Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Europese 5G-netwerken nog te afhankelijk van Huawei'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 juli 2020 16:41
    Midden volgende week gaat in Amsterdam het Huawei 5G netwerk van KPN in gebruik, de storingen die bedrijven ondervonden/ondervinden de laatste maanden moeten dan minder worden, de sites/masten stonden elkaar in de weg was de uitleg.

    De gedachte dat de Chinezen alles opslaan en mee kunnen kijken zal blijven, de vorige KPN-CEO(die pedante Italiaan) had er geen problemen mee en ging er in mee.

    KPN is een sluimerend bedrijf geworden, de notering is compleet nutteloos, het is een blijvend krimpend iets, het is niets meer dan een unit onder de NL-politiek.
  2. forum rang 4 Jopie1962 24 juli 2020 16:46
    "De Verenigde Staten zetten het Chinese bedrijf eerder al op een zwarte lijst, omdat het een gevaar voor de nationale veiligheid zou zijn."

    Ik heb een smartphone én een smartwatch van Huawei, en ik moet zeggen, als je héél goed luistert, dan hoor je die chinezen giechelen op de achtergrond. En als ik naar het toilet ga voor een grote boodschap, dan neemt ineens de netwerk-belasting richting China enorm toe!
  3. [verwijderd] 24 juli 2020 17:00
    quote:

    Jopie1962 schreef op 24 juli 2020 16:46:

    "De Verenigde Staten zetten het Chinese bedrijf eerder al op een zwarte lijst, omdat het een gevaar voor de nationale veiligheid zou zijn."

    Ik heb een mobiele telefoon én een smartwatch van Huawei, en ik moet zeggen, als je héél goed luistert, dan hoor je die chinezen giechelen op de achtergrond. En als ik naar het toilet ga voor een grote boodschap, dan neemt ineens de netwerk-belasting richting China enorm toe!
    Hij is goed hoor!

    De hele Zuidas gaat public, ze willen het, ze krijgen het!

    Is het dan echt een hoax?

    Veel Chinese afhaal restaurants zijn hier gestopt, geen halve kip meer, geen gratis mini-loempias meer, geen vol geperste bakken bami/nasi meer, een belangrijk stuk Nl cultuur erfgoed is verdwenen, en wat krijgen we ervoor terug: 1000X sneller sms-en en bellen en elke 200 meter een 5G zendmast met een direct connection met Ghanzou.
  4. forum rang 4 Mijn Vriend 24 juli 2020 18:57
    Voor zover ik kan zien heeft de VS geen of erg weinig 5G patent rechten, en bijvoorbeeld autonome auto's funktioneren waarschijnlijk beter op 5G dan de Jank-standaard van de 2 a 3gee-tjes. Moet Europa daarom ook in het stenentijdperk blijven? Europa moet gewoon vol gas 5G installeren zolang er geen uitzicht is op 6G+.
  5. forum rang 4 Go Go Go ! 24 juli 2020 21:45
    quote:

    Knife Catcher schreef op 24 juli 2020 19:26:

    Welke rechtbank heeft Huawei eigenlijk veroordeeld?
    Het volkstribunaal voorgezeten door de oranje aap. Geen bewijs voor nodig, zo vindt men. China is de “vijand”, die de Amerikanen meer en meer naar de achtergrond drijft.

    Dat de Amerikanen in Europa zelf spioneren dat het een lieve lust is doet er kennelijk allemaal niet toe. Met dank aan meneer Snowden. Het is dus de pot, die de ketel verwijt dat ...
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links