Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Stevige opleving op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

31 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Kaviaar 5 maart 2020 06:06
    Lokale autoriteiten in Hong Kong hebben bevestigd dat de hond van een coronapatiënt ook het virus heeft opgelopen. Dit duidt erop dat er waarschijnlijk een besmetting van mens op dier heeft plaatsgevonden, meldt persbureau AFP. De hond testte vorige week al "zwak positief" voor het virus en zat al in quarantaine.

    www.nu.nl/coronavirus/6034615/trump-z...

    In de Amerikaanse staat Californië is de noodtoestand uitgeroepen. Volgens de gouverneur van de staat zijn er op dit moment 53 inwoners besmet met het coronavirus. Woensdag overleed er voor het eerst iemand aan de gevolgen van het virus in Californië.

    Ook ligt er een cruiseschip voor de kust van de staat waarvan enkele passagiers en crewleden symptomen van het virus zouden vertonen. Om die reden mag het schip, de Grand Princess, niet aanmeren. Er worden testen naar het schip gebracht.

    In de VS en EU is het pas net begonnen.
  2. forum rang 7 Kaviaar 5 maart 2020 06:09
    Melania ligt vast ergens anders. Haar man zal vast stinken..

    De Amerikaanse president Donald Trump mist het aanraken van zijn eigen gezicht. Dat liet hij weten tijdens een bijeenkomst in het Witte Huis over sanitaire maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in de Verenigde Staten tegen te gaan. "Ik heb mijn gezicht al weken niet aangeraakt, al weken niet! Ik mis het!", zei hij ten overstaan van diverse overheidsfunctionarissen en topmensen van luchtvaartmaatschappijen.

    Zeker 129 mensen in de VS zijn besmet geraakt met het virus. Elf Amerikaanse patiënten overleden.

    www.nu.nl/coronavirus/6034615/trump-z...
  3. forum rang 7 Kaviaar 5 maart 2020 06:43
    Meer bedrijven zullen komend jaar failliet gaan door het coronavirus, voorspelt kredietverzekeraar Atradius. Het concern, dat kredieten tussen bijvoorbeeld bedrijven en hun leveranciers verzekert, verwacht dat het aantal faillissementen wereldwijd met 2,4 procent stijgt dit jaar.

    Vorig jaar namen de faillissementen met 1,4 procent toe. De hogere groei dit jaar is vooral te wijten aan de uitbraak van het coronavirus.

    In China is bijvoorbeeld nu al duidelijk dat consumenten veel minder hebben gekocht. Ook zijn lokale productieketens geraakt door het stilleggen van fabrieken. In Azië wordt dan ook de grootste toename van het aantal failliete bedrijven verwacht, aldus Atradius.

    Voor West-Europa gaat Atradius uit van een toename van 2,1 procent. In 2019 daalde het aantal faillissementen nog met 0,2 procent. Vooral het Verenigd Koninkrijk zal te maken krijgen met een flinke stijging van het aantal bedrijven dat over de kop gaat, denkt Atradius. Voor het VK gaat de kredietverzekeraar uit van een toename van 7 procent door de onzekerheid die de Brexit met zich meebrengt.

    Eind vorig jaar ging het bedrijf nog uit van daling van het aantal faillissementen door het handelsverdrag dat China en de Verenigde Staten sloten.

    www.nu.nl/economie/6035113/wereldwijd...
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 5 maart 2020 07:30
    Lagere energienota dankzij coronavirus
    .

    In 2021 wordt een groeicijfer van 1,6 procent verwacht. In deze cijfers is al rekening gehouden met een milde uitbraak van het coronavirus. Desondanks spreekt het CPB van een gestage groei, zeker in vergelijking met andere landen in de eurozone.
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 5 maart 2020 07:36
    quote:

    pietje-2005 schreef op 5 maart 2020 07:35:

    Corona wordt een blijvertje, zo te lezen, maar die lagere energie zal wel van korte duur zijn :-(
    In 2021 wordt een groeicijfer van 1,6 procent verwacht. In deze cijfers is al rekening gehouden met een milde uitbraak van het coronavirus. Desondanks spreekt het CPB van een gestage groei, zeker in vergelijking met andere landen in de eurozone.
31 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links