Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Huizenprijzen Q2 +8,6%

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. info_124 9 juli 2020 12:54
    Zolang Nederland geen kans voorbij laat gaan om de Bouw te saboteren , al in 2008-10 zo veel mogelijk bouwvakkers en bouwmaterialen-werkers naar andere branches heeft gedrukt, en nu weer is het de SOx dan wel een andere milieu-verhaal, zal de bouw achterblijven en huizenprijzen stijgen. Bedrijven, die massaal rondom enkele grote steden de ramp nog groter maken, met daar bovenop de woekerwinsten, die de gemeentelijke Bouwbedrijven op grond maken, en werkelijk ALLES voor grondprijzen voor bouwgrond doorspelen aan grote projectontwikkelaars, zullen huizenprijzen niet dalen en de pienteren naar het grote buitenland verkassen.
    Dinxperlo, vrijstaand (land)huis, gebouwd 2000, op 900 m2 grond, met separaat gastenverblijf: voor € 375K niet te verkopen. In Breda kost hetzelfde dik 2 x zo veel.
  2. [verwijderd] 9 juli 2020 13:09
    Nederland houdt de huizenprijzen via een strak regime stevig in handen en voorkomt daarmee dat honderdduizenden huishoudens in paniek, en aan lager wal raken.

    Gemeentes werken daar graag aan mee door sociale huurwoningen te slopen en duurdere panden ervoor in de plaats te bouwen. Verder kent men sociale huurwoningen via handige trucjes alsnog aan scheefhuurders toe wat de huizenmarkt relatief stabiel houdt. Oftewel, het kunstmatig hoog houden van prijzen en deze gestaag zien groeien is van belang voor de economie om zo een negatieve schok, met dito bijkomende problemen, te voorkomen.
  3. euro2000 9 juli 2020 17:44
    rupsje nooit genoeg

    vriend van mijn zoon met aankoopmakelaar bied precies dezelfde hogere prijs en zelfde condities op zelfde pand en je raad wel wie het huis krijgt n.l.degene die meedoet met het handje klap en vriendjes systeem a 2000 euro ex

    het is een corrupt en heel ondoorzichtige proces

    misschien iets voor meneer Omtzigt om zich eens lekker in vast te bijten
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links