Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Topman KLM: we zitten in een serieuze crisis

Lees over dit aandeel ook

  1. 03 apr IATA: luchtvrachtvervoer blijft goed groeien 1
  2. 12 mrt Air France-KLM behoort tot de laagst gewaardeerde aandelen in Nederland

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

21 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Thorgall 14 maart 2020 10:19
    quote:

    twintrader schreef op 13 maart 2020 01:42:

    [...]

    Normaal zie je alleen personen overlijden onder de groep van ouderen en zwakkeren. Deze arts/klokkenluider past totaal niet in de groep omdat het een jong en gezond iemand was. Daar zie je echt geen sterfgevallen en zeker niet bij een arts met een goed loon.

    Deze arts was erg kritisch over het optreden en het in de doofpot stoppen van de overheid. Een hypothese welke ik heb, is dat deze arts wel eens het zwijgen is opgelegd, Misschien dat ze hem wel in een “reeducatiekamp” hebben gestopt in de Xijiang provincie... zo een kamp waar ze ook de Uyghurs in stoppen....

    In China moet je echt niet lastig worden naar de overheid toe want dan heb je echt nul rechten meer... Het blijft nog steeds een communistisch land met bijbehorende gulags (die reeducatiekamoen)
    We schieten niets op met speculeren over de arts. Feit is dat Corona zwakkeren met name treft. Dan moet je de situatie in China goed begrijpen. Artsen werkten daar maanden dag en nacht met amper slaap. De weerstand van artsen is enorm verzwakt. Er zijn er meerdere om die reden overleden. Waarom een relatie leggen met loon. Er is door de WHO helemaal geen relatie van Conrona met de hoogte van het loon vastgesteld. Ik hou me graag bij facts.

    Verder is in tijden van deze het bekritiseren van andere naties ook niet productief. Deze uitdaging zullen we samen moeten aanpakken en oplossen, van elkaar leren en elkaar helpen. Wat dat betreft heeft China al enorm veel geleerd van SARS en is er veel meer openheid. Onze samenleving heet er ook eeuwen over gedaan om zich te ontwikkelen tot wat het nu is. China heeft ook recht op zijn ontwikkeling. Het heeft in ieder in de vorige eeuw iets minder oorlogen gestart dan andere grote naties. Ik vrees niet voor ze.

    Terug naar beleggen dan.
    Ik kan terugkijken op 35 jaar ervaring met beleggen en ik vraag me al jaren af waarom beleggers nog geld steken in bedrijven die in krimpmarkten zitten of in te uitdagende markten. Air france KLM en post.nl zijn voor mij al jaren bedrijven om overduidelijk te mijden. De toekomst zit in tech, in de US met name, maar ook ASML. Bedrijven die ontwikkelen en bijdragen aan de toekomst, zoals een Galapagos. De nieuwe generatie maakt hele andere keuzes dan de groep die nu het geld bezit en belegt. Velen lijken dit totaal niet te beseffen.

    Ik ben zelf drie weken geleden voor het eerst het mijn hele portefeuille uitgestapt. Zuiver op gevoel, het blijven stijgen van de beurs op het virus...ik werd er plots zenuwachtig van en heb op een ochtend zonder beraad alles verkocht. Zonder spijt van te hebben nu uiteraard. Nu lees ik op fora juist de mensen hel en verdoemenis uitspreken met prognoses van nog meer dalende koersen, die toen de koersen hoog stonden een maand geleden nog meer koerswinsten voorzagen. Hoe krom kan het zijn. Beurs zit tussen angst en hebzucht in, dat is overduidelijk. Nu in tijden van angst is het moment om te kopen, wat ik ook snel weer ga doen. Ik heb niet de illusie op het laagst te kopen, niemand kan koersen voorspellen, dat is een complete illusie, maar beleggen is voor een horizon van meer dan 20 jaar. Sommigen vergeten dat wel eens. Lees de boeken van Buffet. Buy en hold. Leg ze weg voor 20 jaar, kijk er niet naar. Verzand niet in details. En voor TA is geen enkel wetenschappelijk bewijs.
    Koop nu, nu aandelen laag staan en sommigen het einde van de wereld voorspellen. Gaat zeker een keer gebeuren, maar niet nu. Succes allen.
21 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Air France-KLM

9,934 23 apr
-0,151 -1,50%
Premium

Air France-KLM behoort tot de laagst gewaardeerde aandelen in Nederland

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links