Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Open Brief aan Wereldhave (update)

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 11:15 Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 3
  2. 09:15 Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Reacties

50 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 The Third Way... 28 februari 2020 12:03
    Beste leden van de TTW groep die Wereldhave in de gepubliceerde open brief heeft aangeschreven en al degenen die zich naderhand hebben aangesloten tot de groep van nu 75 man:

    Net is er weer een vertrouwlijke update vanaf TThirdWay@gmail.com naar jullie als steunende aandeelhouders gestuurd. Laat daar ff weten indien je hem niet hebt ontvangen.

    Decision time...
  2. victory advies 3 maart 2020 23:29
    Goedendag heren,

    Zelfreflectie is een zeldzame eigenschap en zeker voor de directie van een beursgenoteerde onderneming. De kritiek van the Third Way is zeer wel mogelijk terecht. Ook mijn aandelen heb ik aangemeld.

    De notaris gaat komende week benaderd worden voor het aanleggen van een register zodat de aandeelhouders hun stem formeel kwijt kunnen. Je kan in deze wereld alleen wat bereiken als je samen een front vormt om iets af te dwingen en wat mij betreft zou dat een onafhankelijke economische toetsing dienen te zijn van enerzijds de plannen van Wereldhave en anderzijds de directie.

    De uitkomst van deze toetsing zou ter stemming dienen te worden gebracht op de Algemene Aandeelhouders Vergadering.

    Mocht Wereldhave hieraan niet mee willen werken dan rest altijd nog de mogelijkheid om die plannen eenzijdig door te laten rekenen en vervolgens alsnog dit punt ter stemmming op de AVA laten zetten met of zonder medewerking van Wereldhave. (kort geding).

    Gezien de reuring ligt hier natuurlijk ook een rol voor de Raad van Commissarissen.

    Het heeft grote voorkeur om in harmonie te overleggen en niet het toornooimodel na te streven. Dit kan het bedrijf alleen maar schaden.

    Voor zover WH deze plannen al heeft laten doorrekenen zou het prettig zijn als zij deze zouden concretiseren. De groep betreft overigens geen mislukte handelaren maar gemotiveerde aandeelhouders die het waardeloos vinden als een kwaliteitsbedrijf onnodig een factor minder winst gaat maken.

    De groep houdt gewoon vast aan hun aandelen en velen hebben bijgekocht voor zover ik kan bemerken. Ik ook, een prima koers. Mogelijk zakt hij nog wat dan koop ik weer bij.

    Ik wens u allen een fijne dag.
50 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links