Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX licht hoger in voorzichtige handel

Lees over dit aandeel ook

  1. 10:25 Rentevrees en geopolitiek duwen AEX weg van record
  2. 19 apr Beursupdate: AEX op Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 MOEdig Voorwaarts 4 maart 2020 09:20
    Het wachten is op extreem dwaze maatregelen van de ECB, aangezien de conventionele toolkit al jaren geleden is uitgeput en er tijdens de upswing is "vergeten" de boel ietwat te normaliseren.

    Geld bijdrukken en daarmee rechtstreeks aandelen opkopen (zoals al gebeurt in Japan en Zwitserland) lijkt me het enige resterende middel om het Corona-virus de kop in te drukken;)

    Let's wait and see!
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 4 maart 2020 09:22
    Het is een goede avond!”, riep een uitgelaten Joe Biden in een overwinningsspeech in Los Angeles. ,,Ons werd gezegd dat het over zou zijn op Super Tuesday. Nou, het kan wel eens over zijn voor die andere kerel.” Biden belooft het fatsoen terug te brengen in het Witte Huis.
  3. forum rang 4 inbetween 4 maart 2020 09:53
    quote:

    Jopie1962 schreef op 4 maart 2020 09:29:

    Groen! ha, dacht ik wel, men raakt al een beetje gewend aan dat gejammer over de gevolgen van het virus.

    Het besef komt terug dat je met contant geld ook niet veel opschiet, en de huidige korting van meer dan 10% op heel veel aandelen... is toch óók wel lekker.

    Eens, maar wat er nu met de rente gebeurt gaat echt de verkeerde kant uit. Banken krijgen het steeds zwaarder, nou dat kunnen we ons nog herinneren van de vorige keer. Ik doe voorlopig niks, eerst maar eens aankijken, kansen zijn er iedere dag van het jaar.
  4. forum rang 4 Jopie1962 4 maart 2020 10:06
    quote:

    inbetween schreef op 4 maart 2020 09:53:

    [...]Eens, maar wat er nu met de rente gebeurt gaat echt de verkeerde kant uit. Banken krijgen het steeds zwaarder, nou dat kunnen we ons nog herinneren van de vorige keer. Ik doe voorlopig niks, eerst maar eens aankijken, kansen zijn er iedere dag van het jaar.
    Jazeker, er zijn al eerder banken omgevallen. Zie tabel in de bijlage, op de langere termijn komt het weer goed.

    Dit corona-virus, inclusief de paniekreactie van de FED, gaat niet het einde van de mensheid betekenen.
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 4 maart 2020 10:18
    quote:

    Jopie1962 schreef op 4 maart 2020 10:06:

    [...]

    Jazeker, er zijn al eerder banken omgevallen. Zie tabel in de bijlage, op de langere termijn komt het weer goed.

    Dit corona-virus, inclusief de paniekreactie van de FED, gaat niet het einde van de mensheid betekenen.
    Goede bijlage .
    ben ik eens met je .
    Het goede scenario is dus dat veel meer mensen last zullen hebben van de economische impact dan in aanraking komen met het virus zelf. Deze economische schade is ook slechts tijdelijk, want de productiecapaciteit van de economie wordt nauwelijks aangetast. Alle fabrieken, winkels, treinen en vliegtuigen zijn er dan nog en gelukkig bijna alle werknemers ook.
    In economische termen betekent dit dat de kapitaalintensiteit flink omhoog gaat. Dat heeft hetzelfde effect als een investeringsgolf: de economische groei per werknemer krijgt een boost.
    Forse pandemieën hebben in verleden dus, naast veel lijden en verdriet, ook een paar positieve economische gevolgen gehad.
  6. down 5 maart 2020 13:00
    WAAR WACHTEN DE BELEGGERS OP ZOU JE ZEGGEN!!!!??? . Het corona virus woekert voort en op de beurs zijn beleggers aangevreten door een angstvirus dat onuitroeibaar zal zijn De beleggers op de beurs,,,, en de gewone mens die niets te doen heeft met de beurs,,, maken zichzelf wel iets wijs dat ze het geld mee kunnen nemen tot in doodskist Ja er zijn zelfs mensen die beweren dat banken gaan omvallen omdat beide virussen niet te bestrijden zijn Maar die altijd al aanwezig waren sinds de mens op deze aardkloot rondloopt en begon met een vel om zijn lichaam!! En nu baadt in weelde die waarheid niet verdragen.... Ook zal ook de mens niet eeuwig rondlopen op deze maffe aardbol die van de ene op de andere dag een oerknal zal ondergaan.... Die de mensheid in een klap wegvaagt of j nou arm bent, of stinkend rijk maakt helemaal niets meer uit!!!! Dus blijf rustig en wacht tot die idioterie eindelijk ophoudt en we weer van voren af aan beginnen~, naar de 600 punten!
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

860,01 19 apr
-5,35 -0,62%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links