Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Goud op drift

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 32
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

243 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 bp5ah 13 juli 2020 16:49
    quote:

    Gokje? schreef op 13 juli 2020 16:27:

    Ben ik nu gek? Laatste koersdoel tesla 300 usd van JPMorgan. Huidige koers 1720 USD.
    Daarom zit TSLA niet in de S&P :

    S&P regularly rebalances its index, and Tesla is clearly the biggest stock in the U.S. not included in it, but four straight quarters of profits is only one of many criteria the index provider insists on.

  2. forum rang 6 shortie 13 juli 2020 16:51
    Wat gaan we weer een mooie daling zien komende tijd mensen.... wanneer Apple 20-30% van de huidige belachelijk hoge koers gaat inleveren.... NQ naar de 11k op louter 5 aandelen.... wat gaat er gebeuren wanneer deze 5 binnenkort (onvermijdelijk) fors gaan corrigeren.... be prepared.... dit gaat een knal worden van jewelste.... grotere cyclus draaidata staan voor de deur. Top niet ver meer weg. Opletten voor het omkeerpatroon op dagbasis nu!!
  3. forum rang 7 handyman6 13 juli 2020 16:56
    quote:

    prof. dr. ir. Akkermans schreef op 13 juli 2020 16:05:

    Iemand een idee waarom de Nasdaq vandaag weer zo sterk is vergeleken met andere indexen?
    Tech Multionationals die straks de baas zijn in de US ,geen belasting betalen,onbeperkt groeien mogen,concurrentie uitschakelen ,lees keihard op monopolies afstevenen.
    De Nasdaq Reuzen "kopen" daar straks(?) de president,de senatoren, en het Parlement,als ze dat nu al niet doen.......
    Tech is de komende "break- away- society", de rest mag alleen nog hand en span diensten verlenen: medies,voeding,vervoer,energie,geldverkeer,etc.
  4. forum rang 6 ttroo 13 juli 2020 17:11
    Een rondje langs de Velden. Eerst een rondje langs de echte Velden. Toekomstige Velden. Mars. Wat dacht u daarvan. Wat is de status? China stuurt een sateliet met landingsrechten naar Mars. De Emiraten stuurt een sateliet zonder landingsrechten. En Amerika stuurt een sateliet met landingsrechten. Europa heeft de deadline gemist. Brexit. Dus die stuurt niets. Ja u leest het goed. China en de Emiraten. Dan een rondje langs de beurzen. Nasdaq stijgt door en door. Dow Jones nu ook, ze zijn de 26.000 punten voorbij en dus doet de S&P500 ook weer mee. DAX, CAC en uw eigen trotse AEX ze komen maar niet voorbij de weerstanden. Niet zo gek. Want die krijgen allemaal goedkopere dollars te verwerken. Daar kan de Amerikanen wel mee naar de maan, maar Europese bedrijven hebben dan te maken met een negatieve FX tail wind. En u dagelijlkse column schrijver heeft het al een paar weken geleden gemeldt de US dollar kan nog wel eens flink lager gaan. Dus daar worden de Europeanen niet vrolijjk van. Maar Trump is hun Vriend. Niet de beste, maar China, Emiraten, Rusland en het Grote Afrika, nee, dan kiezen ze toch liever voor hun vriend Trump, die zegt Amerika 1, Europa niet 1. En dat klopt. Tesla is niet meer te houden. Dag Volkswagen. Dag Daimler. Dag BMW. Bayer betaalt zich blauw aan de verkeerde overname. Volkswagen ook nog eens aan een Diesel Affaire. Wirecard is nog maar een paar euro's waard. Dus aandacht op Frankrijk. Want LVMH gaat nog wel erg goed. Dus aanpakken die handel. Als Duitsland kan vallen, dan is Frankrijk een nog makkelijkere prooi. En als Duitsland en Frankrijk vallen, vallen de Zuid Europese Landen nog makkelijker en daarmee worden de Noord Europeanen vanzelf ook weer zwakker van. Geef ze nog eens een goedkope dollartje en kijk… de Europeanen hebben het vanzelf moeilijk. Noem het een gratis VriendenDienst. ASML. Die komt er wel. Zeker. 350 euro's. Neerlands topper. Nog maar een van de weinige. Want Shell en Unilever, kiezen liever voor het land van de Brexit dan het Kleine oranje land die aangesloten is bij het grote Europa. Kortom, uw land, uw oranje land is te min. Dus ASML daar moet u zeker heel trots op zijn. Woensdag. Ik las een mooie comment bij de verwachting. Voor corona crisis was er mindere cijfers voor ASML, maar na de corona crisis verwachten ze beter. Terechte comment, alhoewel de vracht gaat nog door en zeker dit soort vrachten. Dus Q2 cijfers woensdag morgen worden zeer interessant. Ze kunnen ook zeker imploderen. Er kan zo een paar tiental euro's vanaf als het wat tegenvalt. De Amerikaanse stier rent door. De Europese stier rent ook door, maar in rondjes.
243 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links