Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street sluit gemengd na rentebesluit Fed

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 juni 2020 22:45
    Fantasie is er uit en alle hulpprogramma’s er in. Kortom de ballon is helemaal vol en kan nu alleen nog maar leeglopen. Kwestie van dagen of zelfs uren dat een gezonde correctie komt. Daling naar 489 meest reeel en wellicht ook meest verstandig. Koersen zijn flink opgelopen tegen lage omzetten, dus de professionals zullen de daling niet voelen. Ze hebben nauwelijks gekocht. Particulieren gaan bloeden.
  2. Pavlov44 10 juni 2020 22:51
    En het vloeit allemaal naar de "hoop"-aandelen. Tesla, Google, Facebook, Amazon etc. De hoop dat technologie en advertenties de economie van de toekomst vormen omdat voor de rest alles nagenoeg failliet is. Dat als iedereen nou maar elektrisch gaat rijden en de rest van de dag Youtube videos kijkt en op Facebook zit en alle getoonde advertenties gelijk bij Amazon bestelt dat het dan allemaal goed komt. Niet dat dat waardeloze bedrijven zijn maar ze zitten allemaal in het zelfde segment en zijn wel heel lastig te waarderen. Als Tesla morgen 200 euro is dan geloof ik het en als het morgen 2000 euro is dan geloof ik het ook. Kortom geen pijl op te trekken. Over 10 jaar zullen we weten of het dot.com bubbel 2.0 was.
  3. taurus86 11 juni 2020 07:30
    Als men nou straks maar ook niet die Stier op Wallstreet van zijn sokkel rukt. Want die kan je ook best zien als een deel van het probleem.
    De rente moet vlug weer naar "Inflatie % + 2". Dan komt er rust en is er voldoende liquiditeit om een samenleving draaiende te houden. De economie op steroïden te laten groeien, blijkt nu al een compleet fiasco. Er langer mee door gaan is nutteloos ( in de ware zin van het woord).
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links