Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Koffiepraatjes

3.408 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 167 168 169 170 171 » | Laatste
voda
0
Vakbond pleit voor steun Duitse auto-industrie

Gepubliceerd op 22 dec 2019 om 09:39 | Views: 154

FRANKFURT (AFN/DPA) - De Duitse vakbond IG Metall pleit voor steun aan een groot aantal kleine en middelgrote leveranciers aan de auto-industrie. Bij veel van hen ontbreekt aan een plan B door de opkomst van elektrisch rijden. De bond ziet een duidelijke rol weggelegd voor de Duitse staat.

Volgens de vakbeweging is er een grote groep bedrijven in Duitsland die meer dan driekwart van hun omzet haalt uit de productie van componenten voor verbrandingsmotoren. Bij de betreffende ondernemingen, die goed zijn voor circa 300.000 banen, ontbreekt het volgens IG Metall aan een toekomstgericht plan. Ook hebben zij veelal onvoldoende toegang tot kapitaal.

Om de auto-toeleveranciers te helpen zou de Duitse overheid een fonds in kunnen stellen, gelijk aan noodmaatregelen die tijdens de crisisjaren werden genomen. Via dit met miljarden gevulde fonds krijgen de bedrijven toegang tot kapitaal. Daarbij staat de Staat garant. Ook vindt IG Metall dat bedrijven hun oor te luister moeten leggen bij management- en adviesbureau's, omdat het de ondernemingen zelf simpelweg ontbreek aan ideeën.
voda
0
Beursblik: beursexperts zaten er flink naast in 2019

(ABM FN-Dow Jones) De beursexperts hebben er in 2019 flink naast gezeten met hun voorspellingen. Dit concludeerde analist Corne van Zeijl van Actiam maandag.

De experts die maandelijks deelnemen aan de enquête van Actiam hadden voor 2019 gemiddeld een stijging verwacht voor de AEX van 488 naar 501 punten, een plus van krap 3 procent.

Momenteel staat de index echter maar liefst 25 procent hoger, concludeerde Van Zeijl, die bij Actiam verantwoordelijk is voor de maandelijkse enquête.

De beursexperts met de allerhoogste stand had een stand van 610 punten per ultimo 2019 ingevuld. "De overige 112 experts zaten dus te laag met hun verwachtingen", aldus Van Zeijl.

"Uit de opmerkingen die er toen [aanvang 2019] geplaatst waren, bleek dat de meesten er wel van uit gingen dat al het slechte nieuws wel in de koersen zat verwerkt. Opvallend dat men toch zulke hele bescheiden verwachtingen had. Sommige beursprofessionals gingen nog van een rentestijging uit. Het tegenovergestelde is gebeurd."

Er deden afgelopen jaar 113 experts mee aan de enquête.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Cézan
0
Nóg 10 jaar stijgende koersen?

Maar de markten zijn moeilijk in te schatten vanwege de moeilijk te voorspellen (massa-)psychologische invloeden. Er is geen garantie dat we de volgende neergang van tevoren met succes kunnen voorzien. Om deze reden is het belangrijk om uw eigen vooroordelen en aannames te onderkennen en nu enkele beschermende strategieën voor uw langetermijnportefeuille te hebben.

www.belegger.nl/Column/490903/Ng-10-j...

Af en toe volg ik Steinhoff en/of Deutsche bank, vermakelijk.
Ach wil ook wel aan de pennystocks (gewoon fun en je weet maar nooit..interessant bezig, toch), maar zocht het meer op de Nasdaq (SCON), technologische sector.
ffff
0
Cézan,

Mensen, en ds ook beleggers zijn zo gruwelijk kort van memorie.

Vorig jaar , in precies dezelfde week als deze week, waren er van de veertig beursvoorspellingen voor het komende jaar 2019 er 37 ( zwaar) negatief en hooguit drie die meenden dat we zo ongeveer hetzelfde zouden blijven.

NU, een jaar later, lees je NERGENS: Wat hadden we het toch met zijn allen VOLKOMEN mis, volkomen verkeerd….

De financiële media kunnen beslist ook niet voorspellen, dat is nu juist zo glashelder DIT SUPER beleggersjaar gebleken.

Dus maar weer gewoon….Afwachten wat er komt. Of de verdoemenis voorspellen zoals Realist doet, maar er letterlijk geen cent op durven inzetten....

Peter
voda
0
Spaarders krijgen mogelijk nog 2,6 miljard vanwege te hoge spaartaks

Het kabinet moet mogelijk tot 2,6 miljard euro uitkeren aan spaarders die moeten worden gecompenseerd voor een te hoge spaartaks. De heffing op vermogen was in de jaren 2015 en 2016 hoger dan de rendementen op spaargelden. Dat is in strijd met het Europees recht. Daardoor lijkt compensatie aanstaande, al wil de rechter daar nog niet aan.

Economieredactie 23-12-19, 15:32 Laatste update: 16:20

Het gerechtshof in Den Haag oordeelde wel dat spaarders te weinig kregen voor hun geld. Wie in 2015 veilig zijn vermogen weg wilde zetten, kon daar maar 1,03 procent rendement over krijgen. Dat is minder dan de belasting op vermogen van 1,2 procent, de spaartaks. In 2016 was het rendement nog minder. De Telegraaf meldde als eerste over de nog niet gepubliceerde uitspraak.

Fiscalist Cor Overduin van Grant Thornton, die de zaak namens een gedupeerde spaarder voerde, meent dat de uitspraak de weg vrij maakt voor compensatie. Volgens zijn ‘voorzichtige’ berekening gaat het in 2015 om 600 miljoen euro aan te veel geheven belasting. Een jaar later gaat het volgens hem om 2 miljard euro. Mogelijk vallen bedragen hoger uit als ook rekening wordt gehouden met het recht op rendement. Ook over de jaren 2013 en 2014 zou nog compensatie kunnen volgen.

Overduin beraadt zich momenteel over het al dan niet in cassatie gaan tegen de uitspraak. Hij is ook nog in afwachting van een extern advies aan de beleidsmakers over de kwestie.

www.ad.nl/economie/spaarders-krijgen-...
DeZwarteRidder
0
Muis eet zich dik aan $50.000 verstopt spaargeld

Door Redactie DFT
Updated 4 min geleden
7 min geleden in FINANCIEEL

Amsterdam - Een muis heeft voor zeker $50.000 aan verstopte biljetten opgepeuzeld. Een verbijsterde Palestijn ontdekte hoe zijn weggestopte spaargeld in de Gazastrook vrijwel waardeloos was geworden, doordat het knaagdier van vrijwel elk biljet bijna de helft of zelfs meer had verorberd.

De eigenaar was na de ontdekking totaal van de kaart, stelde de kassamedewerker van wisselkantoor Khan Younes in de Gazastrook waar de man met restanten aan kwam, zo melden lokale media.

Een valuta-expert van het wisselkantoor gaat de gedupeerde man helpen: het kantoor heeft de aangevreten biljetten waar nog een serienummer op zit naar de centrale bank van Israël gestuurd, in de hoop dat hij er nog iets voor terugkrijgt.
voda
0
Accijns op brandstoffen omhoog in 2020

De accijnzen op brandstof worden per 1 januari volgend jaar verhoogd. Automobilisten betalen vanaf 1 januari onder de streep ruim een halve euro meer voor een volle tank benzine. Dat staat op de website van UnitedConsumers.

De accijns op een liter euro 95-benzine gaat met meer dan 1 cent omhoog en de accijns op diesel met meer dan een halve cent per liter. In het geval van lpg wordt het bedrag per liter verhoogd met iets meer dan een kwart cent per liter.
'Het argument voor deze accijnsverhoging is de inflatie - door de overheid vastgesteld op 1,6%. Dat de overheid de accijnsverhoging ook nog eens belast met 21% btw wordt voor het gemak vergeten. Daardoor wordt uw tankbeurt een halve euro duurder', aldus oprichter Paul van Selms van UnitedConsumers in een persbericht.

fd.nl/ondernemen/1329295/accijns-op-b...
voda
0
Nederlandse huishoudens romen aandelenportefeuilles af

(ABM FN-Dow Jones) Nederlandse huishoudens hebben de afgelopen anderhalf jaar een groter bedrag aan aandelen verkocht dan aangekocht, maar dankzij de koerswinsten is het totale aandelenbezit maar mondjesmaat in waarde gedaald. Dat meldde het Centraal Bureau voor Statistiek dinsdag, op basis van cijfers tot en met het derde kwartaal van 2019.

Het laatste kwartaal waarin huishoudens meer in aandelen investeerden dan ze eruit haalden was het eerste kwartaal van 2018. Daarna was het saldo zes kwartalen op rij negatief, waarbij per saldo voor 7,8 miljard euro aan aandelen werd verkocht.

In die periode van anderhalf jaar daalde de waarde van het aandelenbezit met bijna één miljard euro tot 128 miljard euro. Deze beperkte afname was te danken aan de aandelenkoersen die bijna even veel stegen als er per saldo werd verkocht.

In het vierde kwartaal van 2018 verloren Nederlandse huishoudens 12 miljard euro aan dalende koersen, door een aandelencrash rond de kerstdagen. In het eerste kwartaal van 2019 kwam daar weer 10 miljard euro bij, toen de beurzen aan het begin van het jaar weer opveerden.

Het reële beschikbare inkomen van Nederlandse huishoudens was in het derde kwartaal 1,7 procent hoger dan een jaar eerder. Dit kwam door een stijging van de totale beloning van de werknemers met 4,0 procent, of 3,4 miljard euro, mede omdat er meer banen waren. Het cijfer is gecorrigeerd voor prijsstijgingen.

De spaartegoeden van huishoudens bleven vrijwel gelijk in het derde kwartaal.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Dit is de duurste auto die dit jaar is verkocht in Nederland: de Lamborghini Aventador met een prijskaartje van minimaal €459.531

Ruim 400.000 auto’s zijn er dit jaar op kenteken gezet. Daarmee is 2019 een vrij gemiddeld autojaar als je kijkt naar de verkopen in de afgelopen decennium. Maar wat is de duurste auto die dit jaar werd aangeschaft?
De Tesla Model 3 is veruit het populairste model, geholpen door de fiscaal aantrekkelijke regeling voor zakelijke rijders om een elektrische auto aan te schaffen. Met een prijskaartje van minimaal 48.980 euro is dat bepaald geen goedkoop voertuig.

Maar er zijn dit jaar nog veel duurdere bolides verkocht, zoals de Bentley Mulsanne. Deze statige wagen kost net geen vier ton en is in de eerste elf maanden van dit jaar drie keer afgeleverd op een Nederlands adres, blijkt uit cijfers van branche-organisatie Bovag.

Of neem de Rolls-Royce Dawn, die eveneens drie keer is geregistreerd in 2019. Deze kolossale cabrio heeft een nieuwprijs van minimaal 427.445 euro, volgens de database van Autoweek.

Duurste auto van Nederland in 2019
Maar er rijdt een auto op de Nederlandse wegen die nog duurder is. Lamborghini leverde dit jaar vijf stuks af van de Aventador, de razendsnelle sportwagen met een topsnelheid van 350 kilometer per uur.

Bovag meldt niet om welke modellen het precies gaat. Afgaande op de versies die Lamborghini momenteel aanbiedt op de eigen website, gaat het om de reguliere Aventador of de Aventador Roadster. Beide hebben volgens Autoweek een nieuwprijs van 459.531 euro. Dat is nog exclusief eventuele extra’s.

Daarvoor krijg je een oogverblindende krachtpatser met een 6,5 liter V12-motor die in minder dan 3 seconden optrekt van 0 naar 100 kilometer per uur.
“De wereld lijkt een stukje beter doordat zulke objecten bestaan, je dag is meteen goed als je er een ziet”, schrijft Top Gear in hun recensie. “Dus schud je hoofd niet vanwege de geldverspilling of CO2-uitstoot. Eigenaren bewijzen het publiek juist een dienst.”

Nu maar hopen dat je er een spot op de Nederlandse wegen.

www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/di...
Bijlage:
voda
0
Video: nog wat rek in waarderingen voor 2020

(ABM FN-Dow Jones) De beurzen kunnen in 2020 nog wel verder stijgen, maar de grootste stijging is inmiddels wel achter de rug. Dit stelde analist Corne van Zeijl van Actiam voor de camera van ABM Financial News.

"De koerswinst-verhoudingen zijn flink gestegen", aldus Van Zeijl.

De analist is op basis van de economische indicatoren voorzichtig positief gestemd over de toekomstige winsten. Een probleem is echter dat de werknemers een steeds groter deel krijgen. "Uiteindelijk drukt dat de winsten wel", aldus Van Zeijl. En daarom zal de winstgroei, ondanks het economisch herstel, toch niet meevallen.

Kortom, de meeste koerswinst is wel geweest, zo verwacht de analist van Actiam.

www.youtube.com/watch?v=vz8hi0QMdjs

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Video: Smit verbaasd over extreem optimisme 2020

(ABM FN-Dow Jones) Vermogensbeheerder Cees Smit van Today's Groep is in tegenstelling tot zijn collega's wat voorzichtiger in zijn verwachtingen voor 2020. "Ik verbaas me erover dat het optimisme van dit jaar één op één wordt doorgezet naar volgend jaar", aldus Smit, die in 2020 meer volatiliteit voorziet en rekening houdt met lagere beurzen. De vermogensbeheerder licht zijn visie toe.

www.youtube.com/watch?v=Q8UXZYVj3cM

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
DeZwarteRidder
0
quote:

voda schreef op 24 december 2019 13:30:

Video: Smit verbaasd over extreem optimisme 2020

(ABM FN-Dow Jones) Vermogensbeheerder Cees Smit van Today's Groep is in tegenstelling tot zijn collega's wat voorzichtiger in zijn verwachtingen voor 2020. "Ik verbaas me erover dat het optimisme van dit jaar één op één wordt doorgezet naar volgend jaar", aldus Smit, die in 2020 meer volatiliteit voorziet en rekening houdt met lagere beurzen. De vermogensbeheerder licht zijn visie toe.

www.youtube.com/watch?v=Q8UXZYVj3cM

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Cees zou Cees niet zijn als hij niet pessimistisch was.
ffff
0
Vermogensbeheerder Cees Smit ……..

Ik had nu juist uit de laatste persartikelen begrepen dat hij niet bar veel meer te makken heeft….
voda
0
quote:

ffff schreef op 24 december 2019 14:48:

Vermogensbeheerder Cees Smit ……..

Ik had nu juist uit de laatste persartikelen begrepen dat hij niet bar veel meer te makken heeft….

Ik vind dat niet raar Peter als je altijd bearish bent. :-)

PS: Dit was voor mij een top (biotech) jaar. Zelden zoveel winst als dit jaar.
Hoe was jouw beleggings jaar?
voda
0
Te koop in Nederland: monsterlijke über-Benz voor 850.000 euro

De Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 is niet nieuw, maar in Nederland werd er tot nu toe nog geen exemplaar aangeboden. Dit witte exemplaar mag weg voor minder dan een miljoen.

Erik Kouwenhoven 23-12-19, 05:00 Laatste update: 25-12-19, 11:03

De auto is te koop bij Auto Leitner en heeft 10.000 kilometer gereden. Autohandelaar Douwe Leitner haalde de auto uit Duitsland, maar heeft ‘m nog niet ingevoerd. Volgens Quote moet er behalve de vraagprijs van 850.000 euro nog een tonnetje extra worden gereserveerd voor de BPM. Maar dan rijd je dus wel voor minder dan een miljoen in een tamelijk archaïsche Mercedes-Benz, die ook door het Nederlandse leger wordt gereden. Zij het dat die het met minder leer en vier wielen moeten doen, in plaats van zes.

De 6X6 weegt 3,85 ton en is gebaseerd op de militaire uitvoering van het Australische leger. Het model is voorzien van maar liefst vijf differentieelsloten, die in- en uit te schakelen zijn via een aantal knoppen op het dashboard. De motor is een twin-turbo 5,5-liter V8 die 536 pk sterk is en 760 Nm koppel levert. Schakelen doet deze duizendpoot via een 7G-tronic zeventraps automaat.

De auto is 5,9 meter lang en 2,1 meter breed. Een sprintje van 0-100 km/u duurt minder dan zes seconden. De topsnelheid is begrensd op 160 km/u. Wanneer je echt rustig aan doet, is een gemiddeld verbruik van 1 op 5,5 haalbaar. De aanvankelijk nieuwprijs bedroeg rond de vier ton, dus afschrijven doet de auto niet. Ideaal voor de Nederlandse stadsjungle kortom. Er zijn slechts enkele tientallen exemplaren gebouwd van deze truck en om ermee te mogen rijden, moet je over een vrachtwagenrijbewijs beschikken.

youtu.be/DrUVMdkb4_k

www.ad.nl/auto/te-koop-in-nederland-m...

(nog 2 afbeeldingen, zie link hierboven)
Bijlage:
voda
0
Makers van Lamborghini uit 3D-printer krijgen echt exemplaar

VIDEO
Een vader en een zoon uit Colorado werden eerder dit jaar een internetsensatie doordat ze een Lamborghini-replica bouwden met behulp van een 3D-printer. Lamborghini vond dat zo'n mooi verhaal dat ze het duo verrasten met een echt exemplaar.

Erik Kouwenhoven 26 dec. 2019 Laatste update: 09:25

Twee jaar lang bouwden Sterling Backus en zijn 12-jarige zoon Xander een Aventador SV-lookalike in hun garage. De Lambo-replica lijkt niet alleen erg op het origineel, maar rijdt ook echt. In de auto, die met een 3D-printer werd gemaakt, ligt namelijk een 5,7-liter blok van een Corvette uit 2003. Het blok werd voorzien van een paar turbo's voor extra vermogen.

Lees ook
Vader en zoon bouwen met 3D-printers voor een schijntje peperdure Lamborghini

Volgens Motoring Research bleef de passie van de familie Backus voor het merk Lamborghini niet onopgemerkt op het hoofdkantoor van de fabriek in het Italiaanse Sant’Agata Bolognese. De directie besloot Sterling en Xander te belonen voor het bouwen van de opmerkelijke replica van Aventador.

Vader en zoon Backus zijn de sterren van Lamborghini’s kerstvideo van 2019. Daarin wordt uit de doeken gedaan hoe het Italiaanse bedrijf contact opnam met vader Sterling en hem een ??aanbod deed dat hij niet kon weigeren. Om zijn zoon te verrassen arriveerde een team van Lamborghini midden in de nacht en verving de Aventador SV-replica door een echte Aventador S Roadster, enkele dagen voor Kerstmis.

Vader en zoon mogen twee weken lang gebruikmaken van de Aventador. Naast de officiële video van Lambo, kun je ook een vlog-update bekijken van Sterling Backus die vertelt hoe het allemaal is gegaan en wat details geeft over het resterende werk dat nodig is om de replica van de Aventador te voltooien.

Voor de rit met de Lamborghini, zie link onderaan.

youtu.be/O_gKPsRMoKk

www.ad.nl/auto/makers-van-lamborghini...
Bijlage:
voda
0
Alsnog compensatie gedupeerde beleggers LCI

Gepubliceerd op 27 dec 2019 om 11:31 | Views: 78

AMSTERDAM (AFN) - De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) heeft een schikking bereikt in de zaak van het failliete beursfonds LCI Technology. De beleggersvereniging verwacht dat zij de bij haar aangesloten beleggers daarmee in beperkte mate kan compenseren.

Over het IT-bedrijf, dat in 2001 failliet ging na een miljoenenfraude bij een Oostenrijks dochterbedrijf, wordt al jarenlang geprocedeerd. De VEB heeft met de voormalige bestuurder, commissarissen en accountant van LCI een regeling getroffen, zonder dat door hen enige aansprakelijkheid is erkend. Deze partijen hebben ingestemd met deze regeling om verdere kosten van verweer te besparen.

In totaal is een budget van 1,4 miljoen euro beschikbaar gesteld voor compensatie. Pas als alle claims zijn ingediend, beoordeeld en verwerkt, kan definitief worden bepaald welke compensatie de betrokken beleggers tegemoet kunnen zien.
DeZwarteRidder
0
quote:

voda schreef op 27 december 2019 11:39:

Alsnog compensatie gedupeerde beleggers LCI

Gepubliceerd op 27 dec 2019 om 11:31 | Views: 78

AMSTERDAM (AFN) - De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) heeft een schikking bereikt in de zaak van het failliete beursfonds LCI Technology. De beleggersvereniging verwacht dat zij de bij haar aangesloten beleggers daarmee in beperkte mate kan compenseren.

Over het IT-bedrijf, dat in 2001 failliet ging na een miljoenenfraude bij een Oostenrijks dochterbedrijf, wordt al jarenlang geprocedeerd. De VEB heeft met de voormalige bestuurder, commissarissen en accountant van LCI een regeling getroffen, zonder dat door hen enige aansprakelijkheid is erkend. Deze partijen hebben ingestemd met deze regeling om verdere kosten van verweer te besparen.

In totaal is een budget van 1,4 miljoen euro beschikbaar gesteld voor compensatie. Pas als alle claims zijn ingediend, beoordeeld en verwerkt, kan definitief worden bepaald welke compensatie de betrokken beleggers tegemoet kunnen zien.
Misschien krijg ik ook nog wat.....!!!

lol
DeZwarteRidder
1
Van €100 naar ruim €10.000.000 in tien jaar tijd

De bitcoin blijkt een topbelegging in het afgelopen decennium. Sinds begin 2010 is voor een Nederlandse belegger een inleg van €100 uitgegroeid tot €10,4 mln.

Steraandelen verbleken bij dergelijke koersontwikkelingen. Zo nam een belegging in de Amerikaanse streamingsdienst Netflix, een bedrijf dat in 2010 nog vooral geld verdiende met dvd-verhuur per post, in diezelfde periode 'slechts' met een factor vijftig toe.

Let wel, het is een hypothetische veronderstelling aangezien handelen in de bitcoin tien jaar geleden nog nagenoeg onmogelijk was. In maart 2010 bood een verkoper volgens webencyclopedie Wikipedia weliswaar 10.000 bitcoins aan voor $50, maar daar kwam geen koper op af. De eerste koers dateert van 18 juli 2010, de dag waarop de eerste cryptobeurs het licht zag. Een bitcoin kosttte toen $0,08 (€0,062).
jonas
0

Ach ja Zwarte Ridder. Gebruik je gezonde verstand! Was er ooit niet een tulpenbollen rally? Zo zeg 1 bol tegen een grachtenpandje in Amsterdam?

Je wordt ouder, maar wel even je gezond verstand blijven gebruiken toch?

Groet, Jonas
3.408 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 167 168 169 170 171 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  25 apr
 Germany40^ 17.931,00 +0,08%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.952,68 +0,28%
 US30^ 38.124,13 0,00%
 Nasd100^ 17.428,55 0,00%
 US500^ 5.044,94 0,00%
 Japan225^ 37.725,14 0,00%
 Gold spot 2.332,59 +0,71%
 EUR/USD 1,0729 +0,29%
 WTI 83,75 +1,03%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront