Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming juni 2020

7.104 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 ... 352 353 354 355 356 » | Laatste
Janssen&Janssen
12
ze mogen dus de obligatie eerder aflossen als ze aan sommige voorwaarden voldoen. B is het meest intressante in deze vind ik persoonlijk. de obligatie komt te vervallen als ze 85 % van het geleende bedrag in contanten + rente hebben terug betaald voordat het aandeel op 2.008 staat. 125 miljoen /100 x 85 = 106,5 miljoen + uitstaande rente dan komt hij te vervallen.

ze hebben misschien nog grofweg 60 miljoen liggen van de 125 miljoen die ze hebben geleend. Deze hoeven dus alleen maar aan te vullen met eigen geld om aan de voorwaarden te voldoen.
Ze hebben de kans tot aflossen A voordat de koers 2.008 staat of B voordat het 21 jan 2025 is.
Dit kunnen ze zelf bepalen en ze hebben ook het eigen nieuws in de hand wat ze naar buiten brengen, zolang ze summier zijn met info delen kunnen ze 'sparen' om de lening in 1x af te lossen om niet meer aan de obligatie verplichting te voldoen.

Het kan dus best zijn dat ze na een goed 1ste kwartaal nog een beter 2de kwartaal draaien waardoor ze voldoende geld in kast hebben om tot het benodigde bedrag uit te komen waardoor je een op 1stapeling van goed nieuws berichten krijgt in een korte tijd.
Persbericht 1 uitstekende 2de kwartaal (record omzet)
Persbericht 2 Ze lossen de obligatie lening af
Persbericht 3 ze komen met nieuws omtrent Phase 2
Persbericht 4 ze hebben redelijk voorraad kunnen sparen zodat er veel mensen geholpen kunnen worden

Ik wil dan nog wel eens zien waar de koers blijft.

Hieronder alle links waarin de info terug te vinden is.

www.centralecommissiedierproeven.nl/d...

www.studeersnel.nl/nl/document/rijksu...

en.wikipedia.org/wiki/Phases_of_clini...

www.pharming.com/news/pharming-announ...

Dit is erg veel tekst i know maar dit is hoe ik het zie en ik zit er ook voor de LT in.
[verwijderd]
0
quote:

De Pharming Aandeel Kenner schreef op 29 juni 2020 00:12:

[...]

Ik denk niet dat hij zondagavond mailtjes beantwoordt (binnen enkele minuten).

Klopt het bericht wel, dan klopt wat ik al weken zeg, namelijk dat Pharming veel te laat is omdat er weinig patiënten voorhanden zijn. In dit geval is dan dan ook bevestigd door Osthoff en heb ik maar weer eens gelijk.

Maar zoals ik al zei, ik geloof niets van dit dingetje.
Uit het persbericht van Pharming:

‘ Na deze eerste resultaten is een multinationale, gerandomiseerde, gecontroleerde, door de onderzoeker geïnitieerde klinische studie gepland....’

Staat niet zo veel nieuws in zijn antwoord. Mogelijk suggereert het wat, maar dat is alles. Wel slordig dat hij inhoudelijk antwoord.

E....
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
Koopje
1
quote:

Winst gevend schreef op 28 juni 2020 23:27:

Wel opmerkelijk dat in een mail-programma er te zien valt dat er
2 talen lopen:
Zondag en Sontag en
Aan en Von. Zie screenshot.

De twee talen in de mail maken het juist wel geloofwaardig.
Dr. Osthoff heeft een duitstalig mailprogramma. Hij doet een reply waardoor de headers in het Duits in zijn reply gevoegd worden. De ontvanger heeft een Nederlands mailprogramma waardoor de verse headers in het Nederlands te zien zijn.

Ik vermoed dat ze al bezig zijn geweest om met een buitenlands ziekenhuis samen te werken omdat het al lang duidelijk is dat er in Zwitserland niet voldoende patienten meer zijn. De vraag is alleen hoe lang het duurt om toestemming te verkrijgen te beginnen. Zouden de Amerikanen te lastig doen dan zoek je wellicht naar een ander land? Dan moet je het weer met een ander ziekenhuis organiseren. Wil Dr. Osthoff in deze tijd wel met het vliegtuig? Heeft Dr. Osthoff daar wel allemaal tijd voor? Misschien dat Eric zijn hulp kan aanbieden dit te organiseren?
[verwijderd]
2
Europese Commissie wil soepelere regels in jacht op vaccin

De Europese Commissie wil dat tijdelijk de strenge regels voor genetische manipulatie opzij worden gezet. Op die manier hoopt de commissie dat een vaccin tegen corona sneller kan worden ontwikkeld. In het Europees Parlement zijn er grote voorstanders, maar ook felle tegenstanders.

Het gaat om het begrip GMO (genetische gemodificeerde organismen). Knutselen aan het dna van planten en dieren is aan strenge regels gebonden. Net zoals in de landbouw, worden in de farmaceutische industrie soms kleine aanpassingen gemaakt in het dna van bijvoorbeeld planten.

Nu er zo snel mogelijk een coronavaccin nodig is, staan de strenge regels in de weg, vindt de Europese Commissie. Vooral omdat farmaceut AstraZeneca, waarmee Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië een overeenkomst hebben gesloten, in de ontwikkeling van het vaccin ook gebruikmaakt van dit soort technieken.

De tijd dringt
Volgens Eurocommissaris Kyriakides is er geen tijd te verliezen. "Zolang er geen vaccin is, is niemand veilig." Ze roept het Europees Parlement en de Europese Raad op het voorstel voor de versoepeling snel goed te keuren. Binnen een paar weken moeten de Europarlementariërs al stemmen zodat de versoepeling nog deze zomer van kracht wordt.

Toch staat niet iedereen te springen om voor te stemmen. Om de bezwaren weg te nemen wil de commissie de regels alleen tijdelijk versoepelen voor het coronavaccin en voor medicijnen tegen covid-19.

Hoe tijdelijk is tijdelijk?
"Ik loop hier al lang rond. Als het woord tijdelijk wordt gebruikt, ben ik bang dat het eerder permanent betekent," zegt Europarlementariër Peter van Dalen (CU). "Daarnaast ben ik ben hier principieel terughoudend in, want dit gaat wel om het sleutelen aan de kleinste bouwstenen van het leven."

"In Europa zijn wij veel te bang voor nieuwe ontwikkelingen in de biotechnologie," zegt Jan Huitema, die voor de VVD in het Europees Parlement zit. "Dit soort technieken kunnen juist ook mens, dier en milieu helpen. De laatste twintig jaar zijn de regels over deze aanpastechnieken niet veranderd, daar is het hoog tijd voor."
[verwijderd]
1
quote:

RodgerRodger schreef op 28 juni 2020 21:39:

[...]
U heeft gelijk. Typefouten, slordig.

Dear ...
thank you for your interest in the study – we are about to start, however, there is a lack of COVID-19 patients in Switzerland (which is good for the Country, but unfortunate for the study) at the moment. We are considering to expand the study to other countries with more cases.
Thank you very much, and Kind regards,
Michael Osthoff
In de eerste plaats apart van Osthoff om hier op te antwoorden. Maar misschien had jij jezelf ook niet als belegger geïntroduceerd. Ik denk dat er vanuit Leiden nu wel een mailtje naar hem zal gaan om hier wat voorzichtiger mee om te gaan.

Het valt op dat waar er in het allereerste PB van Pharming van 21 april door Giannetti gesproken werd over een multinationale studie Osthoff nu zegt te overwegen de studie uit te breiden naar andere landen. En dat is een beetje tegenstrijdig natuurlijk. De exacte contouren van het onderzoek lagen zo te zien nog niet vast op 21 april en misschien was Pharming gewoon ietsjes te enthousiast in haar PB.
Het woordje "overwegen" lijkt er ook op te duiden dat er in concreto ook nog geen buitenlandse onderzoekscentra zijn gevonden.
Afgezien van de mogelijkheid dat er binnen afzienbare tijd een bericht kan komen dat een eerste patiënt behandeld is (in Zwitserland), is de kans groot dat een volledige start van dit onderzoek, dus bij alle te betrekken onderzoekscentra, nog wel even op zich zal laten wachten.
Hoe snel andere onderzoekscentra gevonden worden is voor mij ook wel een beetje indicatief voor hoe zijn medische collegae de kansen voor dit onderzoek van Osthoff en voor Ruc m.b.t. Covid19 inschatten.
s.lin
0
Janssen Janssen bedankt voor uw geloofwaardige onderbouwing, het zal de pharming volgers aan het denken zetten waar de mogelijkheden liggen voor pharming.

De toekomst zal het uitwijzen.
s.lin
0
RodgerRodger bedankt voor het delen van de mail en hoop dat Pharming ook hier een reactie op gaat geven.

Dit maakt de tongen weer los op het Pharming forum
[verwijderd]
0
quote:

Meestal Bierisch schreef op 29 juni 2020 00:13:

[...]

Vraag me ook af waarom dit positief is?
Jammer genoeg gaat mijn bullshit-alarm niet af.

Niet teveel nadenken, hártstikke positief, ik heb al een nieuwe auto op 't oog.
voda
0
quote:

RodgerRodger schreef op 28 juni 2020 22:16:

Kan iemand mij een tip geven hoe originele mail toe te voegen. Ondanks kritiek wil ik het toch graag delen.
Moedig dat je dit geplaatst heb. Je begrijpt natuurlijk wel dat jij je nek uitgestoken heb.
Blijf het wonderlijk vinden dat hij zo snel een antwoord gegeven heeft.

Ik heb het idee dat dit bericht nog wel een staartje kan krijgen. Niet voor jou, maar voor de doctor...
Resnais
0
met betrekking tot de ipad mail screenshot:

Ik ben een IT-specialist, ik kan zien dat het e-mailprotocol al sinds 1982 bestaat. Het is vrij eenvoudig om een ??e-mailaccount op een van mijn servers op te zetten met het adres "Michael Osthoff" en antwoord
vanaf dat adres via webmail (Duitse taal voor de geloofwaardige antwoordkoppen).

Wat echt interessant is, is dat ik sinds ik hier (6 maanden) sterke pogingen voel om de publieke opinie te beïnvloeden. Toen ik die Zwitserse ethische link plaatste, noemden jongens zoals Eric me trol en werd ik verbannen van de Pharming-communityforums op lange termijn.

Sta rechtop en houd het hoofd omhoog.
[verwijderd]
0
quote:

Beur schreef op 29 juni 2020 08:24:

[...]In de eerste plaats apart van Osthoff om hier op te antwoorden. Maar misschien had jij jezelf ook niet als belegger geïntroduceerd. Ik denk dat er vanuit Leiden nu wel een mailtje naar hem zal gaan om hier wat voorzichtiger mee om te gaan.

Het valt op dat waar er in het allereerste PB van Pharming van 21 april door Giannetti gesproken werd over een multinationale studie Osthoff nu zegt te overwegen de studie uit te breiden naar andere landen. En dat is een beetje tegenstrijdig natuurlijk. De exacte contouren van het onderzoek lagen zo te zien nog niet vast op 21 april en misschien was Pharming gewoon ietsjes te enthousiast in haar PB.
Het woordje "overwegen" lijkt er ook op te duiden dat er in concreto ook nog geen buitenlandse onderzoekscentra zijn gevonden.
Afgezien van de mogelijkheid dat er binnen afzienbare tijd een bericht kan komen dat een eerste patiënt behandeld is (in Zwitserland), is de kans groot dat een volledige start van dit onderzoek, dus bij alle te betrekken onderzoekscentra, nog wel even op zich zal laten wachten.
Hoe snel andere onderzoekscentra gevonden worden is voor mij ook wel een beetje indicatief voor hoe zijn medische collegae de kansen voor dit onderzoek van Osthoff en voor Ruc m.b.t. Covid19 inschatten.
Mijn inschatting voor 2 a 3 jaar voordat er (concrete) resultaten met vervolg zullen zijn, wordt steeds minder een "raden".
Personen die schreeuwen om PB's en nieuws en PR zullen nu wat kalmer worden, best prettig voor het forum.
Andere vraag, Pharming leest hier toch niet meer mee? Vette kans dat ze nog van niets weten. ;-)
zjeeraar
0
RodgerRodger schreef op 28 juni 2020 21:39:

[...]
U heeft gelijk. Typefouten, slordig.

Beste ...
bedankt voor uw interesse in de studie - we staan ??op het punt te beginnen, maar er is momenteel een tekort aan COVID-19-patiënten in Zwitserland (wat goed is voor het land, maar jammer voor de studie). We overwegen om de studie uit te breiden naar andere landen met meer gevallen.
Heel erg bedankt en vriendelijke groeten,
Michael Osthoff

Quote:

Ik blijf het vreemd vinden dat deze reactie van MO afkomt.( als het waar is).

Hiermede loopt hij Pharming voor de voeten en dat kan toch nooit de bedoeling zijn.
Feitelijk is het koersgevoelige informatie en daar is MO geen partij in zijn t.o.v. Pharming.

Ik verwacht toch wel dat SDV hierop gaat reageren om verwarring in de juiste manier van berichtgevingen aan de aandeelhouders te voorkomen.
Maisha marefu
0
Goeiemorgen

@ Janssen&Janssen

Welkom en mijns inziens heb jij het uitstekend begrepen. Mooie uiteenzetting dat een prachtige AB waardig is.
Alvast heel veel succes met je LT. Volgens mij komt het allemaal goed.

Voor ieder van jullie een welgemeende bijzonder mooie dag gewenst.

Het leven is al zo kort dat je beter lachend wakker wordt.

Groeten

Maisha Marefu
[verwijderd]
0
quote:

Resnais schreef op 29 juni 2020 08:39:

met betrekking tot de ipad mail screenshot:

Ik ben een IT-specialist, ik kan zien dat het e-mailprotocol al sinds 1982 bestaat. Het is vrij eenvoudig om een ??e-mailaccount op een van mijn servers op te zetten met het adres "Michael Osthoff" en antwoord
vanaf dat adres via webmail (Duitse taal voor de geloofwaardige antwoordkoppen).

Wat echt interessant is, is dat ik sinds ik hier (6 maanden) sterke pogingen voel om de publieke opinie te beïnvloeden. Toen ik die Zwitserse ethische link plaatste, noemden jongens zoals Eric me trol en werd ik verbannen van de Pharming-communityforums op lange termijn.

Sta rechtop en houd het hoofd omhoog.
Bedankt voor je reactie. Ik ben ook een trol genoemd door Eric, toen ik na een verwijdering onder een andere alias terugkeerde. Het was een soort "de mond snoeren", wat hij poogde.

Het wordt steeds spannender hier! :-)
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 29 juni 2020 08:36:

[...]
Moedig dat je dit geplaatst heb. Je begrijpt natuurlijk wel dat jij je nek uitgestoken heb.
Blijf het wonderlijk vinden dat hij zo snel een antwoord gegeven heeft.

Ik heb het idee dat dit bericht nog wel een staartje kan krijgen. Niet voor jou, maar voor de doctor...
het zou niet de eerste docter wezen , die pharming in problemen brengt, die cinees Chiao in australie
kon er ook wat van.
Misschien
0
Goedemorgen,

Fijn, weer wat nieuwe namen die serieus nadenken over Pharming, als je intenties goed zijn laat je niet weerhouden door mensen die andere trollen noemen of denken alles beter of zeker te weten.

succes,

Tini
[verwijderd]
0
quote:

Marbella schreef op 29 juni 2020 08:42:

[...]

Mijn inschatting voor 2 a 3 jaar voordat er (concrete) resultaten met vervolg zullen zijn, wordt steeds minder een "raden".
Personen die schreeuwen om PB's en nieuws en PR zullen nu wat kalmer worden, best prettig voor het forum.
Andere vraag, Pharming leest hier toch niet meer mee? Vette kans dat ze nog van niets weten. ;-)
Het woordje "overwegen" dat Osthoff gebruikt bevalt me niet helemaal.
"Overwegen uit te breiden naar andere landen" klinkt anders en minder besluitvol dan "uitbreiden naar andere landen".
s.lin
0
Liveblog: Aantal besmettingen gaat licht omhoog: "We hopen dat het snel keert", zegt viroloog Marc Van Ranst
Er zijn de afgelopen week meer nieuwe bevestigde gevallen met het coronavirus opgedoken in ons land. De trend is opnieuw licht stijgend. "We moeten dit opvolgen", zegt viroloog Marc Van Ranst aan VRT NWS. Intussen stijgt het aantal besmettingen in een aantal Amerikaanse staten fel. En in Zwitserland moeten 300 bezoekers van een nachtclub in quarantaine. Volg al het nieuws over het coronavirus hier op de voet.

www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/06/27/liveb...
7.104 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 ... 352 353 354 355 356 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 16:13
Koers 0,878
Verschil -0,027 (-2,93%)
Hoog 0,910
Laag 0,875
Volume 2.715.191
Volume gemiddeld 6.865.849
Volume gisteren 6.519.524

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront