Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Forse technische schade

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 ASML oogt wispelturig 41
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

637 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 32 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. StephanO 10 maart 2020 15:33
    Om vanaf 12 uur wederom short te gaan op de dax lijkt tot nog toe de juiste keuze. Het voelt ook beduidend veiliger en comfortabeler om nu short te zitten. Er werd flink hersteld na gister en meer gaat dat vandaag niet worden. Er komen geen plussen van 6 a 7 procent in de vs op de borden in de huidige tijd/situatie die in rap tempo verder escaleert op verschillende vlakken. Onderuit gaat de laatste periode met grote sprongen tegelijk en herstel wordt ook binnen no time te niet gedaan.
  2. [verwijderd] 10 maart 2020 15:35
    quote:

    StephanO schreef op 10 maart 2020 15:33:

    Om vanaf 12 uur wederom short te gaan op de dax lijkt tot nog toe de juiste keuze. Het voelt ook beduidend veiliger en comfortabeler om nu short te zitten. Er werd flink hersteld na gister en meer gaat dat vandaag niet worden. Er komen geen plussen van 6 a 7 procent in de vs op de borden in de huidige tijd/situatie die in rap tempo verder escaleert op verschillende vlakken. Onderuit gaat de laatste periode met grote printen tegelijk en herstel wordt ook binnen no time te niet gedaan.
    Handelen op gevoel vind ik altijd wel risky. Eigenlijk is contrair gevoel meestal vaker raak.
  3. StephanO 10 maart 2020 15:41
    quote:

    MaxR schreef op 10 maart 2020 15:35:

    [...]

    Handelen op gevoel vind ik altijd wel risky. Eigenlijk is contrair gevoel meestal vaker raak.
    Klopt! Ik handel echter niet alleen op gevoel. Ik lees veel verschillende bronnen en stippel zo mijn plannen uit. Dat gaat de afgelopen periode zeer goed! Alleen als de vs al een plus van 5% laat zien in deze tijd, voelt het niet goed om long te gaan. Ze gaan die klap van gisteren niet zomaar in 1 dag goed maken als er niks wezenlijks veranderd aan de huidige problemen. Ik voorzie eerder een daling. Maar goed ieder zijn manier van werken. Thnx voor je reactie, op gevoel zit je ook niet altijd goed haha. Zo had ik de daling mbt het virus en de hoge standen op de beurs iiets eerder verwacht waardoor ik in het begin nogal scheef kwam te zitten. Uiteindelijk kwam dan toch de daling en het nieuws de cijfers en mijn gevoel lieten mij vroegtijdig short zitten. Succes!
  4. [verwijderd] 10 maart 2020 15:45
    quote:

    StephanO schreef op 10 maart 2020 15:41:

    [...]

    Zo had ik de daling mbt het virus en de hoge standen op de beurs iiets eerder verwacht waardoor ik in het begin nogal scheef kwam te zitten. Uiteindelijk kwam dan toch de daling en het nieuws de cijfers en mijn gevoel lieten mij vroegtijdig short zitten. Succes!
    Dit had ik idd ook, ze waren echt shorts aan het uitroken.
    Wel rendement gemaakt op mijn juni put, helaas te vroeg verkocht.
637 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 32 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links