken? Ook voor hen is dividend een soort voorheffing. Het is (bijna) niet van invloed op de winst. En alleen over de winst wordt Vpb geheven. Alleen voorbuitenlandse bedrijven kan het wat uit maken. Daarbij is een eventueel belastingverdrag tussen de landen van belang.
Branco P
0
OK nou in dat geval is het dus aannemelijk dat vrijwel alle aandeelhouders voor cash dividend hebben gekozen... dan hebben we het over zo’n 100 mio euro aan dividend cash out...
NLvalue
0
@Branco- bij aantal banken geven beleggers een standaard keuze door : “als er keuzedividend is, kies dan voor x”

Dat geldt dan voor alle aandelen in de portefeuille.

Veel dividendbeleggers (die Shell, Ul, ECP etc jaren vasthouden) kijken totaal niet naar de ruilverhouding, t is gewoon een keuze die voor jaren vast staat. Vroeger zat er een belastingvoordeel op stockdividend, nu niet meer (v NL particulieren), dus koos je voor stock div. En doen veel dat nog steeds op de automatische piloot.

Aegon suggereert in hun keuze dividend voorstel nog steeds dat er een belastingvoordeel is voor stock, en dat de keuze “na belastingen” , ongeveer gelijk is. Daar moet je als NL particulier in lezen dat de keuze v stock voor jou slechter is dan de keuze voor cash.

Maar..ondanks dat de keuze voor stock bijna altijd slechter is m blijven beleggers t doen. Soms rationeel ( ik heb geen omkijken naar de groei van vermogen en toekomstige dividend stroom)

Gunther
0
Gunther
0
Dan zijn er dus partijen die stock kiezen voor 32,70 per aandeel en direct 26% verlies incasseren op deze koers. Zullen wel de institutionele beleggers zijn. Als er pensioenfondsen tussenzinnen begrijp ik meteen waarom die dekkingsgraden zo laag zijn ;)
Branco P
0
voor wie het interesseert:

artikel en filmpje over de opening van Cucine di Curco:

www.bergamopost.it/pensare-positivo/l...

en:

www.centrocommercialecurno.it/le-cuci...
www.centrocommercialecurno.it/negozi/ (voor de plattegrond)

Puik staaltje werk en naar mijn idee een zeer goede impuls voor dit winkelcentrum

Branco P
0
en zowaar ook een filmpje over de opening van de nieuwe retail big boxen bij Cremona Po, helaas zonder ondertiteling ;-) Maar, als ik het goed begrijp was deze opening al op 8 november

www.cremonaoggi.it/2019/11/28/inaugur...

Hier vind ik nog geen nieuwe plattegrond op de website van het centrum en de winkels worden ook nog niet vernoemd op de website.... Misschien komt er eerdaags (hoop ik) een hele nieuwe website... Enfin, wel een goede ontwikkeling wat mij betreft, hoewel de kleinere sportwinkel in het winkelcentrum zelf het niet zal gaan redden nu het grote Decathlon zijn deuren heeft geopend, maar dat zijn de kleine verliezen die je moet nemen om de grote winsten te behalen.
Branco P
0
En ik miste eigenlijk een update ten aanzien van de Franse "probleemgevallen c.q projecten" en kwam zowaar onderstaande berichten over Les Atlantes in Tours tegen. Berichten zijn van vorige week. Ook daar gaat nu de herontwikkeling en revitalisatie dus van start. Van de 2 "concurrerende nieuwe winkelcentra" is wat mij betreft de nieuwe E-Leclerc problematisch en het andere centrum, hoewel groot, gaat het op termijn afleggen vanwege de decentrale ligging, zeker als Les Atlantes én de Carrefour (die niet van ECP is) in het winkelcentrum in een goede samenwerking de aanstaande revitalisatie ter hand nemen. Een jaartje of 2 te laat wat mij betreft, maar soms duurt het allemaal wat langer dan je zelf zou willen. Aan de andere kant is het soms goed om eerst een concurrerend nieuw project zijn deuren te laten openen en pas daarna je eigen winkelcentrum te vernieuwen en te "heropenen" maar liefst niet met meer dan een jaar of twee ertussen. Het allermooist zou het zijn geweest wanneer er natuurlijk géén nieuwe concurrent was bijgekomen, maar in zo'n wereld leven we helaas niet ;-)

www.lanouvellerepublique.fr/tours/tou...

innovapresse.com/immobilier-entrepris...

aan de rand van Tours. Eurocommercial Properties, de eigenaar van het 70 winkels tellende centrum en een Carrefour hypermarkt, met een totale oppervlakte van 40.000 m2, heeft toestemming gekregen om uit te breiden op een perceel van 20.000 m2 grenzend aan zijn bestaande site. bouw 5.157 m2 commerciële ruimte. Het project omvat de overdracht naar deze nieuwe site van vier middelgrote gebieden met een te groot pand in het huidige winkelcentrum. Eurocommercial moet ook reageren op de stagnatie van haar klanten (€ 5,7 miljoen per jaar) en op een verergerde concurrentie in de agglomeratie van Tours met de recente opening van twee nieuwe winkelcentra: Ma Petite Madelaine, in Chambray-les-Tours en een Leclerc-hypermarkt in Joué-lès-Tours. Dit uitbreidingsproject, dat operationeel zal zijn (...)

Branco P
0
En ik weet eigenlijk niet of ik onderstaand bericht uit september hier al eens gedeeld had, maar tegen het eind van volgend jaar heeft het project Les Portes de Taverny (Noord Parijs) een nieuwe op- / afrit op de doorgaande wegen. Ik ben bij dit project ooit eens gaan kijken en het verwonderde mij toen al dat ik na het verlaten van de snelweg welhaast een kilometer moest omrijden om bij het centrum te komen. Dat is na volgend jaar dus verleden tijd. Nu binnenkort nog een bericht van ECP dat de voormalige H&M unit is heringevuld (ik hoop met leuke horeca want de plek van die unit is daarvoor perfect), en dan is het tij voor Les Portes des Taverny ook ten goede gekeerd wat mij betreft.

actu.fr/ile-de-france/taverny_95607/v...

(disclaimer: long positie in ECP én heb mogelijk ook last van tunnelvisie vanwege m'n winkelvastgoedhart)
NLvalue
0
Bedankt voor t posten Branco.. wel een vrij deprimerende foto die de fotograaf heeft gekozen.

Verrassend dat er nog zoveel uitgebreid wordt in Tours. Wat zal helpen is de digitale services tax die Frankrijk heeft ingevoerd. Amazon heeft de sneller fee 1:1 daarmee verhoogd van 15% naar 18% , wat het prijsniveau online omhoog zal duwen in Fr.
Branco P
0
Prijs van het aandeel komt weer in zeer interessant terrein wat mij betreft, bij de huidige koers hebben we het alweer over een dividendrendement van 8,6%. Niet slecht voor een vastgoedinvestering met <1% leegstand en een LTV van 43% in deze tijden. Mijn plan is iig om onder 25 euro weer wat bij te kopen. Dalen we richting 23 dan ga ik bovendien in turbo’s long

Mattie S
0
Goedemiddag,
Over die 12%,ik heb contantdiv.aangevinkt en gecontroleerd op de bankapp stond ipv stockdiv.weer dividend (vrijdag s)toch stockdiv.ontvangen.Ik hoop dat ECP het goed kan gebruiken!
Branco P
0
(AFN/BLOOMBERG) - Het Spaanse Inditex, met bekende kledingketens als Zara, Bershka en Pull & Bear, heeft in de eerste negen maanden van zijn boekjaar meer omzet en winst behaald. De onderneming werd geholpen door groei van de online verkopen en het winkelbestand.
In de periode tot en met 31 oktober steeg de omzet 7,5 procent tot 19,8 miljard euro vergeleken met een jaar eerder. Inditex opende in de eerste negen maanden winkels in 41 markten terwijl ook in verschillende landen online verkoopkanalen werden gelanceerd. Het concern telde aan het einde van de periode wereldwijd 7486 winkels, tegen 7442 een jaar eerder.
De nettowinst ging met 12 procent omhoog tot 2,7 miljard euro. Hierbij profiteerde Inditex ook van de inzet van nieuwe technologie om zo kosten en voorraden beter te kunnen beheersen.
Branco P
0
Inditex op 1 na grootste huurder bij ECP (na H&M die ook goed presteert)

Kortom: Supermarkten, Foodcourts, Sport, H&M, Inditex,Primark presteren allemaal goed, zij zijn de trekkers binnen de ECP centra
Branco P
0
quote:

Branco P schreef op 11 december 2019 09:36:

Positie ietsje (16%) uitgebreid
Nèt iets te vroeg geweest :-) Overweeg wel nog een plukje
1.386 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 64 65 66 67 68 69 70 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:35
Koers 21,300
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 21,450
Laag 21,300
Volume 24.414
Volume gemiddeld 43.378
Volume gisteren 24.414

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront