Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Hogere opening op Wall Street'

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juli 2020 15:19
    De dollar zakt door zijn hoeven.
    De beurzen toppen en goud heeft zijn hoogste punt ooit aangetikt afgelopen nacht. Ook zilver komt nu weer tot leven nu er rechtzaken lopen tegen de grote banken die de zilverprijs tientallen jaren manipuleerde. Het geeft aan dat het vertrouwen in dit systeem totaal naar de klote is. Institutionele beleggers die nu massaal in goud en zilver stappen als hedge tegen de instorting van de beurzen die plaats gaat vinden ( waarschijnlijk na de Presidentsverkiezingen in November)

    Wel hoop ik dat er een flinke correctie gaat komen.
    Ik verwacht dat goud door zal stijgen tot rond de $1980 en zilver tot rond de $27,50 waarna ik hoop en verwacht dat we $200 gaan dalen in goud en $ 10 in zilver. Dat is goed voor deze beide edelmetalen op langere termijn en hoop na de correctie een tijdje een zijwaartse beweging.
  2. [verwijderd] 27 juli 2020 15:36
    De beurzen hebben totaal niets meer met de reële economie te maken. Ik beschouw de beurzen meer als de inflatie meter.
    Zo gauw de stijging in de beurzen een beetje begint te haperen komen de Centrale Banken met honderden zo niet duizenden miljarden nieuw waardeloos geld. Om het niet totaal in te laten storten zijn steeds vaker en steeds grotere bedragen nodig.
    Binnenkort gaan we zelfs gratis geld ontvangen van overheden met de verplichting dit uit te geven ! Totdat mensen wakker gaan worden en in gaan zien dat geld geen klote meer waard is.
    In Amerika hebben ze al van die cheques uitgedeeld maar mensen gaven het niet uit maar belegde het geld. Nu weigeren deze mensen nog aan de slag te gaan in Amerika en verwachten snel hun volgende cheque ..... gratis geld .... mooier kunnen overheden het toch niet maken
  3. Pavlov44 27 juli 2020 16:41
    Je voelt aan alles dat het heel fragiel wordt nu. De beurzen in Europa zijn al weken zijwaarts. USA is nog gestegen maar bij een dalende dollar dus per saldo ook niks. Waar de ECB is gestopt met de bodemloze put en de EU met pijn en moeite 750 miljard steun vrijmaakt (ja de moeizame EU besluitvorming is nu eigenijk een zegen geworden die in elk geval al te zotte bedragen limiteert), staan de Republikeinen in de USA vandaag weer klaar met een plan voor nog eens 1000 miljard bovenop de 2000 miljard die al eerder zijn verbrand. Alles om de president herkozen te krijgen. Ik herinner me 30 jaar geleden al dat je geleerd werd dat Amerikaanse regeringen altijd schulden zullen maken, ten eerste om herkozen te worden, en lukt dat niet, dan hangt het in elk geval als een molensteen om de nek van je opvolger van de andere partij. Zo ziet het er ook nu naar uit. De grote vraag is of het kaartenhuis voor of na November in elkaar gaat klappen. In elk geval begint dit nu voor iedereen duidelijk te worden en het voorsorteren naar veilige havens in ieder geval begonnen.
  4. forum rang 4 Jopie1962 27 juli 2020 16:53
    quote:

    Felix66 schreef op 27 juli 2020 15:19:

    Wel hoop ik dat er een flinke correctie gaat komen.
    Ik verwacht dat goud door zal stijgen tot rond de $1980 en zilver tot rond de $27,50 waarna ik hoop en verwacht dat we $200 gaan dalen in goud en $ 10 in zilver. Dat is goed voor deze beide edelmetalen op langere termijn en hoop na de correctie een tijdje een zijwaartse beweging.
    Ik hoop óók op een correctie, maar dan dat goud $200 gaat stijgen, en zilver $10 gaat stijgen, en daarna een tijdje zijwaarts.
    Maar dat hoop ik omdat ik geen kl*te van edelmetalen snap, nou ja, je moet er veel van hebben en hopen op stijging.

    (Wel jammer dat die stijging in dollars is, en de dollar daalt lekker hard.)
  5. forum rang 8 het zwaard 27 juli 2020 17:54
    De enorme bedragen die de FED in de economie pompt, dienen niet om Trump in het zadel te houden, maar om te beletten dat het kapitalisme wereldwijd omver valt. Hopen op 'n correctie is dan ook hopen op een ander stelsel. Of dit laatste beter zal zijn kan enkel de toekomst uitmaken. Met goud en zilver alleen gaan we het echt niet redden.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links