Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: ING op de bodem van het ravijn

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 25
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

1.163 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 59 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. guus1111 20 maart 2020 11:05
    quote:

    impanis schreef op 20 maart 2020 10:52:

    Is koffiedik kijken maar long gaan op 630 was ook kamikaze is achteraf gebleken. Even dom als nu short gaan aan 390 omdat men een lijntje passeert. Ach dat iedereen wat mag verdienen en gezond blijft.
    Dus jij vindt long gaan na 10 jaar bull markt hetzelfde als short gaan in een bear markt die krap een maand bezig is? Hoe verzin je het...
  2. Fundbuster 20 maart 2020 11:08
    quote:

    MG TF schreef op 20 maart 2020 10:53:

    [...]
    Je denkt dat we op 395 de bodem hebben gezien?
    Die gaan we volgens mij nogmaals testen na het weekend
    Dat zou heel makkelijk kunnen, nergens staat dat dit het was. Voor mij was niet de vraag of ik de laagst denkbare prijs ging betalen, maar of ik aandelen wilde hebben of niet. Het antwoord was 'ja'.
    Kan het lager? Ja, natuurlijk! Maar heb je gezien wat er in een weekje aan geldverruiming gedaan is? Tina loopt lelijk te hoesten, maar over een maand is het Tina on steroids. Althans: zo heb ik de dingen geïnterpreteerd. Heb ik het fout dan wordt het zitten op de blaren, wat een ellende als die dividenden binnenkomen! Après moi la deluge :-)
  3. guus1111 20 maart 2020 11:11
    quote:

    mollowitz schreef op 20 maart 2020 11:08:

    bull cup
    Ja leuk grafiekje, ben ik niet zo van. Ik kijk liever waar we staan in de echte wereld. We krijgen nog wel een klapje (!) naar beneden als Corona echt goed voet aan de grond krijgt in de VS. Anyways, we gaan het zien....ik gun je van harte je gelijk :)
  4. Prince Polo 20 maart 2020 11:17
    Nog steeds zijlijn.. wachten tot het beste short moment..

    ''Italiaans Bergamo verandert in spookstad: elk half uur een begrafenis''

    ''Josée van Wezel (56) werd gisterochtend thuis in Bergamo wakker met een ijzingwekkende foto die haar schoondochter maakte. Een colonne legertrucks rijdt door de donkere, uitgestorven straten van de Noord-Italiaanse stad. Ze vervoeren tientallen lijkkisten met overleden coronapatiënten naar andere provincies, omdat lokale uitvaartondernemers de stroom doden niet aankunnen.''

    bron: AD
  5. Fundbuster 20 maart 2020 11:18
    quote:

    mollowitz schreef op 20 maart 2020 10:57:

    en de VS gaat nog meer strategische oliereserves aanleggen en koopt ALLES op bij deze prijzen
    Niet onder de indruk. De strategische reserve biedt ruimte voor 727 miljoen vaten, waarvan er 635 al in opslag zijn. Geeft 92 miljoen vaten, dat is drie dagen productie van de drie grootste producenten, de wereld zou er nog korter over doen. Werkt dus alleen als ze externe opslag inschakelen, zoals tankers.

    Trump-baloney, vermoedelijk.

  6. [verwijderd] 20 maart 2020 11:26
    quote:

    Fundbuster schreef op 20 maart 2020 10:32:

    [...]
    Dat denk ik ook Rennie. Het is de natuur van de beurs om te schreeuwen vóórdat hij geslagen wordt. En dat brengt met zich mee dat je zult moeten kopen op momenten van maximale ellende. Ik heb aandelen gekocht waar méér dan 50% vanaf was. Corona-korting, en de koersen zit een recessie al in. We gaan nog veel meer corona-ellende krijgen, het dal uit wordt wel mei. Maar tegen die tijd weet de handel dat ook en zijn de koopjes weg. Die recessie komt er niet; hij is er al. En dus is het nu een kwestie van de lange adem.
    Good luck!
    Het lijkt mij ook een goede timing om te gaan bodemvissen. In de stoxx aandelen zag ik er vanmorgen eentje die een zwak koopsignaaltje gaf. Ik kijk natuurlijk wel uit om mijn spaarcentjes aan teveel risico bloot te stellen, er zijn veel aandelen die nog op apegapen liggen en misschien wel verder zullen dalen, daar blijf ik vanaf. De crisis is maar pas begonnen in Europa, we zien in augustus hopelijk hoe het afgelopen is.
1.163 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 59 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links