Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Beursfoon

11 Posts
[verwijderd]
0
Ik ben op zoek naar mensen die vorig lid geworden zijn van beursfoon en mee doen aan copy dealing. Ik ben namelijk al 60% van mijn inzet kwijt sinds december.
Zijn er mensen die dezelfde ervaring hebben. Ik hoor het graag.

Bij voorbaat dank,

Een gedupeerde.
[verwijderd]
2
ik ben ook klant geworden en wacht al weken op de factuur, ik mail, maar hoor niks. Ik heb gebeld met een partij doe toezicht houd, die hadden een flink dossier over deze partij en hebben me door verwezen.

Wat onderzoek geeft aan, volgens de alg voorwaarden dat een partij uit curacoa erachter zit. Sproud Money, die hebben ook slimbeleggen, beursbrink, marktgevoel, beurstips. dat zag ik via www.sidn.nl

ook copydealing.nl staat op naam van sproud money met als adim contact michielrietveld en als technich contactpersoon Nico Pantelis. kortom, het is een club bij elkaar. heeft iemand een idee hoe we die kunnen aanpakken
Leefloon
0
Sowieso niet aan beginnen. Als oplettende lezer moet je, bijvoorbeeld, tamelijk snel tegenkomen dat het vrijblijvend producerende algoritme een mening over beleggingsinstrumenten heeft, of dat Aandelen Research niet hetzelfde is als aandelenresearch of beleggingsresearch. Tot dubieuze instrumenten behoren veelal ongeschikte Turbo's. Alleen dat, overwegend onaantrekkelijke kinderopties in een struisvogelvriendelijke verpakking, zou al een reden moeten zijn om af te haken. U begrijpt dat de mening van het algoritme een andere zal zijn.

Zo te zien is er lui geproduceerde troep gezocht, is dat ook gevonden, en is daarvoor betaald. Geen get-rich-quick, en geen zaak. Met copy dealing moet je vermoedelijk toch al onverstandig genoeg zijn om zelf de fout te maken, op basis van iets dat niet in de buurt van een verstandig advies of deugdelijk onderbouwde tip komt.

Nog niet betaald en wachtend op een eerste levering, maar per e-mail wel zelf bewijs geleverd dat er een relatie is? Zeg eventueel per aangetekende brief op, wegens te lang moeten wachten of zo,

Een algoritrme met een mening over beleggingsinstrumenten, en daar dan zelf mee aan de slag gaan: tja. Om iets "in blind vertrouwen" op te volgen moet je misschien ook juist beide ogen open mogen houden, en wordt een vertrouwen niet beschaamd. Ik moet er niet aan denken dat iedereen blind doet wat ik gemotiveerd aanbeveel, en hoop dan meer dat het inspirerend is om zelf over iets na te gaan denken.

Doe desnoods iets saaiers, wanneer je niet de analytische vaardigheden hebt om zoiets te ontwijken, met onderzoek achteraf. Dan maar geen beloofde gouden bergen. Geef het, als gedupeerde, een plaatsje in je leven, begin er niet aan, en bij geen-gehoor of lang wachten: zeg op.

Hopelijk paste de verloren "inzet", terminologie van gokkers, bij de hoogte van het risico van iemand zomaar blind vertrouwen nemen en zelf de fouten moeten maken.
[verwijderd]
0
Beste rojo, als je nog niet ben begonnen stop er dan mee. Niet betalen dus. Kun je mij vertellen welke partij je hebt benaderd die toezicht houdt.
Ik heb ook geen idee hoe we dit kunnen aanpakken. Wat ik wel weet de dat de naam van John Beijer wordt gebruikt en ik ook een garantiecerficaat van hem heb.
Ik ben dan ook opzoek naar mede gedupeerden.
Leefloon
0
quote:

Theo777 schreef op 12 januari 2020 09:42:

Ik heb ook geen idee hoe we dit kunnen aanpakken.
Politiek, om het te hopen te laten verbieden. Niet advisering, maar bepaalde vormen van hijgerige, onvolwaardige "live adviezen" met verhullend taalgebruik en schuldafschuiving.

Verder een kansloos verhaal, maar dat wil je ws. niet horen. De enige relevante toezichthouder met een algemeen "dossier" is de AFM. En je bent zelf kennelijk zo onverstandig geweest om volwaardig iets te gaan doen met onvolwaardige, computer-generated berichten, zodat je zelf die berichten al hebt geaccepteerd.

Verder eens: zeg op, verleng niet, en begin ook niet aan te luie waarzeggerij die je "vrijblijvend op moet volgen". Anders krijg je waarvoor je hebt betaald. De vraag naar informatie is groot, maar dit soort diensten zijn niet het antwoord. Ook niet wanneer je met je "inzet" meer "geluk" zou hebben gehad. Je hebt gekregen waarvoor je hebt betaald, en daar is helaas niets mis mee. Overigens is "copy trading" al een vorm van indekking, want als jij het achteraf goede niet kopieerde is het nog meer je eigen schuld.

Met de gebruikte producten en -60% wordt het verhaal nog zwakker, maar dat is verder te off-topic. Een betaald en geleverd get-rich-quick-scheme, met een voorspelbare afloop.
[verwijderd]
0
quote:

Theo777 schreef op 12 januari 2020 09:42:

Ik ben dan ook opzoek naar mede gedupeerden.
Theo, Ik ben met een paar andere gedupeerden in gesprek met een advocaat die de zaak gaat oppakken. Ik heb binnenkort een email adres waar iedereen zich kan melden.

Deze advocaat heeft dit soort zaken vaker aangepakt, met succes. Met meer gedupeerden is de kans op succes groter.
André 8
0
Hoi

Ik doe graag mee.
Ben via beursfoon meegaandoen met copydealing en alleen maar verleis'

andré burghard
laburghard@solcon.nl
Leefloon
0
quote:

André 8 schreef op 5 februari 2020 14:26:

Ben via beursfoon meegaandoen met copydealing
Ik juich het toe dat rojo1978 blijkbaar (eindelijk) de aanbevolen juridische hulp heeft gevonden. Maar het kan beter en goedkoper zijn om een andere leider te gaan zoeken, of om zelf (snel!) professionele doch goedkope juridische hulp te zoeken. Het zijn juridisch eenvoudige zaken.

rojo1978 maakt het hier weleens groot en slaat semi-inhoudelijk nogal om zich heen, wat geen optimale signalen zijn om passief te gaan wachten op rojo1978 en z'n per uur betaalde, met de materie uiteraard zeer ervaren advocaat. Ga dan zelf even langs het Juridisch Loket of zo. Dat is waarschijnlijk sneller, beter en goedkoper, en dan heb je desgevraagd meteen hun visie over het wel of niet mee gaan mee betalen aan rojo1978's collectief. Dan zit je misschien weer met een op te richten stichting, et cetera. Zoek (zelf) juridische hulp.

Gebruik eventueel web.archive.org/web/*/www.beursfoon.nl om te achterhalen wat er op het moment van er klant worden werd beweerd over "copy dealing", met de wet- en regelgeving van toen. Nu staat er dat signalen meningen zijn, die nergens geschikt voor zijn, en dat gebruik ervan voor eigen rekening en risico is. Het slechte nieuws is dan dat aan je het betaalde, een duur digitaal tijdschrift met onbruikbare meningen, keurig is geleverd.
[verwijderd]
1
Ze zijn schijnbaar bezig met een enorm mail offensief. Slimbeleggen en Beursfoon pakken nu samen uit om in autotrading te stappen. sprout money uit curacao zit achter beide sites. Ze zijn recent op de vingers getikt.

Men wilde zonder vergunning geld ophalen. Dus handelen zonder vergunning is iets wat men vaker doet Leefloon.

copydealing.nl staat ook op hun naam zie ik, ook onderdeel van sprout, lekker handelen om te handelen en kassa voor hun.

antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/16...

Nog even gauw geld naar binnen trekken, voordat de stekker eruit gaat, zo lijkt het.

Leefloon
0
quote:

Eblong schreef op 17 februari 2020 18:57:

handelen zonder vergunning is iets wat men vaker doet Leefloon.
Jeetje Eblong.
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront