Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Hoe slechter hoe beter

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is beleggingsanalist. Enkele van zijn specialiteiten zijn dividendaandelen en beursgenoteerde inverstingsmaatschappijen. Koerts is daarnaast vaste co-host van de populaire IEX Beleggerspodcast.

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

  1. 15 nov Winstsprong Tencent helpt Prosus flink vooruit
  2. 14 nov Basic-Fit: high risk, high reward
  3. 13 nov Betekent dit de definitieve draai van Alfen?

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. mok 23 april 2020 18:52
    Mogelijke reden van stijging is de ongekende hoeveelheid geld die bijvoorbeeld de VS in de markt zet. Obligaties geven ook daar geen rendement meer, dus waar moeten die biljoenen dan naar toe? Gisteren gaf ik al aan dat gezien de abnormaal sterke stijging van Snapchat er erg veel geld op de plank ligt. En dat feest gaat nog wel even door. Misschien pas over een maand wat bezinning, als blijkt dat het allemaal nog niet zo vlot loopt met de economie.
  2. Weert=No.1 23 april 2020 18:56
    quote:

    dachthetniet schreef op 23 april 2020 18:50:

    Je moet als IEX maar durven en midden op je home pagina banners toe te laten van Jort Kelder en de bitcoin scam. (Op de hoogte dat Jort Kelder hier niet aan meewerkt)
    Kelder is echt niet vies van een stukje extra reclame voor zichzelf. Daar ken ik hem te goed voor,HEUR. Volgens hem heurt dat zo.
  3. Weert=No.1 23 april 2020 19:11
    quote:

    dachthetniet schreef op 23 april 2020 19:04:

    Wellicht is het handig als je wat nieuws tot je neemt. @weert
    Ja, U heeft eigenlijk gelijk. Alle bekende corifeën ,zoals De Mol etc. worden voor dit soort reclames "Misbruikt". Maar een doorsnee normaal mens doorziet dit toch. Ik zou juridische stappen nemen om van dat Bitcoin-naamsmisbruik af te komen.
  4. forum rang 4 Stephanus1987 23 april 2020 19:59
    Als u denkt dat IEX bewust en met medeweten deze reclames plaatst dan is het wellicht is slim om u eerst te verdiepen in de wereld van online adverteren en Adsense.. Misschien wordt je dan gelijk enthousiast over de aandelen van Alphabet. Overigens als u zich stoort aan reclame, neem dan premium, voor niks gaat de zon op.
  5. Weert=No.1 23 april 2020 20:17
    Ben verre van Communisme, maar ik erger me ernstig aan de debiliserende reclame's op TV. Daarom heb ik dat ding nooit aanstaan. Feit is wel,dat het Rijksmuseum enkele jaren geleden 2 Rembrands heeft aangeschaft van de Rothschilds a raison van E 180.000.000,- Voor dit bedrag is de reclame af te kopen.Graag zou ik met alle andere kijkers er voorstander van zijn om tegen betaling pro capita van E 20,-- hetzelfde bedrag op te hoesten om voorgoed af te zijn van de wel erg storende reclames.
  6. forum rang 4 dachthetniet 23 april 2020 20:29
    quote:

    Stephanus1987 schreef op 23 april 2020 19:59:

    Als u denkt dat IEX bewust en met medeweten deze reclames plaatst dan is het wellicht is slim om u eerst te verdiepen in de wereld van online adverteren en Adsense.. Misschien wordt je dan gelijk enthousiast over de aandelen van Alphabet. Overigens als u zich stoort aan reclame, neem dan premium, voor niks gaat de zon op.
    Ik stoor mij niet aan reclames. Wel aan het faciliteren van oplichting. En adsense is ook niet nieuw voor mij. Wel dat je als beheerder van een website geen controle hebt op de inhoud van geplaatste reclames.
  7. J.Me 24 april 2020 04:27
    quote:

    dachthetniet schreef op 23 april 2020 20:29:

    En adsense is ook niet nieuw voor mij. Wel dat je als beheerder van een website geen controle hebt op de inhoud van geplaatste reclames.
    Precies, dit! Ik heb IEX deze week ook al gewezen op deze reclame in hun app. IEX reageert dan door te stellen dat zij gebruik maken van Google Adsense en dat de 'adverteerders' steeds andere accounts gebruiken om soortgelijke reclames te posten. Maar het punt is: IEX kiest ervoor reclame op deze manier te regelen. Dat een bedrijf een keuze maakt is prima, maar daar moet men zich dan vervolgens niet achter gaan verstoppen als het mis gaat. Daarnaast zou ik van een bedrijf als Alphabet verwachten dat men de kennis in huis heeft om deze advertentie te weren, maar dat is een andere discussie.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links