Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Sterke aandelen (II)

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  2. 16 apr ASML oogt wispelturig 101
  3. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74

Reacties

566 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 29 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 5 mei 2020 10:23
    quote:

    beer56 schreef op 5 mei 2020 10:04:

    Het gaat ook weer met giga omzet geloof er niet in beide kanten op
    op dit moment is er nauwelijks interesse.Verder veel te wit hier
    Succes allemaal
    Je gaat toch niet deserteren beer..?!

    We hebben Leiders nodig op dit Forum..;)
  2. forum rang 6 ttroo 5 mei 2020 10:24
    Het is begin mei. Half mei tot eind mei verwacht ik updates van bedrijven. En die kunnen niet geweldig zijn. Uitzonderingen zijn er altijd. Maar in het algemeen. Landen staan nog steeds stil. Ze bewegen wel meer. Dus dat is beter. Maar mensen moeten hun verloren inkomsten eerst opvangen. Dus bestedingen zullen aantrekken, maar rustiger dan waar velen op hopen. Iets met 30 miljoen Amerikanen werkloos. Stel je voor het gaat zo goed, dat 90% weer aan het werk gaat. Ondanks dat ik dat een te hoog percentage vind, kom ik dan op 27 miljoen Amerikanen weer aan het werk. Dan zitten er nog steeds 3 miljoen Amerikanen werkloos thuis. En die zitten dan zelfs wat langer thuis. Dat gaat gevolgen hebben. En dit geldt niet alleen voor de Amerikanen, maar voor de hele wereld. Noord Europa wilt Zuid Europa niet helpen, beter gezegd zeer beperkt helpen. Zo kom je niet vooruit als Europa als geheel. Ook dit zal gevolgen krijgen. Spanje en Italie zijn zeer verbitterd. En terecht. Een Hollandse journalist gooide recentelijk nog wat extra zout in de wonden van Spanje. Dat is echt not done.

    DAX future is weer hersteld. Zo gaat dat tegenwoordig. Het rent sneller omhoog, dan omlaag. Ok. Net niet. Bulls are running up that hill.
  3. [verwijderd] 5 mei 2020 10:28
    Goedemorgen, de AEX veert gelukkig een beetje op, in de drie uurs tot de lage centrale Fibonacci lijn, dus ik hoop dat dit geen onoverkomelijke weerstand zal blijken vandaag. Op de daggrafiek is de index terug in de blauwe band, een mooie opsteker!

    wat het verhaaltje van Royce Tostrams betreft: Ik had ingeschat dat hij veel grotere vermogens zou beheren, verdeeld in portefeuilles van minstens een miljoen of zo. Misschien wou hij het bescheiden houden en heeft hij een nul van de getallen afgehaald. Ik blijf al die aandacht voor Nederlandse aandelen een zielig gedoe vinden, Royce heeft blijkbaar ook Europese portefeuilles in beheer, daar ben ik meer in geïnteresseerd.
566 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 29 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links