MDxHealth « Terug naar discussie overzicht

MdxHealth 2020

157 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
[verwijderd]
0
Persbericht Gereglementeerde informatie 28 mei 2020, 23.00 uur CEST

IRVINE, CA, en HERSTAL, BELGIË - 28 mei 2020 - MDxHealth SA (Euronext Brussel: MDXH) (de " Vennootschap " of " MDxHealth "), een innovatief bedrijf op het gebied van moleculaire diagnostiek op commercieel niveau, hield vandaag zijn jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering ( " AVA ") en een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering (" BAVA ").

De agendapunten van de AVA omvatten de goedkeuring van een aantal besluiten met betrekking tot het boekjaar afgesloten op 31 december 2019. Er was geen aanwezigheidsquorum voor de AVA en de voorgestelde besluiten die ter vergadering werden voorgelegd, zijn alle naar behoren aangenomen.

Aangezien niet aan het vereiste aanwezigheidsquorum voor de BAVA is voldaan, zal er op 30 juli 2020 een nieuwe BAVA worden gehouden (tenzij de onderneming anders beslist). Er zal geen aanwezigheidsquorum zijn voor deze tweede BAVA.

Uitzonderlijk, en in overeenstemming met het Belgisch Koninklijk Besluit nr. 4 van 9 april 2020 betreffende diverse bepalingen betreffende mede-eigendom en vennootschaps- en verenigingsrecht in het kader van de strijd tegen de COVID-19-pandemie, werden de AVA en de BAVA achter gesloten deuren gehouden zonder de fysieke aanwezigheid van de houders van effecten het bedrijf en hun vertegenwoordigers.

De notulen van de AVA en documenten die aan de vergaderingen zijn voorgelegd, zijn toegankelijk via de website van de vennootschap.

Over MDxHealth®
MDxHealth is een multinational in de gezondheidszorg die bruikbare moleculaire diagnostische informatie biedt om de diagnose en behandeling van kanker te personaliseren. De tests van het bedrijf zijn gebaseerd op gepatenteerde genetische, epigenetische (methylatie) en andere moleculaire technologieën en helpen artsen bij de diagnose van urologische kankers, de prognose van het risico op herhaling en het voorspellen van de respons op een specifieke therapie. Het Europese hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Herstal, België, met laboratoriumactiviteiten in Nijmegen, Nederland, en het Amerikaanse hoofdkantoor en laboratoriumactiviteiten in Irvine, Californië. Ga voor meer informatie naar mdxhealth.com en volg ons op sociale media op: twitter.com/mdxhealth , facebook.com/mdxhealth enlinkedin.com/company/mdxhealth.
stoppelbaard
0
quote:

Gica26 schreef op 27 april 2020 23:10:

[...]
Ok, dat had ik fout begrepen. Maar dat is inderdaad de juiste instelling. KOPEN! :)
het loopt dus duidelijk niet zoals we allemaal dachten, wat gaat er eind Juli beslist worden en hoe kan iemand zich zo verkijken om 20 Mio aandelen te kopen en nu te moeten merken dat de koers rond 0,7 € staat, waar gaat dit heen, ik hoop niet door het putje ( want ik heb nog wat aandelen...)
graag lees ik jullie analyse, de mijn is eerder onder vriespunt
fly like an eagle
0
denk dat er alleen directors worden benoemd en opties worden uitgedeeld zoals in NR staat gemeld en niet dat de centjes van Mei al op zijn. De omzet zal niet geweldig zijn gezien covid-19 problematiek igb in noord-amerika....
voda
0
SelectMDx van MDxHealth in NCCN guidelines

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
MDxHealth
0,718 0,00 0,00 % Euronext Brussel

(ABM FN) SelectMDx, een test van MDxHealth, is in de Amerikaanse National Comprehensive Cancer Network (NCCN) Guidelines voor vroegtijdige opsporing van prostaatkanker opgenomen. Dit kondigde het Waalse biotechbedrijf maandagochtend aan.

ConfirmMDx, een andere test van MDx, werd eerder al in deze guidelines opgenomen.

"We geloven dat dit een belangrijke mijlpaal is en dient als extra validatie voor het klinische nut en het belang van het gebruik van biomarkers bij de opsporing van prostaatkanker", gaf CEO Michael McGarrity van MDxHealth in een toelichting aan.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
stoppelbaard
0
Ik geloof dat mijn mening wat positiever wordt naar dit aandeel, eerst met nieuwe aandeelhouder
MVM Partners van MDxHealth met een belang van 22 procent (en een plekje in de board eind Juli in te vullen), nu weer goed nieuws met SelectMDX .... hoe zien jullie dit ?
fly like an eagle
1
Denk zeker dat de opname van Select in the NCCN guidelines weer een stapje vooruit is maar kan me met COVID-19 perikelen niet voorstellen dat de omzet erg goed zal kunnen zijn. Instappen van nieuwe aandeelhouder is ook een pluspunt maar stappen wel op lage koers in tov de emissies van afgelopen 5 jaar. Maar oude CEO Jan Groen cs had er ook wel een potje van gemaakt. Dus wie weet gaan we nog ergens komen op lange termijn....
stoppelbaard
0
bedankt, klopt voor we de 4 of 5 € zien moet er erg veel gebeuren, maar hopelijk niet na dezoveelste emissie...
DWB Happy
0


MDxhealth heeft de meest gebruiksonvriendelijke test dit omdat er een rectal excam voor nodig is om testmateriaal af te nemen, deze dient uitgevoerd te worden door een arts of uroloog, een omslachtige en daardoor duurdere test, een bottleneck wat andere testen niet hebben.

Daarnaast ontbreekt het MDxHealth aan slagkracht ze kunnen nooit opboksen tegen een grote kapitaalkrachtige speler in diagnostics zoals Bio-techne die ook een van de betere testen ExoDX in huis hebben.

Hieronder een link van een recent vergelijk van prostaatkanker testen.
ascopubs.org/doi/abs/10.1200/JCO.2020...

MDxHealth is enkel groots in het regelmatig verspreiden van opgeklopte hypeberichten waarmee ze dan weer extra lucht in het aandeel blazen.

Dit bedrijf is totaal niet levensvatbaar, daarbij is het opmerkelijk dat het verlies al jaren hoger ligt dan de omzet, dit bedrijf parasiteert enkel en alleen op de goedgelovigheid van beleggers.

Doe je voor of nadeel:)
stoppelbaard
0
bedankt voor je reactie DWB Happy, je blijft consistent ( voorzichtig/negatief) en dat siert je. Denk je niet dat de instap van de aandeelhouder MVM P, alsook nieuwe CEO en extra goedkeuring, geen kentering kunnen teweeg brengen? Pas op, tot op heden kan ik je (helaas) alleen maar gelijk geven., toch meen ik dat er een verandering optreedt.
stoppelbaard
0
De gedeelde link is erg interessant en duidelijk, vooral de zin in de conclusie : "4K and ExoDx outperformed MRI and SelectMDx but combining the biomarkers with MRI resulted in the best predictive ability for detecting HG PC" vind ik toch wel bemoedigend.
DWB Happy
0
Beste Stoppel,

De grote bottleneck voor de MDX testen is dat er een rectal touche voor nodig is om het juiste test materiaal te kunnen verkrijgen, deze handeling kan enkel en alleen door een arts of uroloog gedaan worden.

Dit is een hoge drempel voor zowel patiënten als artsen/urologen.

De belangrijkste markt voor de testen is de jaarlijkse terugkerende controle voor prostaatkanker patiënten, die groep is ontzettend groot wereldwijd.

Daar zal men juist kiezen voor o.a. de betrouwbare urine test van Bio-techne, waarbij de patiënt enkel zijn urine in hoeft te leveren of op te sturen naar het lab, er is geen uroloog of arts of verpleegkundige voor nodig.

Juist daar waar jaarlijks behoefte is aan grote aantallen tests zijn de (omslachtige) testen van MDX helemaal niet of nauwelijks interessant.

Mijn conclusie, MDX zal nooit een grote speler worden op dit gebied, ze hebben al meer dan $100 miljoen verbrand om deze testen in de markt te zetten, maar hebben daar amper een fatsoenlijke omzetgroei mee weten te behalen, uitgaven waren jaarlijks zelfs hoger dan de omzet.

MDxHealth heeft de wereld overduidelijk bewezen dat hun testen NIET winstgevend te
vermarkten zijn.
ik begrijp dan ook niet wat MDxHealth nog op de beurs te zoeken heeft,
ze hebben de aandeelhouders totaal niets meer te bieden...
fly like an eagle
0
Happy heeft wel een punt dat een DRE nodig is (of was?) bij Select tov Exodx, maar daar wordt aan gewerkt want ook Select lijkt zonder DRE te kunnen maar dan zal de validatie opnieuw moeten. Exodx is dus echt een geduchte concurrent, zeker nu Biotechne de marketing-sales doet waar Mdx het zelf blijft proberen. Maar let uit. Exo dx heeft nog niet de opname in allerlei guidelines verworven waar MdX jaren over heeft gedaan dus heeft Mdx nog wel degelijk een (tijdelijke?) positie. de 4K test is een bloed test dus daar moet voor worden geprikt dus dat is weer een ander dingetje. We gaan het zien en wie weet gaat Confirm toch nog eens gewaardeerd worden maar daar heeft Happy een punt dat ze bewezen hebben dat niet te kunnen verkopen. De Exact Colon IP positie hebben ze verkwanseld een aantal jaren geleden en de andere blaaskanker testen etc. zijn ook in de la verdwenen....
DWB Happy
0
@fly like an eagle

Ook daar loopt Biotechne juist in voorop, ze waren zelfs bijna 2 jaar eerder...

Jan 31, 2019
ExoDx Prostate(IntelliScore) (EPI) Included in National Comprehensive Cancer Network Guidelines for Prostate Cancer Early Detection

www.exosomedx.com/news-events/exodx-p...

Bio-Techne Corporation (NASDAQ:TECH)
today announced the National Comprehensive Cancer Network (NCCN) decision to include EPI as a recommended test in their Clinical Practice Guidelines in Oncology (NCCN Guidelines) for Prostate Cancer Early Detection
DWB Happy
0
Transparant is MDxHealth nooit geweest en zijn ze ook nu nog steeds niet, vaak misleidend wbt informatie voorziening.

Op de meeste sites staat dat er 70 miljoen aandelen uitstaan, ook op hun eigen site als je bij share data, share information aanklikt staat er doodleuk 70,5 miljoen.
mdxhealth.com/investors/

Ga je echt verder zoeken dan pas kan je ontdekken dat er ruim 90 miljoen aandelen uitstaan, oftewel zo'n 30% meer!

drmqiczjl0uo3.cloudfront.net/wp-conte...

fly like an eagle
0
Dank en deze had ik gemist! Vraag je je wel af waarom dan alsnog Select er ook nog inkomt maar dat zal vrijheid van handelen en concurrentie zijn...
fly like an eagle
0
zullen zijn wat er uit de BAVA voor nieuws komt. Zullen wel weer kadootjes voor MT zijn....nieuwe opties of anderszins
DWB Happy
0
quote:

Regenboog1 schreef op 30 juli 2020 10:46:

Allee ingestapt . Nu hopen op goede cijfers .
Hopen is vaak verkopen!

Ik verwacht dat je van kleur zal verschrikken, goed mogelijk dat het testen nagenoeg stilgevallen is.

Om nu urine stalen veilig te kunnen verwerken lijkt me ook erg moeilijk, om corona besmetting in het lab te voorkomen

Ze hebben al aangegeven dat cijfers minder zullen zijn door de corona, slecht teken als MDX
daarvoor al waarschuwt.

Voorheen kreeg elke natuurramp achteraf de schuld van de slechte resultaten, nu lopen ze er al op vooruit:)

vreemdvermogen
0
Press Release Regulated Information Inside Information August 7, 2020, 7:00 CET

IRVINE, CA and HERSTAL, BELGIUM – August 7, 2020 – MDxHealth SA (Euronext Brussels: MDXH), a commercial-stage innovative molecular diagnostics company, today reports an update and associated delay in obtaining Medicare coverage for its SelectMDx for Prostate Cancer test.

In August 2019, Palmetto GBA, a Medicare Administrative Contractor (MAC) that assesses molecular diagnostic technologies under its Molecular Diagnostic Services (MolDx) program, issued a positive draft local coverage determination (LCD) recommending coverage for the SelectMDx test. Following recent communications with Palmetto GBA related to the retirement of the previously issued draft LCD, the Company has been requested to submit an update to our technical assessment under the MolDx program for Medicare coverage of SelectMDx.

“With the recent inclusion of our SelectMDx test in the National Comprehensive Cancer Network (NCCN) guidelines, it is clear that SelectMDx provides both clinical utility and clinically actionable results to healthcare providers and their patients,” stated Michael McGarrity, CEO of MDxHealth. “We are engaged with the MolDx administrators as well as our clinical advocates and key opinion leaders in prostate cancer. We are confident that this process will ensure that patients continue to have access to the clinical utility clearly established by our SelectMDx test.”

The Company will provide its Mid-Year 2020 Results as scheduled on August 26, 2020.
DWB Happy
0

Met een lawine aan tekst (rookgordijn) proberen ze zoals gewoonlijk weer het slechte nieuws te camoufleren.
157 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront