Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 ... 818 819 820 821 822 » | Laatste
Felix07
0
quote:

B...K schreef op 4 juni 2020 17:27:

Let op de eindveiling !
Wat was er iets bijzonders te zien? Ik zag een niet overdreven grote stijging?
beleggertje2020
0
quote:

Felix07 schreef op 4 juni 2020 17:38:

Kom aan, 2 euro EPS voor Q2 is misschien ok vergeleken met afgelopen jaren, maar ik zou daar wel ontevreden mee zijn. Ik durf er best een meter bier op te zetten dat het meer wordt, anders had ik ook zeker niet bijgekocht.
Ja ik denk ook dat het met de EPS meer wordt als 2 euro voor Q2 ! De AEX en DOW schommelen behoorlijk in de daghandel ! Dat is mogelijk bijna net zo mooi als toen de indexen gruwelijk daalden t.g.v de corona-maatregelen. En tja, daar zijn we voorlopig nog echt niet vanaf . Dus tja met 2 euro zou ik ook niet zo blij zijn want dan blijft flow wellicht hangen rond de 30 a 40 euro ! Ik denk echt dat er wel meer in het vat zit bij FLOW . Eerlijk is eerlijk : denk dat als je Flow nog voor pakweg 31,60 morgenvroeg dan mag je blij zijn. Dat kan natuurlijk als de DOW vanavond toch nog een keertje in een lichte plus gaat komen . Mocht dat niet zo zijn , dan heeft men mogelijk geluk als men flow nog voor 32 euro bij kan kopen !
nvt
0
quote:

B...K schreef op 4 juni 2020 17:27:

Let op de eindveiling !
Hoeveel was het? Ik kan dat niet vinden op De Giro.
beleggertje2020
0
quote:

Felix07 schreef op 4 juni 2020 17:56:

[...]
Wat was er iets bijzonders te zien? Ik zag een niet overdreven grote stijging?
Nee niet overdreven , maar ik ben dik tevreden dat Flow vandaag zelfs met een licht dalende beurs zich zo goed heeft kunnen houden dat ie wel sloot op 31,90 ! De AEX zit tegen de weerstand van 560 aan te hikken, dus ik verwacht zeer binnenkort toch stevige dalingen vanaf die veels te optimistische benaderig door veel beleggers. Ze denken dat als er geld bijgedrukt wordt door de ECB dat alles wel goed komt . Geloof maar niet dat de ECB en FED veel geld uittrekken voor bedrijven die het voor de corona ook al behoorlijk slecht deden ! Het enigste slechte bedrijf wat ze misschien kunnen en willen gaan pogen te redden is KLM . Mja voor hetzelfde geld hebben ze dat geld in een bodemloze put gepompt en gaat RYANAIR de scepter zwaaien in Nederland. Onze belastingcenten verdwijnen mogelijk in de wellicht bodemloze put van KLM-Air France .
lekkerbek
0
quote:

Ayous schreef op 4 juni 2020 15:12:

[...]

Het spijt me, intelligenter wordt het niet. We hebben met zijn allen geen idee. FT verdient extreem bij extreme Vix. Hoe die relatie precies is, weet geen analist. De vix is al een poos niet meer extreem.

Virtu was tegenvallen gisteren. Zitten ook volle bak in oliederivaten bijvoorbeeld. Die olie wordt op dit forum wel eens aangehaald als money maker dit kwartaal. Geloof daar zelf niet in.

De bond markt ligt er rustiger bij dan een zak meel. Daar zou FT nu juist extra inkomsten uit moeten halen was het plan.

Blijf er dus bij dat we gelukkig mogen zijn als ze er een Eps van euro 2 uit wringen dit kwartaal.

Gevoelsmatig ben ik het met je eens (vandaar ook mijn voorspelling van nauwelijks meer dan 2 euro EPS in het lijstje) maar ik had nou juist gehoopt dat jij een goed onderbouwde argumentatie had, die ook zou aantonen waarom Dinna te hoog zit (zelf kan ik hem niet verzinnen, dat geef ik eerlijk toe).
lekkerbek
0
quote:

löngterm schreef op 4 juni 2020 11:45:

[...]

Typische denkfout (niet bedoeld als aanval). Mensen hebben altijd de drang om alles te moeten kunnen verklaren. Er waren 10 tallen voorspellingen van analysten dat er dan 1 het bijna in de knip heeft is volkomen logisch. Niet omdat deze de berekening juist had maar simpelweg omdat de range zo breed was dat iemand het wel goed MOEST hebben. Kortom dat ABN het voor Q1 precies goed had betekend vrij weinig. Als ze het nou al jaren lang goed doen oke, maar nu is het gewoon nog simpelweg geluk ;)

Of het hoger of lager is dan ABN, Joost mag het weten. Maar bijt je er niet in vast :P
No worries, ik vat het niet op als aanval. Maar natuurlijk moet het mogelijk zijn de NTI te 'verklaren' (in tegenstelling tot de beurskoers, die gebaseerd is op veel meer dan harde cijfers). Maar alleen omdat wij die verklaring nog niet hebben kunnen kwantificeren, betekent niet dat die verklaring er niet is. Misschien heb je gelijk dat de voorspelling van ABNAMRO een toevalstreffer was maar misschien hebben zij wel een beter model om de NTI te voorspellen. Ik weiger mij neer te leggen bij de onmogelijkheid om er concreter en nauwkeuriger voorspellingen over te doen.
beleggertje2020
0
quote:

lekkerbek schreef op 4 juni 2020 11:31:

[...]

He beleggertje, ik geloof dat je vroeger op school in de Nederlandse les er een beetje voor spek en bonen bij hebt gezeten. Maar goed dat je investering in ASML en je daghandel er nu voor heeft gezorgd dat je financieel gezien wat meer vet op de botten hebt gekregen. Dan kan je een komende crisis in ieder geval goed doorstaan!
Sjee, die investering in puts ASML is me zwaar tegengevallen. Binnen 1 dag 3000 Euro in de min, pfft. Maar ja niet getreurd. Ik heb ASML-puts vandaag op t eind van de middag net zo vrolijk alweer verkocht. Nu ASML zeer ruim boven de 300 euro blijft ( ca 309) ging dat effe boven mijn pet . Als iets niet loopt zoals ik denk, kan ik zeer snel ook weer verkopen en accepteer ik mijn verlies. Heb ook altijd mijn winsten op daghandel in FLOW geaccepteerd. Daar heb ik nu profijt van. heb veel meer winst geboekt op daghandels met FLOW als dat ik in slechts 1 dag verloren heb op ASML. Met daghandelswinsten minus het verlies op ASML-puts heb ik toch vandaag maar weer es 300 aandelen FLOW toe kunnen voegen aan mijn portefeuille . Gekocht op 31,70 ! Denk dat ik daar een koopje mee heb gedaan ! We zullen zien ! Ik kan inderdaad ten allertijde de crisis doorstaan ! Het is altijd beter als het uitkomt zoals ik verwacht ! Flow gaat binnen niet al te lange tijd flink omhoog knallen is mijn verwachting ! Vanaf nu doe ik tot Q2/Q3 wellicht niks meer aan daghandel FLOW. Alleen als ik zeer lichte stijgingen blijf zien van de AEX van bijv 0,2% per dag voor een paar weekjes dan zal ik wellicht ook de daghandel weer oppakken.
MarkTwerking
0
quote:

Littletycoon schreef op 4 juni 2020 17:50:

[...]
Even over autisme (off topic). Ik meen me te herinneren een paar jaar geleden een artikel gelezen te hebben dat bij trading houses er een hoger % mensen werkt met een (beperkte) mate van asperger syndroom. Niet zozeer de traders zelf (daar komt wat meer commercie bij kijken), maar meer aan de achterkant (ontwikkeling algoritmes en implementatie daarvan). Als dit klopt, is het natuurlijk hartstikke goed dat hier die kansen wel geboden worden waar het in veel andere sectoren het erg lastig is om er tussen te komen. Ik heb altijd wel moeite met de realiteit dat zaken waar je niets aan kan doen toch zwaar meewegen in de kansen die je krijgt.
Mee eens, en kijk naar de actualiteit, je laatste punt geldt helaas voor meer groepen....
B...K
0
quote:

pink schreef op 4 juni 2020 18:09:

[...]
Hoeveel was het? Ik kan dat niet vinden op De Giro.
Ruim 35.000 verhandelbare stukken in de eindveiling en een stijging van 0.10
nvt
0
quote:

B...K schreef op 4 juni 2020 19:21:

[...]

Ruim 35.000 verhandelbare stukken in de eindveiling en een stijging van 0.10
Thx. Waar vind ik die info? Bvd.
RJ 80
0
VIX loopt idd omlaag nu, maar het gaat me te ver zoals ik n paar x gezien heb dat mensen stellen dat die laag is. Met VIX nu rond 26, daar had je in 2017 en 2019 ook nog 'natte dromen' van gehad en in beter jaar 2018 is die maar enkele keren zeer kort(!) hierboven geweest.

Dit jaar is die VIX de 25-26 pas op 23 februari bereikt. In Q1 dus niet de helft van die periode hierboven geweest. Q2 is al continu boven dit niveau geweest en dan weten we nog niet wat juni brengt. Ook als de VIX verder daalt, de eerste 2 maanden zijn alvast binnen en als je de update van Virtu gezien hebt over april/mei dan lijkt het me dat FT daar vergelijkbare vruchten of mss wel beter van plukt gezien hun sterke aanwezigheid in de olie producten.

Kortom, nog altijd uitstekend klimaat! EPS van 2 wordt ook regelmatig gesteld voor Q2. Dat gaat een stuk beter zijn lijkt me en als het wel zo is dan wordt het aandeel afgestraft, door mij incluis, omdat er veel beter verwacht wordt door de meerderheid schat ik voorzichtig in. Maar goed, ik geloof niet dat dat gaat gebeuren bovenstaande in achterhoofd.
B...K
0
quote:

pink schreef op 4 juni 2020 20:32:

[...]
Thx. Waar vind ik die info? Bvd.
Binck.nl
Wiema
0
Handelaren maakt het nu niet uit dat het bedrijf tijdelijk wat minder 'flowt' of dat de VIX er ogenschijnlijk laag uit ziet. Ze kopen omdat ze weten hoe beroerd de huidige economie ervoor staat en met Flow Traders een uitstekende kandidaat hebben om geld veilig te stallen in deze bizarre tijden. Nauwelijks potentieel naar beneden en bij turbulente tijden op de beurs een behoorlijk potentieel omhoog.

Je ziet ook dat het aandeel er sterk bijligt, ook op dagen dat de beurs de zoveelste rally omhoog doormaakt.
Verder is ligt er ook nog eens een behoorlijk dividend in het verschiet, tel alles maar bij elkaar op en je komt bij Flow Traders uit als safe haven.
[verwijderd]
0
quote:

MarkTwerking schreef op 4 juni 2020 15:55:

[...]

Ik baseer mij op het karakter van de CEO, die ik inderdaad uit het verleden ken. Daarnaast ken ik personen die zakelijk met hem te maken hebben in zijn rol als CEO en daarvoor als CFO van FT.

Het beeld dat hieruit ontstaat wordt, laat ik het voorzichtig zeggen, niet ontkracht door de handelswijze en het beleid van FT.

Het is mijn mening, en die heb ik meerdere malen, degelijk ondeebouwd vanuit verschillende invalshoeken, dat er slechts één belang voorop staat, het eigen belang van het management en de oprichters.

En, ik neem aan, mevrouw King, dank voor de genomen tijd en moeite. Ik zit er ook wel eens naast, ben wel arrogant genoeg om te stellen dat dit niet zo heel vaak voorkomt ;)

Dank voor je reactie! Ik ken Dijkstra zelf niet, en ken zijn karakter dus ook niet. Wel heb ik het genoegen gehad een lange tijd terug Rietberg een aantal vragen te mogen stellen. Toen kwam hij op mij wel over als een goede CEO.

Het lijkt me zelf wel sterk dat Dijkstra op die manier zou opereren dat hij er het meeste profijt van heeft. Ik verwacht eerder dat hij zo opereert dat Flowtraders er het meest profijt van heeft, dan heeft hij als CEO ook weer het meeste profijt.

In principe doet elke CEO dat toch? Ervoor zorgen dat het het beste gaat met het bedrijf, en dan krijgt die CEO zelf ook het meeste profijt ervan. Meestal wordt er gemeten of het goed gaat met het bedrijf qua hoe winstgevend het is, dus dat is voor Flow ook niet anders.

Ze doneren wel nog aan goede doelen, dus blijkbaar geeft Dijkstra nog wel aan andere dingen!
Afijn, ik ken hem niet persoonlijk, dus ik kan ook niet weten wat zijn doelen zijn, maar lijkt me sterk dat al zijn acties puur voor eigenbelang zijn en niet voor het belang van Flow. Maar misschien heb je persoonlijke confidentiële ervaringen met hem, waaruit blijkt dat hij dit wel degelijk doet.

By the way, het is meneer King ;)
löngterm
0
quote:

lekkerbek schreef op 4 juni 2020 18:28:

[...]
No worries, ik vat het niet op als aanval. Maar natuurlijk moet het mogelijk zijn de NTI te 'verklaren' (in tegenstelling tot de beurskoers, die gebaseerd is op veel meer dan harde cijfers). Maar alleen omdat wij die verklaring nog niet hebben kunnen kwantificeren, betekent niet dat die verklaring er niet is. Misschien heb je gelijk dat de voorspelling van ABNAMRO een toevalstreffer was maar misschien hebben zij wel een beter model om de NTI te voorspellen. Ik weiger mij neer te leggen bij de onmogelijkheid om er concreter en nauwkeuriger voorspellingen over te doen.
Daar sluit ik me wel volledig bij aan. Ik denk echter niet dat iemand dat wiel al heeft uitgevonden. Wanneer er acurate voorspelingen komen zou de koers nog amper reageren bij de cijfers, het feit dat dit bij Flow vrijwel altijd het geval is geeft al aan hoe veel onzekerheid er nog omheen hangt. Daarom blijf ik er bij dat er momenteel nog niemand is met een flinke zak geld die de cijfers accuraat kan voorspellen.
En_Hausse
0
Ik vermoed dat we een dubbele top gevormd hebben in de koers. Heb mijn winst een tijdje geleden al verzilverd maar ik denk dat we op kort termijn weer de 27-28 op kunnen zoeken. VIX al een tijdje onder de 30 en de centrale banken kunnen dit spelletje langer volhouden dan menige hier denkt. Risk/reward is voor mij nu niet aantrekkelijk genoeg, pas bij een terugval van 10-15% ga ik een positive weer overwegen.
KAKO
0
Is het mogelijk dat FT flink heeft geprofiteerd van de 'oliecrash'? Of denken jullie dat de crash bijna geen invloed heeft op het resultaat van Q2?
Digit
0
Alle beetjes dragen bij, maar alleen olie zal niet opvallen in het grote geheel. Ze zullen sowieso geprofiteerd hebben in Q2. De vraag is alleen hoeveel. Het instorten van olieprijs zal zeker een positieve bijdrage hebben geleverd aan het resultaat.
16.423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 ... 818 819 820 821 822 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 11:34
Koers 19,500
Verschil -0,090 (-0,46%)
Hoog 19,710
Laag 19,360
Volume 83.485
Volume gemiddeld 203.030
Volume gisteren 322.629

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront