Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hoofdindex Amsterdam flink in de min

Lees over dit aandeel ook

  1. 17:48 Positieve dag op Beursplein 5
  2. 10:56 AEX in het groen ondanks koersval Akzo en Randstad

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mr_Baldy 14 mei 2020 16:58
    is toch grote farce, morgen expiratie ik hou het daar maar even op, maar ik vindt het prima, beurs is al tijden niet meer betrouwbare graadmeter voor economie, US staat bijna alles op ATH en er het aantal werkenlozen loopt met miljoenen op, consumenten vertrouwen daalt en zal nog verder dalen, bestedingen zullen terug lopen en dan nog maar te zwijgen over het stil vallen van de voedsel voorzienings keten. Ik denk dat men de kop steeds verder in het zand stopt. uiteindelijk moet je eenkeer lucht happen en dan zal de pijn genomen moeten worden. Ik voor zie de komende maanden niet veel goeds. maar op de beurs zal het zonnetje voorlopig wel blijven schijnen zoals altijd
  2. Studentenrekening 14 mei 2020 17:23
    quote:

    TW82 schreef op 14 mei 2020 16:53:

    Heb ik iets gemist dat een aantal fondsen precies sinds 16:00 uur omhoog spoten? ABN AMRO, ING, Unibail... allemaal tussen 16:00 en nu bijna 5% omhoog. Nog een paar fondsen trouwens en bijna allemaal tegelijk vanaf 16:00 uur.
    Om de verwarring en FOMO onder particulieren nog ietsjes groter te maken doen ze dat.
  3. TW82 14 mei 2020 17:38
    Tja, als ik het nog eens bekijk zo was het een kleine crap rally, want het waren voornamelijk de zwaar afgestrafte aandelen die omhoog schoten. Voor een keer eens niet Galapagos, Adyen, ASMI. etc. O.a. ABN AMRO, ING, Unibail, AMG, Basic Fit, BAM, AM, Aegon. Maar wel sterke beweging hoor in een uur tijd. Unibail en ING stegen gewoon 7% in een uur. Jammer als het zo blijft, want ik had eventueel e.e.a.nog wel willen oppikken op een iets diepere correctie. Dat die komt zou wel logisch zijn, maar aangezien de beurzen al jaren steeds minder logisch werken of draaien, ben ik ook niet verbaasd als dit het al weer was.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links