Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Brand?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

1.343 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 68 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dead cat bounce 13 maart 2020 20:12
    quote:

    beer56 schreef op 13 maart 2020 20:03:

    [...]het probleem is de overheid en daaraan gelinkte instanties door hun eigen onzekerheid denken ze voor god te moeten spelen en overal op in te spelen .heel veel onkundige mensen zijn leidinggevend en worden daardoor megalomaan zie Dhr Staal van vestia en rutte allemaal bestuurskundigen minister bruins volksgezondheid bestuurskundige,ze kunnen niets en weten niets daardoor wereldwijd papa en mama spelen dat heeft het kapitalisme kapotgemaakt alles versneld nu ,maar goed toen inArgentinie de banken en overheid Failliet gingen explodeerden de beurzen het is altijd lastig wat te doen,alleen moet je nu geen huis kopen expats gaan weg bij banken etc hoge werkloosheid.Dus ik denk cash,goud,aandelen met goed ev,en bij ineenstortingcommodities maar pas 70% lager
    Helemaal met u eens .
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 13 maart 2020 20:25
    Het beeld voor de export is in maart 2020 gunstiger dan in februari. Ten opzichte van de vorige Exportradar is van zes indicatoren nieuwe informatie beschikbaar gekomen. Zes indicatoren verbeterden. De condities worden in sterke mate bepaald door de ontwikkelingen op de belangrijkste afzetmarkten voor Nederlandse export en door de ontwikkeling van de Nederlandse concurrentiepositie. De indicatoren in de radar hangen goed samen met de export, maar een verbetering van de omstandigheden betekent niet per se een hogere groei van de export.

    De krimp op jaarbasis van de Duitse industriële productie was kleiner. Verder was de ontwikkeling van de reële wisselkoersen gunstiger. Het producentenvertrouwen in Duitsland en de eurozone was minder negatief. Ten slotte was het oordeel van producenten in Nederland en de eurozone over de buitenlandse orders ook minder negatief.

    Exportradar
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 13 maart 2020 20:27
    Het volume van de goederenexport was in januari 3,7 procent groter dan in januari 2019, meldt het CBS. De groei is wat kleiner dan in de voorgaande maand. In januari 2020 groeide vooral de export van elektrotechnische machines en aardolieproducten. Het volume van de import was in januari 1,2 procent groter dan een jaar eerder.
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 13 maart 2020 20:29
    De detailhandel heeft in januari 3,7 procent meer omgezet dan in januari 2019, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,2 procent hoger. Zowel de foodsector als de non-foodsector realiseerde een hogere omzet. Daarnaast is online 9,9 procent meer omgezet.
    De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor de samenstelling van koopdagen in januari. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere dagen. Zonder deze correctie was de omzet van de detailhandel 4,8 procent hoger dan in januari 2019.
1.343 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 68 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links