Duitse aandelen « Terug naar discussie overzicht

Wirecard liefhebbers

1.954 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 94 95 96 97 98 » | Laatste
weetjijhet?
0
je kan beter alibaba, alphabet of hellofresh, ibm kopen.. niet zo'n gestress.. en groen op de borden ..stuk rustiger haha.
voda
0
Nieuwe arrestatie in onderzoek fraudeschandaal Wirecard

Gepubliceerd op 6 juli 2020 17:21 | Views: 585

MÜNCHEN (AFN/DPA/BLOOMBERG) - De Duitse autoriteiten hebben maandag een nieuwe arrestatie gedaan in het onderzoek naar de omvangrijke boekhoudfraude bij de Duitse betalingsdienstverlener Wirecard. Het gaat naar verluidt om Oliver Bellenhaus die leiding geeft aan Wirecard-dochteronderdeel Cardsystems Middle East met het hoofdkantoor in Dubai.

Volgens de autoriteiten was de niet nader genoemde man eerder uit Dubai in Duitsland aangekomen en en meldde hij zich vrijwillig. Er was al een arrestatiebevel tegen Bellenhaus uitgevaardigd op verdenking van fraude en bedrog. Hij zit nu vast. Voormalig Wirecard-topman Markus Braun werd vorige maand al gearresteerd op verdenking van boekfraude en marktmanipulatie. Hij is op borg vrij. Ook andere personen rond Wirecard worden onderzocht voor hun betrokkenheid bij de miljardenfraude bij het betalingsbedrijf, dat faillissement heeft aangevraagd. Vorige week waren er nog doorzoekingen bij het Duitse hoofdkantoor van Wirecard en andere locaties, ook in Oostenrijk.
DeZwarteRidder
0
quote:

BL93 schreef op 6 juli 2020 16:07:

[...]Zal er dan niet juist door deze rente nog een short squeeze kunnen ontstaan? Hoe langer ze wachten hoe meer rente er berekend wordt, of begrijp ik dit verkeerd? -> Hoe langer ze wachten, hoe minder winst uiteindelijk...?
De shortrente is zo hoog omdat de shorters er zeker van zijn dat de tent waardeloos is.
Een shortsqueeze ontstaat alleen als er een reëel tekort is aan aandelen en dat is hier nog lang niet het geval.
DeZwarteRidder
0
quote:

ff_relativeren schreef op 6 juli 2020 13:55:

[...]
Ik zal je snel uit de droom helpen @ moneymaker_BX.

In een failliet bedrijf kunnen de shorters blijven zitten tot de Curatoren klaar zijn met hun werk.
De rechtspersoon (het beursgenoteerd bedrijf) houdt dan op te bestaan, en daarmee ook de aandelen.

De shorters hoeven op dat moment alleen een redelijke vergoeding te betalen per geshort aandeel.
En redelijk na een faillissement is € 0,00 of wellicht € 0,01 per aandeel.

De moraal van dit verhaal = Er komt geen short squeeze bij een failliet bedrijf. Er komt een einde oefening.
Dit is niet helemaal juist: de shorters kunnen blijven zitten totdat de uitlener z'n aandelen terug wil hebben. En de uitlener kan ALTIJD eisen om z'n aandelen terug te krijgen ook al is de tent failliet.
Ook na een faillissement blijven de stukken gewoon bestaan en kan er in gehandeld worden (op een beurs of onderhands).
Alleen bij derivaten kan sprake zijn van een vergoeding ipv een levering van stukken en dat geldt ook bij een onteigening (zie SNS).
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 6 juli 2020 18:33:

[...]
De shortrente is zo hoog omdat de shorters er zeker van zijn dat de tent waardeloos is.
Een shortsqueeze ontstaat alleen als er een reëel tekort is aan aandelen en dat is hier nog lang niet het geval.
En er is nog een nieuwe verdachte.
ff_relativeren
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 6 juli 2020 18:33:

[...]
De shortrente is zo hoog omdat de shorters er zeker van zijn dat de tent waardeloos is.
Een shortsqueeze ontstaat alleen als er een reëel tekort is aan aandelen en dat is hier nog lang niet het geval.
Dat lijkt me een misverstandje. De shortrente wordt niet bepaald door de shorters, maar door de uitleners. En die relateren hun vraagrente aan :

Ofwel de mate van risico dat zij lopen. Hoe hoger het risico voor de uitlener, hoe hoger de rente (als uitleen-vergoeding).

Ofwel het gebrek aan beschikbaarheid van uitleen-aandelen. Hoge vraag versus laag aanbod duwt de uitleenprijs naar boven.
DeZwarteRidder
0
die goeie, ouwe tijd toen alles nog koek-en-ei was (nou ja bijna):
=============================================================
Miljardair

Gepokt en gemazeld, is Braun niet de persoon om over zich heen te laten lopen. Hij belooft beleggers ‘maximale transparantie’ en opheldering. ‘Op de beurs kan het er ruw aan toe gaan’, zei hij vorig jaar tegen weekblad Der Spiegel. ‘We kunnen ermee omgaan. Degenen die destijds tegen ons speculeerden, hadden er beter aan gedaan om op de lange termijn in ons te investeren. Dan hadden ze niet zo veel geld verloren.’

Markus Braun weet dat als geen ander. De Oostenrijker is met ruim 7% de grootste aandeelhouder van Wirecard. Daarmee zou hij — op papier — wel eens rijker kunnen zijn dan de ceo's uit de eredivisie van de Duitse beurs samen. De beurskoers staat door alle rumoer 40% onder de piek van afgelopen zomer. Maar Brauns belang is nog altijd €1 mrd waard.

Braun praat ook hier niet over. Heeft u iets te verbergen, vroeg Der Spiegel vorig jaar aan de man die wel op Twitter actief is. ‘Niets. Ik hecht geen waarde aan roem. Dit is wel vaker bij technologiebedrijven. Ga lunchen met Jeff Bezos in München, velen zouden hem niet herkennen. Ik hou nog steeds niet van het toespitsen op één persoon. Succes is bijna altijd gebaseerd op teamprestaties, ook bij Wirecard.’
Grote woorden

In de Oostenrijkse politiek heeft hij een direct lijntje met kanselier Sebastian Kurz. De twee treffen elkaar geregeld, zei een woordvoerder in de Oostenrijkse media. Braun doneert in 2014 €55.000 aan de jonge de liberale partij Neos. ‘Hij is niet geïnteresseerd in ideologieën, maar in bepaalde onderwerpen’, zei Stefan Klestil, lid van de raad van commissarissen en zoon van een voormalig bondspresident in het Oostenrijkse dagblad Kurier. Braun maakt zich hard voor vrijheid van ondernemerschap, digitalisering, onderwijs en sterkere prestatiegerichtheid op scholen en universiteiten. En uiteraard een maatschappij waar contant geld niet meer bestaat.

Braun wordt als een rustige visionair omschreven, maar in de schaarse interviews trekt hij ook vaak een grote broek aan. Afgelopen oktober zei hij in de Duitse zakenkrant Handelsblatt de beurswaarde van Wirecard komende jaren te verviervoudigen. ‘We zullen met hoge snelheid blijven groeien. Dit zal ook tot uiting komen in de koers van het aandeel. We hebben zeker het potentieel onze marktkapitalisatie de komende jaren te verhogen tot meer dan €100 mrd.’ Dat is een stijging van bijna 700% vanaf het huidige koersniveau.

FD 28 feb 19
Gerben van der Marel
[verwijderd]
0
Nou dat ziet er niet al te best uit voor mijn impulsieve investering in wirecard (~€6,-/stuk)
Ik dacht dat er nog een soort van gezonde kern in het bedrijf zou zitten die, gesteund door de Duitse overheid, weer op de been geholpen zou kunnen worden.. Maar dit verhaal is zo bruin daar lust willy stelten nog geen worst van.

www.cash.ch/news/politik/firmenskanda...

Bedrijfsschandaal in Duitsland
Wat blijft er over voor Wirecard-aandeelhouders?
Er zijn ook veel Wirecard-aandeelhouders in Zwitserland. Ze vragen zich af wat er van hun investering overblijft. Een situatiebeoordeling.
06.07.2020 21:00
Door Manuel Boeck
Onderzoekers doorzoeken Wirecard-kantoren op 1 juli 2020.
Onderzoekers doorzoeken Wirecard-kantoren op 1 juli 2020.
Afbeelding: imago images / Sven Simon
De aandeelhouders van de betalingsverwerker Wirecard zitten in een lastige situatie. Enerzijds daalde de beurskoers na de aankondiging van het faillissement in het Never Land. De aandelen hebben sinds het begin van het jaar 98 procent van hun waarde verloren en worden momenteel verhandeld tegen 2,68 euro. Wirecard is bijna een stuiver.

De prijsontwikkeling van Wirecard-aandelen gedurende vijf jaar (bron: Bloomberg)

Anderzijds is het altijd de vraag of er na het faillissement nog iets over is voor de aandeelhouders. Of is de huidige marktkapitalisatie van net geen 400 miljoen euro puur wishful thinking?

In ieder geval voelt het juridische gilde nu big business aan: advocaten beloven investeerders een kans om een ??vergoeding te krijgen. Het belangrijkste probleem is dat Wirecard herhaaldelijk de zogenaamde ad-hocverplichting heeft geschonden en daarom geen nieuws heeft gepubliceerd dat relevant is voor de beurs.

Maar kunnen aandeelhouders een mogelijkheid tot schadevergoeding berekenen? Vrij zeker nee. De enige winnaars zijn de advocaten met hun honorarium.

Want als Wirecard daadwerkelijk wordt verwerkt, moeten de aandeelhouders zich in de lijn van crediteuren plaatsen. In deze rij zijn ze behoorlijk ver terug. Voor de aandeelhouders komen bijvoorbeeld alle crediteurenbanken in het spel. Maar obligatiehouders worden ook uitbetaald aan de aandeelhouders.

'Het geld is weg'
Wirecard-aandeelhouders moeten er daarom niet op wedden dat ze iets uit de faillissementsgoederen zullen halen als ze uitverkocht zijn. Beleggers willen meestal alleen de "filets" van de groep. Daarnaast worden de meeste hiervan met korting verkocht. Zoals gezegd worden uit deze inkomsten eerst de vorderingen van de schuldeisers gediend.

En deze bereiden zich ook voor op het ergste geval. 'Het geld is weg', zei een vertegenwoordiger van de crediteurenbanken tegen Reuters. De niet nader gespecificeerde bank mag binnen enkele jaren een paar euro verwachten en schrijft de lening nu af.

Het feit dat in een typische insolventieprocedure aan minder dan tien procent van de vorderingen wordt voldaan, is ook geen vertoning voor aandeelhouders. Wat dit voor de aandeelhouders betekent, moet vanaf hier duidelijk worden.

Swissair en Petroplus kunnen u begroeten
Zelfs de eigenaren van Wirecard-obligaties verwachten niet langer een grote terugbetaling. De huidige obligatiekoers (coupon Wirecard 0,5 procent met een looptijd van 11 september 2024) weerspiegelt de grote twijfels: de obligatie wordt momenteel nog steeds verhandeld tegen 16 procent van de nominale waarde.

Prestaties van de Wirecard-obligatie (ISIN: DE000A2YNQ58) sinds de publicatie in september 2019 (bron: cash.ch).

In Zwitserland hebben aandeelhouders de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan met het faillissement van een insolventieprocedure. 63.000 aandeelhouders verloren hun belang in Swissair op de beurs. En de aandeelhouders van de aan de Zwitserse beurs genoteerde raffinaderij- exploitant Petroplus kregen ook niets . Het boedeldividend kwam alleen ten goede aan de schuldeisers.

Om deze redenen proberen aandeelhoudersadvocaten uit voorzorg nog meer 'tegenstanders' te benaderen: ex-Wirecard-baas Markus Braun, twee andere managers en Wirecard EY's jarenlange auditor. De beschuldiging: EY had de balans van 2018 "verwijtbaar" gecertificeerd.

Succesvolle juridische stappen onzeker en langdurig
De aanklacht tegen Braun is de meest veelbelovende. Maar wat krijg je van de voormalige baas? Hij was recentelijk de grootste aandeelhouder van Wirecard, met ongeveer 7 procent, maar deze effecten zijn nu grotendeels "waardeloos". En een andere hoofdverantwoordelijke, het voormalig bestuurslid Jan Marsalek, is ondergedoken.

De accountant EY geeft daarentegen het geld door aan Wirecard: "Er is duidelijk bewijs dat het om een ??uitgebreide fraude gaat waarbij verschillende partijen over de hele wereld en bij verschillende instellingen met opzettelijke misleiding betrokken zijn."

Uiteindelijk zijn aandeelhouders niet de enige begunstigden van deze juridische acties: het zijn ook alle investeerders die hebben ingetekend op de in 2019 uitgegeven Wirecard-obligatie en houders van derivaten.

Maar één groot probleem blijft: vergelijkbare processen in het verleden ontbreken. De dimensie van het Wirecard-schandaal is uniek. De kansen op succes met legale middelen staan ??in de sterren. Bovendien duurt het hele proces ruim vijf jaar.

De tijd raakt op
Bovendien is de tijd kort: meest recentelijk moest Wirecard ook faillissement aanvragen voor vijf dochterondernemingen - en het werd bekend dat de Japanse technologiegroep Softbank zijn partnerschap wilde beëindigen.

Wirecard verliest steeds meer klanten: Aldi Süd en Orange Bank veranderen van aanbieder. Creditcardmaatschappijen Visa en Mastercard hebben klanten van Wirecard ook laten weten dat de toegang van Wirecard tot hun netwerken kan worden ingetrokken. Dit vermindert de resterende bedrijfswaarde van Wirecard verder

Een kleine hoop voor de aandeelhouders van Wirecard is zeker dat het bedrijf in de faillissementsprocedure zal worden geherstructureerd en dat de aandelenkoers de komende jaren zal "herstellen". Maar 'hoop' is meestal geen goed advies op de financiële markten. Omdat, zoals het geval is bij de insolvente modeketen Gerry Weber, ook renovatie riskant is. Toen de nieuwe investeerders toetraden, was er een "kapitaalvermindering tot nul". De bestaande aandeelhouders werden aldus zonder compensatie uit de onderneming geduwd.

Integendeel, op dit moment lijkt het beter om de Wirecard-investering af te schrijven en de resterende euro's te innen terwijl de aandelen nog verhandelbaar zijn. Dit zou een pijnlijke maar uiteindelijk rationele beslissing zijn.
DeZwarteRidder
0
quote:

Weekendmilionair schreef op 6 juli 2020 23:00:

Nou dat ziet er niet al te best uit voor mijn impulsieve investering in wirecard (~€6,-/stuk)
Ik dacht dat er nog een soort van gezonde kern in het bedrijf zou zitten die, gesteund door de Duitse overheid, weer op de been geholpen zou kunnen worden.. Maar dit verhaal is zo bruin daar lust willy stelten nog geen worst van.

www.cash.ch/news/politik/firmenskanda...
.......................................................................
Integendeel, op dit moment lijkt het beter om de Wirecard-investering af te schrijven en de resterende euro's te innen terwijl de aandelen nog verhandelbaar zijn. Dit zou een pijnlijke maar uiteindelijk rationele beslissing zijn.
Dit verhaal bevestigt wat ik al vele malen heb verteld, maar toch zijn er nog vele gokkers die denken dat ze het beter weten.
DeZwarteRidder
0
WINNAAR & VERLIEZER
Fahmi Quadir & Markus Braun
De ‘Robin Hood onder de aasgieren’ profiteert van de val van Wirecard

De val van Markus Braun, wiens bedrijf Wirecard ineenstortte omdat 2 miljard niet-bestaande euro’s in de boeken stonden, was voor Fahmi Quadir van Safkhet Capital zeer lucratief.
Peter de Waard26 juni 2020, 21:08

Fahmi Quadir, Safkhet Capital
Robin Hood onder de aasgieren

Aasgieren of sprinkhanen worden ze genoemd, de hedgefondsen die een slaatje slaan uit de ellende van bedrijven of landen die hun zaakjes niet op orde hebben. Ze worden gehaat, maar ze zijn onderdeel van de financiële markt.

Een van hun belangrijkste wapens is shortselling: de verkoop van geleende aandelen of obligaties van fondsen waar ze problemen ruiken. Als de problemen in volle omvang aan de oppervlakte komen, kunnen ze die aandelen of obligaties voor een prikkie opkopen en maken ze megawinsten. George Soros werd er in de jaren negentig een van de rijkste mensen ter wereld mee. Ook bij het in ongenade gevallen betaalbedrijf Wirecard hebben ze toegeslagen en miljardenwinsten gemaakt.

Fahmi Quadir (29) is met haar fonds Safkhet Capital een zeer succesvolle aasgier. Maar zij doet het uit idealisme. ‘Ik wil fraude onderzoeken en geld verdienen ten koste van die oplichters’, riep de Robin Hood onder de aasgieren. Zij zag al lang geleden dat de boekhouding van Wirecard niet deugde. Toen stond het aandeel nog boven de 200 euro. Nu is het 1,80 euro waard. Safkhet zette een kwart van haar hele vermogen van 200 miljoen dollar in op de koersval van Wirecard. Toen de Duitse toezichthouder haar verbood nog verder short te gaan, rea­geerde ze furieus: ‘Een capitulatie voor de despoten van de bedrijven.’
Markus Braun, ceo Wirecard
Fintech-miljardair die in ongenade viel

Hij viel op spectaculaire wijze van zijn voetstuk. Markus Braun (50), de gevierde baas van Wirecard, het visitekaartje van de nieuwe economie in Duitsland, werd deze week gearresteerd. Dit nadat bleek dat 2 miljard euro op de balans zoek was geraakt, of zelfs nooit had bestaan.

Na het betalen van een borg van 5 miljoen euro mocht hij thuis zijn zonden overdenken in plaats van in een grauwe cel. Braun – van geboorte Oostenrijker – werd in 2002 ceo bij Wirecard. Hij maakte het bedrijf succesvol, met name met de afwikkeling van betalingen voor het bezoek van gok- en pornosites op internet. ‘We zullen de digitalisering van het mondiale betalingsverkeer vormgeven en wereldleider worden in deze sector’, zei hij in 2017. ‘’s Werelds meest innovatieve groeibedrijf’, kopten kranten. ‘Wirecard verdringt Commerzbank uit de DAX-index (de Duitse beurs, red.).’ ‘Een Oostenrijker als fintech-miljardair.’ In 2018 werd hij verkozen tot beste manager van een DAX-fonds.

Wirecard was op de beurs 24 miljard euro waard, meer dan Deutsche Bank en zes keer zoveel als Lufthansa. Maar het sprookje was niet zo mooi als iedereen wilde geloven. Braun moest toveren met de boekhouding om de beurskoers in die tijd te rechtvaardigen. Nu is de gevallen engel de zondebok van dezelfde media die hem op het schild hesen.

De Volkskrant leest u al vanaf 1,75 per week.
Putschrijvert
0
quote:

Weekendmilionair schreef op 6 juli 2020 23:00:

Nou dat ziet er niet al te best uit voor mijn impulsieve investering in wirecard (~€6,-/stuk)
Ik dacht dat er nog een soort van gezonde kern in het bedrijf zou zitten die, gesteund door de Duitse overheid, weer op de been geholpen zou kunnen worden.. Maar dit verhaal is zo bruin daar lust willy stelten nog geen worst van.
Ik ben op 13 ingestapt en op 5 uitgestapt. Gegokt en verloren dus. Spielerei hoor, geen grote bedragen en had dus kunnen blijven zitten HODL. Maar het leidt alleen maar af eigenlijk. Dus exit.
[verwijderd]
0
Deutsche Bank gaf al aan te willen helpen...lees net dat ze zelf een deal hebben gesloten met Google dus geld komt binnen...ben benieuwd wat ze van plan zijn richting Wirecard...verwacht nog momenten van onverklaarbare enorme stijging....ze zijn nog niet failliet ze hebben slechts uitstel van betaling aangevraagd...ik reken op een Plus vandaag
[verwijderd]
0
Deutsche Bank en Google gaan samenwerking aan
FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Alphabet Inc -A-
$ 1.500,43 31,22 2,12 % NASDAQ
Deutsche Bank AG
8,808 0,00 0,00 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)
Deutsche Bank AG
$ 9,945 0,41 4,30 % NYSE
Deutsche Bank AG
8,817 0,00 0,00 % Gruppo Borsa Italiana
(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank en Alphabet, het moederbedrijf van Google, zijn een strategische samenwerking aangegaan, waarbij de Duitse bank clouddiensten zal afnemen van de internetreus voor de ontwikkeling van nieuwe producten voor cliënten. Dit maakte Deutsche Bank dinsdagochtend bekend.

De twee bedrijven hebben inmiddels een intentieverklaring getekend in aanloop naar de ondertekening van een meerjarig contract in de komende maanden.

Deutsche Bank hoopt met de samenwerking de overstap naar de cloud te versnellen en zo de kennis op het gebied van big data, kunstmatige intelligentie en machine learning te vergroten.

Volgens topman Christian Sewing van Deutsche Bank kan de samenwerking een belangrijke rol spelen in een strategische ommekeer van de bank. "Het laat zien dat we willen investeren in technologie, omdat onze toekomst sterk gelinkt is aan een succesvolle digitalisering", aldus de topman.

Sewing benadrukte dat digitalisering niet alleen gaat om het besparen van kosten, maar ook om het genereren van nieuwe omzet.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Binck is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden.
Afhankelijk van uw koersabonnementen kunnen de getoonde koersen vertraagd zijn.
AEX
DeZwarteRidder
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 7 juli 2020 08:16:

Deutsche Bank gaf al aan te willen helpen...lees net dat ze zelf een deal hebben gesloten met Google dus geld komt binnen...ben benieuwd wat ze van plan zijn richting Wirecard...verwacht nog momenten van onverklaarbare enorme stijging....ze zijn nog niet failliet ze hebben slechts uitstel van betaling aangevraagd...ik reken op een Plus vandaag
Dit heeft niks met Wirecard te maken, dus plaats deze onzin svp niet op dit draadje.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 juli 2020 08:28:

[...]
Dit heeft niks met Wirecard te maken, dus plaats deze onzin svp niet op dit draadje.
Geen onzin realiteit
Wel toevallig he dat ze nu een deal sluiten
Er is geld nodig om misschien de reikende hand te bieden aan Wirecard zoals Deutsche Bank dat vorige week aangaf
Ga nou niet ff net doen alsof je alles weet Zwakke Ridder
DeZwarteRidder
1
quote:

moneymaker_BX schreef op 7 juli 2020 08:33:

[...]Geen onzin realiteit
Wel toevallig he dat ze nu een deal sluiten
Er is geld nodig om misschien de reikende hand te bieden aan Wirecard zoals Deutsche Bank dat vorige week aangaf
Ga nou niet ff net doen alsof je alles weet Zwakke Ridder
Ik weet in ieder geval meer dan jij en dat is geen moeilijke prestatie.......!!!
Regio045
0
Google zal dat altijd doen om er zelf beter van te worden. Fusie of overname als dit al het doel is om eigendom te krijgen op “iets”. Ik houd mijn aandelen, als ik ze moet afschrijven dan heb ik pech, gaan ze stijgen dan heb ik geluk. Tegen de huidige koers verkoop ik in elk geval niet.
DeZwarteRidder
0
quote:

Regio045 schreef op 7 juli 2020 08:39:

Google zal dat altijd doen om er zelf beter van te worden. Fusie of overname als dit al het doel is om eigendom te krijgen op “iets”. Ik houd mijn aandelen, als ik ze moet afschrijven dan heb ik pech, gaan ze stijgen dan heb ik geluk. Tegen de huidige koers verkoop ik in elk geval niet.
Wat een geklets!
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 juli 2020 08:39:

[...]
Ik weet in ieder geval meer dan jij en dat is geen moeilijke prestatie.......!!!
HAHAHA hij weet meer dan mij
Nou en dan zeg ik: Ik weet meer dan jij
En toen?
Veel spiegels in huis zeker he ? De Beste de Mooiste etcetc
1.954 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 94 95 96 97 98 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,13%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront