PostNL « Terug naar discussie overzicht

Januari 2020 Nederlanders verkopen steeds meer aandelen Niet zo slim als je aandelen Post.nl hebt , toch ?

2.486 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 121 122 123 124 125 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

DeepSpaceHorizon schreef op 16 januari 2020 09:23:

We duiken in het rood zo. Ging me veel te agressief gistermiddag dat gedump op hoog volume. Daar komt nog wel een vervolg op.
Klopt, en nog steeds die grote dump blokken. Hoe lang/ver nog? Das de vraag. En waarom?
charlieb
0
quote:

POSTNLTT schreef op 16 januari 2020 10:57:

[...]

Klopt, en nog steeds die grote dump blokken. Hoe lang/ver nog? Das de vraag. En waarom?
Daar komen wij als kleine belegger helaas niet achter, dat er iets speelt is wel duidelijk aan de koersverloop te zien de laatste tijd...?
Maar niet leuk dat we elke dag zakken, maar ja wat we can do...?
Charlie
Cerburus
1
tja waarom vlogen we naar 1,3 ..waarom daarna weer na 2,1 ? omdat het gewoonweg kan.
waarom zoveel short mutaties, waarom vliegt norges 20x per jaar boven en onder de 3%...
Tja..als ik dat wist kon ik er op anticiperen en er zelf ook aan verdienen.
gezien partijen als MW, WQ en norges al jaren dit spel spelen bij PostNL, zal er wel aan verdiend worden :)

dat zullen ook wel de partijen zijn waaraan Herna refereert als ze zegt dat 'aandeelhouders geloven in haar strategie' nog zo'n komische opmerking. vorige AVA was het toch? of die daarvoor? lachwekkend.
Mijn Vriend
1
Ik kom net weer bij Alfen vandaan, even hier om mijn voeten weer op aarde te zetten. Slechts een erg klein verlies vandaag?
[verwijderd]
0
quote:

Mijn Vriend schreef op 16 januari 2020 11:24:

Ik kom net weer bij Alfen vandaan, even hier om mijn voeten weer op aarde te zetten. Slechts een erg klein verlies vandaag?
Dan zit je in een mooie spagaat.

Aan de 1ne kant hoe belachelijk laag een koers gezet en gehouden kan worden en aan de andere kant hoe belachelijk hard het ook soms kan gaan na een koers droge periode.
[verwijderd]
0
Het probleem is, dat er ook een moment komt, dat de beurzen tijdelijk gaan corrigeren. Ik vrees dat PostNL dan echt deze dans niet gaat ontspringen, en ook factor 2 mee gaat dalen. Goed nieuws, is momenteel de enige reden, om dit te doen kantelen. Maar ja, met hernia is dit een utopie helaas.
Dr. Bibber
1
quote:

Lector schreef op 16 januari 2020 11:49:

Dit bedrijf is niet meer te redden, een pennystock in wording....
Bij dit soort teksten is het kantelpunt meestal bereikt.
Hansbeleg
0
We staan eens niet onderaan, wel is het volume veel groter dan bij de anderen. Er lijkt dus wel wat gaande in dit aandeel. Maar wat precies?
Bijlage:
Go Go Go !
0
quote:

williedevil schreef op 16 januari 2020 10:13:

Was ik die ene dag in juni 2011 maar in bed blijven liggen, naar de efteling gegaan, gaan zwemmen of ik weet niet wat, als ik die dag nou eens niet achter mijn computer was gekropen. Dan had ik wellicht nooit in PostNL gaan beleggen...Dan had ik toch een hoop sores minder gehad.
Ach, natuurlijk waren er momenten zat dat ik er uit kon en er zijn eerder talloze momenten van twijfel, maar ook van euforie geweest. Vaak was ik in gedachte er al uit, had ik een ijzeren voorraad met de intentie dat dat op enig moment wel goed zou komen, maar na die sof met BPost is het nooit meer goedgekomen. Tegen beter weten in zit ik er nu nog steeds in. Maar aan alle nieuwkomers hier maar weer eens, PostNL is voor mij als LT aandeelhouder werkelijk het meest slecht geleide bedrijf dat ik ooit ben tegengekomen. Resultaten voortdurend teruglopend, bij steeds ongeloofwaardigere prognoses, de meest vreemde investeringsbeslissingen, altijd het hoofd laten hangen naar de politiek, het eeuwigdurende geldslurpende pensioenbijdrage verhaal, de inconsistente en ongeloofwaardige dividenduitkeringen, de voortdurende leugens over verkoop van bedrijfsonderdelen, de noncommunicatie over van alles en nog wat en dan als klap op de vuurpijl de truttige in steenkolenengels uitgesproken presentaties van een CEO die door de media vanwege haar vrouwzijn op een voetstuk terecht is gekomen, waar ze in de verste verte niet thuis hoort.
Het bedrijf is eerder al betiteld door grote aandeelhouders als uninvestable. Ik beaam dit ook al jaren, mijn geduld met dit bestuur wordt danig op de proef gesteld.
Een aanrader: begin er niet aan !!
De één zegt .. Helaas geen speld tussen te krijgen. Ik zeg .. Gelukkig geen speld tussen te krijgen, want dit is exact zoals het is. Het valt dus op de achterkant van een sigarendoosje op te schrijven.

Harlekijn helpt deze onderneming totaal de vernieling in. En ze is er trots op. Ik zie haar nog bijna jankend zittend naast Rob Braakbal in de Kamercommissie. Onze Jaapaap zal toch niet gelijk krijgen dat deze kolchoze straks voor een appel en een ei bij de overheid terecht komt ? Parcels incluis ? Omdat Harlekijn de pakketjes en Mail onlosmakelijk aan elkaar verbonden ziet ?

Doorgaan op deze weg is in ieder geval funest. Iedere volgende dag wordt de concurrentie sterker. Dat we nog in de AMX staan is een wonder.

Just my 2p.

Go Go Go !
0
quote:

R0ME0 schreef op 16 januari 2020 10:31:

[...]

....

Toch had ik deze beweging zo ver onder de 2 weer niet verwacht omdat de shorters al grotendeels vertrokken zijn en dat zijn ook vaak de partijen met de beste software en die geen manier schuwen om een bedrijf waar ze short in zitten in een slecht daglicht te zetten via media, FNV en natuurlijk het dagelijkse 'waterboarding' van de koers om zoals overduidelijk te merken op dit forum iedereen depressief te maken rond dit fonds, en dat laatste lukt in ieder geval overduidelijk heel erg goed.
Heb de eerdere afbouw al benoemd met de opmerking “Réculez pour mieux sauter”

[verwijderd]
0
quote:

Lector schreef op 16 januari 2020 11:49:

Dit bedrijf is niet meer te redden, een pennystock in wording....
Ja sterfhuisconstructie. Rekening van Sandd en allerlei onverkwikkelijke (rechts)zaken er omheen nog even naar de aandeelhouders.
Toenemende schuld en teruglopende omzet en marges (en dus ook winst) dat is een proces dat om keiharde maatregelen vraagt. Maar dat gaat onder Herna nooit gebeuren.
Adjusted net debt was in Q3 698 miljoen euro. Die is flink toegenomen door overname Sandd. Geen idee hoeveel maar ik vrees nu tegen de 850 miljoen euro??
Om de leverage ratio onder de 2 te krijgen is er dus minimaal 425 miljoen?? aangepaste EBITDA nodig. Kan dus nooit gebeuren.

Enige oplossing om nog wat te doen voor de aandeelhouders is splitsing van post en pakket en post (gratis??) naar overheid en pakket verkopen aan de hoogste bieder.
Maar dat gaat nooit gebeuren.
Herna gelooft heilig in haar stand alone strategie en haar arrogantie is de doodsteek voor de aandeelhouders.
AdamALR
0
charlieb
0
Hallo CEO Postnl..laat eens wat v je horen..? Anders wat doet u nog in deze functie..totaal geen communicatie naar de aandeelhouders toe...waarom zit u daar..? Ook de RvC, doe eens wat..? Pfff...wat een clubje toch..
Charlie
Hansbeleg
0
Het is nu ook niet zo dat de shorters er weer echt brood in zien maar meer het uitblijven van kopers die kennelijk op nog lagere koersen hopen of sowieso het komend jaar het aandeel links laten liggen.

shortsell.nl/universes/Nederland
2.486 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 121 122 123 124 125 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 1,241
Verschil +0,016 (+1,31%)
Hoog 1,248
Laag 1,226
Volume 949.579
Volume gemiddeld 2.208.942
Volume gisteren 810.436

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront