Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Draadje OT, bijzaken & geleuter in de marge!

3.327 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... 163 164 165 166 167 » | Laatste
voda
0
Oxford positief over middel tegen COVID-19 - media

(ABM FN) Een studie aan de Universiteit van Oxford toont aan dat het cortisone middel dexamethason de kans op sterfte bij ernstig ziekte COVID-19 patiënten met een derde doet dalen. Dit zeggen de onderzoekers dinsdagmiddag in een reactie aan de BBC.

In een reactie op het nieuws zei Zeger Debyser, hoofd Moleculaire Virologie en Gentherapie aan de KU Leuven dat hij voorzichtig positief is, maar dat het nog te vroeg is om wetenschappelijke besluiten te trekken. “Het onderzoek werd gedaan door dezelfde instelling die concludeerde dat chloroquine niet werkt tegen COVID-19 en de wetenschappers hebben een goede reputatie. Echter is het onderzoek nog niet gepubliceerd waardoor ik als wetenschapper voorzichtig moet zijn” aldus Debyser.

“Cortisone is bij virale infecties vaak een mes dat aan twee kanten snijdt, want ze leggen deels het immuunsysteem stil waardoor er meer complicaties kunnen ontstaan”.

De truc is dan ook volgens Debyser om het middel op het juiste moment toe te dienen. “Doe je dit te snel, dan geef je het virus vrij spel. Maar bij ernstig zieke mensen lijkt het middel toch goed te werken wat positief is” aldus Debyser die nogmaals erop wijst dat het onderzoek nog niet gepubliceerd is in wetenschappelijke kringen.

Het voordeel is ook dat het middel al bestaat en goedkoop is. "Zo zou je met 35 Britse Pond, omgerekend circa 39,00 euro, een mensenleven kunnen redden", aldus professor en hoofdonderzoeker Martin Landray van de Universiteit van Oxford tegenover de BBC.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Biotechnoloog CureVac begint testen coronavaccin op mensen

Gepubliceerd op 17 juni 2020 11:52 | Views: 2.444

FRANKFURT (AFN/DPA/RTR) - De Duitse biotechnoloog CureVac gaat zijn experimentele vaccin tegen het coronavirus testen op proefpersonen. De onderneming heeft daarvoor toestemming gekregen van de autoriteiten. Eerder kreeg de Duitse branchegenoot Biontech al toestemming voor klinische testen met een middel tegen het virus.

De goedkeuring voor de testen op gezonde vrijwilligers komt van het Paul Ehrlich Instituut, wat de Duitse federale instantie voor vaccins en biomedische geneesmiddelen is. Volgens CureVac zijn de noodzakelijke voorstudies om klinische testen te kunnen doen succesvol verlopen. De resultaten uit de eerste testfase worden dit najaar verwacht. Volgens CureVac kan het vaccin medio 2021 op de markt worden gebracht.

Maandag werd nog bekend dat de Duitse overheid voor 300 miljoen euro een belang van 23 procent in CureVac heeft genomen. Volgens minister van Economische Zaken Peter Altmaier moet de investering de Duitse biotechsector versterken en zal Berlijn geen enkele invloed hebben op de zakelijke beslissingen van CureVac.

Exclusieve rechten

In maart waren er nog berichten dat de Amerikaanse overheid de exclusieve rechten op een mogelijk coronamiddel van CureVac wilde kopen, wat naar verluidt voor weerstand in de Duitse regering zorgde. Duitsland heeft inmiddels nieuwe regels ingevoerd om ongewenste buitenlandse overnames van farmacie- en biotechbedrijven tegen te houden.

In de media werd deze week nog gemeld dat CureVac in juli een beursgang in New York zou willen maken om zo geld op te halen om onderzoek te financieren. Het bedrijf wilde geen commentaar geven op deze berichten. CureVac is grotendeels in handen van miljardair Dietmar Hopp, een van de oprichters van het Duitse softwareconcern SAP en eigenaar van voetbalclub Hoffenheim.

Wereldwijd zijn verschillende bedrijven bezig met de ontwikkeling van vaccins of medicatie tegen het coronavirus, waaronder de Britse farmaceut AstraZeneca en het Franse Sanofi.
aossa
0
"Galapagos vult de pijplijn dankzij experimenten met verkoudheidsvirussen."
dat staat in een artikel in De Tijd.

Die weten er "de ballen vanaf".
Mogelijk hebben ze iets gelezen ivm vaccin aanmaak door het Crucell van weleer.

Voor geintresseerden:
www.tijd.be/ondernemen/farma-biotech/...

voda
0
Ruim €100 mln voor jonge medische bedrijven

De coronacrisis heeft de animo om te investeren in jonge medische bedrijven niet aangetast. Dat concludeert investeringsmaatschappij BioGeneration Ventures uit de recordopbrengst voor zijn vierde fonds. De onderneming haalde €105 mln op. Bij het derde fonds uit 2017 bleef de teller nog steken op €82 mln.

Onder invloed van de coronacrisis heeft geen enkele investeerder zich teruggetrokken, zo zegt Edward van Wezel, managing partner van BioGeneration. De investeringsmaatschappij gaat ook niet specifiek op zoek naar bedrijven die anti-virale medicijnen ontwikkelen. 'We kijken er wel naar, maar het is een moeilijke sector', aldus Van Wezel.

Investeren in jonge medische bedrijven die nieuwe geneesmiddelen ontwikkelen is al langer populair. Ook de grote medische investeringsmaatschappijen LSP, Gilde en Forbion haalden afgelopen jaren recordbedragen op, variërend van €360 mln tot €550 mln. BioGeneration is een slag kleiner en richt zich vooral op de financiering van medische ondernemingen die nog in de absolute beginfase zitten.

Bij de geldschieters van BioGeneration zitten twee belangrijke nieuwkomers: een groot Deens pensioenfonds en de Duitse semi-overheidsbank KfW Capital. Ook bestaande investeerders hebben opnieuw geld op tafel gelegd. Daaronder zijn het Amerikaanse farmaconcern Bristol Myers Squibb, het Europese Investeringsfonds van de EU en de Rotterdamse ondernemer Aat van Herk.

BioGeneration wil de €105 mln van zijn vierde fonds verdelen over twaalf tot vijftien ondernemingen. Het investeringsfonds behaalde in 2017 een historisch succes, toen het Osse bedrijf Acerta voor miljarden euro's werd overgenomen door AstraZeneca. BioGeneration had Acerta opgericht. Tot de huidige deelnemingen behoort het bedrijf Staten Biotechnology uit Nijmegen, dat zich richt op de behandeling van hart- en vaatziekten.

fd.nl/ondernemen/1348887/ruim-100-mln...
voda
0
Kiadis behandelt eerste patiënt in Fase 1 studie

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kiadis Pharma NV
1,607 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma heeft een eerste patiënt met recidiverende of refractaire acute myeloïde leukemie, kortweg R/R AML, behandeld met Natural Killer-cellen. Dit maakte Kiadis donderdag bekend.

De behandeling is onderdeel van een Fase I onderzoek met Natural Killer-cellen, waarbij het FC21 platform van Kiadis wordt gebruikt.

Het doel van de studie is om veiligheid, inductie van remissie, optimale dosering en responspercentage met NK celtherapie vast te stellen bij deze patiënten.

Kiadis wil het onderzoek uiteindelijk uitvoeren onder 56 patiënten tussen de 18 en 80 jaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Virusremmer Gilead door Europese toezichthouder aanbevolen als coronamedicijn

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Gilead Sciences Inc
$ 75,15 -0,81 -1,07 % NASDAQ
Gilead Sciences Inc (DE)
66,91 0,20 0,30 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) De virusremmer remdesivir van Gilead Sciences wordt door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) aanbevolen als behandeling tegen Covid-19. Dit meldde de toezichthouder donderdag.

Het gaat om een voorwaardelijke marktgoedkeuring voor de behandeling van patiënten van 12 jaar en ouder die met een longontsteking in het ziekenhuis liggen en extra zuurstof toegediend krijgen, aldus het EMA.

Op basis van de aanbeveling van de toezichthouder zal de Europese Commissie het gebruik van het middel vermoedelijk komende week goedkeuren.

Eerder werd remdesivir al in de Verenigde Staten goedgekeurd als noodbehandeling tegen het coronavirus. Het middel van Gilead zou de opnameduur onder patiënten verkorten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Uniqure sluit deal van potentieel €1,8 mrd

Het Amsterdamse biotechbedrijf Uniqure heeft een miljardendeal gesloten met CSL Behring, een farmaconcern uit Australië. De Australiërs betalen Uniqure een voorschot van $450 mln (€400 mln). Het biotechbedrijf kan nog eens $1,6 mrd (€1,4 mrd) tegemoet zien als blijkt dat de samenwerking succesvol verloopt.

In ruil krijgt CSL Behring de eigendomsrechten op Uniqures experimentele medicijn tegen hemofilie-B, het belangrijkste middel dat Uniqure in ontwikkeling heeft. CSL Behring gaat de marketing doen, indien het medicijn wordt goedgekeurd. Het Australische bedrijf betaalt ook de kosten voor de verdere ontwikkeling van het medicijn.

Een-na-grootste
In beurswaarde gemeten (€2,5 mrd) is Uniqure het een-na-grootste biotechbedrijf van Nederland, achter Galapagos. De onderneming heeft een notering aan de Amerikaanse Nasdaq-beurs. Veel van de activiteiten van Uniqure zijn ook verplaatst naar de Verenigde Staten. De samenwerking met CSL Behring is dinsdagavond laat bekendgemaakt.

Beleggers reageerden woensdag teleurgesteld. Het aandeel verloor woensdag kort na opening van de Nasdaq bijna 20% op $50,84. Beleggers zijn kennelijk teleurgesteld dat Uniqure QURE$50,31-20,03% niet volledig wordt overgenomen door een groot farmaconcern, zoals eerder wel gebeurde met enkele concurrenten.

Ceo Matt Kapusta van Uniqure noemt CSL Behring 'een ideale partner', omdat het farmabedrijf veel ervaring heeft met de verkoop van medicijnen tegen hemofilie-B en over een wereldwijd netwerk beschikt. Hemofilie-B is een zeldzame bloedziekte.

Zeer dure medicijnen
Het voorschot van $450 mln stelt Uniqure volgens Kapusta in staat zijn programma voor de ontwikkeling van nieuwe gentherapieën aanzienlijk te versnellen. Het bedrijf werkt ook aan een middel tegen de ziekte van Huntington, een ernstige hersenaandoening waarvoor nog geen behandeling is.

Uniqure geldt al jaren als een grote belofte doordat het bedrijf een van de koplopers is in de ontwikkeling van gentherapie. Bij deze geavanceerde technologie moet een eenmalige behandeling in principe voldoen. Het gaat ook om uitzonderlijk dure medicijnen, die soms meer dan €1 mln per behandeling kosten.

fd.nl/beurs/1349094/uniqure-sluit-dea...
voda
0
Aandeelhouders Kiadis stemmen in met alle agendapunten

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kiadis Pharma NV
1,624 0,017 1,06 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van Kiadis Pharma hebben donderdag tijdens de jaarvergadering ingestemd met alle agendapunten. Dit maakte het biotechbedrijf na afloop van de vergadering bekend.

Op de agenda stonden onder meer goedkeuring van de jaarrekening 2019, decharge, enkele herbenoemingen en het beloningsbeleid.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Novartis schikt voor honderden miljoenen in VS

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Novartis AG-REG
CHF 84,60 0,00 0,00 % Swiss Exchange (Virtex)

(ABM FN-Dow Jones) Novartis heeft samen met twee van zijn (voormalige) dochterbedrijven een schikking van 347 miljoen dollar getroffen met justitie in de Verenigde Staten vanwege vermeende omkoping. Dit werd donderdagavond bekend.

Werknemers van het Zwitserse bedrijf betaalden in Zuid-Korea, Vietnam en Griekenland steekpenningen om de verkopen op te voeren.

Een van de dochterondernemingen, Alcon, betaalt bijna 9 miljoen dollar. Het bedrijf, gespecialiseerd in oogverzorging, fuseerde in 2011 met Novartis en werd vorig jaar zelfstandig.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Vivoryon wil nieuwe studies starten

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Vivoryon Therapeutics AG
3,98 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Vivoryon Therapeutics is van plan om volgend jaar een Fase 2a studie te starten met PQ912 voor de ziekte van alzheimer, terwijl in de Europese Unie een dergelijke studie in de tweede helft van dit jaar al moet plaatsvinden. Dit maakte het biotechbedrijf vrijdag voorbeurs bekend.

Vivoryon ontwikkelde samen met Alzheimer's Disease Cooperative Study een nieuwe test voor een Fase 2a studie in de Verenigde Staten, die moet dienen als een tussenfase in aanloop naar het Fase 2b onderzoek. Deze test moet ergens in 2021 plaatsvinden en in 2023 worden afgerond.

Deze studie zal 180 patiënten testen die PQ912, het belangrijkste kandidaatmedicijn van Vivoryon, of een placebo toegediend krijgen gedurende een periode van 6 maanden.

In de Europese Unie wil Vivoryon in de tweede helft van dit jaar starten met een Fase 2b studie genaamd Viviad. Die zal in 2023 aflopen.

Verder liet het biotechbedrijf weten dat PQ912 een ‘International Nonproprietary Name’ toegekend heeft gekregen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Hierdoor zal PQ912 in de toekomst worden aangeduid met de niet-gepatenteerde en generieke naam varoglutamstat. Hiertegen kunnen partijen overigens nog vier maanden bezwaar maken.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Franse farmaceut kijkt naar schrappen ruim 1600 arbeidsplaatsen'

Gepubliceerd op 26 juni 2020 12:59 | Views: 728

Galapagos 13:11
181,15 -3,00 (-1,63%)

PARIJS (AFN) - De Franse farmaceut Sanofi overweegt tot 1680 arbeidsplaatsen te schrappen in Europa. Dat meldden ingewijden aan persbureau Reuters. In Nederland werken voor Sanofi ongeveer 500 medewerkers, waarvan het merendeel onder de tak valt die onder meer middelen ontwikkeld tegen kanker. Wereldwijd heeft Sanofi ruim 100.000 mensen in dienst.

Sanofi zou zijn plannen voor een banenreductie hebben gedeeld met de vertegenwoordigers van het personeel. Volgens een bron zouden de banen geleidelijk gedurende drie jaar verdwijnen. Sanofi wilde daarover geen commentaar geven.

Eerder deze week meldde Reuters eveneens op basis van bronnen dat Sanofi naar een banenreductie aan het kijken was die "honderden" werknemers zou raken.
voda
0
'Brussel versoepelt regels gentech'

De Europese Commissie is van plan de regels voor genetische manipulatie tijdelijk te versoepelen. Daarmee moet er meer ruimte komen voor onderzoek naar een vaccin tegen het coronavirus.

Dat meldt de NOS maandagochtend op basis van bronnen in Brussel. Het gaat om de voorschriften voor genetisch gemodificeerde organismen (gmo), waaraan onderzoekers zich moeten houden bij de ontwikkeling van nieuwe gewassen of producten.

De stap is onder meer van belang voor AstraZeneca. Nederland sloot eerder deze maand met drie andere Europese landen een akkoord met het geneesmiddelenconcern, dat in Europa driehonderd tot vierhonderd miljoen doses gaat produceren van een coronavaccin, al moet nog blijken of dat vaccin bruikbaar is. Volgens het Brits-Zweedse bedrijf is gmo onmisbaar bij de ontwikkeling van nieuwe medicijnen.

De Commissie vraagt het Europees Parlement en de Europese Raad om snel akkoord te gaan met de versoepeling. In het parlement is er weerstand tegen het gemakkelijker maken van genetisch onderzoek.

fd.nl/economie-politiek/1349453/bruss...
voda
1
Uniqure verwerft vrijheid, dankzij riant voorschot

De opmars van het Amsterdamse biotechbedrijf Uniqure loopt niet erg in de kijker. Een van de redenen is dat het bedrijf alleen een beursnotering in de Verenigde Staten heeft en niet in Nederland.

Onder zijn vorige naam Amsterdam Moleculair Therapeutics (AMT) had de onderneming tot 2012 nog een beursnotering in Amsterdam. Helaas waren er toen weinig successen te vieren. De revolutionaire gentherapie die het bedrijf ontwikkelt, kon nog niet overtuigen en de koers daalde van €10 in 2007 tot €0,50 in 2012.

Hoe anders is dat nu. Gentherapie beleeft zijn doorbraak. Dat is terug te zien in de beurskoers van Uniqure. Sinds zijn debuut op de Amerikaanse Nasdaq-beurs in 2014 is de koers van Uniqure gestegen van $17 tot boven de $70 eerder dit jaar.

Deze week volgde de langverwachte deal waarmee Uniqure een groot deel van zijn opgebouwde kennis te gelde maakt. De Amsterdamse onderneming verkocht de eigendomsrechten op zijn belangrijkste kandidaat-medicijn, een gentherapie tegen hemofilie-B. Het Australische farmabedrijf CSL Behring betaalt een voorschot van $450 mln. Daar kan in een later stadium nog eens $1,6 mrd bijkomen.

Dit is een bijzondere deal. Het is pas de tweede keer dat een Nederlands biotechbedrijf zo'n groot voorschot in de wacht sleept.

De enige onderneming die het beter deed, is Galapagos. Dit Leidse biotechbedrijf heeft het eigendomsrecht op veel van zijn medicijnen vorig jaar deels verkocht aan het Amerikaanse farmaconcern Gilead en ontving daarvoor een voorschot van maar liefst €3,5 mrd .

Met een voorschot maakt een biotechbedrijf in feite de waarde te gelde van een of meer van zijn medicijnen-in-ontwikkeling. Het alternatief is een volledige overname, zoals in het verleden is gebeurd met Crucell, Prosensa, Acerta en recenter met het Belgische Ablynx. Aandeelhouders geven vaak de voorkeur aan die laatste optie, omdat ze met een volledige overname in één keer de hoofdprijs vangen.

Maar voor het biotechbedrijf zelf is zo'n overname vaak geen onverdeeld genoegen. De overnemende partij is meestal alleen geïnteresseerd in de medicijnen die meteen geld opleveren en niet in de prille onderzoeksprogramma's. Voor de biomedische wetenschappers in Amsterdam is de deal met CSL Behring dus goed nieuws. De zelfstandigheid is behouden en de riante kaspositie maakt ambitieuze onderzoeksprogramma's mogelijk.
Uniqure zat al niet slecht bij kas. De onderneming had eind vorig jaar een kaspositie van $377,8 mln. Die zal inmiddels zijn geslonken tot iets meer dan $300 mln, maar daar komt nu wel in één klap $450 mln bij. Met $750 mln in kas kan Uniqure nog jaren vooruit.

Reageren? Mail naar bartjens@fd.nl

fd.nl/ondernemen/1349105/uniqure-verw...
voda
0
Gilead onthult prijs coronamedicijn

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Gilead Sciences Inc
$ 74,56 0,00 0,00 % NASDAQ
Gilead Sciences Inc (DE)
68,13 1,94 2,93 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) Gilead Sciences heeft de prijs van zijn virusremmer remdesivir vastgesteld op 390 dollar per flacon. Dit meldde CEO Daniel O’Day maandag.

De topman meldde in een open brief de prijs voor het coronamedicijn normaliter vast te stellen op basis van de waarde die het biedt, maar te hebben besloten de virusremmer ver onder deze waarde te prijzen om een "brede en rechtvaardige toegang te verzekeren in een tijd van een dringende wereldwijde behoefte", aldus O'Day.

Gilead verwacht op basis van de huidige behandelingspatronen dat de overgrote meerderheid van de patiënten een behandelingskuur van 5 dagen nodig heeft, dus 6 injectieflacons, wat neerkomt op 2.340 dollar per behandeling per patiënt.

De prijs voor particuliere Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen is vastgesteld op 520 dollar per injectieflacon.

Vorige week is de virusremmer van Gilead ook door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) aanbevolen als behandeling tegen Covid-19 bij patiënten met een longontsteking die extra zuurstof toegediend krijgen.

Eerder werd remdesivir al in de Verenigde Staten goedgekeurd als noodbehandeling tegen het coronavirus.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Na Gilead nu Pfizer en Biontech

Door Arend Jan Kamp op 1 juli 2020 15:15
Views: 32
(AJK) Pfizer pre-market +6,2% en Biontech +7,4%, het heet dat de markten hier hoger op staan. Onderzoek onder 45 patiënten van Pfizer, reken u misschien niet te snel rijk.

Voor meer, zie link

www.iex.nl/Column/503059/Na-Gilead-nu...
voda
0
Veel vers geld naar de beurs!

DeGiro meldt recordaantal nieuwe klanten en transacties

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Flatex AG
45,00 -0,50 -1,10 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) DeGiro heeft in de eerste helft van 2020 een recordaantal nieuwe klanten verwelkomd en eveneens een piek in transacties gerealiseerd. Dit maakte de broker woensdagmiddag bekend.

In de eerste zes maanden van dit jaar steeg het aantal nieuwe rekeningen op jaarbasis met 265 procent, ofwel 217.548 stuks. Hierdoor steeg het totaal aantal rekeningen tot 633.175, een stijging van 52 procent.

Het aantal transacties steeg met 169 procent tot 24,5 miljoen.

"Naast negatieve rentetarieven, heeft de Covid-19 uitbraak de interesse voor beleggen nog verder vergroot", aldus DeGiro.

In veel landen, waaronder Nederland, is de wachtlijst voor nieuwe klanten inmiddels volledig verwerkt en opgeheven. In de overige landen verwacht DeGiro het resterende deel van de wachtlijst in de komende maand te verwerken.

Conform eerdere berichtgeving lanceert DeGiro een bankrekening voor klanten. Dit gebeurt in samenwerking met Flatex. Dit betekent ook dat DeGiro later dit jaar zal stoppen met zijn geldmarktfondsen voor geld dat niet belegd is.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
flosz
1
Yesssssssssssss:

$JNJ Announces European Commission Approval for Janssen’s Preventive Ebola Vaccine www.janssen.com/johnson-johnson-annou...

AdVac (Crucell $CRXL ) MVA-BN ( Bavarian Nordic A/S $BAVA )
3.327 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... 163 164 165 166 167 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 27,180
Verschil -0,200 (-0,73%)
Hoog 27,280
Laag 26,860
Volume 62.640
Volume gemiddeld 81.069
Volume gisteren 135.801

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront