Novacyt « Terug naar discussie overzicht

Novacyt de volgende biotech raket!

70.356 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 ... 3514 3515 3516 3517 3518 » | Laatste
[verwijderd]
0
Precies, en nu maar hopen dat Novacyt de juiste testen heeft of op tijd kan ontwikkelen want de huidige Covid-19 tester is binnenkort niet veel meer waard.

fc
trab33
0
mensen die in de toekomst de symptomen hebben zullen altijd gestest worden op het virus zelf niet op de afweerstoffen , bedoeling is dat er testers genoeg zijn zodat er bij iedereen al een diagnose gesteld is vooraleer ze eventueel opgenomen moeten worden
het virus zal binnen een paar jaren ook muteren en dan zijn er alweer andere testers nodig en zo blijven we bezig
Het is gewoon zo dat in de natuur een regel geldt ,te veel is te veel . Bij iedere diersoort die te veel aanwezig zijn op een te kleine plaats breekt er veelal een ziekte uit die een enorm sterfte percentage laat zien
[verwijderd]
0
PARIJS, 28 maart (Reuters) - Frankrijk heeft meer dan een miljard beschermende maskers besteld en wil een doel van 14.000 tot 14.500 reanimatiebedden bereiken om de coronavirusepidemie het hoofd te bieden, kondigde de regering zaterdag aan het beheer van de gezondheidscrisis ondanks kritiek.

Franse ziekenhuizen hebben in de afgelopen 24 uur 319 nieuwe sterfgevallen als gevolg van Covid-19 geregistreerd, een stijging van bijna 16%, wat het totaal op 2.314 sterfgevallen brengt, volgens gegevens van gezondheidsautoriteiten die zaterdag zijn gepubliceerd.

In aantal doden is Frankrijk het op vier na meest getroffen land ter wereld, na Italië, Spanje, China en Iran.

Het aantal op het nationale grondgebied geregistreerde besmettingsgevallen bedraagt ??nu 37.575 (+4.611 gevallen), een stijging van 14%. Het aantal ziekenhuisopnames bedraagt ??17.620, waaronder 4.273 ernstige gevallen op de intensive care.

'De strijd is nog maar net begonnen', zei premier Edouard Philippe tijdens een persconferentie in Matignon die veranderde in een educatieve oefening over alle aspecten van de epidemie.

"De eerste twee weken van april zullen moeilijk zijn, nog moeilijker dan de twee weken die zojuist zijn verstreken", drong het hoofd van de regering aan, nadat ze de dag voor de verlenging van de opsluiting van het land tot 15 april had aangekondigd.

Geconfronteerd met deze verwachte verergering, wil Frankrijk een doel van 14.000 tot 14.500 reanimatiebedden bereiken, terwijl het land vóór de uitbraak van de epidemie in het gebied in februari 5.000 reanimatiebedden had, zei de minister van Volksgezondheid. Olivier Véran, aanwezig naast de premier.

'Meer dan 600 zorginstellingen kunnen nu patiënten met het Covid-19-coronavirus ontvangen', aldus de minister van Volksgezondheid.

MEER DAN EEN MILJARD MASKERS BESTELD

Olivier Véran keerde ook uitvoerig terug op de kwestie van beschermende maskers voor gezondheidswerkers die klagen over het ontbreken ervan, en beloofde zowel de nationale productie - acht miljoen maskers per week vandaag - als de import te versnellen.

"We hebben over de hele wereld bestellingen geplaatst, vooral in China, het wereldcentrum voor de productie van deze maskers", zei hij.

'Ik kan u een cijfer vertellen dat nu meer dan een miljard bedraagt, meer dan de miljard maskers die de komende weken en maanden in totaal uit Frankrijk en het buitenland zijn besteld.'

'Er is een smalle en intensieve luchtbrug tussen Frankrijk en China opgezet om de toegang van maskers tot het grondgebied te vergemakkelijken', voegde hij eraan toe.

Vijfhonderdduizend maskers zullen ook worden uitverkocht voor Ehpad, logiesverstrekkende instellingen voor afhankelijke ouderen, waar dagelijks sterfgevallen als gevolg van Covid-19 worden aangekondigd.

Ook screeningtests zullen worden vermenigvuldigd, met name wanneer het einde van de opsluiting nadert, vervolgde Olivier Véran.

"Van 5.000 PCR-tests per dag vorige week zijn we vandaag naar 12.000 tests gegaan, we zullen 20, 25 en 30.000 tests binnen een grote week zijn en uiteindelijk zullen we uiteindelijk 50.000 tests per dag bereiken van april ', zei hij.

"ER IS GEEN BEHANDELING DIE BEWIJS HEEFT"

Snelle tests, "in bed of op straat, waarom morgen niet wanneer aan de sanitaire voorwaarden wordt voldaan, wat vandaag niet het geval is", zullen binnen 15 tot 30 minuten resultaat opleveren, zei ook Olivier Véran.

"Frankrijk heeft 5 miljoen van deze snelle tests besteld, die binnenkort in Frankrijk aankomen en ons in staat zullen stellen onze screeningcapaciteit te verhogen met ongeveer 30.000 extra tests per dag in april, 60.000 in mei en meer dan 100.000 tests per dag in juni ', zei hij.


Wat behandelingen betreft, terwijl veel stemmen stijgen om een ??veralgemening van het gebruik van hydroxychloroquine te eisen, heeft de minister van Volksgezondheid vastgehouden aan de overheidslijn, die dit molecuul alleen in een context autoriseert strikt gereguleerd.

"Er is geen specifieke behandeling tegen het coronavirus die formeel is bewezen in Frankrijk en in de rest van de wereld", zei de minister van Volksgezondheid, maar sprak de hoop uit dat de lopende klinische onderzoeken het mogelijk zullen maken '' zie de komende weken duidelijker.

Op basis van cijfers over de evolutie van de epidemie zal eind volgende week een beslissing worden genomen over een mogelijke uitbreiding van de bevolkingsopbouw, aldus Philippe Philippe.

'Ik probeer het optreden van de regering niet te rechtvaardigen. Ik weet heel goed dat we van de crisis zullen leren als de tijd daar is. De premier zal alle vragen beantwoorden die zullen worden gesteld', zei hij in de preambule. van de persconferentie.

'Sommige mensen denken dat ze heel goed weten wat ze moeten doen. Ik laat ze deze luxe. Met grote nederigheid en een absolute wil om het land deze crisis te laten verspreiden.' (Jean-Stéphane Brosse)
www.zonebourse.com/amp/actualite-bour...

Groet, poil
Dag Trader
0
quote:

trab33 schreef op 29 maart 2020 09:51:

fake news is wat jij hier alle dagen verkondigd , het zijn mijn realistische inschattingen gebaseerd op feiten en nieuwsberichten die allemaal terug te vinden zijn op hun site
zou liever hebben dat je iets weerlegt op basis van opzoekingen maar daarvoor zal je waarschijnlijk geen tijd hebben omdat je al druk bent met op diverse fora proberen zoveel mogelijk mensen tegen u op te zetten om zo te kunnen scoren voor iex
ieder zijn ding zeg ik dan maar
zo maar uit het niets noem je zelf "het dubbele", dan heb je het over 1 miljard...
het lijkt wel alsof je denkt dat er geen concurrenten zijn...

wat ik zeg, ik help het je hopen, maar ik zou graag cijfermatige onderbouwing zien.
en als je toch bezig bent, wat voor een koers past er dan bij een omzet van 1 miljard...
s.lin
0
quote:

FatCool schreef op 29 maart 2020 10:32:

Precies, en nu maar hopen dat Novacyt de juiste testen heeft of op tijd kan ontwikkelen want de huidige Covid-19 tester is binnenkort niet veel meer waard.

fc
als het virus net als tbc blijft rondzwerven zal er altijd een markt voor blijven.
[verwijderd]
0
HEALTH: YOUR GENE IS FIGHTING THE CRISIS

Your gene health is making a direct contribution to the fight against coronavirus. Last week, the diagnostics specialist revealed it is helping medical group Novacyt to make Covid-19 testing kits.

The tests produce results within just two hours so hospitals can quickly find out whether suspected sufferers and medical staff have the virus. Demand is racheting up by the day from countries around the world, including the US where the authorities gave the tests emergency authorisation last week.

Tens of millions of tests are expected to be sold over the next few months. Novacyt cannot satisfy all these anxious customers alone so it has turned to just two other businesses to help, one of which is Manchester-based Yourgene.

The decision is a ringing endorsement of Yourgene's facilities and its ability to produce cutting-edge diagnostic materials. The company will be building up production in the next few weeks and may play a larger part in the process over time. Midas recommended Yourgene at the beginning of the year when the stock was 13.75p.

It is one of the few shares to have risen since, to 14.50p, an increase of more than 5 per cent. The group usually focuses on tests for Down's Syndrome, Cystic Fibrosis and male infertility but it is diverting resources to help in the fight against Covid-19.

Prima zet van Novacyt. Opschalen!
We staan nog maar aan het begin.

"Tony Blair on Sky saying he thinks majority of population will need to be tested for #Covid_19"

"Oud DSM-topman gaat de jacht op schaarse coronatesten leiden"
Met de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVVM) heeft het kabinet een Taskforce Diagnostiek opgericht. Die probeert al testmateriaal in te kopen en verdeelt het materiaal over de testlaboratoria in Nederland.
--------------------------------------------

Iedereen die nu denkt ongelooflijk dat de corona er voor heeft gezorgd dat de beursen inelkaar zijn gezakt, moet zich straks niet verbazen wanneer de waarde van dit aandeel over een maand op 5 euro staat.
Beide is niet te geloven, maar de gekte op de beurs gaat dit laten zien.
Is mijn verwachting.

Fijne zondag en succes morgen, poil

DeZwarteRidder
0
Dankzij Maurice de Hondt weten we nu dat het coronavirus snel zal verdwijnen als het weer beter wordt.

Dat wisten we eigenlijk al: in de zomer is bijna niemand verkouden.

www.maurice.nl/
[verwijderd]
0
WBNG) -- Governor Andrew Cuomo announced Thursday that New York is now testing up to 18,650 people for the coronavirus a day.

The governor says 25 percent of all tests in the United States are being done in New York.

Poil
DeZwarteRidder
0
quote:

Dag Trader schreef op 29 maart 2020 11:40:

[...]

zo maar uit het niets noem je zelf "het dubbele", dan heb je het over 1 miljard...
het lijkt wel alsof je denkt dat er geen concurrenten zijn...

wat ik zeg, ik help het je hopen, maar ik zou graag cijfermatige onderbouwing zien.
en als je toch bezig bent, wat voor een koers past er dan bij een omzet van 1 miljard...
Er zijn minstens ca 200 concurrenten.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 29 maart 2020 12:08:

Dankzij Maurice de Hondt weten we nu dat het coronavirus snel zal verdwijnen als het weer beter wordt.

Dat wisten we eigenlijk al: in de zomer is bijna niemand verkouden.
De zwarte Bolsonaro ridder.
[verwijderd]
0
Ach ridder. Eind deze week staan we op 3 euro en heb je voor niets staan te "negatieven".
Veel plezier op dit forum, poil
[verwijderd]
0
www.capital.fr/economie-politique/apr...

Interessant stuk over de productiebeperkingen. Novacyt zal nog wel gaan verdubbelen op basis van wat opgepompte salesupdates komende dagen/weken. Daar houdt het waarschijnlijk helaas op door het grote gebrek aan grondstoffen, waar ook alle grote jongens met grote portemonnees achteraan zitten. De salespipeline zal gigantisch zijn, de aanvoer van grondstoffen (zelfs met hulp van Bruker) wordt de uitdaging om de euro’s daadwerkelijk te verzilveren. In de tussentijd zit de concurrentie zeker niet stil.
Dag Trader
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 29 maart 2020 12:09:

[...]
Er zijn minstens ca 200 concurrenten.
dat roep je al vaker, maar laat eens zien dan, heb je een lijst?
DeZwarteRidder
0
quote:

Dag Trader schreef op 29 maart 2020 12:45:

[...]
dat roep je al vaker, maar laat eens zien dan, heb je een lijst?
Die staat allang op dit draadje (in 2 delen).
DeZwarteRidder
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 29 maart 2020 12:08:

Dankzij Maurice de Hondt weten we nu dat het coronavirus snel zal verdwijnen als het weer beter wordt.

Dat wisten we eigenlijk al: in de zomer is bijna niemand verkouden.

www.maurice.nl/
Zie ook Business Class website en herhaling vanavond.

Binnen 1 of 2 maanden (afh. van het weer) is het virus zo goed als verdwenen.

En binnen een jaar lachen we om de Novaflut-hype (en de zittenblijvers gaan huilen).
[verwijderd]
0
Hoeveel verkopen van de tests staan we inmiddels bij Novacyt?
Het nieuws heb ik al een tijd niet gevolgd.
Adrianne
0
Groot-Brittannië moet mogelijk 180 MILJOEN coronavirus-tests uitvoeren om de dodelijke ziekte te verslaan, waarschuwt Tony Blair

Tony Blair heeft gewaarschuwd dat bijna elke Brit twee of drie keer moet worden getest.
www.dailymail.co.uk/news/article-8164...

Omzet van Novacyt gaat gewoon omhoog de komende weken, maanden. Veel vraag, weinig aanbod. Afrika, Zuid- Amerika moet nog komen. Gelukkig zijn er ook nog andere test fabrikanten.
70.356 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 ... 3514 3515 3516 3517 3518 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,830
Verschil +0,080 (+10,67%)
Hoog 0,867
Laag 0,735
Volume 1.517.074
Volume gemiddeld 170.336
Volume gisteren 1.093.529

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront