Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Handelsdeal VS en China nog steeds intact'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 8 Lepre Chaun 21 mei 2020 21:35
    De gedeeltelijke handelsdeal die de Verenigde Staten en China in januari hebben ondertekend, is nog steeds intact. Dat zei Larry Kudlow, economisch adviseur van het Witte Huis, in een interview met The Washington Post.
    Volgens Kudlow is China wel van plan zich aan de gemaakte afspraken te houden.

    AEX weer overdreven daling weer zoals gewoonlijk USA weer meevallend op dit nieuws.
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 21 mei 2020 22:37
    Trump is niet minder populair geworden en misschien zelf iets gestegen in de peilingen. Hij zou best herkozen kunnen worden. En juist door zulke vooroordelen zullen anderen dan weer op hem gaan stemmen.

    En Democraten zouden zich laten leiden door hun intense verlangen om Trump te verslaan door met hulp van de linkse media paniek te zaaien en het virus zo angstaanjagend mogelijk te maken. Zo willen zij de grootste verdienste van Trump – de sterke Amerikaanse economie – een klap toedienen. Door Democraten genomen coronamaatregelen lijken zo feitelijk vooral bedoeld om de president een hak te zetten.

    Het gaat vooral om de strijd tussen Trump en zijn gehate tegenstanders – de rest lijkt bijzaak. In zo’n bubbel noopt het virus niet tot bezinning.
    De meeste mensen weten wat ze gaan stemmen en het coronavirus lijkt daar weinig verandering in te brengen.
  3. [verwijderd] 22 mei 2020 01:12
    Zeker wel in hun belang. Een zwak, chaotisch Amerika betekent minder weerstand, en vooral minder strategie en militaire visie van de VS in Zuidoost Azie. Onder Trump kan haast alleen maar geblunderd worden. Hoe hoger de ratio China/VS is tegen de tijd dat China z'n verjaardag bijna viert en Taiwan daarvoor probeert in te lijven, hoe beter voor China, en Trump zorgt in alle opzichten voor een zwakke VS. Dus ik denk dat ze uiterlijk het spelletje toneel opvoeren maar eigenlijk het wel prima vinden zo, lange adem.
  4. forum rang 8 het zwaard 22 mei 2020 10:23
    Trump zijn eigen shit laten opeten zou 'n mogelijkheid zijn voor de Democraten. In dat geval zijn ze dan altijd de winnaar van de volgende verkiezingen. Winnen ze is het goed voor hun miljoenen kiezers, verliezen ze is het ook goed, kunnen dan verder gaan met al wat de Republikeinen ondernemen af te schieten. Waarschijnlijk dat Trump er niet meer in zal slagen om de economie terug op de rails te zetten, al was het maar wegens 'n tekort aan geld, en de crisis over 4 jaar ook nog niet opgelost zal zijn. Dus 2024 wordt waarschijnlijk voor hun een succesjaar. Ook 'zullen ze 'n jongere presidentskandidaat hebben. De vraag blijft dan willen de Democraten nog 4 jaar lang wachten. Aan de macht zijn brengt geld in het laatje. En of het nu Democraten of Republikeinen zijn graaien in dat laatje , doe ze allemaal.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links