Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

38.978 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 ... 1945 1946 1947 1948 1949 » | Laatste
[verwijderd]
2
Ron Swart - 2 dagen geleden
Waar we getuige van zijn, is de uitrol van het in 1923 gelanceerde Coudenhove-Kalergi-plan om de Westerse cultuur te vernietigen in het algemeen en het christendom in 't bijzonder. Dit jaar stromen in Nederland naar schatting zo'n 120.000 (kennis)migranten in en terwijl er een huizentekort is van ongeveer 300.000. Als je deze cijfers gaat vertalen naar de Verenigde Staten dan zou dat land een huizentekort hebben van bijna 6.000.000.
Steden als bijvoorbeeld Haarlem en binnenkort Alkmaar kunnen niet meer uitbreiden en alleen woningen bouwen binnen de stadsgrenzen. Volgens burgemeester Femke Halsema gaat Amsterdam nog de nodige vluchtelingen opnemen. Waar moeten die mensen in godsnaam gehuisvest worden? Naast het aanplempen van IJburg en de toekomstige ontwikkeling van Haven-Stad, het westelijk havengebied binnen de ring A10, zijn er nauwelijks uitbreidingsmogelijkheden in Amsterdam.
De nood is dermate hoog dat men wil gaan bouwen boven spoorlijnen. Het behoeft geen betoog, dat het element veiligheid een zware wissel gaat trekken en vanwege de kosten zullen hier natuurlijk geen woningwetwoningen gebouwd kunnen worden.
Er komen steeds meer mensen in dit land wonen, die niet kunnen en willen integreren. Ze doen een onevenredig groot beroep op de sociale zekerheid en medische zorg en zijn oververtegenwoordigd in de gevangenenpopulatie, niet in de laatste plaats door de vele zedenmisdrijven.
De (klimaat)vluchtelingen weten dankzij de Open Society Foundation van dark prince George Soros waar de honingpotten zijn: in Noordwest-Europa.
Zweden 'loopt voor' als het gaat om de omvolking van de bevolking. In het jaar van 'wir schaffen das' (2015) zijn er honderdduizenden vluchtelingen door Zweden toegelaten. De criminaliteit in Zweden is sindsdien expansioneel toegenomen en dan met name in de vorm van autobranden, berovingen en zedenmisdrijven. Een snel toenemend aantal vrouwen durft 's avonds niet meer op straat. In meer dan 100 postcodegebieden weigeren bezorgers hun pakjes af te geven. De overheid ontkent alles categorisch. En dan nog even dit: in 2015 heeft het Arabisch in Zweden het Fins verdrongen als tweede taal!

Pien - 2 dagen geleden
En bijna niemand weet dat Merkel in 2011 de Coudenhove Calergiprijs in ontvangst heeft genomen.
'Wir schaffen das’ kwam niet zomaar uit de lucht vallen!

Een kleine elite heeft bepaald dat alle nationalistische gevoelens moeten verdwijnen zodat een meer ‘gelijkvormige' EU- bevolking ontstaat. Dit willen ze bewerkstelligen door massa-immigratie.
Maar de geschiedenis heeft keer op keer bewezen dat door van bovenaf opgelegde veranderingen hele beschavingen ten onder zijn gegaan!
Het is inherent aan de mens, de ene cultuur zal altijd proberen om de andere te overheersen.

Pien - 2 dagen geleden
De grenzeloze naïviteit ook waarmee grote groepen Moslims worden geïmporteerd die zich volkomen superieur voelen...
En vanuit de Koran zelfs de heilige plicht hebben om de jihad tegen 'de ongelovigen' te voeren en ons te onderwerpen!

Herta M. de Zorger - 2 dagen geleden
ja, het is wel griezelig. Ik snap echt de reden niet.

H Oostveen - 1 dag geleden
Pien ,
Dat heeft u heel goed verwoord en beschreven.
De Eu regeringen doen dit in mijn ogen om de oorspronkelijke bevolkingen
te vermengen zodat er niets van de oude culturen overblijft.
Hun motivatie is Verdeel en Heers en daar zijn ze al aardig in geslaagd.

Willemijn Voigt - 2 dagen geleden
Met grote belangstelling alle reacties gelezen. Met name @Herta wil ik bedanken voor haar heldere, positieve bijdragen. Fijn dat er nog realisten zijn! Overigens, het artikel van dhr. Gertjan van Schoonhoven mag er óók zijn! Eindelijk eens openlijk over alle ellende die de goudzoekers én de regering over Nederland uitstorten. Door dit alles ga ik me een beetje minder 'schuldig' voelen. 'Schuldig' omdat ik als vergrijsde 75-jarige het lef heb om nog steeds te leven. 'Schuldig' omdat ik 1x per jaar een gezondheidscheck en de griepprik krijg van de huisarts (de rest van het jaar zie ik hem niet). 'Schuldig' omdat ik gelijk gekregen heb en, dom als ik ben, al jaren roep dat alleen échte vluchtelingen geholpen moeten worden en als antwoord van de wijze regering en de superwijze EU krijg, dat we hen 'nodig' hebben. 'Schuldig' omdat ik vind dat degenen die de mensensmokkelaars helpen, opgepakt en vastgezet moeten worden; ze zijn immers zó menslievend en zó behulpzaam!
En tóch is de oplossing niet zo moeilijk, meneer Rutte:
- alles wat illegaal is, m.n. uit Marokko en Turkije, in een bus (met afgeschermde chauffeurplaats en marechaussee aan boord) naar hun eigen land brengen, onder inlevering van alles wat ze hebben, incl. smartphones, om de kosten te dekken,
- géén uitkeringen verstrekken aan illegalen, géén huisvesting, NIETS! In de kou laten staan? Jawel, maar wel van tevoren in die landen v an herkomst dit vertellen.
- géén gezeur over lange uitzetprocedures. Ben je een illegale goudzoeker, kan je gelijk terug. Desnoods lopend.
Tenslotte: grenzen dicht, Nexit en contacten met Groot-Brittannië en Skandinavië verstevigen.
rationeel
1
Marion Jansen

Kijk inderdaad in een willekeurige wachtkamer van een ziekenhuis, dokter, ggz-instelling enzovoort of neem eens een kijkje in een medisch kinderdagverblijf voor gehandicapte kinderen. Bekijk een klas op een school voor buitengewoon onderwijs.
En zo kan ik nog wel meer opnoemen. De autochtonen zijn op al die plekken (zwaar) in de minderheid. En wie betaalt alles voor die allochtonen????
[verwijderd]
0
W.M. Vermeeren - 2 dagen geleden
Ik ben het met u eens. Maar, ik veronderstel dat u vroeger ook gewerkt heb en dus ook premies aan de gezondheidszorg betaald heeft. En dat zal dan wel te veel zijn geweest. En dat mogen we nu dus "terug ontvangen".
Dat is het principe van een verzekering.
Zo is het bij mij althans. Ben 71 jaar en vroeger zag ik de huisarts soms jaren niet, nu iets meer (diabetes, staaroperatie).

En over uw andere stelling, ik hoef maar 1 woord te zeggen: Marrakes, 1 jaar en 2 weken geleden afgesloten. Volgens dhr. Rutte was dit DE oplossing voor het vluchtelingenprobleem.

Willemijn Voigt - 2 dagen geleden
Klopt @W.M.Vermeeren, ik heb het grootste deel van mijn leven gewerkt, studies (zelf betaald) gevolgd en keurig enorm veel premie afgedragen. Dat mijn gezondheid uitstekend is, is geen verdienste, ik beschouw het als 'mazzel'. Maar ik ga ook écht niet naar de dokter voor een pleister!
En Marakesh? Ik heb, buiten de EU en uiteraard ons kabinet incl dhr.Rutte, niemand horen juichen over deze ongelooflijk ondoordachte monster-overeenkomst. Was van het begin af de strop om de nek van de westerlingen, c.q. niet-moslims.

Herta M. de Zorger - 2 dagen geleden
ja, Willemijn, dat laatste ben ik zeker ook voor.
En wees maar trots op uzelf. Van 'vergrijzing' niks te merken, ha ha. U hebt alles gelukkig nog goed op een rijtje. En hoop dat u nog lang mag leven en lekker op FvD of PVV of zo mag stemmen.......
Ik zeg niet dat FvD alle problemen kan oplossen. Ze zullen giga worden tegengewerkt, dus soms denk ik wel eens, ' het moet eerst nog veel slechter worden' want men moet VOELEN dat het fout loopt. Eerder staat links niet open voor redelijkheid. Of de partij Nieuwe Wegen moet nog een opleving beleven en dan al die andere linkse zooi weg. Beetje midden partij, maar eigenlijk is de PVV dat al. Maar om een keuze mogelijkheid voor links te hebben zou Jacques Monasch een antwoord kunnen zijn. Er zijn zeer verstandige linkse mensen als Paul Scheffer die verstandig over demografie en staatsinrichting kunnen praten. En dat mensen als prof Latten niet meer serieus worden genomen, begrijp ik ook niet.

J. Frank - 2 dagen geleden
"Want ja, daarvoor is ‘visie’ vereist".
Maar ook beleid, en geen gemakzuchtig wegkijkerij.
Immigratie is politiek gevoelig, dus blijft de politiek er ver weg van.

Kees van de Berg - 2 dagen geleden
Totalitaire regimes/dictaturen hebben en hadden gemeen, dat ze de pers in hun macht is/was.
In Nederland gebeurt helaas hetzelfde: de linkse publieke omroep laat geen vluchteling meer laat zien.
Terwijl er ieder jaar een stad als Deventer of Bergen op Zoom bij komt.
Het gaat (inderdaad) enorme, enorme problemen opleveren, op elk terrein.
Onomkeerbare problemen, een herhaling van "75 jaar geleden" daargelaten....
Nederland zal verarmen en verharen.
En inderdaad, wat een commentator ook zegt, alleen FvD en PVV benoemen het probleem en willen actie ondernemen.

Gait H.M. Leferink - 2 dagen geleden
Mijnheer van den Berg, u hebt 100 % gelijk. In den Haag zijn ze ziende blind, of waarschijnlijker: willen ze de gevolgen niet zien. Mijn konklusie: Dicht die grens, en wie armen/vluchtelingen wil helpen kan dat beter èn goedkoper daarginds doen!
Goodgoan: Gait H.M. Leferink

H Oostveen - 1 dag geleden
Kees ,
Zolang de huidige machthebbers een cordon sanitaire om deze partijen leggen
gaat dit niet gebeuren.
Er zal meer bewustwording bij de gemiddelde NL moeten komen wat er gaande is in NL. ,wil er wat gaan veranderen.

ElsaG - 2 dagen geleden
De heersende politiek wil en gaat de bevolkingsgroei helemaal niet onder ogen zien. Het is juist kabinetsbeleid dat het gebeurt. Het CBS doet daar vrolijk aan mee want doet gelijkertijd de voorzet dat de vergrijzing ons strak 16 miljard per jaar kost. Van die 1,4 miljard nieuwe Inwoners is zeker 1 miljard niet tot nauwelijks in staat om iets bij te dragen aan het BBP van Nederland. Ze kosten ons minstens zo'n 20 miljard per jaar. Doe daar eerst maar eens wat aan. En dan blijft er nog genoeg geld over om goed voor onze ouderen te zorgen.
[verwijderd]
0
N. van der Kraan - 2 dagen geleden
Mee eens.

Herta M. de Zorger - 2 dagen geleden
ja, dat is een gekke gewaarwording. Je wordt geinformeerd over de muis, maar de olifant wordt voorbijgelopen.

Peter Wetzels - 2 dagen geleden
Om van 20 miljoen Nederlanders te spreken in 2060 is natuurlijk schromelijk overdreven.
Dan zijn de baby boomers er niet meer en hun kinderen hoogstwaarschijnlijk ook niet.
Laten er dan nog 13 miljoen Nederlanders over zijn.
De rest is binnengestroomd.

Jaap Kooijman - 2 dagen geleden
Je vergist je. Als er 8 miljoen Nederlanders overblijven is het veel. De rest is import en de nakomelingen daarvan.

Peter Wetzels - 2 dagen geleden
ik hoop dat ik mij niet vergis Jaap, anders word ik wel heel verdrietig.

Ron Swart - 2 dagen geleden
Lees het boek 'Binnen zonder kloppen Nederlandse immigratiepolitiek en de economische gevolgen' van de onvolprezen Pieter Lakeman uit 1999. Nog immer actueel - helaas.

Gait H.M. Leferink - 2 dagen geleden
Eindelijk, eindelijk iemand die dat onderwerp durft op te pakken! Nu doet een journalist dat waar den Haag te laf voor is. Nederland is al bomvol en den Haag blijft maar wegkijken. Omdat iedereen die hierheen komt, hebben ze van horen zeggen, "een heel sieluchche vluchteling is". Heb zelf, na er meer dan 16 keer geweest te zijn, een overzicht op de situatie in Armenië: daar wordt niemand vervolgd! Maar wel regelmatig zijn tranentrekkende berichten hier op TV te zien over "die arme Lili en Howick" die terugmoeten. (Zelfs de namen worden door de gluipers op het Mediapark verkeerd gespeld, die moeten Lilit en Hovik (of Hovo) zijn.) Maar dat hindert de Hilvo-glibbers niet om tegen de staatssekretaris te stoken! Goodgoan: Gait H.M. Leferink

Maria van Bommel - 2 dagen geleden
Onze zwager en schoonzus zijn afgelopen september vier weken met een Armeense naar haar thuisland geweest. Het is er hartstikke veilig maar el veel armoede en een prachtig land.
De Syrische, Irakezen, Afghaanse, Afrikaanse migranten kunnen ook naar huis, de oorlogen zijn voorbij.

Karel Kogellager - 2 dagen geleden
Lili en Howick hadden natuurlijk nooit toegelaten moeten worden. Maar ja wat wil je met de kartel oplichters met ruggegraat 0. NPO is zeer selectief in berichtgeving, dat weten we ook wel, maar niemand schijnt dat erg te vinden,

W.D. Gravendeel - 2 dagen geleden
Als ook wiskunde gestudeerd hebbende (ir-TU-Delft) heb ik grote bewondering voor het werk van wiskundige dr Jan van de Beek.
Het wordt tijd dat een nieuwe regering daar nu eens serieus beleid op gaat voeren.
Dit soort immigratie is onhoudbaar!

S. F. Hoekstra - 2 dagen geleden
@Gravendeel , wiskunde is in Den Haag een smerig goor woord, want niet debatteerbaar , voor 99 % van de 2-de K leden

Herta M. de Zorger - 2 dagen geleden
ja, mee eens.
rationeel
0
S. F. Hoekstra

klopt , helaas . Vanmorgen op de BNR een D66'er gehoord over visserij , samengevat : feitenvrij en kennisvrij '''' beleid '''' .
rationeel
0
a des

We hebben een regering dat het hoofd afwendt ofwel de kop in het zand steekt. Dit kabinet hobbelt achter de feiten aan
en stapelt het ene probleem op het andere; iedereen kan de bui zien hangen, maar Rutte-III weet voor alles een oplossing......zéggen ze! We stiefelen nu af naar 19.000.000 inwoners, althans dat is de prognose nù, maar de éne prognose wordt weer ingehaald door een volgende.
Nederland met zijn van oudsher Jood-Christelijke cultuur wordt rerecycled naar een Moslim-kalifaat. Het zijn voornamelijk Moslims die in
hun eigen land de biezen pakken en met medewerking van Rutte- III zich strategisch komen nestelen in ONS vaderland. De enorme toestroom naar ons
land ( ca 120.000 per jaar, nù nog) ontwrichten onze samenleving totaal en dat wordt pér dag erger. Het gaat er van komen dat voor allochtonen woonruimte gevorderd zal worden van autochtonen . Nederland verkeert in z’n diepste crisis ooit. Ik verzeker u dat “klimaatcrisis” minder dramatisch
is dan deze ongebreidelde bevolkingsgroei. Wanneer gaat dit eindigen???.....
[verwijderd]
0
Louise Van Hoven - 2 dagen geleden
Heel goed artikel heer Schoonhoven. Eindelijk mag "migratie" genoemd worden.
Nu nog het woord "omvolken" , want dat is nog steeds taboe.

Charles M - 2 dagen geleden
Nederland heeft al jarenlang een regering, die onder leiding van MP Rutte geen enkele visie hoe de overbevolking in Nederland aan te pakken, wat onderwijl toe is gegroeid tot een van de grootste problemen in ons land. Nederland slipt volkomen dicht, en nog steeds wordt en geen paal en perk gesteld aan de ongecontroleerde instroom van asiel zoekers en arbeidsmigranten, en dit getuigd van een dubbele moraal. Het moet toch ook voor de regering duidelijk zijn, dat deze nog steeds gaande ontwikkeling toegroeit naar een onhoudbare situatie, die slechts kan eindigen in chaos. Wat wij nu als boeren protest waarnemen is het topje van de ijsberg, er broeit een steeds toenemende onrust en onbegrip in ons land in en op vele sectoren van de maatschappelijke ontwikkelingen ,welke stelselmatig door zowel door de regering als de daaraan gelieerde instellingen en departementen worden onderkent. Hoewel dit niet voor alle partijen het geval is, en nu zien we zelfs dat de CU wakker begint te worden. Deze onderkenning geldt niet voor de VVD, want MP Rutte heeft zich aan de richtlijnen van de EU dictators te houden, en D66 die heeft sinds haar oprichting een 180 graden draai gemaakt, en heeft weinig meer op met het autochtone Nederland en haar bevolking. Denkt deze regering geheel niet aan een gezonde en beheersbare ontwikkeling, of regeert men alleen op basis van ad-hoc beleid zonder over de eventuele gevolgen na te denken. Houdt men er geen enkele rekening mee, dat een hoogconjunctuur ook kan gaan afzwakken waar nu al lichte verschijnselen van optreden, en dat is geen utopie en er moet worden bezuinigt, van wie wordt er dan verwacht op te draaien voor de kosten voor het onderhouden van asielzoekers, en werkloos geworden arbeidsmigranten, toch niet weer de al kaal geplukte Nederlandse bevolking. Als de hoogconjunctuur gaat afzwakken in EU landen, en er daardoor grote problemen ontstaan in die landen zoals in Griekenland is gebeurd, zal dit tevens volgens mij het einde van de EU inleiden, dan zal het zijn ieder voor zich en god voor ons allen. Dan zal blijken hoe dom en onverantwoord de EU leiders, met medewerking van regeringleiders ter werk zijn gegaan bij het opheffen van de landgrenzen, en de invoering van de euro.

Loek Jansen - 2 dagen geleden
Ik ben bang dat het al te laat is. Het aantal allochtonen neemt zienderogen toe en die krijg je er nooit meer uit. De Islam wordt de grootste godsdienst in Nederland. Nou maak je borst maar nat. Dat loopt nog eens uit op een burgeroorlog.

S. F. Hoekstra - 2 dagen geleden
de Hongaren hebben de muzelmannen er 2 keer uitgemept, hun gedrag t.o.v. de oorspronkelijke bevolking was wreed
[verwijderd]
0

Andre Slier - 2 dagen geleden
Maar het CPB ziet de kosten alleen maar stijgen door de vergrijzing en daardoor straks een tekort van 16 miljard.Die anderhalf miljoen immigranten worden niet genoemd.
Maar laten die aan initiele kosten nou precies zo ongeveer 15 miljard kosten?
Ca. € 100000 p.p.zal het ongeveer wel zijn.
En daarna structureel?En dan ook nog aan klimaatpolitiek willen doen?
Wij zijn met huid en haar overgeleverd aan een stel gekken.Jammer dat de ggz's zo overbelast zijn.

Herta M. de Zorger - 2 dagen geleden
ja, dat gegoochel met cijfers, dat kunnen ze wel....... Ik denk dat er eens verstandige mensen naar moeten kijken. Ik denk dat we dan er achter komen dat de cijfers a) anders zijn en b) zeker anders geinterpreteerd moeten worden.
En als je migratie niet meetelt als kostenpost.......... nou dan ben je met een blinddoek op aan het rijden op de snelweg.

Hollewijn . - 2 dagen geleden
Dood aan de oudjes en witte mannen ! Voorwaats en niet vesagen! Op naar de nieuwe heilstaat van bloemen en bijtjes! Weg met de economie!

N. van der Kraan - 2 dagen geleden
En dan toch vertellen dat de extra uitgaven in de toekomst allemaal komt door de vergrijzing! Hoevel van de 80.000 asielzoekers per jaar krijgen een uitkering? Maken gebruik van de zorg zonder ooit een cent te hebben betaald. Ook dat kost geld. Waarom wordt dit nooit verteld?
Is niet polotiek correct.

Henk de Hoogt - 2 dagen geleden
Allemaal aan de uitkering en ook allemaal een flink aandeel in zorgkosten, maar inderdaad niet politiek correct om dat te benoemen dus gooien we het maar weer op de "vergrijzing". Nu is het wel zo dat die "grijze golf" hun hele leven gewerkt heeft en premies + belasting hebben betaald, dat zie ik bij de meeste import nog niet zo gebeuren.

Herta M. de Zorger - 2 dagen geleden
Dat kost een veelvoud van wat de autochone vergrijzing zou kosten.

Charles M - 2 dagen geleden
Nee dat vinden de gevestigd politieke partijen, en de daaraan verbonden regerende dwazen niet politiek correct. Zij verschuilen zich nog steeds achter deze rare dwaze stellingname omdat zij anders moeten erkennen, dat dit door haar gevoerde onverantwoorde en domme beleid tot zeer groot problemen kunnen gaan leiden, bij een krimpende economie. Dus de schuld wordt elders gelegd, zoals bij de vergrijzing.

Teun Kop - 2 dagen geleden
Hou er maar rekening mee dat de toename zoals het er nu uitziet nog groter zal zijn met alle gevolgen die dit met zich brengt. Er wordt niet doorgepakt hetgeen hoog nodig is.
In Den Haag en Brussel slaapt men gewoon verder.De wal gaat het schip hopelijk sturen.
Antonio

Bob Lagaaij - 2 dagen geleden
Uitstekende analyse. Al die - grotendeels: zelfbedachte - ,,crises'', waar Nederland zich in heeft gestort, vallen grotendeels terug te voeren op: teveel mensen op te weinig grond. Mag ik, een zijpad, toegegeven, De Rijdende Rechter in herinnering roepen. Minstens de helft van de uitzendingen gaat over problemen met erfafscheiding, recht van overpad en nog zowat. En dan nog vaak in buitengebieden! Welke idiote bevolk8ingspolitiek - na '45 - ligt daaraan ten grondslag? De rooms-katholieke Belgen zijn nog vrijwel even omvangrijk als 30, 40, 50 jaar geleden! (Belgie: ,,apenland'', Nederland: ,,schapenland'').

Sar Cast - 2 dagen geleden
De wereldbevolking telt nu ongeveer 7,5 miljard mensen. Met het huidige groeitempo treedt er iedere 40 jaar een verdubbeling op. Dus in 2060 ongeveer 15 miljard mensen. Volgens het CBS wordt Nederland dus ontzien als het op groei aankomt?

Kees Flyer - 2 dagen geleden
Ze zijn al 30 jaar te laat !

Piete r - 2 dagen geleden
weer een uitstekent artikel van GertJan, ik onderschrijf de meeste hele goede reacties, te veel om te benoemen. Ik ben er echter van overtuigd dat wij deze langdurige discussie niet hadden gehad als alle arbeids- en overige immigranten ( die ik gemakshalve voor het grootste gedeelte gelukszoekers noem) gewone mensen met of zonder hogere opleiding naar Nederland waren gekomen om een goede toekomst op te bouwen, gewoon de taal hadden geleerd en aan het werk waren gegaan, aangepast aan de normen en waarden van dit land. Overigens zijn er daar ook veel van. De niet vaak benoemde kern van het probleem zijn (helaas) de orthodoxe en fundamentalistische moslims, die laag opgeleid zijn, lui zijn, zich niet willen aanpassen (zij willen dat wij ons aanpassen aan hun religie) , de taal niet willen leren enz., en last but not least wordt dit allemaal geaccepteerd door de linkse partijen waartoe ik de CDA en VVD inmiddels ook reken. Keihard gezegd hebben wij dus eigenlijk een moslim probleem, ik hoor ook nooit iets in dit soort discussies iets over b.v. de Vietnamezen, die allemaal hard werken en prima nederlands spreken.

Herta M. de Zorger - 2 dagen geleden
nee, klopt. Vietnamezen, Chinezen, Tai, gaan allemaal op in de NL bevolking. Hoor je niet, zie je niet.
De meeste problemen komen van andere culturen.
rationeel
0
H Oostveen

a des,
u schrijft wanneer gaat dit eindigen ??
Het gaat misschien eindigen als de gemiddelde NL zich eens verdiept wat er gaande is in NL en de EU en dan op mensen stemt die een realistische kijk hebben
op wat er moet gebeuren in NL en de Eu.
Zolang dat niet gebeurd veranderd er niets maar dan ook niets.
rationeel
0
Salomon d J

Het binnenhalen jaarlijks van zoveel migranten, zo groot als de stad Deventer, kan echt niet meer.
Nederland is daar te klein voor.
Hoe stoppen we dit, gezien het feit dat links in dit land de dienst uitmaakt en zelfs de vvd een linkse partij is geworden. Dat softe beleid zal ons hard gaan raken. Als autochtone Nederlanders worden we "opgegeten".
Gezien de matig toegevoegde waarde van al die buitenlanders, zal het ook financieel een ramp worden.
De tekorten in begrotingen worden nu al begroot op 16 miljard euro in de toekomst. Wanneer wordt men wakker in den Haag?
[verwijderd]
0

rotsvast - 2 dagen geleden
Meer dan 2 kinderen? Totale kinderbijslag en aanverwante regelingen (kinderopvang, kinderopvang- toeslag, e.d.) stoppen en "gezinsvervuilersbelasting" invoeren. De ongebreidelde fokdrift van licht- tot zeer donker getinte immigranten kan op zo'n manier beteugeld worden.

W. Waarzegger - 2 dagen geleden
! Stop alle immigratie en in ieder geval die vele “na-reizigers”. Laat dit land 20 jaar op adem komen. Zonodig australisch stelsel. Bedrijfsleven/ondernemers past/passen zich maar aan. Dat doen ze bij elke wijziging van marktomstandigheden. Dat kunnen ze en anders kost t maar een procent econ groei.
Ik heb de wachtkamers ook gezien. 6 somaliasche kinderen mee op dinsdagmiddag 1300. Men komt voor het zorgstelsel, niet voor dit land en deze cultuur zelf, integendeel.

Percy . - 2 dagen geleden
Het is mogelijk en ik vrees dat Rutte dit onderwerp wel op de agenda wil zetten, en wel vóór de komende verkiezing, en samen met grote beloftes dat het allemaal goed zal komen, dat er minder asielzoekers en gelukszoekers zullen worden opgenomen. Vervolgens zal hij zodra hij weer goed in de peilingen staat, of de verkiezingen wint er verder helemaal niets aan gaat gebeuren en gewoon, zoals Brussel wil, door zal gaan met het toelaten van asielzoeker en gelukszoekers.

Marcilex live.nl - 2 dagen geleden
Je bent toch een racist of minstens een fascist als je de overbevolking aankaart?

J van Deventer - 1 dag geleden
Tot nu toe ziet 80% van de Nederlandse kiezers immigratie niet als een probleem. Ik neem aan dat deze, mij beangstigende, groeicijfers voor mijn landgenoten geen probleem zullen zijn. Wanneer wel? Joost mag het weten.

Highwater Rising - 1 dag geleden
Ik denk dat politiek Den Haag zich helemaal niet met overbevolking zal bezighouden.

Waar ze wel mee bezig zijn:

Regels voor zogenaamd seksistisch speelgoed. - De psychologische projecties van feministische activisten in de vorm van ministers, die nu al jaren op een rij dit soort proef zeppelins oplaten. De echte problemen waren zeker op? Ze moeten eens ouders vragen of die hier nou echt mee zitten.

Boeren in de afgrond dwingen. - met arbitrair vastgelegde regels voor micro hoeveelheden die een paar jaar geleden niet eens waren te meten. "Niets" wordt steeds kleinen. Terwijl er afgelopen 10 jaar een afname van 2/3 in stikstof werd gerealiseerd. Ze moeten eens een ingenieur "chemie" vragen welke problemen er ontstaan door politieke regels op modellen te baseren en niet op echte metingen uit het veld.

de randstand weer 100 kilometer laten rijden - terwijl dat al eens werd geprobeerd en hierdoor enorme files ontstonden. Ze moeten eens een ingenieur "vloeistof dynamica" vragen waarom domme regels te vermijden files veroorzaken.

Regeren is vooruitzien, maar ja: dat kunnen de huidige politici helemaal niet.

evt echt - 20 uren geleden
Het simpelweg zien van de hoofdproblemen vereist niet echt hoogdravende visie,

Er is nu al historisch hoog tekort aan
en onbetaalbaarheid van eerste levensbehoefte , een woning.

Terwijl bijstand-immigranten met dubbel paspoort vaak
nog een tweede woonoptie hebben in thuisland.

Die onhoudbare misstand is tot nu toe
door allerlei ideologische afleidingsmanoeuvres genegeerd.

Maar wordt na decennia feitelijk op ieders m2 overduidelijk ,

De cijfers van CBS of waarschuwing van wiskundige ter Beek,
schudden het pluche nog niet echt wakker,
Het ontwrichtende feitelijke tekort aan vierkante meters
past niet in het cleane CO2 -vrije straatje
rationeel
0
Herta M. de Zorger

Daar ben ik het mee eens. Prof Jan Latten zei, zonder een oordeel te geven, dat de overheid wel moet zeggen tot wel bevolkingsaantal ze willen en hoe die groep er uit moet zien. Hoeveel mensen van andere culturen kan je herbergen voordat het gegooi in de glazen begint. Ze kunnen op de Balkan prima zien hoe mensen van verschillende afkomst toch soms slecht op elkaar reageren.
En door al die 'vluchtelingen' heb je kans dat rivaliserende groepen elkaar hier weer tegenkomen en de problemen beginnen.
Want dat de Jezidi's vluchtten daar kan ik wel inkomen, maar dat ze hier hun beulen tegen het lijf kunnen lopen vind ik zeer bedenkelijk. Dat onze overheid DAAR niet aan denkt is zorgelijk.
rationeel
0
J. Mulder

Het parlement kan dmv een noodwet direct al ingrijpen in de asielprocedures. Alleen nog tijdelijke verblijfsvergunningen voor maximaal 5 jaar. Periodiek controleren of het verblijf alhier nog nodig c.q. Wenselijk is. Ook regeringen in andere landen wijzigen.
Alle asieladvocaten kunnen dan hun tijd aan de sociale advocatuur gaan besteden.

Actie is nu vereist.
rationeel
1
ERE WIE ERE TOEKOMT:

The Ten Million Club Foundation
BeschrijvingDe Club van Tien Miljoen is een stichting die als doelstelling heeft de bevolkingsomvang van Nederland af te stemmen op de natuurlijke draagkracht van het beschikbare gebied. Wikipedia
Opgericht: 1994

www.overpopulationawareness.org/nl/

KIJK naar de WERELDBEVOLKINGS klok:

7.676.354.390

7.676.35..............5.105

luchtschip
0


Jean Pierre Gattuso krijgt de Ruth Patrick Award 2020 toegekend voor zijn betrokkenheid de verzuring van de oceanen te onderzoeken

twitter.com/IDDRI_ThinkTank/status/12...
rationeel
0

Robert Jensen
@robertjensen

Als je wilt weten waarom Nexit NOOIT eerlijk besproken zal worden in de mainstream media, kijk dan even naar een preview van mijn interview van volgende week met @DVanLangenhove. De NLse media is in handen van Europa. youtu.be/5ZhmcuS6CGU

Alle Nederlandse kranten, en die niet alleen zijn in Belgische handen. Worden zwaar gesubsidieerd met Belgisch belastinggeld???

Wordt een interssante uitzending volgende week.
rationeel
1
Ronald Plasterk?

@RPlasterk

België gaat... subsidies... geven om... gascentrales... te bouwen.... Nedeland ...geeft... subsidies... om ze te... sluiten....

Belgium set to adopt gas plant subsidy plan – minister www.montelnews.com/en/story/belgium-s...
rationeel
1
Ronald Plasterk?

@RPlasterk

De Belgische minister... geeft subsidie op bouwen gascentrales... met argument: om... kerncentrales te sluiten... Dus veelgehoord ‘kerncentrales duren lang om te bouwen’: deze doet het, CO2 vrij. Wordt met... belastinggeld... vervangen door een ...CO2 uitstotende gascentrale... www.montelnews.com/en/story/belgium-s...
rationeel
1
Ronald Plasterk?

@RPlasterk

“The planned biomass conversions – with Finland, Germany and the Netherlands leading the way – would emit 67m tonnes of carbon into the atmosphere, unlikely to be reabsorbed by growing trees over the timescales relevant.”
38.978 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 ... 1945 1946 1947 1948 1949 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
859,72  -5,64  -0,65%  15:40
 Germany40^ 17.740,10 -0,55%
 BEL 20 3.822,11 -0,12%
 Europe50^ 4.920,87 -0,32%
 US30^ 37.825,52 -0,49%
 Nasd100^ 17.290,06 -1,47%
 US500^ 5.002,95 -0,92%
 Japan225^ 37.523,47 -1,26%
 Gold spot 2.383,88 +0,19%
 EUR/USD 1,0670 +0,25%
 WTI 82,11 +0,04%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +2,88%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Heineken +1,70%
Vopak +1,58%
B&S Group SA +1,44%

Dalers

VIVORYON THER... -3,62%
ADYEN NV -2,90%
Fugro -2,89%
AMG Critical ... -2,86%
FASTNED -2,71%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront