Eurocommercial Properties « Terug naar discussie overzicht

ECP 2020

6.925 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 343 344 345 346 347 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Marco19 schreef op 28 februari 2020 08:35:

Riemen vast, we gaan onder de €20. Bijkoopmoment ?
Ja maar dat is alles nu wel zo een beetje. Zalig zijn zij met cashposities.
BVS74
0
Ik heb er eigenlijk voldoende maar kon het niet laten om wat bij te kopen op 20,10. Waar is de bodem?
P_kaas
0
Zat in 2009 een bodem op 18. In het gulden tijdperk, toen het fonds nog Schroders property fund heette, zat er rond die 40 gulden ook veel rust.
[verwijderd]
0
_ = Inda? of is dit geen rebus?

Algoritmes gaan gekke dingen doen. Eerst wordt vastgoed weggedrukt door een e-bubbel. Vervolgens ontstaat er een bubble elders. Nu gaat de markt in zijn geheel gemiddeld terug naar 2018, maar de verhoudingen blijven nog zoek. Een Randstad/Brunel zijn nog belachelijk gewaardeerd t.o.v. een URW/ECP.

Dus gewoon klassiek, terug naar vastgoed, is zoals het hoort het meeste afgestraft.
Branco P
0
en.wikipedia.org/wiki/2020_coronaviru...

gisteren 238 nieuwe gevallen in Italië, iets minder dan donderdag, toen waren het er 250. Maar wel veel meer dan in de dagen ervoor. In het gunstigste geval neemt het aantal nieuwe besmettingen vanaf nu licht af, dus nog een paar dagen rond de 200 nieuwe besmettingsgevallen per dag en dan daarna onder de 200 duiken... Dan kan het vanaf de week erna relatief snel minder worden. Maar als je ziet hoeveel nieuwe besmettingen er buiten Italië gelinkt zijn aan Italië, dan ben ik er nog niet zo gerust op. Ik vraag me ook af of de Italiaanse gezondheidsdiensten wel zo grondig te werk gaat als bijvoorbeeld de gezondheidsdiensten in China of Japan... enfin, we gaan het de komende dagen vanzelf zien.

3 regio's hebben steeds veel nieuwe besmettingen per dag waarvan het overgrote deel in Lombardije. Dat is de regio waarbinnen het gebied met de 11 dorpjes liggen waar volledige quarantaine van toepassing is (50 km ten zuidwesten van Milan en 20 km ten oosten van Cremona).

[verwijderd]
0
quote:

Beleg met brood schreef op 27 februari 2020 16:31:

Als ECP naar €17 gaat verkoop ik mijn huis, vrouw en kind en stop ik alles in ECP.
Wees voorzichtig, ik heb al zo vaak gedacht dat het niet lager kon, maar ging het dan toch.
Ben "helaas" voor de uitbraak voorzichtig ingestapt op 23. Gisteren bijgekocht op 20. Volgende aankoop gepland op 17. Echt niet eerder, niets is zeker. En komen we daar niet dan des te beter.
Branco P
0
quote:

Show_Me_The_Money schreef op 29 februari 2020 13:16:

[...]

Wees voorzichtig, ik heb al zo vaak gedacht dat het niet lager kon, maar ging het dan toch.
Ben "helaas" voor de uitbraak voorzichtig ingestapt op 23. Gisteren bijgekocht op 20. Volgende aankoop gepland op 17. Echt niet eerder, niets is zeker. En komen we daar niet dan des te beter.
Dat is dan een gemiddelde instapkoers van 21,50 zoiets en daar ga je op langere termijn veel plezier aan beleven, dat is mijn inschatting. Ik zit op een gemiddelde instapkoers van 23 euro en heb al een keer dividend genoten. Ik kan op het moment niet bijkopen anders zou ik de komende weken ook bijkopen zodra de richting wat duidelijker is geworden.

Eind April komt alweer een halfjaarsdividend van vermoedelijk rond de 1 euro, dat wordt rond 7 april vastgesteld.
Branco P
2
Ik heb de websites van de Italiaanse winkelcentra van ECP nog eens geraadpleegd zojuist. De situatie bij de 8 Italiaanse winkelcentra van ECP is vooralsnog als volgt:

4 winkelcentra (ca 55% van de portefeuilleomvang in Italië) zijn gewoon geopend zonder enige beperking: I Portali, Il Castello, I Gigli en Collestrada. Het zal er vast ietsje rustiger zijn dan normaal, maar februari is sowieso de slapste maand voor (fashion)retail.

De 2 winkelcentra bij Milan, het winkelcentrum in Bergamo en het winkelcentrum in Cremona zijn vandaag en morgen gesloten, met uitzondering van de grote supermarkt en apotheek. Afgelopen week (maandag tot en met vrijdag) waren alle winkels en ook de restaurantjes wel nog gewoon geopend. Kennelijk vonden de autoriteiten afgelopen zondag dat dat gewoon kon. Op zich zijn de winkelcentra met name in het weekend druk natuurlijk.

Nu zal er uiterlijk morgen een nieuwe verklaring door de autoriteiten worden afgegeven (voor die 4 winkelcentra) en die zal dan, neem ik aan, ook morgen op de websites van de winkelcentra geplaatst worden. Ik zal me dan hier weer even komen melden :-)

als voorbeeld de website van Cremona Po: www.cremonapo.it/en/

de aangepaste openingstijden meteen op de landingpage.
Marco19
0
Dank voor je post Branco inzake de winkelcentra. Nuttige updates...ik zit te twijfelen om maandag al dan niet een pluk aan te kopen om de GAK naar beneden te brengen.
Branco P
0
quote:

Marco19 schreef op 29 februari 2020 17:11:

Dank voor je post Branco inzake de winkelcentra. Nuttige updates...ik zit te twijfelen om maandag al dan niet een pluk aan te kopen om de GAK naar beneden te brengen.
eerst maar eens morgen afwachten en maandagochtend de berichten uit Azië zou ik zeggen :)
Branco P
0
en.wikipedia.org/wiki/2020_coronaviru...

240 nieuwe gevallen in Italië vandaag (tot nu toe). Vooralsnog in lijn met gisteren een eergisteren. Ik weet alleen niet of er daar in de komende uren dan nog gaan bijkomen of dat die pas weer morgen getest en geregistreerd worden.
Branco P
0
Het bleef gisteren uiteindelijk bij die 240 gevallen. Italiaanse Overheid geeft kennelijk nog maar 1 keer per dag een update en niet meer 2 keer.

In Lombardije gisteren "slechts" 84 nieuwe gevallen. In vergelijking met vrijdag (128) en donderdag (145) is dat i.i.g. niet verkeerd. In deze provincie liggen de 4 centra van ECP die dit weekend grotendeels dicht bleven.

In de regio's van de overige 4 centra zijn geen danwel geen noemenswaardige nieuwe gevallen. Op zich mooi.

Ik neem aan dat het aantal bezoekers daar wel lager zal zijn dan gebruikelijk. Gelukkig zijn deze weken (FEB en begin MRT) altijd al slappe weken voor de retail.

Tegen Pasen zou het bij voorkeur al overgewaaid moeten zijn want rondom Pasen en daarna Mei & Juni zijn wel belangrijke maanden voor de retail. Gelukkig valt Pasen dit jaar niet laat of vroeg in het jaar, maar gemiddeld (12 april 2020). Dus laten we zeggen dat we nog een week of 4 hebben waarin het virus een beetje zou moeten zijn uitgeraasd daar in Italië
Branco P
0
566 nieuwe besmettingshaard gevallen in Italië vandaag waarvan 369 in Lombardije. Een flinke toename ineens. Nog geen nieuw nieuws op de websites van de betroffen winkelcentra. Ik neem aan dat de winkels en restaurants morgen dicht blijven en dat de supermarkt weer gewoon open is.
Branco P
0
Geen nieuwe aankondigingen op de websites van de 4 betroffen winkelcentra van ECP edoch bij Cremona Po is wel reeds de oude aankondiging van vorige week weggehaald en er is geen nieuwe geplaatst, dus ik zou denken: vandaag alles weer gewoon open.

Ik heb nog wat verder speurwerk verricht op de Facebooksites van deze winkelcentra en kom op de FB Site van Fiordaliso (bij Milan) een post van 15 minuten geleden tegen die luidt (vertaald door google):

Jack & Jones openen de deuren op 05 maart en we nodigen u graag uit voor het openingsfeest! We houden niet de gebruikelijke rode linten en saaie speeches. Veel verrassingen wachten op je en 25 % korting op de hele collectie tot 08 maart. Kom gezellig meedoen.
We wachten op je!


www.facebook.com/centrocommercialefio...

Dus, dat lijkt daar komende week gewoon open te zijn en een winkelopening gaat gewoon door :) mooie nieuwe aanwinst ook, Jack&Jones!
Branco P
0
Vertaling van de nu toch nieuwe aankondiging op website van Cremona Po. Dit object ligt op 20 km afstand van de eerste besmettingshaard. De maatregelen zijn komende week iets versoepeld. Bars en Resaurants blijven doordeweeks en komend weekend gewoon open. Maar mensen moeten dan wel een meter van elkaar af gaan zitten aan tafeltjes :-) Ja buiten de deur eten is nu eenmaal héél belangrijk voor Italianen! ;-) Bij alle overige winkelcentra heb ik geen nieuwe aankondigingen gelezen op de websites. Het valt dus allemaal op zich nog wel mee qua beperkingen voor de winkelcentra, ook als je op 20km van een besmettingshaard (Codogno) zit, zoals hier Cremona Po.

vanaf 02 maart tot 08 mrt:

BEPALINGEN VAN HET WINKELCENTRUM CREMONA PO IN OVEREENSTEMMING MET HET BESLUIT VAN HET VOORZITTERSCHAP VAN DE RAAD VAN MINISTERS VAN 01-03-2020.

Beste klanten,
volgend op het besluit van het voorzitterschap van de Raad van Ministers van 01-03-2020, informeren wij u dat het winkelcentrum de volgende bepalingen zal aannemen die van waarde zijn van maandag 02/03/2020 tot zondag 08/03/2020 tenzij verdere indicaties :

- GALERIJ WINKELS
Alle winkels en activiteiten in de winkelcentrumgalerij volgen de volgende tijden:
Van maandag 02/03/2020 tot vrijdag 06/03/2020 gaan ze open van 09:00 tot 21:00
De Galleria-winkels zijn de hele dag gesloten op zaterdag 07/03/2020 en zondag 08/03/2020, met uitzondering van apotheken, parafarmacie en eetstalletjes.

- IPERCOOP HYPERMARKET
De werking van de hypermarkt verandert niet. Ipercoop volgt de gewone openingstijden van het winkelcentrum:
Van maandag tot zondag van 09:00 tot 21:00

- APOTHEEK en PARAPHARMACY
De werking van de apotheek en parafarmacie verandert niet.

- BARS en RESTAURANTS
Open van maandag tot zondag, zonder tijdsbeperkingen.
Het uitvoeren van de restaurant- en baractiviteiten moet plaatsvinden op voorwaarde dat de service alleen voor zitplaatsen wordt uitgevoerd en dat klanten, rekening houdend met de grootte en de kenmerken van het pand, in staat worden gesteld om de afstand tussen hen van ten minste een meter.

- MULTI-SALA
Dagelijks gesloten tot 8 maart

- OUTDOOR WINKELS
Van maandag 02/03/2020 tot vrijdag 06/03/2020 gaan ze open van 09:00 tot 20:00
De externe winkels zijn gesloten op zaterdag 07/03/2020 en zondag 08/03/2020 voor de hele dag.

- KINDERGEBIEDEN
Dagelijks gesloten tot 8 maart.

- HONDENGEBIED
Dagelijks gesloten tot 8 maart.

We informeren u ook dat alle evenementen en marketingactiviteiten die zijn gepland voor de week 02.03.20-08-08.03.2020 zijn geannuleerd.
Marco19
0
URW daalt en ECP stijgt. Dit terwijl ECP juist winkelcentra heeft in het zwaar getroffen Noord-Italië. Iemand een verklaring ?
[verwijderd]
0
quote:

Marco19 schreef op 2 maart 2020 19:32:

URW daalt en ECP stijgt. Dit terwijl ECP juist winkelcentra heeft in het zwaar getroffen Noord-Italië. Iemand een verklaring ?
URW heeft centra in de VS die flagship zijn, maar toch ook niet :)
6.925 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 343 344 345 346 347 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 20,750
Verschil -0,300 (-1,43%)
Hoog 21,050
Laag 20,700
Volume 57.702
Volume gemiddeld 43.427
Volume gisteren 36.975

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront