Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Het rommelt in Frankrijk

2.165 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 105 106 107 108 109 » | Laatste
voda
0
Vestas haalt Franse opdracht binnen

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Vestas Wind Systems AS
72,46 -1,56 -2,11 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)
Vestas Wind Systems AS
DKK 542,20 -6,80 -1,24 % OMX Copenhagen

(ABM FN-Dow Jones) Vestas heeft in Frankrijk een order in de wacht gesleept voor de levering van V150-4.2 MW-turbines. Dit maakte de Deense producent van windturbines maandag bekend zonder financiële details te geven.

Het gaat in totaal om 26 turbines en een onderhoudscontract voor een periode van minimaal tien jaar, waarvoor naar verwachting in 2021 de levering plaatsvindt.

De koers van het aandeel Vestas daalde maandag 1,4 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
L'Oreal trekt outlook in

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
L'Oreal
246,30 6,30 2,63 % Euronext Paris
L'Oréal PDF 2022
246,30 6,30 2,63 % Euronext Paris

(ABM FN-Dow Jones) L'Oreal heeft zijn outlook ingetrokken en stelt een jaarlijkse aandeelhoudersvergadering uit in reactie op de coronacrisis. Dit maakte het Franse cosmeticaconcern maandag bekend.

L'Oreal verwacht dat de omzet in het eerste kwartaal vijf procent lager zal uitvallen dan een jaar eerder, maar ziet wel "bemoedigende" signalen van herstel in de vraag uit China.

De jaarlijkse aandeelhoudersvergadering wordt verder verplaatst van 21 april naar 30 juni.

"De verspreiding van het coronavirus in alle geografische gebieden, zal een hogere impact hebben op de consumptie van cosmetica en schoonheidsproducten dan we aanvankelijk hadden verwacht", aldus L'Oreal.

Tijdens een conferentie in New York liet topman Jean-Paul Agon vorige maand nog weten dat hij ervan overtuigd was dat L'Oreal dit jaar beter zou presteren dan de bredere markt voor schoonheidsproducten en dat de winsten zouden aantrekken.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Franse inflatie stevig gedaald

(ABM FN) De Franse inflatie is in maart stevig gedaald. Dit bleek dinsdag uit voorlopige cijfers van het Franse bureau voor de statistiek.

De inflatie kwam in maart uit op 0,6 procent op jaarbasis, tegenover 1,4 procent in februari.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Brussel keurt Franse steunmaatregel voor luchtvaart goed

Gepubliceerd op 31 maart 2020 17:02 | Views: 0

Air France-KLM 16:49
5,18 +0,37 (+7,72%)

BRUSSEL (AFN) - De Europese Commissie oordeelt dat een Frans overheidsplan om luchtvaartmaatschappijen uitstel van belastingbetaling te geven, geen ongeoorloofde staatssteun is. De Franse maatregel is erop gericht om luchtvaartmaatschappijen gedeeltelijk te compenseren voor de schade als gevolg van de uitbraak van het nieuwe coronavirus.

Met het oordeel krijgt de maatregel van Parijs groen licht. Het Werkingsverdrag van de Europese Unie (TFEU) geeft de Europese Commissie de mogelijkheid om steunmaatregelen van lidstaten goed te keuren als die gericht zijn op het beperken of compenseren van schade die een direct verband houdt met uitzonderlijke omstandigheden. Volgens eurocommissaris Margrethe Vestager (mededinging) is zowel sprake van zulke omstandigheden als van een direct verband tussen het omzetverlies van de luchtvaartmaatschappijen en de corona-uitbraak. Ook is de Franse maatregel volgens haar proportioneel.
voda
1
Societe Generale annuleert dividend

(ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft na de aanbeveling van de Europese Centrale Bank het dividend over 2019 ingetrokken, net als de doelstellingen voor dit jaar, vanwege de onzekerheid over de corona-uitbraak. Dit meldde de Franse bank woensdag voorbeurs.

De op twee na grootste bank van Frankrijk volgt daarmee Europese sectorgenoten als het Italiaanse UniCredit en Intesa Sanpaolo en het Nederlandse ING, nadat de ECB banken had gevraagd geen dividenden uit te betalen of aandelen terug te kopen tijdens de coronaviruspandemie.

De Europese centrale bank hoopt dat de banken dankzij deze maatregelen in staat zijn om mogelijke toekomstige verliezen op te kunnen vangen en de economie te blijven ondersteunen.

Om deze reden heeft de ECB de Europese banken verzocht om tot ten minste 1 oktober 2020 geen dividend uit te keren en eigen aandelen in te kopen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Flinke krimp Franse industrie

(ABM FN-Dow Jones) De activiteit in de Franse industrie is in maart stevig gekrompen. Dit bleek woensdag uit cijfers van Markit Economics.

De inkoopmanagersindex daalde van 49,8 in februari naar 43,2 afgelopen maand. Een voorlopige raming wees op een daling van index naar 42,9.

Daarmee wijst de index op de scherpste daling sinds januari 2013.

Een indexstand van meer dan 50 wijst op groei, minder dan 50 betekent krimp.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Michelin verlaagt dividend

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Michelin -B-
79,84 -1,22 -1,51 % Euronext Paris

(ABM FN-Dow Jones) Michelin heeft woensdag aangekondigd dat het dividend wordt verlaagd en dat de jaarvergadering achter gesloten deuren zal plaatsvinden in juni, terwijl het coronavirus rondwaart.

De Franse bandenfabrikant stelde voor om zijn dividend te verlagen van 3,85 euro naar 2,00 euro. De betaling zou moeten plaatsvinden op 3 juli.

De jaarvergadering zal worden gehouden op 23 juni zonder dat aandeelhouders lijfelijk aanwezig kunnen zijn. Ze kunnen de vergadering wel online volgen.

"De groep heeft de financieringsbronnen en mechanismes klaarliggen om de onzekerheden rond de crisis het hoofd te bieden", stelde Michelin. Het bedrijf neemt de stappen nadat de regering verordonneerde dat burgers binnen moeten blijven om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Tweede grote olievondst voor Total in Suriname

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Total SA
36,28 0,00 0,00 % Euronext Paris
Total SA nominatif adm
36,28 0,00 0,00 % Euronext Paris
Total SA nominatif pur
36,28 0,00 0,00 % Euronext Paris

(ABM FN-Dow Jones) Total heeft voor de tweede keer een grote olievondst gedaan voor de kust van Suriname. Dit maakte de Franse oliereus bekend.

De vondst werd gedaan bij de Sapakara West-olieput bij Block 58 in de zee voor de kust van Suriname. Total zal nu de mogelijke productiviteit van de olievondst beoordelen.

Total werkt in Suriname samen met het Amerikaanse Apache. Het is de tweede grote vondst die de twee bedrijven deden in Suriname. De joint venture wil nog op twee andere plekken boren in hun zoektocht naar olie.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Schatrijke Franse luxeconcerns overwogen staatssteun'

LVMH en Kering, de grootste producenten van luxeproducten in de wereld, hebben op het punt gestaan speciale corona-overheidssteun aan te vragen. Maar ze zagen daarvan af.

Je verantwoordelijkheid nemen. Dat was de boodschap die de Franse luxe-industrie vanaf het begin van de coronacrisis heeft laten horen. De grote Franse holdings Kering en LVMH, Chanel en Hermès hebben zich daarom gestort op de productie van flesjes handalcohol en mondmaskers.

Ondanks de sluiting van hun ateliers en een groot deel van hun winkels besloten Chanel en Hermès dat zij geen beroep doen op de speciale regeling voor werktijdverkorting en dat niemand wordt ontslagen. ‘Het doel is om niet onnodig de staatsbegroting te belasten’, zo liet Chanel weten. ‘Op deze manier kunnen de kwetsbare ondernemingen in het land sneller geholpen worden.'

Nu blijkt volgens de Financial Times (FT) dat Kering en LVMH juist wel een beroep op het vangnet wilden doen. Zij zagen hier alleen snel vanaf toen Chanel en Hermès - hun kleinere concurrenten - hun solidaire voornemen wereldkundig maakten.

In mails die in handen zijn van de FT blijkt dat LVMH zich direct na het ingaan van de lockdown aan het virtuele loket van de Franse overheid heeft gemeld voor werktijdverkorting. Om bedrijven in staat te stellen om hun personeel minder of niet laten werken, is een bedrag beschikbaar van €8,5 miljard. LVMH had de medewerkers van de parfumwinkelketen Sephora en die van zijn grootste merk, Louis Vuitton, op het oog.

De vakbond CGT noemt de poging van LVMH - dat onder meer de merken Louis Vuitton, Dior, Givenchy en Bulgari in huis heeft - om mee te pikken uit de ruif schandalig. Vorig jaar boekte het bedrijf een operationele winst van €11,5 mrd. Een gedelegeerde van de CGT bij het juweliersmerk Boucheron woonde verschillende verschillende vergaderingen bij over de aanpassing van de roosters die nodig was door de arbeidstijdverkorting. Maandag werden hij en zijn collega’s van andere vakorganisaties geïnformeerd dat het niet doorging.

Zo stonden de neuzen in de luxesector uiteindelijk toch allemaal dezelfde kant op. Eerder maakten ook Danone en Total bekend dat ze meedoen aan de ‘oorlogsinspanning’ die wordt gevraagd. De stellingname heeft als voordeel dat zij zich nu niets hoeven aan te trekken van de oproep van het ministerie van financiën om minder dividend uit te keren wanneer zij gebruikmaken van werktijdverkorting. Hermès had deze suggestie al opgevolgd en zijn winstuitkering voor 2020 verminderd van €5 naar €4,55, het niveau van 2019.

Groot succes
De werktijdverkorting dreigt intussen een groot, en dus kostbaar succes te worden. Zo’n 470.000 bedrijven hebben die tot nu toe aangevraagd, voor meer dan vijf miljoen werknemers. Ook Airbus, Renault en Air France horen bij de aanvragers.

Voor Kering (het huis van onder meer Gucci, Yves Saint Laurent, Boucheron en Bottega Veneta) en LVMH is het lastig om zich bij dit rijtje te voegen, omdat de eigenaars nauwlettend worden gevolgd. Bernard Arnault (LVMH) en François Pinault (Kering) staan op de nieuwste miljardairslijst van het Amerikaanse zakenblad Forbes op de respectievelijk derde en 27ste plaats. Toen beiden besloten de restauratie van de door brand verwoeste Notre-Dame te sponsoren, oogstten zij aanvankelijk vooral veel verontwaardiging. Want achter dit initiatief werd vooral een fiscale truc vermoed. Arnault en Pinault lieten haastig weten dat het hen niet te doen was om een of andere aftrekpost. Beide magnaten hebben overigens in de buidel getast voor de strijd tegen covid-19.

fd.nl/ondernemen/1340723/schatrijke-f...
voda
0
Franse economie stevent af op sterkste krimp in vredestijd

Gepubliceerd op 8 april 2020 09:50 | Views: 1.226

PARIJS (AFN/RTR) - De Franse economie is in het eerste kwartaal naar schatting met 6 procent gekrompen ten opzichte van de voorgaande drie maanden. Met die raming komt de centrale bank van Frankrijk. Het zou de sterkste economische krimp in Frankrijk zijn sinds de Tweede Wereldoorlog.

Frankrijk heeft strenge regels doorgevoerd om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Winkels die geen voedingsmiddelen verkopen blijven dicht en mensen mogen alleen voor het hoogst noodzakelijke de deur uit.

De Banque de France schat dat elke week dat deze maatregelen gelden de economische activiteit met bijna een derde krimpt. De centrale bank komt tot die conclusie op basis van enquêtes onder 8500 bedrijven, aangevuld met actuele gegevens over bijvoorbeeld uitkeringsaanvragen en kaartbetalingen. Daaruit kwam onder andere naar voren dat de Franse industrie slechts 56 procent van de totale capaciteit gebruikt, een historisch dieptepunt. De auto-industrie staat op een nog lager pitje.

De verplichting om zo veel mogelijk thuis te blijven is op 17 maart ingevoerd en eindigt officieel op 15 april. De Franse regering waarschuwde dat de maatregelen tegen Covid-19 mogelijk langer van kracht blijven.
voda
0
Aantrekkende groei Sodexo zet nu nog even door

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Sodexo
63,42 0,00 0,00 % Euronext Paris
Sodexo PDF 2021
--- --- --- Euronext Paris

(ABM FN-Dow Jones) Sodexo heeft na het eerste kwartaal de omzet verder zien stijgen en kwam zo voor de eerste jaarhelft op een autonome groei van 3,2 procent uit. Dit maakte het Franse catering- en schoonmaakbedrijf, met 400.000 werknemers wereldwijd, donderdag voorbeurs bekend.

Dit betekende wel een lichte afvlakking ten opzichte van de autonome groei van 3,8 procent over het eerste kwartaal, maar de groei was in het tweede kwartaal desalniettemin beter dan Sodexo had voorzien.

In het afgelopen half jaar, dat eindigde op 29 februari 2020, kwam de omzet uit op 11.692 miljoen euro tegenover 11.045 miljoen euro in dezelfde periode een jaar eerder, een nominale stijging met 5,9 procent.

De onderliggende winstgevendheid steeg met met eveneens 5,9 procent naar 685 miljoen euro, terwijl de bijbehorende marge met 5,9 procent op peil bleef. Ook de nettowinst steeg, met 2,8 procent naar 424 miljoen euro.

Corona en outlook

Sodexo verwacht dat de omzet in de tweede helft van het jaar tussen de 2,4 en 2,8 miljard euro op jaarbasis daalt en het onderliggende resultaat met 25 procent van de omzetafname wordt gedrukt.

Over het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 augustus 2019, kwam de omzet van de groep uit op 21.954 miljoen euro.

Het bedrijf meldde donderdag dat de crisis zich in China voor het bedrijf in de tweede helft van januari begon af te tekenen, waarna de gang van zaken in de februari snel verslechterden.

Sodexo trok in de tweede helft van maart de outlook voor gehele boekjaar al in en schatte de omzetschade toen in op 2 miljard euro.

Het aandeel Sodexo sloot woensdag 2,9 procent lager op 63,42 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Productie Franse industrie gestegen in februari

Gepubliceerd op 10 april 2020 09:12 | Views: 1.233

Daarmee deed de productie het beter dan verwacht, want economen hadden in doorsnee op een stabilisatie gerekend. In januari groeide de productie in de Franse industrie nog met een herziene 1,1 procent op maandbasis.

Op jaarbasis was voor februari een daling van de industriële productie met 1,4 procent te zien, na een daling met 2,8 procent een maand eerder.
voda
0
'Frankrijk zet 20 miljard opzij voor hulp strategische bedrijven'

Gepubliceerd op 10 april 2020 10:51 | Views: 1.258

Air France-KLM 09 apr
5,28 -0,02 (-0,30%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De Franse regering heeft 20 miljard euro van het uitgebreide noodsteunpakket van 100 miljard euro gereserveerd voor grote bedrijven die als strategisch worden beschouwd. Dat meldt de Franse krant Les Echos. Air France-KLM zou een van de bedrijven zijn die hiervan kunnen profiteren.

De luchtvaartcombinatie verwacht overigens voldoende extra financiering aan te kunnen trekken om aan haar betalingsverplichtingen te kunnen voldoen. Dat voorspelde het concern donderdag al op basis van gesprekken met de Nederlandse en de Franse overheid en banken. De Franse regering heeft al laten weten Air France met een fors steunpakket te willen helpen.

De Franse staatssecretaris van Transport, Jean-Baptiste Djebbari, noemde eerder deze week een noodlening van 6 miljard euro aan Air France "realistisch". Vrijdag benadrukte minister van Financiën Bruno Le Maire op radiozender Europe 1 nogmaals dat de overheid klaar staat om Air France te helpen. "Zonder twijfel zeer snel", voegde hij daaraan toe.

Noodleningen

Net als veel andere luchtvaartmaatschappijen is Air France-KLM hard geraakt door de coronapandemie. De komende maanden voert het bedrijf slechts 10 procent van het aantal vluchten van een jaar eerder uit. Om de crisis te doorstaan zijn noodleningen of andere financiële hulp nodig. Als die er niet voor het derde kwartaal is, dreigt volgens Air France-KLM een geldtekort.

Het concern moet wegens de noodsituatie flink in de kosten snijden en onderhandelt ook al met bepaalde verhuurders en luchthavens over het uitstellen van betalingen. Daarnaast hoopt het bedrijf belastingen en sociale premies later te kunnen betalen. Zustermaatschappij KLM klopte in Nederland bovendien bij de overheid aan voor een loonkostenregeling.
Marcel H.
0
Zonder overheidsgaranties krijgt geen enkele luchtvaartorganisatie financiële steun. Er is een overvloed/overaanbod aan reismogelijkheden via de luchtvaart. Air France-KLM zou geen overheidsbedrijf meer moeten zijn. Voor een reis naar je vakantiebestemming betaalt elke Europese belastingbetaler.
s.lin
0
Macron spreekt land toe: Fransen vrezen forse verlenging lockdown
13 april
PARIJS - De Franse president Emmanuel Macron spreekt maandagavond (20.02 uur) voor de derde keer de bevolking toe over de bestrijding van het nieuwe coronavirus. Hij biedt volgens Franse media geen verlichting aan de bevolking, maar komt juist met meer maatregelen en gaat de lockdown fors verlengen. Macron meent dat de tijd voor versoepeling van maatregelen nog niet is aangebroken, omdat het virus niet veel zwakker wordt en hij vreest dat het ergste nog moet komen.

Het aantal mensen dat op de intensive care terechtkomt als gevolg van het virus daalt, maar de longaandoening blijft onophoudelijk dodelijk in het land dat al rond 14.000 sterfgevallen heeft geregistreerd en circa 130.000 besmettingen heeft vastgesteld.

Macron zal om meer inspanningen vragen en mogelijk ook spreken over het verplicht dragen van mondmaskers, het traceren van patiënten en hun omgeving via mobiele telefoondata, en het niet meer openen van onderwijsinstellingen voor het volgend schooljaar in september begint.

Het aantal mensen dat op de intensive care terechtkomt als gevolg van het virus daalt, maar de longaandoening blijft onophoudelijk dodelijk in het land dat al rond 14.000 sterfgevallen heeft geregistreerd en circa 130.000 besmettingen heeft vastgesteld.

Macron zal om meer inspanningen vragen en mogelijk ook spreken over het verplicht dragen van mondmaskers, het traceren van patiënten en hun omgeving via mobiele telefoondata, en het niet meer openen van onderwijsinstellingen voor het volgend schooljaar in september begint.

De president spreekt tot een publiek dat volgens opiniepeilers steeds minder vertrouwen heeft in zijn strenge aanpak en een publiek dat vreest een langere lockdown economisch niet meer overleven.

voda
0
'Renault wil twee fabrieken Spanje weer openen'

Gepubliceerd op 13 april 2020 10:07 | Views: 0

MADRID (AFN/BLOOMBERG) - De Franse autofabrikant Renault is van plan twee fabrieken in Spanje weer te heropenen. Dat meldde de krant El Norte de Castilla. Die fabrieken waren eerder gesloten vanwege de coronacrisis.

Het gaat om de fabrieken in Sevilla en Valladolid. Het zou de bedoeling zijn dat er wordt begonnen met één dienst, aldus de voorzitter van Renault in Spanje. Volgens hem zijn die fabrieken vooral gericht op de export van auto's naar buiten Europa. Renault kondigde in maart aan fabrieken in Spanje en elders in Europa te sluiten in verband met de uitbraak van het coronavirus. De regering in Madrid overweegt om de lockdownregels iets te versoepelen om de economie in bepaalde sectoren weer op te starten.
voda
0
Winkelverkopen Frankrijk gekelderd in maart door crisis

Gepubliceerd op 15 april 2020 08:15 | Views: 260

PARIJS (AFN/RTR) - De winkelverkopen in Frankrijk zijn in maart met bijna een kwart gekelderd in vergelijking met een maand eerder omdat vanwege de coronacrisis veel winkels zijn gesloten. Dat meldde de Franse centrale bank.

Daarbij zakte de verkoop van bijvoorbeeld auto's en witgoed met 43 procent, terwijl bij levensmiddelen een min van 0,9 procent was te zien. Over het gehele eerste kwartaal daalde de detailhandelsverkoop met meer dan 7 procent vergeleken met de voorgaande periode. In Franse supermarkten nam de verkoop toe, maar in warenhuizen ging die stevig onderuit.

De Franse president Emmanuel Macron maakte maandag nog bekend dat de lockdown in Frankrijk wordt verlengd tot 11 mei. De strenge restricties om het coronavirus te beteugelen gingen op 17 maart in en werden sindsdien al een keer verlengd.
voda
0
Renault stopt met Chinese joint venture

(ABM FN-Dow Jones) Renault stopt in China met het fabriceren van auto's op gas voor de binnenlandse verkoop en beëindigt zijn belangrijkste joint venture met de door de staat gerunde autofabrikant Dongfeng Motor. Dit meldde The Wall Street Journal woensdag.

De activiteiten van de Franse autofabrikant stonden in China al onder druk voordat het coronavirus toesloeg, als gevolg van zwakke verkopen in combnatie met sterke concurrentie.

Volgens Dongfeng is de reden van het gebrek aan succes van de joint venture de terugval in Chinese automarkt. In het eerste kwartaal van 2020 daalde de autoverkoop in China met 43 procent op jaarbasis.

De voorgestelde overdacht van het belang van 50 procent van Renault in de joint venture aan partner Dongfeng moet nog formeel worden goedgekeurd.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright 2020 Dow Jones & Company, Inc. All rights reserved.
voda
0
Franse consumentenprijzen lopen minder hard op

(ABM FN-Dow Jones) De Franse inflatie is in maart op jaarbasis gehalveerd. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Franse bureau voor de statistiek.

De infaltie kwam afgelopen maand uit op 0,7 procent, tegenover 1,4 procent in februari

Op maandbasis stegen de Franse consumentenprijzen in maart met 0,1 procent, na een vlakke trend in februari.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
2.165 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 105 106 107 108 109 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,79  +8,28  +0,96%  23 apr
 Germany40^ 18.161,70 +0,13%
 BEL 20 3.890,71 +0,71%
 Europe50^ 5.015,49 +0,15%
 US30^ 38.504,96 0,00%
 Nasd100^ 17.481,67 0,00%
 US500^ 5.069,70 0,00%
 Japan225^ 37.938,71 0,00%
 Gold spot 2.323,09 +0,05%
 EUR/USD 1,0707 +0,04%
 WTI 83,30 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +26,32%
BAM +4,73%
PROSUS +3,52%
ASMI +3,14%
JUST EAT TAKE... +3,10%

Dalers

RANDSTAD NV -7,22%
Akzo Nobel -6,93%
FASTNED -4,65%
NSI -3,89%
ArcelorMittal -2,65%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront