PostNL « Terug naar discussie overzicht

Maart 2020: Zijn de dagen van Herna Verhagen geteld of komt er eindelijk Positief Koersgeweld?

1.534 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
iksdee
0
quote:

alrob schreef op 26 maart 2020 20:19:

Vandaag de postbode maar eens aangeklampt. Wat betreft de briefpost is die constant gebleven uitgezonderd uiteraard de post van Sand erbij, maar de pakketpost was behoorlijk toegenomen. Dan zou je dus toch wat hoop kunnen krijgen dat de kwartaalcijfers van het 1e kwartaal mee zullen vallen.
Kwestie van overleven dus met hoop op betere tijden.
LIjkt het inderdaad wel op:
PostNL
@PostNL
·
1 u
Als antwoord op
@_Moow
Goedemorgen Monique! Altijd slim om navraag te doen. We lopen een beetje achter in de verwerking van alle bestellingen door de extra maatregelen en omdat er echt heel veel pakketten worden besteld momenteel. Een voorspelling kan ik daarom niet doen, wacht je nog een paar dagen?

ostNL
@PostNL
·
7 m
Als antwoord op
@n0goodingoodbye
Goeie vraag. Vanwege de extra veiligheidsmaatregelen die we moeten nemen en de extreme toename van het aantal bestelde pakketjes, lopen we inderdaad achter in het verwerken van alle bestellingen. Als je meer vragen hebben over een specifieke zending, stuur dan de 3S-code mee.
pietje-2005
0
We krijgen in ieder geval geen extra dip omdat het dividend gecanceld wordt door de Corona-crisis.
Dat dividend was sowieso al geen optie :-(
Hard werken en centjes verdienen ! ;-)
Succes
Tordan
1
Wij bestellen al jaren veel online. Meestal ook volgende dag levering. Nu eergisteren overdag(,s morgens) iets besteld met levering volgende dag. Pakket komt vandaag pas laat in de middag. Ze kunnen het amper aan. De wagens zitten propvol. Daarbij de lagere brandstofkosten. Wel een hoop integratiekosten verwacht ik nog in q1. Wordt dit dan de ommekeer in de resultaten? Ik merk ook bij de langzitters (waaronder ik zelf) steeds meer positiviteit. Zelfs de koers zakt nog amper weg, bij een dieprode index.
pietje-2005
0
gpjf
1
Ken natuurlijk je aankoopkoersen niet maar ik heb sterk het gevoel dat we beginnen te kantelen. Shorters lopen terug, online bestellingen lopen op en dat zou nog wel eens structureel kunnen zijn, bovendien zal op basis van de huidige ontwikkelingen de strategie wel eens kunnen zijn, het versterken van de eigen bedrijven. Ik blijf de overtuiging houden dat Post.nl in deze vorm te weinig power heeft om alleen de concurrentie aan te kunnen. Kortom uitgaande van de rol van de politiek zowel hier als in België , lijkt mij een hernieuwde poging tot fusie met Bpost nog niet zo’n gekke gedachte. Ik zou denken aan 2 aandelen Post.nl voor 1 Bpost en nog 0,50 euro cent ?? ( Ik probeer Mona Keijzer een beetje te helpen haha) Uiteraard mag Ahold ook en dat kan eventueel cash bv 4 euro of een idem een deel in aandelen en nog wat money. Goed idee ? ( We moeten toch iets met deze dagen anders heeft je vrouw alleen maar klusjes)
marcel13
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 25 maart 2020 16:36:

Na lange tijd in Post gezeten te hebben, heb ik ze vandaag toch allemaal buiten gegooid. Heb totaal geen vertrouwen meer in Herna. Heb Post ingeruild voor CGG waar ik een veel betere toekomst zie. Dit aandeel is nu met een grote korting te koop. Succes iedereen hier.
Voorlopig CGG gezakt van 0,9666 naar 0,9052
Post NL blijven hangen.
Benieuwd hoe dit evolueert.
marcel13
0
What Does PostNL N.V.’s (AMS:PNL) Share Price Indicate?
Simply Wall St March 27, 2020

What is PostNL worth?
Great news for investors – PostNL is still trading at a fairly cheap price according to my price multiple model, where I compare the company’s price-to-earnings ratio to the industry average. In this instance, I’ve used the price-to-earnings (PE) ratio given that there is not enough information to reliably forecast the stock’s cash flows. I find that PostNL’s ratio of 7.34x is below its peer average of 12.34x, which indicates the stock is trading at a lower price compared to the Logistics industry. What’s more interesting is that, PostNL’s share price is quite volatile, which gives us more chances to buy since the share price could sink lower (or rise higher) in the future. This is based on its high beta, which is a good indicator for how much the stock moves relative to the rest of the market.

simplywall.st/stocks/nl/transportatio...

iksdee
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 25 maart 2020 16:36:

Na lange tijd in Post gezeten te hebben, heb ik ze vandaag toch allemaal buiten gegooid. Heb totaal geen vertrouwen meer in Herna. Heb Post ingeruild voor CGG waar ik een veel betere toekomst zie. Dit aandeel is nu met een grote korting te koop. Succes iedereen hier.
Heb erna gekeken en het lijkt inderdaad een prima instapmoment. Heb een plukje gekocht. Echter valt het mij wel op dat je een CGG fanboy bent (berichtengeschiedenis). Spreiding is wel verstandig haha.
BoterbijdeVis
0
quote:

Eurowin schreef op 27 maart 2020 15:00:

LAAT blijven ze VOL gooien....
Logisch want het rood van DOW loopt aardig op richting opening om 15.30u.
Dus een extra zetje naar beneden vooraf is nooit weg vlgs de shorters. Nog ff goedkoop vereffenen voor het (onzekere) weekend.
BoterbijdeVis
0
quote:

wins schreef op 27 maart 2020 16:04:

Nu moet je kopen
Nee, maandagmorgen. Stel dat vandaag slotkoers bijv. 1.03 is. Op maandag is de eerste start bijna altijd negatief, en vaak nog extra als USA rood staat.
Dikke kans dat je ze maandag kunt komen voor 4-4.5% minder. Ik flik dit al een aantal weken en tot nu toe met succes.
[verwijderd]
0
Volgende week weer pennystock. Crisis gaat nog heel lang duren, elke dag wordt het nieuws alleen maar erger. Jammer, ik wou ook dat het anders was maar ze zeggen dat de corona piek in Italië nog moet komen. En de Nederlandse ziekenhuizen liggen zo goed als vol, moeten nu ook naar Duitsland heb ik gelezen. Waar gaat dit eindigen?
marcel13
0
Wel goed voor post Nl.
Veel online bestellingen - Veel kaarten/brieven.
Mega drukte aldaar. Kunnen niet bijhouden.
www.eurobench.com/Beursnieuws/ANP-250...
[verwijderd]
0
quote:

marcel13 schreef op 27 maart 2020 17:15:

Wel goed voor post Nl.
Veel online bestellingen - Veel kaarten/brieven.
Mega drukte aldaar. Kunnen niet bijhouden.
www.eurobench.com/Beursnieuws/ANP-250...
Probleem is dat lees je ALTIJD... vorig jaar ook.. enz.. en koers gaat alleen maar down, Gr
marcel13
1

Koers gaat vanzelf terug omhoog. en als de eerste met een bod komt, wordt iedereen plots wakker en zal er stevig tegen mekaar opgeboden worden.
Nog even geduld.
[verwijderd]
0
Zou het de koers van PostNL goed doen dat waarschijnlijk veel bedrijven nu het dividend laten vervallen? Dit in combi met een erg goed eerste kwartaal (en waarschijnlijk het tweede kwartaal ook, oftewel posi outlook) zou toch een flinke boost moeten kunnen betekenen.
F. De Bruin
0
Of je nou instapt op 0.90 of 1.10 wat maakt het uit..?
Gewoon instappen.
As Maandag einde van de dag is een mooi moment.
Zijn we weer onder de 1.00
Maar echt het maakt niet uit.
Als je geloofd in overname of businessmodel, en vergeet de grote witte olifant in de kamer niet..; Amazon.
Dan stap je Maandag in.
1.534 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 1,318
Verschil +0,087 (+7,07%)
Hoog 1,319
Laag 1,226
Volume 4.020.721
Volume gemiddeld 2.220.593
Volume gisteren 1.572.298

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront