Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Augustus 2020

10.441 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 519 520 521 522 523 » | Laatste
s.lin
0
quote:

kingkongcha schreef op 9 augustus 2020 12:11:

Momitor heeft er duidelijk belang bij met zijn post . Iedere keer weer!!!!
dat hebben ze bijna allemaal hier positief of negatief.
wie moet je nog geloven ?
s.lin
0
Pharming is doorgeschoten. Leuk voor traders

3 augustus 2020

Pharming Group sloot vrijdag op 0,95 euro na een daling van 6,04%.

Investtech: “De vorige keer dat het aandeel beneden de 1 euro stond was op 3. april. Het aandeel is hiermee zeven van de laatste negen dagen gedaald. De afgelopen week is het aandeel 14,02% gedaald. Technisch ziet het er ook niet zo goed uit. Het aandeel is trendmatig negatief op de middellange termijn en een verdere daling is waarschijnlijk.”

Technisch is het aandeel in gevecht met de steun. In het voordeel van het uitblijven van een doorbraak zijn: 1) koers staat beneden de ondergrens van de bandbreedte (1,02 euro), 2) qua timing heeft de periode van de daling vrijwel even lang geduurd als de periode van de stijging, 3) de RSI staat laag en 4) het prijsmomentum is op zoek naar een kentering.

www.cashcow.nl/pharming-is-doorgescho...

mooi op de grafiek te zien als je de koptekst leest !

[verwijderd]
0
Om de onzin op dit draadje compleet te maken.....

Morgenochtend vallen vijandelijke biostrijders Leiden binnen.Na drie dagen strijd vluchten SDV en zijn staf naar het na het bijgelegen Galaland.Na een bombardement van de Shorters geeft Pharming zich over en maken de aandeelhouders zich op voor een jarenlange bezetting. En dan komt Henk van het IEXleger om deze post weg te halen en is er zoals gewoonlijk helemaal niets aan de hand.Het is namelijk allemaal verzonnen!
s.lin
1
We denken dat Pharming Group (AMS: PHARM) zijn schulden gemakkelijk kan beheren
Gewoon Wall St 4 augustus 2020

Howard Marks zei het mooi toen hij zei dat, in plaats van zich zorgen te maken over de volatiliteit van de aandelenkoersen, 'de mogelijkheid van permanent verlies het risico is waar ik me zorgen over maak ... en dat elke praktische belegger die ik ken, zich zorgen maakt.' Als we nadenken over hoe riskant een bedrijf is, kijken we altijd graag naar het gebruik van schulden, aangezien overbelasting van schulden tot ondergang kan leiden. Belangrijk is dat Pharming Group NV ( AMS: PHARM ) schulden heeft. Maar de echte vraag is of deze schuld het bedrijf riskant maakt.

Wanneer is schulden een probleem?
Schulden en andere verplichtingen worden riskant voor een bedrijf wanneer het niet gemakkelijk aan die verplichtingen kan voldoen, hetzij met vrije kasstroom, hetzij door kapitaal aan te trekken tegen een aantrekkelijke prijs. In het ergste geval kan een bedrijf failliet gaan als het zijn schuldeisers niet kan betalen. Een meer frequente (maar nog steeds kostbare) gebeurtenis is echter dat een bedrijf aandelen moet uitgeven tegen spotprijzen, waardoor aandeelhouders permanent verwateren, alleen maar om de balans op peil te houden. Schulden kunnen natuurlijk een belangrijk instrument zijn in bedrijven, met name kapitaalzware bedrijven. Het eerste dat u moet doen als u bedenkt hoeveel schulden een bedrijf gebruikt, is door samen naar zijn geld en schulden te kijken.

Bekijk onze nieuwste analyse voor Pharming Group

Hoeveel schulden draagt ??de Pharming Group?
Zoals u hieronder kunt zien, had Pharming Group eind juni 2020 een schuld van € 123,2 miljoen, een stijging ten opzichte van € 58,9 miljoen een jaar geleden. Klik op de afbeelding voor meer details. Maar aan de andere kant heeft het ook € 152,8 miljoen aan cash, wat leidt tot een netto kaspositie van € 29,6 miljoen.

Hoe gezond is de balans van Pharming Group?
Uit de meest recente balans kunnen we opmaken dat Pharming Group verplichtingen had van € 43,9 miljoen die binnen een jaar vervallen, en verplichtingen van € 145,7 miljoen daarna. Om deze verplichtingen te compenseren, beschikte het over € 152,8 miljoen aan liquide middelen en aan vorderingen ter waarde van € 26,4 miljoen met vervaldag binnen 12 maanden. Dus zijn verplichtingen in totaal € 10,4 miljoen meer dan de combinatie van zijn liquide middelen en kortlopende vorderingen.

Gezien de omvang van de Pharming Group lijkt het erop dat de liquide middelen in evenwicht zijn met de totale verplichtingen. Dus hoewel het moeilijk voor te stellen is dat het bedrijf van 646,7 miljoen euro worstelt met contanten, denken we toch dat het de moeite waard is om de balans op te volgen. Ondanks zijn opmerkelijke verplichtingen beschikt Pharming Group over netto contanten, dus het is redelijk om te zeggen dat het geen zware schuldenlast heeft!

Bovendien groeide Pharming Group de EBIT met 48% in de afgelopen twaalf maanden, en die groei zal het gemakkelijker maken om met zijn schulden om te gaan. Bij het analyseren van de schuldniveaus is de balans de voor de hand liggende plaats om te beginnen. Maar uiteindelijk zal de toekomstige winstgevendheid van het bedrijf beslissen of Pharming Group zijn balans in de loop van de tijd kan versterken. Dus als u gefocust bent op de toekomst, kunt u dit gratis rapport bekijken met winstvoorspellingen van analisten .

Maar onze laatste overweging is ook belangrijk, want een bedrijf kan geen schulden aflossen met papieren winsten; het heeft hard geld nodig. Pharming Group heeft misschien nettokasmiddelen op de balans, maar het is nog steeds interessant om te zien hoe goed het bedrijf zijn winst vóór rente en belastingen (EBIT) omzet in vrije kasstroom, omdat dat zowel zijn behoefte aan als zijn capaciteit zal beïnvloeden. om schulden te beheren. Gelukkig voor alle aandeelhouders heeft Pharming Group de afgelopen drie jaar zelfs meer vrije kasstroom geproduceerd dan EBIT. Dat soort sterke geldconversie maakt ons net zo enthousiast als het publiek als de beat zakt tijdens een Daft Punk-concert.

Opsommen
Hoewel het altijd verstandig is om naar de totale verplichtingen van een bedrijf te kijken, is het zeer geruststellend dat Pharming Group € 29,6 miljoen aan netto contanten heeft. De kers op de taart was dat 101% van die EBIT werd omgezet in vrije kasstroom, wat € 52 miljoen opleverde. We denken dus niet dat het gebruik van schulden door Pharming Group riskant is. Bij het analyseren van de schuldniveaus is de balans de voor de hand liggende plaats om te beginnen. Niet alle beleggingsrisico's zitten echter in de balans - verre daarvan. Daarom moet u op de hoogte zijn van de 2 waarschuwingssignalen die we bij Pharming Group hebben opgemerkt .

Als u na dat alles meer geïnteresseerd bent in een snelgroeiend bedrijf met een ijzersterke balans, bekijk dan onmiddellijk onze lijst met netto cashgroeiaandelen.

Gepromoot
Als u besluit om in Pharming Group te handelen, gebruik dan het goedkoopste * platform dat door Barron's, Interactive Brokers , algemeen als # 1 wordt beoordeeld . Handel in aandelen, opties, futures, forex, obligaties en fondsen op 135 markten, allemaal vanuit één geïntegreerde rekening.

Dit artikel van Simply Wall St is algemeen van aard. Het is geen aanbeveling om aandelen te kopen of te verkopen en houdt geen rekening met uw doelstellingen of uw financiële situatie.

simplywall.st/stocks/nl/pharmaceutica...
joostUSA
0
quote:

s.lin schreef op 9 augustus 2020 20:04:

De oplevingen bij Pharming vinden plaats binnen de dalende trend.
9-8-2020

www.tostrams.nl/artikel-detail.aspx?I...
TA en biotech is ook de grootste onzin over het algemeen
s.lin
1
PHARMING (FRA: PHARM) Oorspronkelijk onderzoek: Pharming Group NV (van First Berlin Equity Research GmbH): kopen
Transparantie van de richtlijn: informatiereglementée
04/08/2020 14:46
Origineel onderzoek: Pharming Group NV - door First Berlin Equity Research GmbH

Eerste Berlin Equity Research GmbH geclassificeerd als Pharming Group NV

Bedrijf: Pharming Group NV
ISIN: NL0010391025

Reden voor de studie: Q2 resultaten
Aanbeveling: Koop
sinds: 08/04/2020 Richtprijs
: € 1,80 Richtprijs
over een periode van: 12 maanden
Laatste ratingwijziging: -
Analist: Simon Scholes, CFA

First Berlin Equity Research heeft een onderzoeksupdate gepubliceerd over Pharming Group NV (ISIN: NL0010391025). Analist Simon Scholes bevestigt zijn KOOP-aanbeveling en verlaagt het koersdoel van 2,10 euro naar 1,80 euro.

Overzicht:
De resultaten van Pharming over Q2 / 20 lieten een omzetdaling zien van 8% ten opzichte van het voorgaande jaar tot € 39,3 miljoen (Q2 / 19: € ??42,7 miljoen), terwijl de EBIT € 12,9 miljoen bedroeg (Q2 / 19: € ??12,4 miljoen). De omzet in Q2 / 20 lag 20,3% onder het niveau van Q1 / 20 van € 49,3 miljoen. De Q2 / 20-cijfers lagen ver onder onze en consensusverwachtingen, die werden beïnvloed door de sterke Q1-prestaties. Het management schrijft de slechte opeenvolgende prestaties toe aan 'een ongewoon hoog verkoopniveau tegen het einde van het eerste kwartaal van 20, waarbij vermoedelijk enige voorafgaande invulling van voorschriften in reactie op de aanstaande COVID-19-pandemie' omvatte. Tijdens de teleconferentie naar aanleiding van de publicatie van de resultaten heeft het management dat ook aangegeven dat de omzet in het tweede kwartaal van 20 werd beïnvloed door voorraadverminderingen in een deel van het klantenbestand van gespecialiseerde apothekers. Verminderde kansen voor persoonlijke marketing vormden een extra belemmering voor bedrijfsontwikkeling. We merken echter op dat de resultaten van de belangrijkste concurrent Takeda's erfelijk angio-oedeem (HAE) in Q2 / 20 een omzetstijging van 23% op jaarbasis en 8% op jaarbasis en 8% achtereenvolgens lieten zien. Deze prestatie werd aangedreven door Takeda's vlaggenschip HAE-product Takhzyro, dat jaar op jaar en jaar op jaar met 64% en 21% groeide. Ruconest is zeer effectief in het verminderen van de symptomen van HAE-aanvallen en blijft omzet genereren als behandeling voor doorbraakaanvallen van Takhzyro-patiënten. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise zijn echter zorgwekkend. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80, wat zowel de verlaging van onze prognoses als de onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeipad op Pharming weerspiegelt. We houden ons aan onze koopaanbeveling.

First Berlin Equity Research heeft een onderzoeksupdate gepubliceerd over Pharming Group NV (ISIN: NL0010391025). Analist Simon Scholes herhaalde zijn KOOP-rating en verlaagde het koersdoel van EUR 2,10 naar EUR 1,80.

s.lin
0
Abstract:
De resultaten van Pharming in het tweede kwartaal lieten een omzetdaling van 8% joj zien tot € 39,3 miljoen (Q2 / 19: € ??42,7 miljoen), terwijl de EBIT uitkwam op € 12,9 miljoen (Q2 / 19: € ??12,4 miljoen). De omzet van Q2 / 20 lag 20,3% onder het niveau van Q1 / 20 van € 49,3 miljoen. De cijfers voor Q2 / 20 lagen ver onder onze en consensusverwachtingen die werden beïnvloed door de sterke prestaties in Q1. Het management schrijft de zwakke opeenvolgende prestaties toe aan 'een ongewoon hoog verkoopniveau tegen het einde van Q1 / 20, waarvan wordt aangenomen dat het vooraf een aantal voorschriften bevatte als reactie op de opkomende COVID-19-pandemie'. Tijdens de teleconferentie na de publicatie van de resultaten, verklaarde het management ook dat de inkomsten in het tweede kwartaal van 20 werden beïnvloed door voorraadverminderingen bij een deel van het klantenbestand van gespecialiseerde apothekers. Minder kansen voor face-to-face marketing vormden een extra belemmering voor de ontwikkeling van bedrijven. Echter, We merken op dat de resultaten van Q2 / 20 van de erfelijke angio-oedeem (HAE) -franchise van de toonaangevende concurrent Takeda een omzetstijging van 23% joj en opeenvolgend 8% lieten zien. Deze groei werd aangedreven door Takeda's vlaggenschip HAE-product, Takhzyro, dat op jaarbasis en opeenvolgende groeicijfers van respectievelijk 64% en 21% boekte. Ruconest is zeer effectief in het verminderen van symptomen van HAE-aanvallen en blijft omzet genereren als behandeling voor doorbraakaanvallen van Takhzyro-patiënten. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise baren echter zorgen. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80 en weerspiegelen zowel verlagingen van onze prognoses als onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeitraject op Pharming. We handhaven ons koopadvies. De franchise voor erfelijk angio-oedeem (HAE) liet een omzetstijging zien van 23% joj en 8% opeenvolgend. Deze groei werd aangedreven door Takeda's vlaggenschip HAE-product, Takhzyro, dat op jaarbasis en opeenvolgende groeicijfers van respectievelijk 64% en 21% boekte. Ruconest is zeer effectief in het verminderen van symptomen van HAE-aanvallen en blijft omzet genereren als behandeling voor doorbraakaanvallen van Takhzyro-patiënten. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise baren echter zorgen. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80 en weerspiegelen zowel verlagingen van onze prognoses als onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeitraject op Pharming. We handhaven ons koopadvies. De franchise voor erfelijk angio-oedeem (HAE) liet een omzetstijging zien van 23% joj en 8% opeenvolgend. Deze groei werd aangedreven door Takeda's vlaggenschip HAE-product, Takhzyro, dat op jaarbasis en opeenvolgende groeicijfers van respectievelijk 64% en 21% boekte. Ruconest is zeer effectief in het verminderen van de symptomen van HAE-aanvallen en blijft verkoop genereren als behandeling voor doorbraakaanvallen van Takhzyro-patiënten. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise baren echter zorgen. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80 en weerspiegelen zowel verlagingen van onze prognoses als onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeitraject op Pharming. We handhaven ons koopadvies. Takhzyro, die op jaarbasis en opeenvolgende groeicijfers van respectievelijk 64% en 21% boekte. Ruconest is zeer effectief in het verminderen van symptomen van HAE-aanvallen en blijft omzet genereren als behandeling voor doorbraakaanvallen van Takhzyro-patiënten. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise baren echter zorgen. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80 en weerspiegelen zowel verlagingen van onze prognoses als onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeitraject op Pharming. We handhaven ons koopadvies. Takhzyro, die op jaarbasis en opeenvolgende groeicijfers van respectievelijk 64% en 21% boekte. Ruconest is zeer effectief in het verminderen van symptomen van HAE-aanvallen en blijft omzet genereren als behandeling voor doorbraakaanvallen van Takhzyro-patiënten. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise baren echter zorgen. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80 en weerspiegelen zowel verlagingen van onze prognoses als onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeitraject op Pharming. We handhaven ons koopadvies. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise baren echter zorgen. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80 en weerspiegelen zowel verlagingen van onze prognoses als onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeitraject op Pharming. We handhaven ons koopadvies. De sterke Q2 / 20- en H1 / 20-resultaten van de Takeda HAE-franchise baren echter zorgen. We hebben ons prijsdoel verlaagd van € 2,10 naar € 1,80 en weerspiegelen zowel verlagingen van onze prognoses als onzekerheid over de impact van Takhzyro's toekomstige groeitraject op Pharming. We handhaven ons koopadvies.

www.webdisclosure.com/finance/stocks/...
[verwijderd]
0
quote:

s.lin schreef op 9 augustus 2020 19:53:

[...]

dat hebben ze bijna allemaal hier positief of negatief.
wie moet je nog geloven ?
Geloven doen we bij voorkeur in de kerk, liever niet in de beleggingswereld. Ik moet er niet aan denken dat ik hier lees met de gedachte én twijfel wie ik moet geloven.
De één is overdreven negatief, de ander overdreven positief. Ik lees hier voor de kennis en interessante vragen met idem reacties. En verder voor de humor.

Misschien staat het forum synoniem voor Pharming zelf. Ik vind 't een rommelpotje worden, met schaarse informatie die meer vragen doet rijzen dan andersom.
Dus smile en je eigen strategie bepalen.
s.lin
0
quote:

joostUSA schreef op 9 augustus 2020 20:10:

[...]

TA en biotech is ook de grootste onzin over het algemeen
hier nog technisch plaatje
seekingalpha.com/symbol/PHGUF/momentu...
s.lin
0
In de AMX ging Pharming 5,3 procent hoger. Beursgoeroe Geert Schaaij van Beursgenoten tipte het aandeel. Volgens Schaaij is Pharming een winstgevend biotechbedrijf met interessante opties voor een middel tegen corona. “De voorlopige resultaten zijn hoopgevend, waardoor er een kans bestaat op een koersexplosie”, aldus de Beursgenoot in zijn rapport. Het aandeel Pharming heeft de recente beursrally aan zich voorbij zien gaan en is volgens Schaaij niet duur. De koers kan volgens de beursgoeroe naar 2,20 euro. Wel waarschuwde Schaaij beleggers beperkt in te stappen, “omdat het aandeel erg volatiel is”.

slimbeleggen.com/aex-goedgeluimd-na-s...
s.lin
0
Novartis biedt een PI3K?-programma voor zeldzame ziekten in een laat stadium in een kortingsdeal

13 augustus 2019 09:2

Om voort te bouwen op hun franchise HAE-medicijn Ruconest, heeft de Nederlandse biotech Pharming een laat stadium van een zeldzame ziekte van Novartis gekocht voor een bescheiden voorschot van slechts $ 20 miljoen.

De farmagigant verkoopt wereldwijde rechten op CDZ173, een fosfoinositide 3-kinase delta (PI3K?) -remmer met een klein molecuul in ontwikkeling voor het geactiveerde fosfoinositide 3-kinase Delta-syndroom — of APDS. En Novartis zal het Fase II / III-registratiestudie afronden, evenals een lopend open-label uitbreidingsonderzoek voor Pharming.

Bij deze ziekte leidt een mutatie in het PIK3CD-gen tot overactivering van PI3K?, wat leidt tot een disfunctioneel immuunsysteem, laesies en kanker. GSK heeft er een in Fase II voor APDS, genaamd GSK2269557, hoewel het onlangs een COPD-studie heeft uitgevoerd met dat medicijn terwijl het bedrijf de ademhalingspijplijn terugsneed.

Pharming ziet het medicijn als een mooie aanvulling op hun HAE-therapie, die 5 jaar geleden werd goedgekeurd, aangezien APDS over het algemeen door dezelfde groep artsen wordt behandeld, wat het commercialiseringswerk vergemakkelijkt.

Het is een relatief klein bedrag om te betalen voor een medicijn in een laat stadium, wat aangeeft dat het commerciële voordeel hier misschien niet enorm is. PI3K?-remming is zeker niet nieuw, met Gilead uit met Zydelig en anderen zoals duvelisib die zich bij de mix voor oncologie voegden, met beperkt commercieel succes. Novartis was ongebruikelijk in het bevorderen van het medicijn voor niet-kankergebruik.

endpts.com/novartis-offloads-a-late-s...
Beursgoeroe
0
quote:

s.lin schreef op 9 augustus 2020 20:20:

In de AMX ging Pharming 5,3 procent hoger. Beursgoeroe Geert Schaaij van Beursgenoten tipte het aandeel. Volgens Schaaij is Pharming een winstgevend biotechbedrijf met interessante opties voor een middel tegen corona. “De voorlopige resultaten zijn hoopgevend, waardoor er een kans bestaat op een koersexplosie”, aldus de Beursgenoot in zijn rapport. Het aandeel Pharming heeft de recente beursrally aan zich voorbij zien gaan en is volgens Schaaij niet duur. De koers kan volgens de beursgoeroe naar 2,20 euro. Wel waarschuwde Schaaij beleggers beperkt in te stappen, “omdat het aandeel erg volatiel is”.

slimbeleggen.com/aex-goedgeluimd-na-s...
Geert geeft ook advies voor Dental-bleaking ................het gouden trio Mens,Vermeulen en Schaaij .......gelukkig hebben we de cijfers .............. zwart ........
Krentenmenten
0
quote:

s.lin schreef op 9 augustus 2020 20:20:

In de AMX ging Pharming 5,3 procent hoger. Beursgoeroe Geert Schaaij van Beursgenoten tipte het aandeel. Volgens Schaaij is Pharming een winstgevend biotechbedrijf met interessante opties voor een middel tegen corona. “De voorlopige resultaten zijn hoopgevend, waardoor er een kans bestaat op een koersexplosie”, aldus de Beursgenoot in zijn rapport. Het aandeel Pharming heeft de recente beursrally aan zich voorbij zien gaan en is volgens Schaaij niet duur. De koers kan volgens de beursgoeroe naar 2,20 euro. Wel waarschuwde Schaaij beleggers beperkt in te stappen, “omdat het aandeel erg volatiel is”.

slimbeleggen.com/aex-goedgeluimd-na-s...
Geert is ‘n schnabbelaar.... en dan is dat netjes gezegd.
Wiel
1
Vanavond in zomergasten epidemioloog en viroloog Jaap Goudsmit. Zegt interessante dingen over termijn van toelating van een vaccin en over de veiligheid van een eventueel te snel goedkeuren van een vaccin. Niet iedereen hoeft gevaccineerd te worden, tegenstand tegen vaccinatie etc etc.

Misschien is een medicijn individueel te gebruiken om de gevolgen van covid te bestrijden toch beter dan een massa middel waarvan de gevolgen voor heel veel mensen (nog) niet valt te overzien)
Theo3
0
Krentenmenten waarom noem je GEERT zo. Als jezelf die tonnen kon verdienen zou jij net zo handelen. Iedereen denkt en handelt voor zijn eigen beurs ook deze persoon en ik geef hem geen ongelijk als hij die kennis bezit. Er is maar een die lacht raad eens wie!! Juist Geert want jij hebt het weer over hem precies wat hij wilt . Geert is precies Onno die roept ook altijd bij Galapagos " BLIJF BIJ ONS " geert roept " Beste Beursgenoten " en de Heer de Vries roept " BESTE PHARMERS niet VERKOPEN " een ding hebben ze alle drie gemeen beste KRENTENMENTEN, ZIJ hebben miljoenen op hun rekening en raad eens wie dat niet heeft juist WIJ omdat we die gave niet hebben die ZIJ wel hebben dus m.a.w. laat de mensen in hun waarde en geef ze geen naam mee dat verdienen ze niet. Fijne avond en succes morgen maar weer.
[verwijderd]
0
quote:

s.lin schreef op 9 augustus 2020 19:53:

[...]

dat hebben ze bijna allemaal hier positief of negatief.
wie moet je nog geloven ?
Jezelf! Het is niet anders.
A3aan
0
Stel nou eens dat die Geertl er een aantal gekocht heeft voor totaal zo'n 200.000 euro.
Geeft daarna in zijn blaadje een koopaanbeveling. Aandeel gaat daarna omhoog en direct verkoopt hij ze weer met 5% winst. Slimme jongen, die Geert.
10.441 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 519 520 521 522 523 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 10:52
Koers 0,884
Verschil -0,077 (-7,96%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 17.621.462
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront