Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Industriële spionage door Chinezen trof Philips'

Lees over dit aandeel ook

  1. 10 apr Saxo ziet beleggersvertrouwen dalen
  2. 29 jan Toch enkele lichtpuntjes zichtbaar bij veelgeplaagd Philips

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Just lucky 30 december 2019 21:57
    Het gele opperhoofd XI jinping houdt zijn kaken stijf op elkaar en doet als of er niets aan de hand is. Aanpakken die gele rakkers, ook van uit de EU, direct alle import voorzien van importheffingen. Wordt dan wel iets duurder, maar dat zijn het milieu, mensenrechten, interlectueel eigendom en ecomomische belangen wel waard.
  2. forum rang 6 jonas 31 december 2019 00:38

    Het is bekend en ook bij ASML zijn die Chinezen bezig geweest. Wie deed en doet er wat aan? Niet die Clinton en niet die heilig verklaarde Obama (heiligverklaring vanwege kleurtje en niet effectief beleid) maar ene meneer Trump! En daarmee heeft die Trump de goede lijn en aanpak richting de kennisstelers uit andere landen.

    Met groet en helemaal politiek incorrect, Jonas

    PS Ik gebruik mijn eigen gezonde verstand en kijk naar feiten en ben dus met trots politiek incorrect. Bij het NRC en de Volkskrant, NPO lopen ze liever mee met het linkse napraten en niet zelf informatie vergaren en zelf denken.
  3. Theo32 31 december 2019 02:38
    Och... chinezen chinezen... weer erg selectieve en eenzijdige berichtgeving weer. Wat de Amerikanen destijds hier met Philips/Text Lite hebben uitgespookt... ja, de beursbengels van toen weten het nog maar al te goed - daar kwam geen chinees aan te pas. Dat is pas de andere kant op kijken!
  4. forum rang 4 Mijn Vriend 31 december 2019 06:59
    quote:

    Just lucky schreef op 30 december 2019 21:57:

    Het gele opperhoofd XI jinping houdt zijn kaken stijf op elkaar en doet als of er niets aan de hand is. Aanpakken die gele rakkers, ook van uit de EU, direct alle import voorzien van importheffingen. Wordt dan wel iets duurder, maar dat zijn het milieu, mensenrechten, interlectueel eigendom en ecomomische belangen wel waard.
    Van welke planeet?
    Hacken doen alle zelfrespecterende landen.
    Vanuit de EU?, die pakt de duivel zelve (Mark Sucker)met fluwelen handschoenen aan.
    Mensenrechten, Trump ging met zijn eerste buitenlandse reis naar SA; het meest verachtelijke land op deze planeet. Overdosis MSM: Demonstraties in Hong Kong zijn continue in het nieuws, die in Irak amper met honderden doden want hotels niet zo goed en legt het falen van de VS bloot.
    Milieu? Het zijn de Jankerts die Parijs hebben opgezegd en pp veel meer CO2 uitstoten. En India is wel iets smeriger dan China: en.wikipedia.org/wiki/List_of_most-po...
    Intelectuele Eigendommen, trekken al jaren bij, de Chinees weet heel goed het verschil tussen fake en minder fake, zie ook de laatste miljardenstijging van Bernard Arnault of Louis Vuitton.
    Economische belangen. Ja, dat China met de dag veel sterker wordt dan de EU kan niemand ontgaan en zolang de maandelijkse Brussel-Straatsburg verhuizing doorgaat zijn de EU concepten inferieur en wordt de EU relatief alleen maar zwakker.

    En waarom het bericht niet aangeeft wie de Philips beveiligingschef was ten tijde van de hack is mij een raadsel. Philips was ook al eerder slachtoffer van een VS hack, misschien liggen de hack problemen bij Philips zelf.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Philips Koninklijke

18,875 13:43
-0,065 -0,34%
Premium

Toch enkele lichtpuntjes zichtbaar bij veelgeplaagd Philips

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links