Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Amerikaanse boete voor ABN AMRO Clearing

Lees over dit aandeel ook

  1. 12 apr Goldman Sachs haalt ABN en ING van de kooplijst 1
  2. 14 feb Waarom de nieuwe doelstellingen van ABN Amro een vleugje ambitie missen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 8 februari 2020 09:22
    Een schikking is altijd een tussenweg.

    Je kan gaan procederen, dat kost heel veel tijd, kost geld en de uitkomst voor de klagers in ongewis. Ze kunnen goed na hogere beroepen nog 5 jaar moeten wachten.

    In Nederland is het tussen civiele partijen ook niet anders. Rechters vragen tijdens dit soort processen ook vaak of partijen er niet onderling kunnen uitkomen, soms met een tussenvonnis dat een richting aangeeft. Soms komt men er uit soms doet een rechter uitspraak.

    Met deze schikking bekent ABN dus ook niet officieel schuld, en de aanklagers mogen de aanklacht niet meer verder procederen.
    Daar is wel een verschil, en ook het voordeel voor ABN.
  2. forum rang 7 jan de vakman 8 februari 2020 12:26
    De financieels zouden een voorbeeld voor ons moeten zijn,dat zijn ze ook wel,maar dan in verkeerde zin,ze zitten vol met list en bedrog!
    Het aexje scheerde van de week zomaar 4,6% omhoog,toch wist mijn second opienion;aperrammetje hem met een vakkundige houtgreep plat te leggen,ik mocht +5% bijschrijven onder mijn portefuille,apertje wist in het moeilijkste seizoen ooit,zeer acceptabele prestaties neer te zetten,het zeer riante div blijft gehandhaafd + 100 miljoen aandelen inkoop,ook werd fors op kosten bespaard,ik zou zo zeggen,dit is toch wel een hebbedingetje op de beurs,hij schreef maar liefst +21,08% van de week,zijn grote broer deed het nog een tikje beter,die schreef+22,42%,ik denk dat hier ook wel geldt;den 1 zijn dood is de ander zijn brood,de gehate dumpingen uit china liggen natuurlijk goeddeels stil.
    De problemen rond corona zullen er wel de oorzaak van zijn dat mijn toppertje het minste presteerde van de chippers,toch denk ik dat hier sprake van een ernstige griepvariant is en niet een halve volksstam dodende soort pestuitbraak,2% doden en ook de vele genezings gevallen laten zien,dat er geen reden is voor paniek.
    Omdat de chinio's een slim handelsvolk zijn,verwacht ik dat ze spoedig weer aan het werk gaan,treurig was wel weer dat de arts die waarschuwde,zijn mond moest houden,china blijft een zeer onvolwassen natie,die niet om kan gaan met kritiek,dan word je gemarteld,verhongerd of vermoord,laten we maar dankbaar voor ons demokratische kapitalisme!
    Vandaag nog wat klimaat vriendelijk kluswerk aan schone 2wielers verrichten,op bnr werd gezegd,dat de klimaat vriendelijke aandelen de de toekomst hebben,nu dat kan je wel zien aan aperammetje,zij produceren,mede het nikkel voor auto batterijen,!
    Morgen gaan we op onder het heerlijke oneindig rijkmakende WOORD,een zoon van de oude ds Olie,hij zei ze noemen mij de verhaaltjes dominee,hij had altijd mooie,het WOORD ondersteunende anekdotes,ik hoop dat zijn zoon een forse tik van hem heeft!!
    Maandag hoop ik dat er grote sprongen richting bruikbare vaccins gevonden worden,dan gaat de rally op volle toeren door,ook hoop ik dat Dalmpje het voorbeeld van de beurs metaaltjes gaat volgen,daar zijn ze nu nog lid van de vara;Van Armoei Rammelt Alles! SJALOOM!!!
  3. AEX900 9 februari 2020 17:05
    Vorig jaar bleek dat ook een aantal grote amerikaanse jongens hun ADR's niet volledig afdekten.
    Hierover hoor(d)en we hier bijna niets. (zie Börse-on-Line nr14 van April 2019)
    Hier was het Bank of New York Mellon. Dit er een van de 7 die in de fout gingen.
    Mellon betaalde 20,5Mio $ boete + 4,2 Mio rente en terugbetaling van de winsten ad 29,3 mio $ behaalt tussen 1/1/1997 en 17/1/2019.
    Merill Lyinch betaalde 8 mio JP Morgan Chase 135 mio, City Bank 38 mio en Deutsche Bank 75mio$ in deze geschiedenis.
    Leren ze nu nooit iets? Dit is dus een soort naked-short-selling.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ABN AMRO BANK N.V.

15,555 10:20
0,000 0,00%
Premium

Waarom de nieuwe doelstellingen van ABN Amro een vleugje ambitie missen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links