Novacyt « Terug naar discussie overzicht

Novacyt de volgende biotech raket!

70.373 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 3515 3516 3517 3518 3519 » | Laatste
[verwijderd]
0
zafira tourer
0
translate van originele site

Ministerie van Wetenschap gepubliceerde roman coronavirus (2019-nCoV) snelle tests ter plaatse alert product development project toepassingsinstructies

Datum: 2020, op 14:12 op 8 februari Bron: Ministerie van Wetenschap en

de National Science gefinancierd [2020] nr 28
van de betrokken eenheden :
op basis van de totale inzet van de Raad van State om te gaan met nieuwe coronavirus infectie longontsteking-epidemie gezamenlijke preventie en controle mechanisme van de wetenschappelijke en technologische werk, in overeenstemming met de relevante voorschriften van de nationale R & D programma gericht op "de openbare veiligheid risicopreventie en noodhulp technische uitrusting" focus op de organisatie en het beheer van projecten, nu nieuwe coronavirus virusinfectie longontsteking-epidemie preventie en bestrijding van noodsituaties project rapportage richtlijnen worden gepubliceerd. Volgens de richtlijnen, dan kunt u het organiseren van project rapportage. Het ministerie zal reageren in overeenstemming met de bijzondere eisen van het nieuwe coronavirus infectie longontsteking-epidemie preventie en bestrijding van het werk, op verdiensten gebaseerde selectie van de projecten te ondersteunen, in samenwerking met de Food and Drug Administration gezamenlijk georganiseerd om de uitvoering van het project te bevorderen, het product geïntegreerd door de Staat Drug Administration Medical Device Technology Evaluation Center evaluatie, dat deze passende standaard door de Chinese Academie van voedsel and Drug testen en evaluatie van de prestaties.
Kennisgeving van de zaak als volgt.
Ten eerste, de eisen van het project
1. De projecten moeten nieuwe coronavirus (2019-nCoV) ter plaatse een snelle test van de dringende behoeften richten, aandacht voor de resultaatgerichte rond snelle diagnose van verdachte patiënten en mensen leven in nauw contact met de belangrijkste doelstelling van deze screening, een duidelijke doelstellingen voor onderzoek en tijdknooppunt, concentraat onderzoek.
2. Onderzoeksprojecten waarbij menselijke studies, zijn zoals gespecificeerd door de ethische toetsing en ondertekenen een informed consent formulier, het betrekken verzameling menselijke genetische hulpbronnen, opslag, gebruik, voorzien zijn van externe, enz., Moeten in overeenstemming met de desbetreffende bepalingen van de "menselijke Regulations genetische hulpbronnen" worden uitgevoerd; experimenten met dieren en dierproeven, moeten voldoen aan wet- en regelgeving, technische normen en de relevante bepalingen van het nationale dier Care en het gebruik van gekwalificeerde proefdieren, dierproeven in certificaten voorziet dat het experiment juridische, echte resultaten, effectieve, en experimentele dierenwelzijn en ethische beoordeling.
3. De wetenschappelijke gegevens gegenereerd door het project moet worden ingediend bij het ministerie van Wetenschap en onvoorwaardelijk zoals vastgelegd platform, voor elk project onderneming eenheid en in de toekomst voor alle wetenschappers en het publiek te delen.
4. Klik hier voor de lead-eenheid projectvoorstel moet een aanvraag voor een bewijs van inschrijving van medische hulpmiddelen in de goedkeuring van projecten twee weken en voldoen aan de ontvankelijkheid eisen.
Ten tweede, de rapportage-eisen
1. Rapportage-eenheden vormen van de projectorganisatie in overeenstemming met de richtlijnen ter ondersteuning van onderzoek richting, die alle de juiste gids voor onderzoek evaluatie-indicatoren verklaard, kan het project worden opgezet in het kader van het onderwerp. Het moet verklaren het hele project heeft betrekking op alle evaluatie-indicatoren corresponderende gids richting. Project applicatie-eenheid als onderzoekers bevelen een projectleider, het opzetten van een opdracht aan de verantwoordelijke persoon, de projectleider verantwoordelijke persoon die als subject kan dienen.
2. Project Lead rapportage-eenheden en eenheden die betrokken zijn bij het project moet op het grondgebied van het vasteland van Chinese onderzoeksinstellingen, universiteiten en bedrijven worden geregistreerd, met een eigen rechtspersoonlijkheid. Staat instanties niet geleid of heeft deelgenomen aan de verklaring.
3. Project Leid de rapportage-eenheid, de eenheid die betrokken zijn bij het project en project teamleden te goeder trouw in goede staat, geen disciplinair onderzoek in ernstige vormen van oneerlijkheid uitvoeringsperiode van de records en de daarmee samenhangende onderdelen van het sociaal krediet "zwarte lijst" record.
4. Project (taak) leider moet een doctoraat of senior titels, voor het project (onder voorbehoud) ideeën voor onderzoek en de belangrijkste auteur van de werkelijk over de wetenschappelijk en technisch personeel voorgezeten studie te hebben; projectleider voor een onbeperkt aantal toelatingseisen, geen leeftijdsgrens eisen, zolang er is capaciteit en vastberadenheid bij te dragen aan de preventie en bestrijding van epidemische preventie winnen blokkerende werking kunnen deelnemen in de verklaring.
Staatsorganen op alle niveaus van de centrale en lokale ambtenaren (met inbegrip van de uitoefening van ander personeel wetenschap en technologie programma-management functies) niet aan het project (onder voorbehoud) verklaren.
5. Na de verklaring van het project aanvaarding, in principe, om de rapportage-eenheden en de verantwoordelijke personen te veranderen.

zafira tourer
0
1. De online rapportage. Gelieve project rapportage-eenheden zoals vereist door de National Science and Technology Management Informatie Systeem openbare service platform zal zijn online rapportage project meldingsformulier ongeveer 3000 woorden ingediende project meldingsformulier. Project management professional lichamen zullen worden ingevuld online project aanvraagformulier boekbespreking als follow-up, projectevaluatie basis. Project meldingsformulier betreffende kolom-formaat kan worden gedownload op de National Science and Technology Management Informatie Systeem openbare dienst platform.
Online rapportage project verklaringen toepassing eenheid van acceptatie tijd: 2020 16 uur op 8 februari 2020 om 16.00 uur op 13 februari.
National Science and Technology Management Informatie Systeem Public Service Platform:
service.most.gov.cn
Technical Advisory Tel: 010-58882999 (stam)
Technical Advisory E-mail: program@istic.ac.cn
2. materialen ingediend en business consulting. Gelieve elke rapportage-eenheid in 2020 vóór 13 februari (om te worden verzonden op de tijd), zal worden uitgeroepen tot het officiële zegel gestempeld verklaringen van (papier, 2 exemplaren), verstuurd naar de beroepsorganisaties. Project aanmeldingsformulier moet worden direct geprint gegenereerd door de National Science and Technology Management Informatie Systeem.
Postadres: Haidian District, West Vierde Ring Road 164, Building China Center for Biotechnology Development, Beijing Postcode: 100039, China
Tel: 010-88225068
RobbieRonalds
0
Novacyt in toppositie met coronavirus-test
Een afbeelding van coronavirus van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention.
Alex Ralph
Zaterdag 8 februari 2020, 12.01 uur GMT, The Times
Een in Londen genoteerd biotechnologiebedrijf heeft om goedkeuring door de Amerikaanse toezichthouders verzocht om de goedkeuring van een coronavirus-test te versnellen.

Novacyt, dat ook in Parijs wordt vermeld en gespecialiseerd is in klinische diagnostiek, zei dat de vraag naar zijn test sinds de uitbraak van het virus was gestegen. Het zei dat het wereldwijd 33.000 bestellingen had ontvangen.

Volgens de goedkeuring van Novacyt zouden laboratoria in de Verenigde Staten in geval van nood de laboratoria in de Verenigde Staten toestemming kunnen geven voor een klinische diagnose.

Het streeft ook naar een lancering in Europa deze maand, onder voorbehoud van wettelijke goedkeuring, en is in gesprek met NHS ziekenhuizen en Public Health England. Het heeft een klein aantal tests verkocht aan sommige ziekenhuizen voor "validatiedoeleinden".

Novacyt
Steffen
0
[verwijderd]
0
nog even de belangrijkste tekst dan:

Ministry solicits rapid novel coronavirus detection products
2020-02-08 Xinhua Editor:Wang Fan

China's Ministry of Science and Technology Saturday released an application guide on its website to solicit research and development projects on rapid test kits for the novel coronavirus.

The ministry said that current nucleic acid detection reagents require long time, fussy operations and centralized detection. They are unable to meet the fast-growing needs of the quick testing on suspected patients and asymptomatic infections.
[verwijderd]
0
zafira tourer
0
op beursorama, het franse forum hebben ze het er ook over, als dat allemaal lukt , dan kan het wel eens hard gaan eind van de week , begin de week erop, hopelijk komen er niet nog wat van de taart mee eten, (andere firma's)
RobbieRonalds
0
Ministerie vraagt ??om snelle nieuwe coronavirus-detectieproducten
2020-02-08 Xinhua Editor : Wang Fan
Het Chinese ministerie van Wetenschap en Technologie heeft zaterdag een applicatiegids op zijn website gepubliceerd om onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten over snelle testkits voor het nieuwe coronavirus te vragen.
Het ministerie zei dat de huidige reagentia voor de detectie van nucleïnezuren lange tijd, moeilijke operaties en gecentraliseerde detectie vereisen. Ze kunnen niet voldoen aan de snelgroeiende behoeften van de snelle testen op verdachte patiënten en asymptomatische infecties.
Het doel van deze richtlijn is om op grote schaal on-site virusdetectieproducten aan te vragen, die de beperkingen van bestaande testtechnologieën op personeel of plaatsen kunnen doorbreken, de testtijd kunnen verkorten, een gemakkelijkere en snellere werking kunnen bieden en een snelle diagnose kunnen stellen van verdachte patiënten en on- site screening van mensen in nauw contact, zei het ministerie.
Het ministerie zal samen met de nationale waakhond voor medische producten de ontwikkeling van gekwalificeerde kandidaat-projecten ondersteunen.
Onderzoeksinstituten, universiteiten en bedrijven kunnen van 8 tot 13 februari aanvragen indienen bij het ministerie.
zafira tourer
0
als china zelf om hulp vraagt , is het misschien wel een teken aan de wand dat er meer geinfecteerden zijn dan ze tot nu toe hebben toegegeven, wat al gedacht was uiteraard,
[verwijderd]
0
ik ken vast niet alle info, maar ik heb dit zoal vergaard:

- de test Novacyt test exclusief het huidige coronavirus, andere tests reageren ook op andere
virussen, dus dan is nader onderzoek nodig
- de test is transporteerbaar en bruikbaar in normale temperaturen,
dit in tegenstelling tot andere tests.
- de test geeft binnen 2 uur uitslag, andere tests doen er langer over

- 8-feb: Ministerie China vraagt om snelle nieuwe coronavirus-detectieproducten
- 7-feb: request voor emergency approval FDA
- 7-feb: planning to launch a CE-Mark approved nCoV test in the week commencing 17 February
(This approval will mean the nCoV test can be used for clinical diagnostic testing, as
well as expanding its use within laboratories.)
[verwijderd]
0
quote:

Mechanic schreef op 9 februari 2020 23:17:

Wat zou een reële prijs zijn om een order mee in te schieten voor morgen?
,65 minimaal anders vat je mis.
plusmin
1
quote:

DonSjon schreef op 10 februari 2020 00:47:

[...]
,65 minimaal anders vat je mis.
Enige basis waarop dit gebaseerd is? Dit is een plus van bijna 9% opening.
[verwijderd]
0
quote:

Globalthreat schreef op 10 februari 2020 01:06:

Kan ik deze ook via ABN AMRO kopen? Kan ze daar niet vinden.
Ik kon het destijds bij de ING en Flatex ook niet vinden.
De Giro, Lynx en Binck bank bieden het wel aan.
plusmin
0
ABN is sowieso te duur in trading kosten...
Lynx is de goeiekoopste voor opties maar duurder dan DeGiro in de aandelen.
DeGiro is iets duurder in opties maar dat scheelt een drol...

Vaste banken zijn veelste duur... kies een broker en doe er voordeel mee, het werkt meestal ook beter en sneller. ING was echt een ramp!

ABN-AMRO is fantastisch! (ik heb aandelen abn dus moet dit wel zeggen). Nee, voor de beurs is ook abn te duur...
Theo3
0
Kan iemand hier zeggen om hoeveel het gaat??
Gaat het om 33.000 Orders
Gaat het om 33.000 Tests of
Gaat het om 33.000 Kits.hierin verschillen de meningen nogal.
Als je praat over orders, uit hoeveel bestaat 1 Order a 693 euro
Praat je over Kits dan heb je het over 33.000 x 693 euro
Praat je over Tests dan heb je het over 33.000 x 4,62 want zoveel kost een test bij hun op de site

Wie het weet mag het zeggen maar ik vermoed niet het laatste want daar zouden ze niet zoveel reclame erover maken. Ik weet het in ieder geval niet.
70.373 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 3515 3516 3517 3518 3519 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 13:46
Koers 0,813
Verschil -0,027 (-3,21%)
Hoog 0,828
Laag 0,801
Volume 96.245
Volume gemiddeld 178.356
Volume gisteren 294.239

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront