Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Juli 2020

11.341 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 564 565 566 567 568 » | Laatste
Maisha marefu
0
Goedenavond

Juist terug van een 5-daagse MTB tocht in het prachtige Eifel.
Diegene met vertrouwen in dit prachtige bedrijf worden zeker beloond!

Voor ieder van jullie een bijzonder aangename nacht gewenst.

Met vriendelijke groet

Maisha Marefu
Drieklezoor
0
Wat een nare steken naar elkaar , het ontbreekt mij op dit moment voor de juiste woordkeuze , maar fraai is het meestal niet. Goeden-nacht.
[verwijderd]
0
quote:

Dekkie schreef op 7 juli 2020 22:40:

[...]
Je klinkt en post bijna alsof je wanhopig bent
Hahaha, nee hoor. Ik had een beroerde timing, maar dat kleeft aan mij :))

Tot nu toe ben ik uiterst tevreden.

Voor morgen ziet 't er ook weer goed uit.
voda
0
quote:

Eric de Rus schreef op 7 juli 2020 21:41:

[...]

Ik ben een grote fan van de film "Der Untergang". Ik zie wel parallellen daarin met Pharming. Jouw opmerking doet me denken aan de beroemde scene over "angriff Steiners". Vanaf 0:17 tot 0:22 in deze scene heeft betrekking op jouw reactie. De scene daarna geeft denk ik je reactie over een paar maanden tot een jaar aan..... :))

www.youtube.com/watch?v=t7PmzdINGZk
Hier nog de beste parodie op de ondergang van Fortis!

www.youtube.com/watch?v=E-ckwD43ex8
ProPharming
0
quote:

Dekkie schreef op 7 juli 2020 22:40:

[...]
Je klinkt en post bijna alsof je wanhopig bent
Nog even geduld en dan kan hij huilie huilie doen :-))))))
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 7 juli 2020 22:52:

[...]
Hier nog de beste parodie op de ondergang van Fortis!

www.youtube.com/watch?v=E-ckwD43ex8
Ja, mooi he!

Zonder gekheid, Der Untergang vind ik 1 van de beste films ooit gemaakt. Minstens 15x gezien.
voda
0
[verwijderd]
0
quote:

ProPharming schreef op 7 juli 2020 22:58:

[...]

Nog even geduld en dan kan hij huilie huilie doen :-))))))
LOL!!! Leedvermaak, echt???

Wat een niveau ;)
ProPharming
0
quote:

Eric de Rus schreef op 7 juli 2020 19:31:

Mooi dagje weer voor de Rus. Pharming naar beneden, van de 2 long aandeeltjes eentje zeer licht in de min en de ander een leuke plus. Wat premiesloop in de geschreven calls en het feest in huize de Rus is compleet :))
En dit dan? :-))))))
O ja, dát is hoog niveau op het Pharmingforum. Nou hier laat ik t bij.
[verwijderd]
0
quote:

Eric de Rus schreef op 3 juli 2020 18:58:

Nou, gefeliciteerd met de koerswinst Pharmers!! Neem er ook eentje van mij :)

Zwak dagje voor mij natuurlijk. Moet nog langer geduld hebben ben ik bang voor.
En dit dan?

:)))))
ProPharming
0
quote:

Eric de Rus schreef op 7 juli 2020 23:14:

[...]

En dit dan?

:)))))
Goh ik pink een traantje weg , zooo aardig ;-)
Maar eh, slaap lekker hoor, morgen zien we wel weer.
[verwijderd]
1
quote:

ProPharming schreef op 7 juli 2020 23:18:

[...]

Goh ik pink een traantje weg , zooo aardig ;-)
Maar eh, slaap lekker hoor, morgen zien we wel weer.
Het kenmerkt jou en Dekkie.

Best jammer en niet nodig.
Vriendelijke
2
[quote alias=Misschien id=12552056 date=202007070612]
Goedemorgen Vriendelijke.

De Vries is aardig, hij komt goed over je denkt dat hij ook goed is voor zijn personeel, dat zijn belangrijke zaken, dus dat is Oké. Dat zijn niet genoeg kwalificatie om een beursgenoteerd bedrijf te leiden.

Voor zover ik het kan zien, aardig, niet zozeer de uitstraling van een "echte zakenman", geen dure maatpakken en schoenen met bijbehorende auto. Maar, een gedegen man met passie voor wat hij doet, trots dat hij Pharming weer tot leven heeft gebracht. Hij moest het doen zonder geld en een heel slechte reputatie doordat de verwachtingswaarde heel groot was en er niet snel genoeg is uitgekomen, het platvorm was nieuw en niemand had er echt kaas van gegeten. Zie wat Ruconest veel belovend is, dat hebben zij niet af kunnen of willen wachten De grote geldschieters waren weg, wat bleef er over? De centenjagers, die hadden/hebben misschien nog minder geduld dan de grotere investeerders voor de sector waaraan hij leiding geeft terwijl - de kleintjes- er al wel iets van kunnen zien.

Je verwijt dat hij niet genoeg doet als CEO van een beursgenoteerd bedrijf? Die klacht hebben we nog niet via het AFM naar buiten zien komen, dat is de instantie. De cijfers zijn op tijd, al komen de jaarcijfers voor menigeen te laat. Hij houdt geen informatie achter, misschien net zoveel als een ander Beurs genoteerd bedrijf als dat strategisch gezien beter uitkomt, dat is een inschatting die hij binnen de gestelde lijntjes moet en kan maken. Treedt hij daarbuiten dan komt de reprimande echt wel. Zover als ik weet is dat niet gebeurd.

Jij wilt iets terug zien van je investering? Pharming maakt sinds enkele jaren winst door een slimme zet van De Vries, mogelijk gemaakt door een dure lening. Alle kleintjes zagen hun centen veranderen in kwartjes, De Vries kroop door het oog van de naald met Pharming, naar eigen zeggen van hem ging dat gepaard met slapeloze nachten, kan ik mij iets bij voorstellen, of jij niet? Het is een B.G.B. en de koppen die in de krant zouden verschijnen "Pharming kan bij niemand meer geld loskrijgen" zouden de rest van de nekslag zijn geweest!

Onderzoeken. Geld ontbrak,(nog), veel zaken zagen er veelbelovend uit, toch wilde hij verder, dan ben je afhankelijk, hij stelde medicijn ter beschikking en een derde Dr. Osthoff deed en doet onderzoeken, de trajecten liepen niet zo snel zoals de kleintjes weer lieten blijken en waar hij denkelijk wel zoveel als mogelijk druk uit zal proberen te oefenen. De kleintjes uitten op internet hun ongenoegen in net mis te verstane taal. Hij staat daar machteloos tegenover, met deze taal hoeft hij bij de EMA, FDA of ethische commissies niet aan te komen. Hij kan als Dr. Osthoff en zijn team de rapporten hebben opgesteld de aanvragen indienen en hopen op een bericht van instanties om de kleintjes en inmiddels weer wat grotere investeerders wereldkundig maken d.m.v. een PB.

Niets met verliefdheid op De Vries te maken, maar wees maar blij met deze gedegen man en dat we niet met een "snelle jongen" te maken hebben, alla Victor Muller! Mocht het allemaal toch beter uitpakken dan menigeen het inschat, dan heb je lang genoeg kunnen profiteren om laag in te stappen.

Een fijne dag met hopelijk een goede kleur anders is de misère weer niet te overzien.

Tini

[/quote
Beste Tini,
Het gaat niet om hoe deze persoon eruit ziet, of een mooie wagen of een net pak, waar het om gaat hij heeft de rechten eind 2016 weer in het bezit gekregen, maar daarna is er eigenlijk niets meer gedaan in het bedrijf.
En dat zie je aan de koers als hij daadwerkelijk had doorgezet met gewoon een fase lll dan was er niets aan de hand geweest, dan hadden ze gewoon de gehele hae markt kunnen betreden.
Nu zijn er zoveel onderzoeken geweest en er komt gewoon niets uit, en dan hoor je hem praten over pleisters en iedereen trapt er weer in, maar je hebt gewoon een fase lll nodig.
Ondertussen raakt het geld weer op en is er weer een obligatie nodig, en nu ook weer komt er nog een obligatie uit de hemel vallen en hebben we straks in totaal 880.000.000 aandelen.
Dit is toch niet meer uit te leggen aan de beleggers, en dan kun je mogelijk een pre op de markt brengen maar je hebt gewoon een molensteen om je nek hangen met 880.000.000 aandelen.
En dan kijk ik wat hij dus al jaren verteld aan ons, maar dat is gewoon gebruik maken van de beleggers die goedgelovig zijn.
Het is niet voor niks dat alle grote beleggers zijn verdwenen, en ook nog eens de CFO.
Wat blijft over de aldi en lidl gangers die blij zijn als ze 20 euro kunnen verdienen.
Nee jammer ze waren goed op weg maar we vallen weer gewoon terug naar het verleden van Pharming, en dat is een drukpers die ze nooit hebben weggedaan.

ProPharming
0
quote:

Eric de Rus schreef op 7 juli 2020 23:25:

[...]

Het kenmerkt jou en Dekkie.

Best jammer en niet nodig.
Wat mij kenmerkt is dat ik oprecht en eerlijk ben en mezelf in de spiegel recht in de ogen kan kijken.
Dag meneer de Rus, succes met uw aimabelshow.
ProPharming
0
Gut nou krijgt ie ook nog een duimpje van een vriendelijke poster.
Nou breekt m'n klomp!
jandekkers
0


Ruconest More Cost-effective Than Other On-demand Treatments for HAE Attacks, Study Estimates
JUNE 19, 2020 Marisa Wexler, MSBY MARISA WEXLER, MS IN NEWS.
Ruconest More Cost-effective Than Other On-demand Treatments for HAE Attacks, Study Estimates
Click here to subscribe to the Angioedema News Newsletter!
4 (6)
Ruconest, a recombinant human form of the C1 inhibitor protein, is more cost-effective than other on-demand therapies at treating attacks in people with hereditary angioedema, a new study suggests.

The study, “Modeling Cost-Effectiveness of On-Demand Treatment for Hereditary Angioedema Attacks,” was published in the Journal of Managed Care & Specialty Pharmacy.

Hereditary angioedema (HAE) is most commonly caused by a lack of the protein C1 inhibitor (C1-INH) in the blood. Although there are preventive (prophylactic) therapies available that can reduce the frequency of HAE attacks, they still happen, often requiring “on-demand” treatments.

Some such treatments include the administration of C1-INH. This protein can either be recombinant (made in a lab), as is Ruconest, or it can be derived from plasma (the liquid component of blood), such as in Berinert. Other on-demand therapies, such as Kalbitor (ecallantide) and Firazyr (icatibant), work by targeting the pathways downstream of C1-INH that cause swelling.

angioedemanews.com/2020/06/19/rucones...,angioedema%2C%20a%20new%20study%20suggests.&text=Hereditary%20angioedema%20(HAE)%20is%20most,-INH)%20in%20the%20blood.
jodu
1
Update clinical trial ? clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03791476
RUCONEST® as a Therapeutic Strategy to Reduce the Incidence of Delayed Graft Function
11.341 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 564 565 566 567 568 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 0,961
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,967
Laag 0,953
Volume 2.891.437
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront