Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Europese beurzen fors lager door coronacrisis

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: AFN

Meer over AFN

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 rene66 18 maart 2020 12:34
    AJK) New York blijft ook open en bepaalt u zelf of dit goed of slecht nieuws is. Als ik me er toch tegenaan mag bemoeileunen, of beter gezegd: ik heb een vraag. Als u vindt dat én de beurs dicht moet én dat ook short selling moet worden verboden, kunt u mij dan uitleggen waarvoor we nog een markt nodig hebben?

    Ik neem aan dat deze vraag niet serieus is? Een markt werkt alleen onder normale omstandigheden. Op dit moment is daar geen sprake van. Met name grote hedgefunds maken misbruik van de situatie. Om te voorkomen dat er nog meer onrust op de financiële markten komt zal de beurs binnen twee weken wereldwijd worden gesloten.

    Ik snap eerlijk gezegd niet dat IEX, die zegt op te komen voor de belangen van beleggers, geen voorstander is om de beurs te sluiten. Dit is in mijn beleving onbegrijpelijk. Als je kijk hoeveel miljarden met name de FED in de markt pompt en wat het resultaat is, dan zou je toch na moeten gaan denken wat er gaande is.

    Klaarblijkelijk is IEX niet bang voor een totale financiële ontwrichting. Eens meer verdiepen in de materie kan echt geen kwaad.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links