Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Meer boodschappen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 5
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 77
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

335 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 pwijsneus 6 augustus 2020 10:52
    quote:

    positivo73 schreef op 6 augustus 2020 10:43:

    Een hele goede morgen mensen,
    Zie dat we in de min staan, kan weleens een hele dikke min worden vandaag. Cijfers vanuit de US zullen ook niet best zijn vermoed ik.

    Fijne dag

    Groet Willem
    In de min... het stijgt even niet.

    Morgen zal Trump toch wel met fanfare aankondigen dat er weer een Triljoen Dollar wordt bijgeprint.

    Vanavond komen de dems en whitehouse weer tezamen om stimulus package af te dealen....
  2. forum rang 6 ttroo 6 augustus 2020 11:24
    Ha. U geloof in Uw bull leider Trump is enorm. Hij geeft iedereen de schuld en vindt iedereen zwak die tegen hem is. De peilingen worden minder gunstig voor hem. De zaken man is het Ameirkaanse imperium aan het verliezen. De-dollarization wordt steeds krachtiger. Al duurt dat process erg lang. Zeker omdat de Amerikanen veel vijanden hebben die de dollar nog (te) flink gebruiken. Niettemin is de dollarization process duidelijk waarnemer in de wereldwijde betalingen. Rusland en China, die landen hadden toch lekker veel goud gekocht, om in ieder geval de dollar waarde daling te compenseren. Hoe zit het met de vrienden van Amerika. De Westerse Schulden Wereld, onder leiding van Amerika. TikTok, ja een app ontwikkelt door Chinezen. Die is te gevaarlijk. Eerst konden de Chinezen niets ontwikkelen en nu ze aan het ontwikkelen zijn, ze hebben social media apps, ze hebben een Chinees GPS system, ze sturen een sonde naar Mars, met volgens mij een karretje er in. Kortom de Chinezen zijn gestart van een Fabriek van de Wereld, naar steeds meer Kennis voor de Wereld. De meesten willen dat niet, maar een capaciteit van 1.4 miljard mensen is groter dan zeg een capaciteit van 17.5 miljoen mensen. Ook de markt is meteen een stukkie groter. Kortom eindelijk komt de macht waar ze ook te horen te liggen. Bij de Groten Aantal Mensen. Alle kaarten van de Westerse Schulden Wereld staat op India, maar dat system heeft ook flinke nadelen. Maar zolang India luistert en handelt naar de Westerse Schulden Wereld blijft India het beloofde land. Want China en Rusland zijn dat zeker niet. ING. Ze doen het goed, met zulke slechte cijfers. Weer ouderwets kop in het zand net als voor de financial crisis, maar ze zijn niet de enige Europese bank die dat doet. BNP Paribas, die cijfers zijn niet om aan te zien. Societe Generale ook niet. Banco Santander ook niet (meer). Deutsche Bank doet al jaren maar wat. Maar ze zakken al tijden niet verder weg. Dat lijkt positief, maar de weg omhoog lukt ook niet. Kortom die gaan weer wegzakken. Want we zitten in een Bull marktje van 12 jaartjes. Unibail Rodamco. Niet om aan te zien. Elke dag rood. Terwijl de Amerikaanse beurzen elke dag groen doen. Shell. Tja die 18 euro was niet normal. Nu 13 euro. Ze proberen wat te herstellen in koers. Heineken. U doet wel veel boodschappen, maar u laat Heineken duidelijk in de schappen staan. Mittal, best goed die 10. Adyen. Die blijft maar doorgaan terwijl de parameters op extreem staan. Maar PayPall ging gisteren ook goed in Amerika. Die beginnen wel wat hoog te liggen in de parameters. Dus mogelijk gaan PayPall en Adyen de komende dagen weer wat terug in hun koersen. DSM lijkt de top gemaakt te hebben. Maar zo lang U Just Eat en vooral Take Away doet, komt alles goed. AEX onder de 560, DAX is net als gisteren geweigerd op de 12.800 punten. De future in ieder geval. Ze gingen meteen duiken na de weigering. Future daar op 12650. Het is wachten op de Groene Opening van De Amerikaanse Master Trump en co.
  3. [verwijderd] 6 augustus 2020 11:27
    quote:

    PietKeizer schreef op 6 augustus 2020 11:21:

    gezien hoe snel er ff 1 puntje afgetikt werd, wako? die 559 wordt met hand en tand verdedigd.
    Er wordt op gezette tijden gekieperd. Rond 10:00 uur en 10:30uur ook al. Als zo de EUR/$ weer stijgt en er wordt nog wat gekieperd zakken we er wel doorheen...
  4. [verwijderd] 6 augustus 2020 11:35
    quote:

    ONN schreef op 6 augustus 2020 11:23:

    [...]
    En dat zeg jij ? Hahaha....
    Geef eens een voorbeeld dan praatjesmaker. Ik geef hier gratis advies en vervolgens lachen als paar punten scheef zit. Ik hoor onze vriend vandaag ook al niet. Toch weer aardig wat puntjes ingelopen. Ik sta er heerlijk voor. Maar das niet leuk om te zeggen. Trieste mensen hier. Alleen komen om mensen uit te lachen als ze even scheef zitten. Maar ze niet horen als je binnenloopt. Prima hoor. Ieder zijn ding. Heeft alleen wel iets heel triests als je zo je verliezen goed wil maken haha
  5. [verwijderd] 6 augustus 2020 11:42
    quote:

    ONN schreef op 6 augustus 2020 11:38:

    Pas nou maar op dat je niet weer modbreaks krijgt zoals gisteren. Die voorbeelden dus Bennie.
    Heb je dus niet voorbeelden. Zo herkenbaar de mensen hier die alles verliezen. Jammer. Volg je me verdien je geld. Het forum is voor mensen als ik. Kennis delen. Iets proberen te leren. De mensen die hier hun verliezen afreageren moeten geweerd worden. Dus kijk uit wat je zegt. Anders wordt je verwijderd ventje.
  6. forum rang 7 PietKeizer 6 augustus 2020 11:42
    quote:

    Roeptoeters schreef op 6 augustus 2020 11:35:

    [...]

    Geef eens een voorbeeld dan praatjesmaker. Ik geef hier gratis advies en vervolgens lachen als paar punten scheef zit. Ik hoor onze vriend vandaag ook al niet. Toch weer aardig wat puntjes ingelopen. Ik sta er heerlijk voor. Maar das niet leuk om te zeggen. Trieste mensen hier. Alleen komen om mensen uit te lachen als ze even scheef zitten. Maar ze niet horen als je binnenloopt. Prima hoor. Ieder zijn ding. Heeft alleen wel iets heel triests als je zo je verliezen goed wil maken haha
    gratis advies, hahaha. bedenk je dit zelf allemaal of zit Youp van t Hek bij je op schoot :)

    en de rest heeft t nakijken want die rekent haar adviezen af . op no cure no pay basis . t vervelende is: het is cure or no cure, never pay.
    en wie zijn daar debet aan? juist. de THETASCHRAPERS!!
  7. forum rang 7 handyman6 6 augustus 2020 11:48
    quote:

    Linda1979 schreef op 6 augustus 2020 11:03:

    Hoi Daan, ik kocht 14 puts Aug510 op gemiddeld 2,70, toen stonden ze nog rond de 545 en dacht ik dat er wel een ritje naar beneden zou komen. Toen ik een uurtje later keek, stond het al op 555... Shit happens.
    Waarom dek je eea dan niet beetje af ,met turbo's ,zoals Fred hier bijna dagelijks adviseert,Linda? Helemaal als je best veel opties koopt?
335 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links