Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Q1's Big Tech met nu Alphabet

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Litecoin 28 april 2020 22:25
    Lees dit nog een keer door aub; dit zijn wel heel veel taalfouten in vier zinnen;

    "(AJK) Waarom New York zo weg zakt vanacond en dan vooral geen technologie? Ik zi het het niet meteen. Misschien wel hierom, de cijfers komen er nu echt aan. Alphabet is de eerste van de grote technologie Big Five op Wall Street die Q1's heeft. Zier er op het eerste gezicth goed uit - wee rdikke groei en +2% nu."
  2. forum rang 4 StoplossBurner 28 april 2020 23:17
    quote:

    Sandweiler schreef op 28 april 2020 22:30:

    Knap hoor dat Alphabet, denk dat volgende kwartaal moeilijker wordt als bedrijven in de advertentie-uitgaven gaan snijden. Op de langere termijn natuurlijk wel een goudmijn.
    Na q2 kan ik mij niet voorstellen dat reclame budgetten bij veel bedrijven al weer prioriteit zullen hebben.
  3. [verwijderd] 28 april 2020 23:23
    Realiseert niemand zich dat het nu HET moment is om in big tech te stappen? NVIDIA, Microsoft, Amazon, Alphabet. Deze bedrijven gaan door de crisis alleen maar sneller groeien. Maar ook kleinere techbedrijven zijn interessant. Pinterest, Slack en diverse biotechbedrijven. Elke crisis heeft ook winnaars. In deze crisis zijn dat overduidelijk tech en biotech. Wat heb je liever? Geld dat stof staat te vangen langs de zijlijn of een mooie langetermijnbelegging in technologie? Ik zit er in elk geval vol in. Vandaag NXP nog met een leuke winst kunnen verkopen, maar uitgestapt wegens de vooruitzichten van de auto-industrie. Met dat geld Microsoft bijgekocht.
  4. DraakDaad 28 april 2020 23:44
    Inderdaad Webama, ik koop me ook al suf. Vond het zojuist wel even (heeeeel klein beetje, maar eigenlijk ook helemaal niet;) spannend net voor de presentatie van de cijfers. Lange termijn zijn dit gewoon de bedrijven die je moet hebben. Het enige wat ik momenteel lastig vind is dat het alleen maar US bedrijven zijn. Ik vind die Amerikanen veel te chauvinistisch. Zo heb ik bijvoorbeeld ook Paypal, prima rendement vooralsnog, zelfs na de daling van vandaag maar ik kijk dan toch ook naar Adyen, ik maak graag winst maar dan het liefst ook nog et een NL bedrijf. Enfin, high-tech all the way!
  5. Dr Cricket 29 april 2020 08:00
    Hmm mijn argument om er niet in te stappen is JUIST dat ik denk dat iedereen zich dit realiseert...? De koersen zijn ontzettend hoog en gaan vast op de lange termijn nog hoger staan (dat laat het verleden ook wel zien). Maar ze representeren nu misschien wel een erg groot deel van de hele beurswaarde?
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links