Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Facts II

755 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 34 35 36 37 38 » | Laatste
voda
3
Het is nu eindelijk zo ver. Poster Jaapaap heeft niet geroeptoetert dat hij het beroemde/beruchte rapport Kempen heeft, maar dat hij het ook daadwerkelijk heeft en wil delen. De credits zouden naar hem toe moeten gaan. (Je kan zijn post hierboven aanbevelen)

Ik kreeg 2 rapporten toegestuurd.

Het eerste is beruchte Pharming - Down the rabbit hole

Een tamelijk groot rapport, 44 bladzijden, ruim 6.7MB.
Dit was veel te groot om het in 1 x te plaatsen. Ik heb het daarom in 5 stukken moeten breken. Behoorlijk wat werk trouwens, ik moest additionele Adobe software aanschaffen.

Het eerste stuk (15 bladzijden) is hierbij toegevoegd.

Hierna volgen nog deel 2: blz 16 tm 22
Deel 3: blz 23 tm 30
Deel 4: blz 31 tm 37
Deel 5: blz 38 tm 44

De laatste post betreft het vervolg. Blijkbaar vonden ze €0.40 koersdoel te laag, en met het volgende rapport met de titel: How deep does the rabbit hole go? werd het koersdoel tot de huidige €0.60 verhoogd.

Het zou ze sieren om eens met een koersdoelverhoging te komen.

Veel leesplezier toegewenst.
Bijlage:
[verwijderd]
2
Heb het Kempen-rapport doorgenomen en vind het met afstand het beste en meest doorwrochte rapport dat ooit over Pharming geschreven is en wat mij betreft kunnen alle vooringenomen forum-uitspraken hier over een "flodderig A4-tje" voorgoed de kast in.
Voor mensen die zich in willen lezen in de materie en een uitstekend geschreven overview van de huidig beschikbare en binnen afzienbare tijd te verwachten HAE-medicatie willen hebben een echte aanrader. Ook voor meer inzicht in de rest van pijplijn van Pharming
Over de waardering en prognoses die Kempen afgeeft voor het aandeel kunnen de meningen uiteenlopen en sommige van die prognoses (bijvoorbeeld die voor Ruc-acuut voor 2019) zijn inmiddels al weer achterhaald.
Met name voor de LT-er is lezen van dit rapport zonder meer een must!
voda
2
Nog mijn commentaar van de maanddraad:

Ik heb het rapport ook doorgenomen. Een hoop taaie en technische leesstof, niet mijn favoriete leesvoer. Het cijferwerk en prognoses vond ik daar en tegen wel interessant. Ze leggen wel veel nadruk op profylaxe , en minder op acuut.
Laat de realiteit nu net andersom zijn. Uit acuut haalt Pharming nu al meer sales dan het rapport. Profylactisch wordt oogluikend toegestaan (er mag geen reclame voor gemaakt worden) dus daar zit ook best wel een stukje van de sales in.
Wat de pipeline betreft (CIN, AKI en preeclamsia), dat blijft giswerk.
Verder mis ik in het rapport (of ik moet er overheen gelezen hebben) dat Pharming hard op weg is de productielijnen flink uit te breiden. Ook mis ik de koeienmelk Ruconest.
Al met al, een behoorlijk stuk werk, die analyse. Ik weet natuurlijk niet wat er op dat "vodje" A4 gestaan heeft. Het zal wel een summier ingekort rapport geweest zijn. Over het koersdoel van €0.60, daar kan ik kort over zijn, dat was veel te laag natuurlijk, en ook eigenlijk niet reeel voor de komende jaren. (ondanks dat er concurentie bezig zijn met een pil)
Ik denk dat Pharming met zijn recombinante C1-INH een beter middel in handen heeft dan de plasma gebaseerde middelen.
Het verkoopadvies, gezien de stijgende omzetten, meer netto winst, toenemende cashflow, en continue aflossingen van de schuld, niet terecht.
[verwijderd]
0
Voda en jaapaap hebben jullie toestemming gevraagd het Kempen rapport online te mogen publiceren?
voda
0
Pharming neemt aan Sobi gelicentieerde markten voor Ruconest terug

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
1,562 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Pharming Group heeft met het Zweedse Orphan Biovitrum (Sobi) een overeenkomst gesloten om de commerciële rechten op Ruconest in alle resterende landen, waaronder alle resterende EU-markten, terug te nemen. Dit maakte het Leidse biotechbedrijf maandag voorbeurs bekend.

Conform de overeenkomst wordt de licentie per 1 januari 2020 beëindigd in alle 36 landen, met een geplande overdracht in de landen waar Sobi verkoopactiviteiten heeft.

Pharming betaalt Sobi 7,5 miljoen euro in twee tranches. Het grootste deel vooraf, met een laatste betaling zodra alle overgangsactiviteiten voltooid dan wel onderweg zijn. Er komen geen verdere toekomstige betalingen onder deze overeenkomst, aldus Pharming.

Na het besluit om de Noord-Amerikaanse commerciële rechten voor Ruconest in december 2016 terug te kopen van licentiehouder Valeant Pharmaceuticals International, wist Pharming de Amerikaanse omzet naar eigen zeggen aanzienlijk te verhogen. "Hoewel niet van dezelfde omvang als in de VS, mag een omzetgroei in de additionele 36 landen worden verwacht", aldus Pharming. De transactie zal volgens het bedrijf onmiddellijk bijdragen aan de winstgevendheid.

Pharming zal met Sobi blijven samenwerken om alle contracten voor distributie en andere diensten zo snel mogelijk te vervangen en bestaande goedkeuringen voor vergoeding waar mogelijk overgedragen te krijgen.

Het aandeel Pharming sloot vrijdag op de beurs in Amsterdam 0,7 procent lager op 1,56 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Het officiele PB:

Pharming neemt alle aan Sobi gelicentieerde markten voor RUCONEST® terug

• Pharming verkrijgt controle over alle 36 landen waar Sobi momenteel een licentie voor commerciële rechten op Pharmings product RUCONEST® bezit
• Pharming betaalt in totaal € 7,5 miljoen in twee tranches voor een soepele overgang van de huidige activiteit en de vroegtijdige beëindiging van de licentie
• De transactie draagt direct bij aan de winstgevendheid

Leiden, 30 december 2019: Pharming Group NV (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat het met het Zweedse Orphan Biovitrum AB (publ) ("Sobi") definitief is overeengekomen de commerciële rechten op Pharmings product RUCONEST® in alle 36 landen, waaronder alle resterende EU-markten, terug te nemen. Conform de overeenkomst wordt de licentie per 1 januari 2020 beëindigd in alle 36 landen, met een geplande soepele overdracht in de landen waar Sobi verkoopactiviteiten heeft. Pharming betaalt Sobi € 7,5 miljoen in twee tranches.

Na het strategische besluit om de Noord-Amerikaanse commerciële rechten voor RUCONEST® in december 2016 terug te kopen van licentiehouder Valeant Pharmaceuticals International (thans "Bausch Health"), wist Pharming de Amerikaanse omzet aanzienlijk te verhogen. Hoewel niet van dezelfde omvang als in de VS, mag een groei in de additionele 36 landen worden verwacht. De transactie zal direct bijdragen aan de winstgevendheid.

RUCONEST® was in deze regio sinds 2010 uitgelicentieerd voor in totaal 60 verschillende landen en werd in een aantal daarvan voor het eerst op de markt gebracht. De commerciële rechten van 24 van de 60 landen werden in voorgaande jaren aan Pharming teruggegeven.

Teneinde ervoor zorg te dragen dat huidige RUCONEST®-patiënten hun therapie kunnen blijven ontvangen, zal Pharming met Sobi samenwerken om alle contracten voor distributie en andere diensten zo snel mogelijk te vervangen en bestaande goedkeuringen voor vergoeding waar mogelijk overgedragen te krijgen. Hoewel Pharming vanaf 1 januari 2020 verantwoordelijk is voor alle distributie van RUCONEST® in de 36 teruggenomen markten, kan het enige tijd duren voordat alle activiteiten en de volledige controle zijn overgedragen. Er zullen geen medewerkers tussen de twee ondernemingen worden uitgewisseld.

Sijmen de Vries, Chief Executive Officer, zegt:
“Onze strategische beslissing om de commerciële rechten voor RUCONEST® van Sobi terug te nemen bouwt voort op het commerciële succes van het product in de VS en betekent dat we nu commerciële rechten hebben op ons belangrijkste product voor de behandeling van erfelijk angio-oedeem in alle landen behalve een aantal in Latijns-Amerika en in Israël en Zuid-Korea. De transactie stelt ons in staat om verdere groei van RUCONEST® te stimuleren en zal direct bijdragen aan de winstgevendheid. Bovendien zullen we onze bestaande commerciële infrastructuur in Europa uitbreiden voor de ondersteuning van de verwachte lancering van toekomstige nieuwe producten uit onze pijplijn, inclusief het recent ingelicentieerde laat-stadium kandidaatmedicijn leniolisib voor de behandeling van APDS.”

Conform de voorwaarden van de overeenkomst betaalt Pharming in totaal € 7,5 miljoen in twee tranches. Het grootste deel vooraf met een laatste betaling zodra alle overgangsactiviteiten voltooid dan wel onderweg zijn. Er komen geen verdere toekomstige betalingen onder deze overeenkomst .

www.pharming.com/news/pharming-reacqu...
voda
2
Met dank aan MrFlag

C1 inhibitor in canine intravascular hemolysis (C1INCH): study protocol for a randomized controlled trial

Voor meer, zie link

bmcvetres.biomedcentral.com/articles/...
voda
0
dws Investment verkleint belang in Pharming

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
1,5915 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) dws Investment heeft een kleiner belang in Pharming Group gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 31 december 2019.

dws meldde een kapitaalbelang van 2,99 procent met een stemrecht van eveneens 2,99 procent. dws houdt dit belang vrijwel volledig middellijk reëel.

Op 12 december 2019 meldde dws nog een kapitaalbelang van 3,22 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 23 december 2019 16:11:

Het is nu eindelijk zo ver. Poster Jaapaap heeft niet geroeptoetert dat hij het beroemde/beruchte rapport Kempen heeft, maar dat hij het ook daadwerkelijk heeft en wil delen. De credits zouden naar hem toe moeten gaan. (Je kan zijn post hierboven aanbevelen)

Ik kreeg 2 rapporten toegestuurd.

Het eerste is beruchte Pharming - Down the rabbit hole

Een tamelijk groot rapport, 44 bladzijden, ruim 6.7MB.
Dit was veel te groot om het in 1 x te plaatsen. Ik heb het daarom in 5 stukken moeten breken. Behoorlijk wat werk trouwens, ik moest additionele Adobe software aanschaffen.

Het eerste stuk (15 bladzijden) is hierbij toegevoegd.

Hierna volgen nog deel 2: blz 16 tm 22
Deel 3: blz 23 tm 30
Deel 4: blz 31 tm 37
Deel 5: blz 38 tm 44

De laatste post betreft het vervolg. Blijkbaar vonden ze €0.40 koersdoel te laag, en met het volgende rapport met de titel: How deep does the rabbit hole go? werd het koersdoel tot de huidige €0.60 verhoogd.

Het zou ze sieren om eens met een koersdoelverhoging te komen.

Veel leesplezier toegewenst.
De rapporten staan nog steeds online zie ik, maar heb nog geen antwoord gezien of het nu auteursrechtelijk geregeld is met Kempen dat deze gepubliceerd mogen worden. Kun je al een toelichting geven voda? Ik zou graag het rapport eens doorspreken o het forum met wat quotes maar dat mag natuurlijk niet zonder de toestemming van Kempen.
Zoals De amateur eerder de disclaimer al had gevonden: "Rapport is gekregen van een mede forumlid. Copyright rechten staan in het rapport vermeld:
"THIS REPORT IS DISTRIBUTED TO AND IS EXCLUSIVELY INTENDED FOR ITS RECIPIENT. EACHRECIPIENT, BY ITS ACCEPTANCE HEREOF, ACKNOWLEDGES THAT HE WILL NOT PASS ON THISREPORT TO ANY OTHER PERSON. THE CONTENTS OF THIS REPORT MAY NOT BE REPRODUCED,REDISTRIBUTED OR COPIED, IN WHOLE OR IN PART, BY ANY PERSON FOR ANY PURPOSEWITHOUT THE PRIOR WRITTEN PERMISSION OF KEMPEN AND KEMPEN ACCEPTS NO LIABILITYWHATSOEVER FOR THE ACTIONS OF OTHERS IN THIS RESPECT."
FelixPartymix
0
quote:

De Monitor schreef op 3 januari 2020 12:25:

[...]

Ga er maar gewoon van uit dat dit zonder toestemming geplaatst is, net als alle artikelen van bijvoorbeeld IEX Premium, DFT en FD die hier integraal geplaatst worden.
Volgens het forumreglement van IEX mag dit niet, maar dit wordt blijkbaar toch altijd toegestaan.
Dus als je geen moeite hebt om te quoten uit de artikelen van DFT en FD, dan moet je hier toch ook geen moeite mee hebben.

posilies
1
quote:

De Monitor schreef op 3 januari 2020 12:25:

[...]

De rapporten staan nog steeds online zie ik, maar heb nog geen antwoord gezien of het nu auteursrechtelijk geregeld is met Kempen dat deze gepubliceerd mogen worden. Kun je al een toelichting geven voda? Ik zou graag het rapport eens doorspreken o het forum met wat quotes maar dat mag natuurlijk niet zonder de toestemming van Kempen.
Zoals De amateur eerder de disclaimer al had gevonden: "Rapport is gekregen van een mede forumlid. Copyright rechten staan in het rapport vermeld:
"THIS REPORT IS DISTRIBUTED TO AND IS EXCLUSIVELY INTENDED FOR ITS RECIPIENT. EACHRECIPIENT, BY ITS ACCEPTANCE HEREOF, ACKNOWLEDGES THAT HE WILL NOT PASS ON THISREPORT TO ANY OTHER PERSON. THE CONTENTS OF THIS REPORT MAY NOT BE REPRODUCED,REDISTRIBUTED OR COPIED, IN WHOLE OR IN PART, BY ANY PERSON FOR ANY PURPOSEWITHOUT THE PRIOR WRITTEN PERMISSION OF KEMPEN AND KEMPEN ACCEPTS NO LIABILITYWHATSOEVER FOR THE ACTIONS OF OTHERS IN THIS RESPECT."

Zeg Monitor mag jij dan wel zomaar stukken plaatsen en andere niet? Niet alleen van kempen, andere bronnen ook. Heb jij dan wel toestemming?
[verwijderd]
0
quote:

posilies schreef op 3 januari 2020 14:34:

[...]
Zeg Monitor mag jij dan wel zomaar stukken plaatsen en andere niet? Niet alleen van kempen, andere bronnen ook. Heb jij dan wel toestemming?
Als dit zodanig in de disclaimer vermeld staat dat een artikel voor een selectief publiek is niet nee.
voda
0
Pharming maakt de lancering bekend van een aanbieding van circa
€125 miljoen aan senior ongedekte converteerbare obligaties met
vervaldatum 2025
Hoofdpunten
• Vervangt de lening met Orbimed en lost deze af
• Versnelt de uitbreiding van de productiecapaciteit en commerciële capaciteit, inclusief de
terugname van nieuwe markten van Sobi
• Verlengt voor Pharming de looptijd van de financieringen gedurende de periode van
ontwikkeling van de bestaande pijplijn

Leiden, 14 januari 2020: Pharming Group N.V. (“Pharming” of de “Onderneming”) (Euronext
Amsterdam: PHARM) maakt vandaag de lancering bekend van een aanbieding (de “Aanbieding”) van ongeveer €125 miljoen aan senior niet door zekerheden gedekte converteerbare obligaties met vervaldatum 2025 (de “Obligaties”). De netto-opbrengsten van de uitgifte van de Obligaties zullen worden aangewend voor de volledige aflossing van de ongeveer US$ 56 miljoen lening bij Orbimed
Advisors, waarmee de financieringskosten afnemen en de looptijd van financiering van de Onderneming wordt verlengd gedurende de periode tot aan de goedkeuring van het merendeel van de huidige pijplijn van de Onderneming. Het restant van de netto-opbrengsten van de Aanbieding van de Obligaties zal worden aangewend voor de ondersteuning van de investeringen in de commerciële en
productie-infrastructuur van de Onderneming, alsmede dienen voor de financiering van de marktintroductie van het door Pharming recentelijk geacquireerde kandidaat-medicijn Leniolisib én voor mogelijkheden tot additionele acquisities/inlicentiëringen.

Verdere details van de Aanbieding
De Obligaties zullen elk een nominale waarde van €100.000 hebben. De Obligaties zullen worden uitgegeven à pari met een verwachte coupon tussen 2,25% en 3,00% per jaar, half-jaarlijks betaalbaar, achteraf verschuldigd in gelijke termijnen. Tenzij eerder wordt geconverteerd, terugbetaald of teruggekocht en geannuleerd, zullen de Obligaties à pari afgelost worden op de overeengekomen vervaldatum, die verwacht wordt te vallen op 21 januari 2025.
De Obligaties zullen converteerbaar zijn in gewone aandelen in de Onderneming (de “Aandelen”) met een verwachte initiële conversieprijs met een premie tussen 35% en 40% boven het meerdere van de volume gewogen gemiddelde prijs (VGGP) van een Aandeel op Euronext Amsterdam tussen opening van de handel op de lanceringsdatum en pricing van de Aanbieding. De initiële conversieprijs van de
Obligaties zal onderhevig zijn aan de gebruikelijke aanpassingsbepalingen zoals uiteengezet in de voorwaarden van de Obligaties.
Het initiële aantal Aandelen onderliggend aan de Obligaties zal naar verwachting maximaal 62.433.000 bedragen, ongeveer 9,9% van het huidige geplaatste aandelenkapitaal van de Onderneming. Elke aanpassing van de conversieprijs die resulteert in een toename van het aantal conversie-aandelen dat
moet worden omgezet, zou de Onderneming ertoe kunnen verplichten om een aanvullende machtiging van haar aandeelhouders te verkrijgen om Aandelen uit te geven, rechten te verlenen waarmee op Aandelen kan worden ingeschreven en voorkeursrechten uit te sluiten.
Pharming zal de optie hebben om op ieder moment alle, maar niet slechts enkele, van de uitgegeven Obligaties vervroegd af te lossen in contanten à pari, vermeerderd met de opgebouwde rente, a) indien op of na 13 februari 2023, de marktwaarde op elke van de minstens 20 handelsdagen gedurende een
periode van 30 opeenvolgende handelsdagen 130% van de nominale waarde zal hebben overschreden, of b) indien op welk moment dan ook 85% of meer van de nominale waarde van de aanvankelijk uitgegeven Obligaties reeds eerder geconverteerd is en/of is teruggekocht en geannuleerd.
De bekendmaking van de finale voorwaarden van de Obligaties wordt later vandaag verwacht. Closing en settlement van de Aanbieding worden verwacht plaats te vinden op of rond 21 januari 2020 (de “Uitgiftedatum”).
Een verzoek tot toelating en notering van de Obligaties op de Open Market (Freiverkehr) van de Frankfurt Stock Exchange (Frankfurter Wertpapierbörse) zal uiterlijk 30 dagen na de Uitgiftedatum worden ingediend.
In het kader van de aanbieding, zullen de Onderneming en de
ochtervennootschappen van de Onderneming een lock-up overeenkomen met betrekking tot verdere uitgiften van Aandelen en rechten om Aandelen te kopen gedurende een periode die aanvangt bij de pricing en eindigt 90 kalenderdagen na de Uitgiftedatum, onder bepaalde gebruikelijke uitzonderingen (inclusief
uitzonderingen voor bestaande goedgekeurde werknemers aandelen programma's) en een vrijstelling te verlenen door de Sole Global Coordinator en Sole Bookrunner.
J.P. Morgan treedt op als Sole Global Coordinator en Sole Bookrunner voor de aanbieding van de Obligaties.
De Obligaties zijn aangeboden via een versnelde orderboek procedure door een private plaatsing bij institutionele beleggers buiten de Verenigde Staten, Australië, Zuid-Afrika en Japan.

www.pharming.com/news/pharming-announ...
voda
0
Pharming geeft obligaties uit

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
1,4935 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Pharming is van plan om circa 125 miljoen euro aan senior ongedekte converteerbare obligaties uit te geven met een vervaldatum in 2025. Dit maakte het biotechbedrijf dinsdag voorbeurs bekend.

De opbrengsten van deze uitgifte wil Pharming gebruiken voor de volledige aflossing van een lening van circa 56 miljoen dollar bij Orbimed Advisors. Daarmee nemen de financieringskosten af en de looptijd van financiering toe.

De overige opbrengsten worden aangewend ter ondersteuning van de investeringen in de commerciële en productie-infrastructuur van het bedrijf en zullen ook dienen voor de financiering van de marktintroductie van Leniolisib en mogelijke overnames of inlicentiëringen.

De obligaties hebben elk een nominale waarde van 100.000 euro met een verwachte coupon van 2,25 tot 3,00 procent per jaar. De vervaldatum van de obligaties is op 21 januari 2025.

De obligaties zullen converteerbaar zijn in gewone aandelen met een verwachte initiële conversieprijs met een premie tussen 35 en 40 procent boven het meerdere van de volume gewogen gemiddelde prijs van het aandeel.

De obligaties zijn aangeboden via een versnelde orderboek procedure door een private plaatsing bij institutionele beleggers buiten de Verenigde Staten, Australië, Zuid-Afrika en Japan.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Pharming announces the placement of €125 million senior unsecured convertible bonds due 2025

Pharming announces today the placement of €125 million of senior unsecured convertible bonds due 2025 (the “Bonds”). The offer was fully subscribed. The Bonds were offered via an accelerated book building process through a private placement only to institutional investors outside the United States of America, Australia, South Africa and Japan.

Replaces and repays the loan facility with Orbimed
Accelerates expansion of production and commercial capability including new territories reacquired from Sobi
Allows Pharming to extend its debt maturity profile through the period of development of its existing pipeline
Following the issue of the Bonds, Pharming will reduce its financing cost from over 13% to 3%
Leiden, The Netherlands, 14 January 2020: Pharming Group N.V. (“Pharming” or the “Company”) (Euronext Amsterdam: PHARM) announces today the placement of €125 million of senior unsecured convertible bonds due 2025 (the “Bonds”). The offer was fully subscribed. The Bonds were offered via an accelerated book building process through a private placement only to institutional investors outside the United States of America, Australia, South Africa and Japan.

The net proceeds of the issue of the Bonds will be used to redeem the approximately US$ 56 million loan with Orbimed Advisors in full, thereby reducing the Company’s financing costs and extending its debt maturity through the period to approval of most of the Company’s existing pipeline. The balance of the net proceeds will be used to support capital expenditure in relation to the expansion of the commercialisation and manufacturing infrastructure of the Company, and serve as funding for the launch of Pharming’s recently acquired Leniolisib product and for additional acquisitions/inlicensing opportunities.

“This is a superb new capital financing for Pharming, which does not dilute shareholders unless the share price increases significantly, and which represents the most cost efficient way to shareholders for the Company to refinance, enlarge and extend."

- SIJMEN DE VRIES - CEO

www.pharming.com/news/pharming-announ...
755 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 34 35 36 37 38 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 12:32
Koers 0,887
Verschil -0,074 (-7,70%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 21.526.462
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront